Kyrkis

Nu är vi hemma igen efter kyrkis, blev inte så jätte lång stund där då vi trodde att det började kl 10 och inte kl 9 men men... de kommer ju fler gånger. Det är alltid en sångstund med alla barn på kyrkis och det syns verkligen att Felicia tycker det är så kul... mot slutet började hon bli lite trött men innan klappade hon händerna själv mot sina lår till sångerna och verkligen njöt av att vara där. Det var såå kul för hennes mamma att se :) Ska försöka hinna dit en sväng imorgon också...

Idag var andra dagen som Felicia åt en halv burk med mat, hoppas verkligen det är något som håller i sig... skulle kännas otroligt skönt om hon tänkte börja äta. Det betyder att jag kan dra ner till en amning om dagen bara till att börja med.

Ikväll är det personalfest på jobbet så hjärtat ska få vara med mormor & morfar, kommer nog gå jätte bra... särskilt nu när hon varit med dom en hel helg nästan. Jag tycker det ska bli jätte kul att komma ut och träffa alla på jobbet utanför jobbet, var ett tag sen... jag ska njuta :)

(Går för tillfället inte att lägga ut bilder i bloggen tyvärr, något måste ligga nere)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0