Tidsbrist...

Gjorde en liten paus härifrån i några dagar för jag hade varken tid eller lust att blogga kände jag, prioriterade en massa annat.... Förra veckan var super stressig för jag hade massa saker som jag ville fixa till inflyttningsfesten plus att det var massa annat roligt som hände, jag hade mitt i allt stress en jätte BRA vecka =)

Men jag hann med det mesta jag ville och festen blev alldeles alldeles underbar, jag tror att dom flesta hade riktigt skoj... Liveband i trädgården, tilltugg och massa god dricka gav en hel del skratt och en massa annat =) De måste vi göra om snart igen... Kommer snart en massa bilder, måste bara fixa lite med datorn först.

Igår spenderades dagen av mig och Linda med barn på Ikea och Birsta, vi fick med oss en hel del hem, och Linda får snart sin "dröm garderob" då kan du sova gott om nätterna vännen =) Annars har vi planerat in en Stockholms resa tillsammans med Linda, Fredrik och William nästa fredag, och vi ska vara där en heel vecka, som jag längtar till den veckan =)

Godmorgon tisdag

Jamen de kanske är badväder ändå... några timmar på stranden kanske det blir idag =) Jag har hunnit skruva ihop dom sista lådorna till byrån i hallen till morgonen och nu efter dusch sitter vi här och äter lite förmiddags mellis tillsammans, myys =)

Annars börjar beach fotbollsturneringen idag så det blir nog en sväng ner för att kika på den och sen kanske lite middag hemma hos Linda, vi får se =)

To much to do...

Fyyy nu känner jag mig lite stressad inför min inflyttningsfest, vill hinna göra så mycket innan men inser att jag kommer nog inte hinna allt jag vill... Men men, det är förhoppningsvis inte det som avgör om vi får en rolig fest eller inte. Man skulle verkligen vilja vara på flera ställen samtidigt, för jag vill ju samtidigt hitta på saker och träffa mina vänner, och inte vill jag sitta inne när det är fint väder ute. Så nu är det som de är, det som hinns med det hinns med... kommer en hel höst då jag säkert kommer ha hur mycket tid som hellst =)

Men igår spacklade och slipade jag iaf väggarna i köket och idag har jag målat första varvet, så lite duktig känner jag mig nu =) Har gjort en liten "to do" lista till festen,  just nu är den uppe i 15 punkter, undrar hur många jag hinner bocka av?! Nu ska jag iaf försöka ta tag i gästrummet ett tag till innan jag går och lägger mig och hoppas få vakna upp till badväder.

Sov gott!

Regnig lördag

På något sätt tycker jag de är lite mysigt med regnet... man får sitta inne och pyssla och mysa med lite tända ljus. Jag har passat på att duka fram frukost i soffan, tänt lite ljus och tittar på tv, sånt man får passa på att man göra när man är själv =) Men nu saknar jag min lilla skatt, saknade hennes lukt i sängen imorse och av att vakna att hon klappar mig på kinden och säger "mamma" och när jag sakta tittar upp så hör man ett glatt "heej"... kärlek =)

Idag blir nog en fortsatt pysseldag plus att jag måste ner på la stada en sväng för att inhandla lite saker till kvällen... ikväll är det inflyttningsfest hos Mattias och Johanna, de ser jag fram emot =)

Lunchpaus

Jag har INTE hunnit med så mycket jag hade tänkt mig idag, började att montera min nya tv-bänk och den är fortfarande inte klar, tog en hel evighet. Plus att nu stämmer inte en av lådorna så nu måste jag börja byta delar och mixtra lite för att se om det kan hjälpa... orkar inte hålla på att skicka tillbaka =(


Men nu har jag tagit lite lunchpaus med kycklingsallad och tror bestämt jag ska ta tag i mitt sovrum ett tag först innan jag ger mig på bänken igen för jag vill bara kräkas på den just nu =)


Godmorgon fredag!

Känns jätte konstigt att vara själv hemma på en vardag, Felicia är hos M den här helgen och jag brukar ju alltid jobba då på fredagarna men nu har jag semester =) Men det blev precis sånt väder som jag önskade mig idag, mulet och tråkigt... för då kan jag med gott samvete uträtta ärenden och fixa massa här hemma utan att känna att jag borde vara ute i solen.

Har precis varit på en liten prommis till affären för inköp av lite god frukost och sängkläderna är utrviven och resten hänger på balkongen för vädring. Mot dagens slut kanske det kan komma lite bilder hemifrån igen, om jag hinner med det jag vill =)

Godmorgon regnet

Men fyy vilket tråkigt väder det var idag, idag skulle man passa på att ha en riktig fixar dag men vi har precis packat klart för att åka ut till stugan. Där ska det vara storkalas idag för mamma fyller nämligen 50 år idag =) Även Lindsey fyller år idag så stora grattis kramar vännen och hoppas ni har det super på er semester.

Men nu ska vi åka och fixa några snabba ärenden och imorgon är jag tillbaka hemma igen.

Kram på er!

Furuvik



Vi har haft en helt underbar dag på Furuvik idag, vi fick helt perfekt väder och Felicia verkligen älskade att vara där... så lyckat =) Vi fick se en massa olika djur, vi åt lite lunch, fikade lite och avslutade kvällen nere på Furuviks brygga på en havsrestaurang. Vi hade inte kunnat begära mer av dagen =)



Berättar mer om dagen imorgon men nu måste jag natta kudden... Sov gott!

Packat och klart!

Nu är snart allt klart och packat för en heldag på Furuvik, endast jag som måste göra mig klar =)

Återkommer ikväll med hur dagen varit och självklart en massa bilder.

Ha en underbara sommardag, kramar från tjejerna!

Utflykt...

Nu känner jag mig lite duktig iaf, gjorde ett litet ryck här och fick undan lite... gäller bara att jag sätter igång för då får jag hur mycket energi som helst, men lägger jag mig i soffan då är det kört för då känner jag hur trött jag egentligen är. Men nu måste jag verkligen ta några timmar varje dag till fix här hemma för annars händer det inget och jag vill INTE att det ska stanna av och bara bli halvklart.

Men nu ska jag snart krypa ner under täcket för imorgon är det tidig avfärd härifrån, jag och M ska åka med Felicia till Furuvik över dagen. Tänkte försöka komma iväg tidigt och ta en riktig heldag. Jag och M bestämde när vi flyttade från varandra att vi skulle försöka hitta på något alla tre någon gång ibland för Felicias skull så det känns jätte bra att vi verkligen gör det också, tror det kommer bli en mysig dag. Framför allt för min älskade lilla skatt =)

Sommardagar...

Hinner inte riktigt med mig så här på sommaren, är så mycket som man vill passa på att göra och man vill ju vara ute så mycket det bara går också =) Idag har jag iaf uträttat några missions, beställt tapet till Felicias rum, blev rosa och vitrandig och det känns jätte bra. Varit och hämtat mitt skoställ och hatthylla som jag beställt från Mio och skostället blev nyss ihop monterat, tror det blir bra också. Nu vill jag bara hitta två dynor som jag kan lägga ovanpå, gärna vit och beige randig... blir kanske till att sy ett par.

Annars har vi hunnit med att äta lite lunch och umgås med min faster med familj och sen blev det middag hemma hos Linda och William, ja det är mitt andra hem och jag älskar att vara där för vi tycker så mycket om dom =)

NU ska jag fortsätta att fixa här hemma, fick lite panik ikväll när jag insåg att det bara är två veckor kvar till min inflyttningsfest och då vill jag att det ska vara lite mer ordning här, så nu måste jag fixa fixa fixa!

Vänner...

De senaste dagarna har verkligen innehållit MASSOR med skratt och umgänge med vänner och underbara människor. Linda och Fredrik hade några vänner från Sthlm uppe och de var så härliga och roliga så jag har i princip bosatt mig där dom sista dagarna, är så glad att jag har såna vänner som er =) Igår var det den roligaste festen på länge, så lyckad från början till slut och det slutade med att en hel del av oss som var där hade en riktig sleep over hos Linda och Fredrik... ja de är svårt att återberätta, men om ett gott skratt förlänger livet så kommer jag leva riktigt länge efter de här dagarna =)

Men nu är jag grymt trött och har grejjat och plockat lite här hemma, Felicia har precis somnat och jag ska faktiskt sätta mig ner i soffan och njuta av film och lite chips, myys!


Dåligt med bloggning

Jag har varit väldigt dålig på att blogga de sista dagarna, men det har bara gått i ett så jag har inte riktigt hunnit med mig... I onsdags åkte vi ut till stugan där vi hade lite kalas för bror på kvällen. Vi stannade kvar där tills på torsdag och då var vi duktig igen på morgonen, så Felicia, jag och mamma tog en morgonprommis. Skyndade oss sedan till stan, packade ordning en väska och hämtade upp kusin Eric och sen åkte vi till stranden. En underbart härlig dag hade vi, brände mig lite dock i ansiktet så jag matchade kläderna bra på kvällen =)

M kom sedan upp och hämtade Felicia på torsdag kväll, jag begav mig sedan bort till Linda där vi skulle dricka lite vin tillsammans och mysa... Vad hände sen?! Vi hamnade på stan, vi hamnade på fest och jag kan säga att jag sov INTE många timmar innan jag begav mig till jobbet på fredag, värre än värsta festen kan man säga, men såå kul jag hade =)

Igår var det grillning hos Linda igen, en lite lugnare tillställning än dagen innan, speciellt för mig som totalt gick in i väggen av trötthet... så strax före elva kastade jag in handduken och tog en prommis hem, Felicia vaknade inte heller förrän halv nio så nu är jag som en ny människa igen. Ikväll smäller det igen, I'm back! =)

Godmorgon solen!

Kanske äntligen sommaren har kommit?! Ser iaf mycket bättre ut än på länge och de gillar vi =) Här är vi färdiga för dagen och ska strax ta en prommis till affären för att handla lite småsaker, vid lunch ska vi hämta upp mamma och sen åker vi ut till stugan. Vi ska stanna där till imorgon för ikväll ska vi ha kalas för lillebror =)

Gårdagskvällen blev super mysig, massa tok och skratt. Vi surrade som aldrig förr om allt som bara tjejer kan prata om =) Myys bara! Vi bestämde genast att om en månad måste vi göra om det här, så då kommer flickorna igen =)


Hipp hipp hurraa!

Idag skickar jag och Felicia tusen grattis kramar till världens bästa lillebror som fyller 25 år, du är den bästa!

Grattis på din dag @->--

Mission completed

Nu har jag bestämt mig för tapet till Felicias rum, blir en väldigt enkel som är randig i rosa och vitt... den blir som fondvägg och de andra väggarna är ju redan målade vit. Tror det är en tapet som kan hålla sig länge och de blir väldigt klassiskt och fint där =) Har inte hunnit med så mycket annat idag för det visade sig på förmiddan att Felicia hade feber...igen, så hon har inte varit på topp idag och det betyder mycket mer tid med henne.

Så flickor, jag sviker nog min Bree anda ikväll och kastar in handduken när det gäller att baka, känner inte att jag hinner med det. Ni får nöja er med jordgubbar och glass till efterrätt =)

Nu ska dammsugaren och golvmoppen fram här!

Godmorgon från oss!



Godmorgon från en något nyvaken tjej =)

I söndags när vi var på Birsta så började Felicia helt plötsligt gnissla tänder... jag höjde lite på ögonbrynen med tanke på att hon bara har två tänder nere så verkade det lite svårt. Så jag kände efter inne i munnen på henne och mycket riktigt båda framtänderna uppe hade kommit fram, så nu har hon iaf fyra tänder =)

Nu sitter vi och äter lite frukost, blev ingen prommis idag eftersom det regnade, tar den imorgon istället. Så när vi är klara här ska vi åka och hämta hem lite tapetprover för jag hoppas kunna hitta en tapet till Felicias rum idag.

Ni kanske får vara smakprov ikväll tjejer =)


RSS 2.0