Håller tummarna!

Sitter nu och håller tummarna för att hjärtat ska få behålla den vällingskvätt jag gav henne för en stund sedan... hon har inte fått behålla någonting på hela dagen så nu var hon helt slut innan hon somnade. Hon har sovit nästan hela dagen och vaknat till ibland för att bara orka vara vaken i ca 5-10 min sen somnar hon igen... Febern var 39,4 nu senast jag tog den så när hon vaknar till nästa gång ska jag försöka få i henne lite alvedon.

Min stackars lilla älskling!

Kommentarer
Postat av: Tips från en mamma

Min son hade också magsjuka förra veckan. Tipset som vi fick från sjukvårdsupplysningen var att absolut inte ge någonting med fullkorn i. Majsvälling är det absolut bästa. Prova även med proviva, det gick verkligen hem här iaf. När man sedan gett majsvälling i någon dag så kan man prova med lite potatis stampad m smör i eller med morotspuré. Lycka till. Finns inget värre än när de små är sjuka.

2008-03-03 @ 08:15:45
Postat av: Anna

Tack för alla tips! Vi gav henne lite majsvälling igår men den fick hon absolut inte behålla så inatt när hon blev hungrig värmde jag på lite potatis åt henne och det fungerade bättre. Nu till morgonen har hon dock fått behålla även vällingen. Ja det är inget roligt, man skulle direkt byta med dom om man kunde!

2008-03-03 @ 11:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0