Irma & Felicia

Det hände igen... jag var såå trött så jag somnade igår kväll och sov över bloggningen, får skylla på att jag får lite sämre sömn nu på nätterna då hjärtat är såå otroligt snuvig IGEN... Men inatt var en bättre natt så idag känner jag mig piggare igen :)

Så här kommer ett litet bildspel från gårdagen på dom små godisråttorna!

Hästen

Tro om jag törs ta i den här?

Hästen igen!

Men den var ju rosa så jag kan ju titta iaf ;)

Irma

Charmtrollet!

Charmtrollet

Killa mig mera mamma :)

Vår måndag!

Idag har vi varit ute på Alnö och myst med Vicky & Irma nästan hela dagen, äntligen är Vicky lite ledig igen... jag har verkligen saknat henne den här tiden :) Och jag tror Felicia har saknat Irma lite också ;) Vi åt sallad, surrade och var ut och promenerade... en helt perfekt dag!

Jag återkommer med bilder om en stund då batterierna till kameran var totalt slut så jag ska ladda upp dom lite. M är och tränar nu så jag ska skynda mig att baka lite scones så kan vi fika varma scones och dricka the när han kommer hem... myyys!

Babysim

Idag var vi på Babysim för första gången med hjärtat. Jag var ärligt lite orolig innan för hon är väldigt snuvig och inte riktigt sig lik så jag trodde att det skulle säkert bli en snabb badning för att hon inte skulle orka så mycket. Men vad FEL jag hade :) Har aldrig sett henne tycka något var så roligt, hon skrattade hela babysimmet rakt igenom och plaskade och myste och hade såå kul. Det var helt underbart att se :) Jag blir alldeles varm när jag tänker på hur kul hon tyckte det var.

Efteråt blev hon lite tjött kan man säga, vi hann knappt lämna parkeringen från badhuset förrän hjärtat sov och när vi kom hem sen så sov hon i 2,5 timme, så hon sov över middag och allt... tokkit! Så det blev bara lite välling och lek en stund innan hon somnade om igen för natten och vet ni, det ska jag också göra nu för himmel så trött jag är. Klockan är ju "egentligen" en timme mer så det är väldigt sent för att vara mig nu :)

Middag med vänner

Igår var vi ner och åt lunch på Waynes med våra vänner... vi var så många att vi tog upp fyra bord,  roligt med så många! Där blev det spontan bestämt att vi skulle äta Tacos här hemma på kvällen, så vid sex tiden ramlade Eva & Mattias och Lisa & Mats in här och vi gjorde ordning middag tillsammans. Blev en jätte trevlig kväll med god mat och massor med gott vin och kaffedrinkar :) Men tillslut var M tvungen att köra hem dom för då var han så trött så han höll på att somna i soffan stackarn :) Men TACK så jätte mycket för en jätte trevlig kväll, det gör vi som sagt gärna om snart igen!

Lisa

Lisa

Eva

Eva

Shopping

Torsdagen och fredagen gick i shoppandets tecken, köpte några tunikor/klänningar till hjärtat med tights och ett par jätte söta små pälsstövlar, I love them! Visar bild vid senare tillfälle då hon kan mannekänga med dom. Annars blev det mest shoppat till hemmet, lite tavellister som jag ska fixa med, en ny hissgardin till sovrummet och lite annat smått och gott :)

Ljus

  Room spray som luktar precis som när tvätten är nytvättad, perfekt för det "lilla extra" när du skall ha gäster eller när det är nystädat. Doftljus med lukt som kanel, blir helt lovely att ha till jul... längtar ännu mer när jag luktar på dessa :)

På fredagen kom mamma & pappa ner, så vi var först en sväng på stan och sen åkte vi ut till Birsta City, M var ändå på möte med Drakborgen så det var kul med lite sällskap. Efter detta blev det mys i soffan till Idol där fröken Picasso visade varför hon är min favorit :) När M väl kom hem hade han med sig en stor godispåse som vi njöt av :)


Nattning pågår...

Jag ber om ursäkt kära bloggläsare att det varit lite tunnt med blogginlägg de sista dagarna, det har helt enkelt blivit bortprioriterat då det varit så mycket. Men jag ska skärpa till mig och det ska inte hända igen ;) Nu håller jag på att natta hjärtat... lite konstigt med rutiner och sömn då vi ställt om tiden men det går nog till sig :)

M är på möte med Drakborgen så jag ska röja undan lite här efter sessan och sen sätta mig och mysa i soffan med en stor kopp the och rostade smörgåsar med ost och marmelad, inte så nyttigt med GOTT :)

Och den här gången LOVAR jag att jag återkommer med fler inlägg lite senare.


Jag glömde ju...

Att berätta att Felicias mormor och morfar ringde precis och sa att dom hade köpt en ROSA trehjuling till Felicia... tjohooo, sååå lovely!  Det passar ju perfekt till en liten prinsessa :)

It's friday!

Jag blev såå otroligt trött igår kväll så jag bara somnade, så mycket blev det med mina bilder på shoppingen. Så det blir istället gårdagens shopping idag, jag ska visa er lite senare. För nu ska jag vara en bra mamma och leka lite med Felicia för jag har bara städat hela förmiddan... Hon kräver dessutom 100 % uppmärksamhet just nu för hon ställde sig upp själv på fm och nyss när jag kom in i sovrummet så stog hon upp i spjälsängen... vad händer, det går så fort nu, jag hinner inte med :) Mitt lilla lilla hjärta är inte lika liten längre :) Älskar dig min skatt!

Birsta hela dagen

Idag har vi haft en heldag ute i Birsta tillsammans med Vipsy, jätte mysigt och trevligt som det alltid är med dig vännen... love you! Hade massor med ärenden och saker som skulle handlas och jag tror jag kom hem med det mesta jag tänkt och mer däritll :) Som vanligt ;) Vi var både på Birsta City där det öppnade massor med nya butiker idag och sen en sväng på IKEA... sen avslutade jag och hjärtat vår "utflykt" med att storhandla. Känns alltid så skönt när man fyllt upp alla förråd, så idag blev det svensk husmanskost till middag... mjölkstuvade makaroner och falukorv :)

Nu väntar jag på att sessan ska somna inne i sin säng, verkar dock lite sisådär med det... Hon har varit väldigt kinkig att lägga sen vi sänkte sängen, hon har nog inte riktigt vant sig med det än, men det är ett MÅSTE så som hon far omkring nu. När hon har somnat ska jag sätta mig och njuta av lite egentid med nya MAMA. Återkommer senare med dagens shopping :)

Vi är vaken!

Felicia vaknade toktidigt imorse... redan vid halv sex ungefär, tur vi gick och la oss rätt tidigt igår :) Men efter lite välling vid sex tiden så var hon bara vaken en liten stund till sen somnade hon om. En hungrig liten sessa var det nog... Igår ammade jag bara innan hon gick och la sig, det var de enda på hela dagen och det gick hur bra som helst, hjärtat åt som aldrig förr igår :)

Nu är det snart gröt dags här och sen är planerna att försöka städa och plocka idag sen ska vi åka och storhandla och uträtta lite andra ärenden, hoppas jag lyckas med allt. Ha en alldeles FAB dag!

Godnatt!

När vi klev innanför dörren då vi kom hem från vår playdate så var M redan hemma, han var så uppåt och glad så han studsade av glädje... deras bygglov för Drakborgen blev godkänt idag, såå roligt :D Detta ville han fira med att ta med oss på O'learys så jag skyndade mig att fixa till mig lite och packade ner lite mat till sessan och sen åkte vi ner. Jag åt Fajita Pita, åhh så gott det var... tack älskling!

Nu ska jag bara kolla klart på Greys och sen ska jag krypa ner i sängen och säga godnatt för jag är verkligen super trött ikväll... Hoppas ni har en jätte mysig onsdag kväll!


Vår dag!

Idag tog vi det väldigt lugnt på förmiddagen här hemma och bara lekte och myste :) Vid ett tiden ringde Sara så då packade vi ihop oss och åkte och hälsade på Sara & Meja i deras nya hus i Kovland, jätte fint och jätte mysigt och barnvänligt område. Är så roligt att se de små när de träffas, man ser ju att de verkligen förstår att det är någon i deras egen storlek... Felicia vill ta på andra barn hela tiden när de är i närheten.

Sara och jag myste med lite kaffe och pepparkaks muffins som jag tog med mig och barnen fick leka och krypa omkring på golvet, jätte roligt med playdate :)

Skjuts

Du kan väl skjutsa mig en bit kompis ;)

Krypning

Felicia visar upp sina nya krypkonster :)

Sara & Meja

Sara & Meja

Sötnosarna

Sötnosarna leker med min ROSA plånbok ;)

Nattning

Här hemma pågår ett försök till nattning, tyvärr är sessan jätte pigg då hon somnade i bilen lite för sent ikväll så hon är helt galen i sängen och kryper omkring hela tiden. Försöker ställa sig upp och ramlar... så till slut vann hon och nu är hon uppe på vardagsrumsgolvet och kryper omkring... Hittade just i detta ögonblick mina tidningar under bordet som hon nu sitter och river sönder.... oh lala ett nytt liv har börjat :)

Bloggar om vår dag när hjärtat har somnat!

Godmorgon!

Så var det onsdag igen... himmel vad veckorna bara rusar fram, men det är ju positivt för då kommer vi närmare och närmare jul, jag längtar såå! Idag har vi haft en riktig mysmorgon här, vi låg kvar länge i sängen och myste, sessan somnade till och med om en stund. Sen när hon vaknade så tände vi en massa ljus och åt frukost tillsammans... hjärtat åt smörgåsrån :)

Nu har jag duschat och Felicia har ätit lite gröt, ska försöka lägga om hennes matschema from idag då jag funderar starkt på att sluta amma helt för jag verkar inte ha så mycket mat kvar... vi får se hur det går de närmaste dagarna. Jag vill komma ihåg amningen som någonting jätte mysigt för jag har verkligen varit så tacksam för att det fungerat så bra och jag har verkligen älskat att amma. Men nu på sistonde är det mer ett slagsmål varje gång för Felicia blir såå arg när det inte kommer så mkt som hon vill ha och då slår hon och nyper mig i ren frustration och det känns inget roligt...

Här får vi se vad vi ska hitta på idag, eventuellt ska vi på playdejt ute hos Sara & Meja i deras nya hus :)

Kyrkis

Idag har vi varit på kyrkis på förmiddagen med Marina och Noah, men det var flera stycken som vi kände där så det var jätte trevligt. Roligt både för mig och sessan att komma dit. Blev en ganska stressig morgon då vi brukar ta det rätt lugnt på förmiddagen och nu skulle två tjejer vara klar till kl 9... men det gick tillslut :)

Nu ska jag plocka rätt på lite tvätt här från igår och hjärtat håller på att träna på sina nya kunskaper, krypa och sätta sig själv... hon är så söt och blev så stor helt plötsligt, min lilla älskling!

Bilder från festen...

Nu har jag hittat kabeln till kameran så nu kan jag lägga ut lite bilder från festen i lördags... "snattade även några från Lindsy's sida :)

Annars pågår tvättning för fulla hus här för jag har tvättstuga ikväll och mellan rundorna till tvättstugan har det varit badning, nattning och nu plockar jag lite här medan M är och tränar. Ikväll är det säsongsstart för Prison Break :)

Lindsy

Lindsy :)

Lisa & Fia

Lisa & Fia

Tok!

Alla gillar inte att vara med på bild :D

Lekar

Massor med skratt och lekar

Moi

Me myself and I

Mitt hjärta kryper

Hjärtat tog sina första staplande krypsteg idag på fömiddagen ute i hallen, jag ställde vällingflaskan framför henne och den lockade tillräckligt mycket för att försöka :) Det är en väldigt blandad stil av ålning och krypning men emellanåt får hon till en riktig kryp stil så hon kommer nog finslipa på tekniken de närmaste dagarna kan jag tänka mig :) Världens duktigaste lilla sessa har en väldigt stolt mamma just nu ;) Men jag såg genast flera saker som jag fick springa omkring och ta bort för genast kommer hon åt så mycket mer.... Och dammsuga kommer jag få göra ofta för annars blir jag avslöjad om jag har dammigt ;) Kanske är en bra morot :)

Förstår inte var jag lagt kabeln till kameran... jag vill ju lägga in kort :(

Lyckad kväll!

Åhh vilken lyckad kväll det blev igår, hade verkligen JÄTTE trevligt! Var så mycket roliga och trevliga flickor på festen och humöret var på topp hos alla... kan de vara annat när drygt tjugo tjejer har fest tillsammans :) Vi lekte massor med roliga leker och vi sjöng till Singstar och det viktigaste, jag vann över Flisan ;) Lyckades också smita undan från Mintu hela kvällen, nästa gång flickor ;)

Kom ändå hem i lagom tid tyckte jag då Veronika och hennes Tobbe var super snälla att skjutsa hem mig... så imorse när sessan kom kramandes i sängen så var jag rätt så pigg, men de kändes ändå att de varit fest kvällen innan :)

På förmiddan idag slappade vi bara med en film i soffan, det var super skönt! Filmen hette "Vänner för livet" och den var verkligen bra, den berörde verkligen... såå sorglig. Sen så gjorde jag ordning mig och hjärtat och vi begav oss ut till Birsta där vi mötte upp min faster med familj och åt lunch med dom. Efter det blev det ett snabbt stopp hemma där Felicia fick lite gröt och sen var det snabba ryck iväg igen på första babysimmet, men idag var det bara information så nästa gång är första badningen :)

Nu ska jag och M mysa till det i soffan med en film, igen :) Den här gången är det Next med Nicholas Cage får se hur den är?! Hoppas ni alla har en helt underbart mysig söndag kväll!

(Kabeln till kameran är försvunnen så jag måste komma med bilder från festen imorgon)

Lördag = Fest!

Godmorgon! Här är det en ganska grå och trist lördag, vilken tur att det är helg så det väger upp det tråkiga vädret :) Natten som gått har varit mycket bättre, trots att sessan är så förkyld så vaknade hon endast en gång på hela natten, kändes som ett väldigt LYX :) Kl 06.30 tyckte hon dock att det var morgon men det kändes helt ok efter en så bra natt... Så jag och hon gick till hennes rum och lekte, hon satt i nästan en hel timme vid sin rosa soffa och bara plockade ner alla leksaker en efter en... Hon klarade till och med av att stå vid den och plocka ner saker *världens duktigaste prinsessa*

Nu ska jag göra ordning lite godare och lyxigare "helgfrukost" med nybakta frallor som jag köpte igår :) Sedan ska jag åka iväg och lägga mig i ett solarium, behövs verkligen eftersom jag ska ha klänning ikväll på festen och just nu ser jag ut som jag är genomskinlig :) Ha en alldeles underbar lördag och MYS!

Sitter och leker

Sessan sitter och leker vid sin rosa soffa :)

Hjärtat står och leker

Hjärtats första försök till att stå :)

Glömde...

Prata lite om Idol... var ingen toppen omgång ikväll tycker jag, ingen som gjorde någon riktigt strålande insats men jag gillar fortarande Marie Picasso vääldigt mycket, så jag röstar på henne ikväll :)

Middag & Idol

Sitter nu i soffan och väntar på att M ska komma hem så ska vi kolla på film... han är och skjutsar hem Fia som kom förbi på lite middag och kollade på Idol med oss. Ikväll blev det flygande Jacob till middag, både M och jag tycker väldigt mycket om de och jag hoppas Fia hade en bättre upplevelse av det idag än sist hon åt det :)

Hjärtat har precis somnat för natten då hon tog en extra nap mellan 17-19.15 ikväll... då brukar hon aldrig sova men hon är väl extra trött nu av förkylning och pencillin min lilla skatt. Imorgon måste jag nog ner på stan en snabbis och fixa lite småsaker till min outfit som jag ska ha imorgon kväll då jag ska på tjejfest med 30 tjejer, gaah vad roligt! Shoppade en klänning på MQ förra helgen som jag ska inviga imorgon :) Hoppas ni alla har en jätte mysig fredags kväll!

Godmorgon härliga fredag!

Jag ÄLSKAR att vakna upp till fredagar för då vet man att helgen är på ingående, och det är på något sätt lite skönare stämning på helgen :) Helt underbart väder är det ute också, hoppas de inte blåser som igår för jag skulle vilja ut och promenera en stund med hjärtat... Hon är väldigt hängig idag och har haft en jobbig natt då hon är otroligt tjock uppe i näsan, jag hoppas de släpper snart för jag tycker så himla synd om henne. Nu på morgonen har hon mest velat sitta i mitt knä och pilla på min dragkedja på tröjan *sötis*

Idag ska vi mest plocka och fixa här hemma och sen ska vi åka iväg och handla lite god helg mat och lite godare frukost som vi kan mysa med i helgen :) Vad ska ni hitta på i helgen ni som läser? :)

Felicia i tofs

Jag har upptäckt att Felicias hår är så långt så nu kan hon ha tofs... myyys I like :)

Luggen

Har ju lovat att jag skulle lägga ut en bild sen jag klippte mig... men jag hatar bilder på mig själv så därför har ni fått vänta. Den här bilden blev inte heller något vidare och håret är inte riktigt fixat men nu får ni se hur de blev iaf :)

Nu är vi påväg ut och ska vara hos läkaren en liten stund... Men fyy vad de blåser ute, inget skönt alls, idag vill man bara vara inne och mysa och kramas med en massa tända ljus, det får bli när vi kommer hem från läkaren :)

Moi

Godmorgon!

Just nu sover mitt hjärta igen och jag känner mig också rätt trött... blev en ganska trasslig natt då hjärtat verkar ha haft väldigt ont i magen plus att hennes förkylning har tagit om igen, hon vaknade upp alldeles tjock i näsan. Jag tror jag bryter ihop, inte för min skulle utan för hennes... stackars liten har inte fått varit riktigt frisk på fem veckor, måste vara jätte jobbigt.Nu har vi ialla fall fått en tid hos läkaren idag på eftermiddan så det känns jätte bra, skönt att dom tittar på henne iaf och säger vad dom tror.

Så idag blir nog en väldigt lugn dag, återigen en otroligt fin höstdag synd bara att de verkar blåsa mycket så jag kanske ska hålla mig inne med hjärtat. Men nu ska jag njuta av lite egentid och krypa upp i soffan med mitt kaffe och någon rolig tidning :) Ha en lovely dag!


Kvällsmys

Blev kvar i Härnösand nästan hela dagen idag för vi var ute och promenerade på förmiddan i det helt underbara vädret som var idag. Gick förbi jobbet och åt lunch, fanns massa rester kvar sen festen igår :) Efter vi varit där gick jag och hjärtat förbi "min" nya förvaltning som jag börjar på efter årsskiftet och jag presenterade mig för några av dom som jag ska jobba tillsammans med. Sen blev det en prommis tillbaka till mormor & morfar där sessan fick lite gröt innan vi begav oss hemåt igen.

M åkte och hämtade hem lite Kinamat när jag kom hem för vi "delfirade" idag, jag håller mina tummar och tår så hårt jag kan för er mysen :) Det var super gott med mat! Sen var det nattning av vårt älskade lilla hjärta och sen åkte M och tränade och jag sitter och myser i soffan med lite nötter :)

Badflickan

Badflickan som älskar att bada nuförtiden, känns super kul att få börja på babysim med henne till helgen :)

Tandläkare

Jaaa, ni som känner mig väl vet att jag HATAR att gå till tandläkaren.... skakar som ett asplöv när jag skall sätta mig i den stolen, föder hellre barn än att gå till tandläkaren, ingen tvekan... MEN jag kände för ett tag sen att nu har det gått 7 (!!!) år sen jag var till tandläkaren sist så jag var verkligen tvungen att ta tag i det där och idag var jag där. Kändes som en sten föll från mitt hjärta när jag hade det bortgjort, och de var ju faktiskt inte så farligt som jag inbillat mig... har under alla dessa år byggt upp någon slags rädsla som är betydligt större än den jag egentligen har....

Jag hade ett väldigt litet hål och lite tandsten och det känner jag mig super nöjd över efter 7 år utan tandläkarbesök *glad*

Personalfest

Igår kväll hade vi personalfest uppe i Härnösand, de blev en jätte trevlig tillställning.... med tävlingar, skratt och en massa prat :) Kändes jätte roligt att få komma ut och göra något själv, kände mig som en ny människa när jag kom hem igen. Min kära kollega Boel förgyllde min och många andras kväll med "The story of her life", säg något den tjejen inte har gjort... TACK för en massa skratt igår :)

Felicia var med mormor & morfar... hon var lite lessen när hon började märka att jag skulle lämna henne men så fort hon inte såg mig gick det jätte bra och sen hade hon varit på ett strålande humör hela kvällen, känns otroligt skönt :)

´Sofia

Sofia har kommit in vin koma ;)

Linda & Gustav
Gustav var kvällens yngsta deltagare, endast 9 dagar gammal... sååå liten och söt :)
Pernilla & Tjove

Min "gamla" fotbollskompis Pernilla som nyss börjat på jobbet och i bakgrunden är kvällens "lekledare"

Kyrkis

Nu är vi hemma igen efter kyrkis, blev inte så jätte lång stund där då vi trodde att det började kl 10 och inte kl 9 men men... de kommer ju fler gånger. Det är alltid en sångstund med alla barn på kyrkis och det syns verkligen att Felicia tycker det är så kul... mot slutet började hon bli lite trött men innan klappade hon händerna själv mot sina lår till sångerna och verkligen njöt av att vara där. Det var såå kul för hennes mamma att se :) Ska försöka hinna dit en sväng imorgon också...

Idag var andra dagen som Felicia åt en halv burk med mat, hoppas verkligen det är något som håller i sig... skulle kännas otroligt skönt om hon tänkte börja äta. Det betyder att jag kan dra ner till en amning om dagen bara till att börja med.

Ikväll är det personalfest på jobbet så hjärtat ska få vara med mormor & morfar, kommer nog gå jätte bra... särskilt nu när hon varit med dom en hel helg nästan. Jag tycker det ska bli jätte kul att komma ut och träffa alla på jobbet utanför jobbet, var ett tag sen... jag ska njuta :)

(Går för tillfället inte att lägga ut bilder i bloggen tyvärr, något måste ligga nere)

Godmorgon!

Idag är det en sådär lite trist och regnig typisk höstdag men det känns helt okej ändå... Jag och hjärtat ska skynda oss ut nu och möta upp Marina & Noah för en prommis till kyrkis så de små får leka och sjunga av sig lite :) Också ska vi lära Noah att inte bli rädd för andra barn, lilla sötpropp!

Och mitt mission är att muntra upp Marina lite för det kommer ordna sig söta lilla vän, allt kommer att lösa sig :)
Bloggar mer sen när vi kommer hem igen. Ha en FAB dag allihopa!

Underbara härliga höstdag

Vilket alldeles lovely väder det är ute, älskar såna här härliga höstdagar... tänk vilken tur jag har som är hemma såna här dagar :) Jag och hjärtat har precis kommit in efter att ha tagit en prommis till lekparken där vi har gungat i både gunga och på gunghäst, hon tyckte det var såå roligt.

Efter lekparken tog vi en sväng förbi Felicias farmor där vi fick lite gott fika :)



Gunga

I vagnen

Hemma igen!

Nuuu är vi hemma igen och jag kan äntligen blogga, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med bloggandet från Sthlm men jag får väl berätta allt nu istället, men allt får berättas med ord för jag har inte ett enda kort från resan då jag åkte ifrån kameran... klantigt!! Får kompensera er med massa bilder nu när vi är hemma istället ;)

Vi åkte hemifrån på torsdag morgon och resan gick super bra, Felicia var så snäll... vi gjorde ett stopp i Gävle Bro med lite mat och blöjbyte. Inte förrän vi kom till Arlanda ungefär så började hon bli less och sen när vi kom in till Stockholm City så var hon SUPER LESS så de var tur att vi strax var framme då. Torsdag kväll käkade vi middag med Jessica, jätte roligt att träffa henne var såå himla längesen så vi hade massor att prata om :) Efter det mötte jag och hjärtat upp mormor & morfar (Felicias) och jag tog en dagens med dom på hotellet.

Fredagen bestod av shopping mest hela dagen, hittade dock inte så mycket som jag hade hoppats men så är det ibland. Käkade lunch med Fia på något mysigt ställe nere vid Stureplan innan hon skulle åka hemöver till Härnösand, så typiskt! Men det var jätte mysigt att hinna träffas en stund iaf. Sedan fortsatte vi att springa in och ut i affärer med mormor & morfar, jag och mamma sprang väl mest i affärer och pappa tog hand om Felicia, såå snällt. På kvällen tog vi tunnelbanan ut till Theres & Erik som precis har flyttat till Midsommarkransen, där blev det jätte god mat med en dagens och mys till Idol... kvällen blev dock mycket senare än vad jag planerat så jag och Felicia ramlade in hemma i vår lgh vid halv två tiden, de ska börjas i tid :)

Lördagen blev en mycket bättre shopping dag, hittade massor :) Känns så kul att få rensa ut och slänga bort massa gamla kläder och in med lite nytt. Hittade bla jeans, stövlar, klänningar, tunikor... lovely! Tusen tusen tack M ;) På kvällen var jag och sessan ut och åt med mamma & pappa på en mysig liten italiensk resturang... stenungsbakad pizza med ett glas rött... åhh så jag njöt :) Felicia har varit helt underbart snäll hela helgen, tänk att hon fått suttit still i fyra hela dagar och endast några små protester har kommit från henne... mitt älskade lilla barn. Och mamma & pappa, TUSEN TACK för allt ni gjort för oss den här helgen.... jag uppskattar det så otroligt mycket, ni är dom bästa!

Imorgon är vår resdag!

Sorry att jag varit borta hela dagen men jag har jobbat och sen har jag haft såå mycket att stå i eftersom jag och hjärtat åker till Stockholm imorgon bitti. Så nu har jag försökt lägga fram så mycket som möjligt så mycket är förberett till imorgon, phu vad mycket det är när två tjejer ska på vift. Ska bli super kul att åka och shoppa och träffa massa kompisar, vi ska myysa massor med Therese *lovely* Jag tar självklart med mig den bärbara så jag kan blogga när vi är på semester ;)

Så nu ska jag krypa ner i sängen och kramas lite eftersom vi ska åka bort i några dagar, ha en fortsatt underbar kväll!

Understimulerad

Åhh vad jag känner att jag har dåligt samvete för hjärtat idag, jag har verkligen inte haft ork och kraft att leka särskilt mycket med henne idag. M har varit hemma en del under dagen så då har han försökt men han hade lite möten han var tvungen att åka på... Det är tur att vi ska snart åka iväg lilla sessan och jag så då får jag ta hand om henne och mysa med henne hur mycket som helst i några dagar :)

gåstolen

Såna här dagar är de tur att hjärtat har sin gåstol att springa omkring i.

Installera tv

Fick hjälpa pappa att installera den nya tv:n i sovrummet!

Sortera i album

Idag när jag var och tömde vårt postfack så hade jag fått massor med kort som jag framkallat... det är såå roligt :) Så efter jag har bloggat ska jag sätta mig och sortera in dom i album på en gång så det inte blir liggande. Känner mig fortfarande lite krasslig men MYCKET bättre än inatt och imorse, trots att alvedonen förmodligen inte verkar längre. Känns jätte bra eftersom jag ska jobba imorgon och på torsdag ska vi ju åka till Stockholm.

Glömde säga att vi fick iaf ögondroppar med antibiotika till hjärtat igår på BVC. Dessa ska jag droppa morgon & kväll under några dagar så nu hoppas jag att det blir bättre.

Lovar att jag ska komma med bild på håret men känner inte mig så upplagd för det idag, har iaf färgat det lika mörkt som förra gången och klippt lugg :)

Ha en lovely fortsatt dag!

Felicia

Var en kompis till min bror som "fixade" lite med det här kortet, blev såå fint i svartvitt tyckte jag

Sjukstuga!

Ja de var väl bara en tidsfråga innan jag skulle åka dit... natten som var mådde jag så otroligt dåligt, ont i hela kroppen, feber och ont i halsen. Hade nästan som panikkänslor för de gjorde så ont i varenda liten del i kroppen och mådde jätte illa, orkade knappt lyfta upp F när hon skulle äta, tur jag hade M... Lisa en diagnos tack ;)

Men nu efter lite alvedon och mera sömn så känns de betydligt bättre, sen om de är alvedonen återstår ju att se. Men de positiva i de hela är att då fick Felicia en "extra dag" med sin pappa, för M var jätte snäll och ställde upp och vara hemma för att ta hand om henne. Så nu ska vi ta en lugn promenad till kvarterskrogen här och äta lite lunch. Skriver mer senare idag!

I'm back!

Åtminstonde i mobilernas värld, jag har fått ett nytt SIM kort med samma nummer som förut och lånat en telefon så nu är jag tillbaka, känns jätte skönt! Skrämmande vad beroende man är av sin mobil nuförtiden... eller jag kanske inte ska säga man utan jag, fast jag vet ju att jag inte är värst det finns dom som är värre, de har jag fått erfara.

Jag blev väldigt nöjd med håret tror jag, har inte hunni känna in mig i frisyren än men jag kommer med bild imorgon för nu ska jag hoppa i säng för jag är inte alls vidare pigg, undrar om Felicia smittat mig... hoppas inte, vill inte bli sjuk till helgen.

Godmorgon nya vecka!

Så var det måndag igen och vi har en hel ny vecka framför oss... Nu är det upp till oss själva att bestämma vad just den här veckan ska innehålla för roligt :) Att vakna till en klarblå himmel med sol kan göra en så gott, jag blir såå mycket piggare då än när det är alldeles grått och regnigt. Jag hoppas verkligen vi får fin väder i helgen när vi ska på liten "semester"

Lilla hjärtat kunde knappt öppna sina ögon imorse för dom hade varat igen så mycket av ögoninflammationen, och ville inte alls att vi skulle tvätta bort det, då blev hon så lessen. Jag ringde BVC och pratade med dom igen och nu ville dom att jag skulle komma ner med henne idag så dom fick titta på henne och det känns jätte bra.

Så nu ska jag göra ett snabbt ryck igen och göra ordning mig själv för att sen göra ordning sessan när hon vaknar för sen ska vi till Härnösand och jag ska till Linda och fixa håret, lovely!

Lyckan är total!

Idag har mitt älskade hjärta sagt Mamma... flera gånger också, varje gång hon har varit lessen så har hon ropat mamma, och inte ma-ma-ma utan verkligen bara MAMMA :) Och sen har hon blivit nöjd när jag kommit till henne, jag är den lyckligaste Mamman idag, pussade på henne i MASSOR efter och berättade hur mycket jag älskade henne!

Annars har det varit en väldigt lugn och skön söndag så nu är jag redo för en ny vecka! Vi har bara varit hemma hela dagen och myst och lekt med sessan :) Åkte och handlade en liten sväng senare på em och gjorde lite kycklingfilé, klyftpotatis och guacemole till middag och glass till efterrätt..mmm :)

Imorgon ska jag äntligen få fixa mitt hår, vet inte riktigt hur än men det ska bli helt UNDERBART!

Skatten i magen

Älskade skatten i min mage!

En ny dag!

Jag har varit väldigt dåligt på att blogga i helgen, men det är för att jag tagit hand om mitt lilla hjärta... hon blev ännu sämre i helgen med hosta, feber och ögoninflammation, stackars liten. Det verkar dock ha vänt redan till idag så nu hoppas jag för jag tycker det bara går runt runt.

Igår åkte vi trots en liten sjuk sessa och firade Mårtens morbror som fyllde 60-år, roligt att träffa hans släkt blir inte så himla ofta. Jätte god mat och jätte gott fika! När vi sedan kom hem så tog jag och M det jätte lugnt, hyrde en film och beställde hem pasta från Playa, jätte bekvämt och skönt :) Men jag såg nog den sämsta filmen i mitt liv, Ghost Rider... ja som ni förstår så var det INTE jag som hyrde den. Nu är det jag som bestämmer nästa gång! ;)

Otrooligt irriterande!

Jag har tappat min mobiltelefon eller så har den blivit stulen, jag vet inte... I fredags när jag kom hem från stan så hade jag den inte iaf, blev så otroligt less. Bestämde mig för att inte låta det förstöra min helg för det är trots allt bara materiella ting och det kan man alltid ersätta. MEN det som är såå jobbigt är alla telefonnummer som jag har tappat, så please alla ni som läser det här och brukar vända er till mig via min mobil kan ni maila mig ert mobilnummer för jag har väldigt få i huvudet tyvärr. ([email protected])

Men jag ska vara positiv och tänka att det här leder faktiskt till en ny telefon :)

Godmorgon fredag!

Åhhh vad FAB att det är fredag, och då är det helg och det betyder lite godare mat, unna sig lite onyttigt och massor med myys. Fredagar är en alldeles fantastisk dag för då vet man att man har hela helgen framför sig, lovely!

Hjärtat är dock lite sämre i sin förkylning idag igen, suck! Mer snorig, fått lite hosta och även lite feber.... verkar aldrig som hon ska bli frisk igen. Vi ska iaf försöka ta oss ut på en tur idag, skadar inte med frisk luft, får klä på henne varmt bara.

På måndag har jag bokat tid för klippning och färgning, såå lovely... Nu behöver jag bara stå ut med mitt hår i några dagar till :)

Tokbild

Var tvungen att lägga ut den här "tokbilden" på mitt hjärta då hon satt och gjorde olika miner mot mig, tyckte det passade för att ge alla ett litet skratt inför helgen :)

Mysfika

Blev en jätte mysig kväll igår med vännerna, tror mitt fika blev uppskattat också... kanske måste ta och prova muffinsen själv också :) Såå mysigt med lite girlie talk och bara softa, hjärtat hade dock lite svårt att sova... ville ju också vara med, är de tjejkväll så är de tjejkväll! Inte ville hon bli lämnad utanför inte...

Har tyvärr inga kort då batterierna till min kamera tog slut precis, Åhh nej! Men jag hoppas Linda skickar lite bilder till mig under dagen, please ;)

Bakning

Såå nu har jag varit duktig, jag har bakat bullar och jag har gjort muffins... nu återstår bara en chokladkaka men först ska jag hoppa in i duschen för jag känner att jag behöver de :) Räcker det åt er sejer eller är det nått ni saknar? ;)

Bullar

Kanelbullar

Muffins

Mjuk pepparkaka med vit choklad glasyr :)

Kanelbullens dag!

Solen strålar och himlen är klarblå, och det är kanelbullens dag.... Kan de bli bättre?! ;) Så ut och njut allihopa och för er som är på jobbet eller skolan eller något annat så NJUT med en kanelbulle för idag får man äta så många man vill! Här ska vi fånga dagen och ta en prommis i det fina vädret, kanske runt i några butiker... vem vet :) Och sen ska vi göra de allra godaste kanelbullarna till alla flickor ikväll :)

Gröten är favoriten!

Som jag tidigare nämnt är ju hjärtat inte sådär jätte förtjust i att börja äta vanlig mat så det går fortfarande väldigt trögt med den. MEN gröten har däremot släppt och det är den nya favoriten, var tvungen att ta en bild igår när hon åt gröt då de bara blev tok så gröten var precis överallt... Blir sådär lagomt mysig när gröten torkar in :)

Gröt!

Playdate

Blev inget kyrkis för oss igår då vårt sällskap blev sjuka tyvärr men nästa vecka ska vi försöka ta oss dit. De blev istället en liten tur till Camilla på Alnö där vi myste med lite lek och pussar och gott fika. Fick även turen att träffa Irma en liten stund där då hon kom dit med sin pappa, var alldeles för länge sen som vi träffade henne och Vicky, måste styra upp de! När sedan de två charm killarna Alfons & Mille kom hem från dagis så fick hjärtat såå mycket uppmärksamhet och massor med smek och pussar av Mille, han är så himla go. Vem vet, de kanske blir nått där i framtiden?!

Mille o Felicia

Mille gör sig redo för en...

Pussen

PUSS, såå söt :)

Alfons

Storebror Alfons!

Mille

Charmtrollet

Gomorron!

Här ska vi göra ett ryck snart för vi ska på BVC och mäta och väga idag, förhoppningsvis har hjärtat gått upp lite mer nu då hon börjat äta grött och välling lite bättre. Nu sover hon sött inne i sin säng efter lite lek med både mamma & pappa på morgonen, vi blir bortskämd jag och sessan nu när vi fått sällskap på morgonen så många dagar. Men det är bara myssigt!

Idag ska jag iaf gå ner på Sisters och lämna tillbaka jeansen som dom beställde upp från Sthlm och eventuellt ska jag ta en sväng på kyrkis med hjärtat också, tycker att hon är så pass frisk nu. Hon tycker det är så roligt att komma iväg och träffa lite folk, igår när vi satt på charm så vinkade och vinkade hon hela tiden... hon riktigt njuter när det är lite liv och rörelse runt henne, så roligt att se :)

Nu är det nästan bara en vecka kvar till jag och min rosa prinsessa ska åka och shoppa i Stockholm, ska bli sååå skönt att komma iväg jag längtar verkligen. Måste bara ringa idag och höra om jag kan låna lägenheten som jag hade tänkt *hoppas*

Dagen som gått

Vi hamnade på Charm där Tom & Marina åt lite lunch och jag tog en fika, jätte trevligt att få komma ut och som jag trodde så försvann min huvudvärk, perfekt! Förvirrade jag gick naturligtvis ifrån jeansen men jag får ta en prommis med dom imorgon istället. Hjärtat var jätte duktig med maten idag och åt en halv burk morotspuré, det har aldrig hänt... tänk om de är på väg att lossna nu?!

När vi sedan kom hem så blev det massor med lek och bus med hjärtat och medan hon sov så plockade och fixade jag lite här hemma... man snubblar ju över leksaker överallt :) Sedan blev det middag när M kom hem från jobbet, korv och makaroner, väldigt kulinariskt :) Nu sitter jag och myser i soffan efter bad och nattning av sessan, ska rensa lite bland gamla tidningar innan Desperata fruar börjar. Hoppas ni har en mysig kväll!

Min lilla lilla skatt
 
Min lilla lilla skatt

Hjärtat

På väg ut!

Inget strålande höstväder idag men jag känner ändå att jag behöver komma ut i friska luften för mitt huvud dunkar idag. Har bestämt date med familjen Wieselblad så vi ska gå och ta en fika tillsammans. Så en kaffe och lite frisk luft kommer göra mig till en ny människa.

Har hunnit få i mig lite lunch, rester från gårdagens spagetti & köttfärssås så nu ska jag bara klä på sessan och packa ordning skötväskan så ger vi oss iväg :) Ha en underbar dag!

Godmorgon!

Igår kväll blev en jätte tidig kväll för mig, kan inte komma ihåg när jag var så trött senast. Skulle vid nio tiden gå in och kolla till sessan bara och skulle bara lägga mig ner en liiten stund, men när M kom in vid halv tolv då hade jag sovit flera timmar... såå skönt :)

Vi har fått en nästan lika lyxig morgon idag igen, då M jobbar i stan med Drakborgen så hinner vi äta frukost hela familjen tillsammans innan han åker på jobbet. Är såå sött att se hjärtat på morgonen nu för jag lyfter oftast över hon till vår säng vid fem tiden på morgonen, när hon sedan vaknar vid sju så rullar hon över på M:s sida och börjar pilla han i nacken så han ska vakna. När han sedan äntligen vänder sig mot henne så ger hon honom världens solskens leende, vår lilla skatt... hon kan verkligen göra en LYCKLIG!

Idag ska vi ta en tur och lämna tillbaka mina jeans som jag hade beställt, de var ju fel modell och dom var inte alls lika bra som den jag ville ha. Jätte tråkigt, men jag får titta om jag hittar "rätt" modell när vi åker till Stockholm. Annars ska jag även försöka hinna med att städa lite och baka muffins tänkte jag :)

Hjärtat leker

Hjärtat leker med de nya leksakerna hon fick förra veckan

Rise and Shine

Sovande sessa

Sessan precis nu som sover sött i sin säng

Här hemma fick vi lite sovmorgon idag, eller vi sov egentligen inte så mycket längre men vi kunde mysa och ta det lugnt hela familjen tillsammans. M hade nämligen möte idag med som började lite senare, jätte lyxigt att ha lite hjälp på morgonen. Hjärtat är fortfarande lite krasslig men är idag inte lika hes så förmodligen går det åt rätt håll, märks även på nätterna då hon börjar sova lite bättre igen... som tur var :)

Hon är dock inte lika aktiv för hon orkar bara leka en liten stund så börjar hon klia sig i ögonen och näsan, så pass söt. Men jag har hunnit tagit mig en dusch och städat sessans rum och gett henne lite lunch plus en massa lek på hennes rum och sen ramlade ögonen igen på henne. Så nu ska jag passa på att plocka fram middag ur frysen och göra ordning lite lunch till mig själv. Är så tråkigt väder ute så jag tror vi tar en riktig hemma dag idag!

RSS 2.0