Tisdag!

Idag har vi bjudit pappa/morfar på middag, pressad potatis, lax och romsås blev det =) Felicia har varit toktrött efter dagis dom här två dagarna, hon är nog inte helt kry än.... en dagis dag är ungefär vad hon orkar med, så humöret har inte varit riktigt på topp men så är det när man är trött. Imorgon ska jag ha en riktig mysdag med henne efter dagis, bara göra roliga saker som hon tycker om =) Hon somnade iaf tidigt idag så jag hoppas hon får en BRA natt med mycket sömn!

Var även ute och sprang ikväll och sen hem för att titta på Desperate. Nu ska jag försöka ta några trappsteg innan jag gör natt.

♥ Kramar Anna ♥

Ingen återvändo!

Härmed förklarar jag "projekt trappen" påbörjat!

Jag har ända sen jag flyttade in sagt att jag verkligen vill göra något åt trappen, men jag har gruvat mig lite för det eftersom alla säger att det är ett sånt stort projekt plus att jag inte riktigt vetat vad jag vill göra. Men ikväll gick startskottet, heltäckningsmattan är nu borta på de första trappstegen och jag skrapar så jag redan har blåsor i handen =/ Tror jag bestämt mig för att jag ska måla både trappen och räcket vitt... Men ni får gärna komma med förslag =)

Lägger ut en bild på hur hemsk den ser ut idag, men ska försöka lägga ut en mer "helhets" bild imorgon... Men nu måste jag fortsätta, har ju massa annat att göra här hemma också!

♥ Kramar Anna ♥


♥ Kärlek ♥

Precis när vi skulle gå ut genom dörren för att gå till dagis idag så stannar Felicia upp och tittar på mig, klappar mig på kinden och säger... "min lilla söta mamma"

Inte ett öga var torrt ♥


Vilken värme!!

Vädret den här helgen har varit helt underbart, en liten försmak på sommar värmen =) I helgen har jag krattat och städat på min lilla tomt, rensat rabatten, planterat lite blommor och satt upp tvättlinor på balkongen, känner mig riktigt nöjd med helgen =) Känner ett riktigt sug att fixa och dona här hemma, det är våren som kommer med dom här härliga känslorna.

Vår tjejfest som jag var på igår var bland de roligaste fester jag varit på länge, skrattade hysteriskt mycket, åt super god mat och drack helt underbart goda drinkar. Vad man är lyckligt lottad som har så härliga arbetskamrater.

Mitt hjärta är hemma igen och vi passade på att äta middag tillsammans på uteplatsen innan M begav sig hemåt igen.
Nu ska jag inta ryggläge i soffan och unna mig en film och lite gott =)


Foccacia!

Vilken värme och vilket väder, idag måste det varit rekord =) Började dagen med en TUNG löptur, kändes inget bra idag... Hem och duschade och sen har jag varit ute på baksidan hela dagen, fick lite fikabesök och sen har jag krattat och fixat lite på tomten.

Ikväll ska jag på tjejfest, med Italienskt tema =) Så jag har bakat foccacia bröd med svarta oliver, det var första gången för mig så det ska bli intressant att se hur det smakar.


Helg helg helg!

Gud så skönt med helg! Igår blev det grillning här hemma, hade pratat med J & M om att grilla... men när jag avslutade dagen om kom ut i solen fick jag ett lyckorus i hela kroppen, nu är det verkligen vår! Så jag ringde runt och styrde upp lite grillning och vips så var vi nio stycken här hemma, myssigt! Slängde ihop en stor pastasallad och sen fick alla ta med sig de dom ville grilla...spontant och trevligt, precis som de ska vara!

Nu har jag precis fått i mig lite frulla och ska skutta upp på övervåning för att svida om till löparkläder... Visst serru, jag och Johanna ska ut och springa idag igen, vi är dom bästa!




Snart helg igen!

Ikväll har jag varit ner med hjärtat till M, det är hans helg... delad känsla den här gången, som vanligt iof. Känner mig trött och slut efter en intensiv period och behöver lite "egentid" samtidigt som det känns extra jobbigt att inte vara där när hon är sjuk... Men jag stannade kvar lite extra länge ikväll, fick även krypa ner i sängen och lägga henne =) Jag var även duktig och sprang därnere på en gång, sprang Vårruset slingan och de kändes riktigt skönt. Passade på att duscha hos M så när jag kom hem igen var jag "färdig" =)

Men nu ska jag krypa ner i sängen för jag tok trött, imorgon äre fredag igen, min absoluta favorit dag =)

♥ Kramar Anna ♥


Godmorgon torsdag!

Idag är jag en trött mama, Felicia vaknade 05.05 och kunde inte somna om för hon hade sån hosta och feber...Ville bara sitta och mysa i mammas knä i soffan, och det fick hon ju såklart. Just nu är hon ganska pigg men det är tack vara alvedonen. Själv har jag tagit en soft morgon med lite kaffe framför datorn, men lite tvätt har jag hunnit med att plocka undan.

Men nu ska jag göra ett ryck och kicka igång dagen =) Måste ner på jobbet en sväng och sen ska vi nog åka och STOR handla, det ekar tomt här hemma...



Shoppingen från Stockholm... Ett par mjukisbyxor, t-shirt och en liten sommarklänning =)

♥ Kramar Anna ♥

I'm home!

Borta bra men hemma bäst! Jag är hemma efter två dagar i Stockholm, har fått lyssna på lite seminarier, haft lite utbildning och erfarenhetsutbyte med andra skolekonomer. Vissa saker var bättre än andra men på det stora hela så är jag väldigt nöjd. Full laddad med energi och lite nya idéer som man alltid är efter sånt här =)

Jag kom dock hem till en sjuk liten sessa, väldigt förkyld och har en hemsk hosta. Så imorgon blir det inget dagis för henne, ska jag hitta något positivt med det är att jag får lite extra tid med henne imorgon innan hon åker till M för att vara där i helgen. Känns extra tomt då jag redan varit ifrån henne i två dagar, men så är livet...

Fanns väldigt lite tid till shopping men jag hann springa in på Zara och köpte lite "dagis kläder" till hjärtat. Zara är min absoluta FAVORIT affär på barnkläder, dom har såå mycket fint där =) Ska lägga ut bild på det jag handlade imorgon bitti. Nu ska jag göra lite fika/middag och krypa upp i soffan och titta på Greys, sen blire sängen... en trött Anna ikväll.

♥ Kramar Anna ♥


Packar...

Igår blev en jätte härlig dag med massor av sol, vi passade på att vara ute nästan hela dagen. Skurade rent uteplatsen, tog fram utemöblerna och grillen, så i helgen tror jag det blir säsongspremiär på den =) På kvällskanten var jag ut och sprang men igår var det riktigt JOBBIGT sprang i motvind nästan hela tiden, uscha!

Nu håller jag på att packa och fixa lite här för jag åker nämligen till Sthlm imorgon bitti och ska vara där två dagar, skolekonom dagar står på schemat =) Hjärtat ska få vara hemma med morfar och de kommer gå så bra så =)

Natti natti

♥ Kramar Anna ♥

Godmorgon!

Här hemma blev det en ganska tidig morgon idag, men hjärtat har sovit så BRA i helgen och det känns viktigare. Hon har sovit hela nätterna och det gör så mycket för min sömn också. Hon har haft lite trassel med magen nu ett tag vilket har gjort att hon inte sovit så bra och det går ju ut över mig också...

Igår hade vi en jätte mysig dag, solen strålade hela dagen och på vår uteplats var det nästan lä så vi var ute hela dagen, städade och lekte, så härligt! Jag kunde tom hänga ut tvätten på tork =) Kvällen avslutades med att Johanna & Mattias kom hit på middag, fläskfilé och rotsaker och en MISSLYCKAD daimkladdkaka till efterrätt. Jag gjorde alldeles för sent så den fick inte stå tillräckligt länge...

Nu ser jag att det spricker upp och blir alldeles blått så jag hoppas att det blir en fin dag idag!

♥ Kramar Anna ♥

Shopping!

Igår när jag åkte ner med hjärtat till Sundsvall så passade jag på att svänga in på Stadium för att titta på löparskor, hittade ett par jätte sköna adidas för en bra pris så dom klippte jag till på. Även ett par löpartights fick följa med mig hem, alltid roligare att träna när man fått lite nytt =) Så direkt när jag kom hem så drog jag och Johanna ut på en runda, himmel vad vi är bra!

Var även förbi på Marielles igår och köpte min favorit ansiktskräm *dyrt* men den är riktigt bra =) Passade även på att boka in mig på ansiktsbehandling om ett par veckor, lyx för mig!

Nu ska jag fortsätta jobba och ikväll blir det grillning hos Linda & Fredrik, mys bara =)

♥ Kramar Anna ♥

Nu ska här tränas...

Idag har varit en ganska lugn dag på jobbet, skönt! Hem för att hämta hjärtat på dagis, efter det åkte vi upp på morfars jobb för idag skulle hon få åka lite brandbil =) Blev bjuden på middag hos mamma & pappa, otroligt skönt att inte slippa laga mat själv!Nu har jag plockat och försökta röjja upp lite här, dras med en hemsk huvudvärk bara som inte riktigt vill slippa =(

Idag på lunchen var jag och köpte ett fitnessband, som ett gummiband ungefär =) Man fick även med ett träningsprogram så nu ska jag verkligen försöka träna med det här hemma. Passar mig perfekt då jag har lite svårt att ta mig iväg och alltid behöver barnvakt... så nu ska vi se hur jag har det med karaktären =)

Nu kommer snart Johanna och vi ska ha vår traditionella "Greys kväll" *myys*

♥ Kramar Anna ♥

Tisdag!

Idag har jag varit duktig och snörat på mig löparskorna igen, känns riktigt bra att äntligen kommit igång. Nu är Beach 2009 mitt mål =) Bättre kost och lite mer träning i mitt liv, det är det nya livet och de känns riktigt bra. Har en stoor godisskål som står i mitt skåp och jag ska verkligen försöka hålla mig ifrån den. Ska vara riktigt hård med inga onyttigheter på veckorna utan bara på helgen...

NU måste jag bara köpa ett par nya skor för dom jag har är helt slut, ska försöka hitta ett par på torsdag då jag ändå åker ner med hjärtat till Sundsvall.

Nu ska jag ladda för Desperate, dubbelavsnitt ikväll, vilken lycka! =)

♥ Kramar Anna ♥

Underbara vår!

Idag blev det helt underbart vårväder lagom till att lunchen avslutades, så när hjärtat hade sovit klart bytte vi bara kläder och lekte på baksidan i flera timmar, såå mysigt hade vi de =) Avslutade med lite saft och bullar i solen till lätet av måsar, kände hur det riktigt hoppade till inombords över att snart är det SOMMAR =)

Men nu är "lovet" slut och imorgon återgår vi till vardag med jobb och dagis igen, känns skönt att börja med en lite kortare vecka. Hoppas vi kan får sool till helgen! Idag har jag STORstädat mitt sovrum och sängen är renbäddad så nu ska det blir mer underbart än vanligt att krypa ner i sängen =)

♥ Kramar Anna ♥






Helgen i bilder...








Påsklov!

Jag och Felicia har haft "påsklov" ett par dagar, tog ledigt i torsdags så i onsdags åkte vi till stugan och stannade där tills igår. Hade först tänkt att stanna ända tills idag men ganska skönt att få någon dag hemma innan vardagen börjar igen. Vädret har väl varit lite upp och ner, någon dag fint och någon dag med dimma men vi passade ändå på att vara ute och andas friskluft så mycket som möjligt. Igår gav jag mig även ut och sprang en sväng, duktiga jag =)

Felicia har fått så mycket fina påskpresenter och påskägg, men detta var första gången som hon var lite medveten om var det var så nu var det lite roligare =) Men hon fick både godis, kläder och en bok. Tack så jätte mycket!



På onsdagen var det gemensamt "påskfirande" på dagis så dagen till ära måste man ju vara påskkärring =) Men det var en skeptisk påskkärring till en början =)



Men det vände ganska fort och blev ju rätt roligt ändå...



Och det var JÄTTE roligt att se sig själv i spegeln =)

Så mycket kan göra så lite...

Ikväll har Felicia verkligen testat mitt tålamod, var på ICA och handlade och hon hördes över hela affären och slängde sig på golvet och skrek när hon inte fick som hon ville, kan säga att hon var VÄLDIGT billig för några minuter =) Min huvudvärk som kändes lite smått innan, exploderade kraftigt och nu känner jag mig alldeles matt med en hemsk huvudvärk... Men när hjärtat skulle sova och jag la mig brevid henne och blundade för en stund så kryper hon intill mig och viskar i mitt öra "älska dig" Som mitt hjärta smälte och allt det jobbiga var som bortblåst ♥

♥ Kramar Anna ♥

Tjeena!

Dom orden möttes jag av idag på dagis, "Tjeena hur må du?" mitt lilla hjärta som bara spottar ut nya ord nu, jag kan inte låta bli att tycka att hon är världens charmigaste =) Nu har jag druckit en kopp kaffe för jag hann knappt med varken lunch eller fika på jobbet idag, men jag tycker om när det händer mycket och just nu tycker jag det är väldigt roligt att jobba.

Felicia fick önska middag idag och då blev det "hamburgare och strips" så idag ska vi vara onyttiga och åka på Big Boy =)

♥ Kramar Anna ♥

Vad hände med mina kläder?!

Min mamma tjatar otroligt mycket nuförtiden om att jag blivit så stor och att mina byxor är för korta, och det har hon iof rätt i... jag tänker ju inte gå omkring och se ut som jag väntar högvatten, det är inte speciellt snyggt. Sagt och gjort så började hon nu ikväll att riva ut hela min garderob för att rensa undan alla kläder jag inte kan ha längre, och jag blev ju lite mörkrädd jag fick ju nästan ingenting kvar. Så mormor, jag har MASSOR med tomma galgar och plats i garderoben nu *flirt flirt* Tur att mamman är ganska bra på att shoppa nytt, för med undantag för några sommarklänningar så verkar de som hon tänkt att jag ska gå naken i sommar... =/ Nee nu ska jag återgå till min skönhetssömn, den är väldigt viktig har jag hört =)

Tss... jag hörde förresten att mamma skvallrat om det senaste i mitt ordförråd *fniss* Ibland ska man inte vara så präktig =)

♥ Kramar Felicia ♥

Snälla påskharen... =)




En sån här står högst upp på min önskelista till påskharen, tror ni att den är så snäll =) En Elektrolux Ergorapido... tänk så skönt att inte alltid behöva släpa fram dammsugaren, efter middag och liknande. Skulle även vara perfekt för mig att kunna dra av med i min "lilla hall" innanför dörren, där dras det alltid in grus och annat...

♥ Kramar Anna ♥

Den där pappan...

Jaa han kan han... Hjärtat har ju som sagt blivit jätte duktig på att vara utan blöja, är helt torr även på nätterna nu, såå skönt tycker jag =) Men igår kväll när M hade kommit upp med henne så gick jag och Felicia på toaletten, och när hon var klar och jag skulle torka henne så säger min söta lilla prinsessa "vänta, ska skaka muttan först" Jag trodde jag skulle döö, jag blev så chockad... men tillslut bröt jag ut i skratt =) Och de är ju INTE jag som lärt henne de iaf...

♥ Kramar Anna ♥

Natti natti Söndag!

Nu har jag suttit och rensat bland alla kort jag har på datorn, slängt bort och mappat upp dom samt gjort ordning för att skicka iväg och framkalla. Var på tok för längesedan jag framkallade något, rör sig nog om ett helt år =/ Annars har jag hunnit med en hel del städning idag, men fortsättning följer imorgon tror jag =) Middag med M blev det när han lämnade Felicia, idag blev det rotsaker och kyckling i ugn *gott*

Nu ska jag krypa ner i sängen så jag fortsätter att känna mig pigg imorgon!

♥ Kramar Anna ♥

SATC

Ohh lovely! Jag läste att i maj nästa år så kommer det ytterligare en Sex and the city film =) Hur ska jag klara av att hålla mig såå länge...

Tjejer, är det en ny SATC dag då eller... en reunion? =)

♥ Kramar Anna ♥

Godmorgon söndag!

Vaknade pigg och mådde hur bra som helst idag, skönt efter en kväll med lite starka drycker =) Men de blev ganska lungt och jag hade sååå trevligt med god mat, vänner och en massa skratt =) Adde och Sanna kan det där med att ordna festligheter. En sväng in på krogen blev det sista timmen, men det var sådär så efter en halvtimme kastade jag in handduken och gick hem, otroligt nöjd med kvällen.

NU är det storstädning som gäller här hemma, nu ska mitt lilla hus bli rent rent rent, finns inget bättre =) Och ikväll kommer min lilla älskling hem, som jag saknar henne ♥ Nu har jag gjort bort två helger ifrån henne, duktiga mamman!

♥ Kramar Anna ♥


Sovmorgon!

Oj, vilken sovmorgon jag fick idag =) Vaknade strax före elva och jag kan knappt komma ihåg jag sov så länge sist, men skön var det! Nu är det lite sen frukost som gäller och sen ska jag ta en prommis ner till city =) Måste fixa lite saker innan kvällens festligheter...

Johanna och jag myste och gick på bio igår, En Shopaholics bekännelser.... jag tyckte den var jätte bra =) En riktigt "tjejig feel good" film. Jag både grät, skrattade och blev riktigt kär i kärleken =) Sen blev det vin och massa surr och sist hem för att natta kudden, en helt perfekt fredag kväll!

♥ Kramar Anna ♥

Välkommen helgen!

Kom hem så sent igår så jag orkade inte blogga, stupade direkt i säng... Var ner och lämnade hjärtat hos pappan, hon ska vara där i helgen igen för jag ska få ha henne över påsk och helgen efter. Men det kändes att jag inte hade henne förra helgen, var en extra klump i magen den här gången, känns som jag knappt hunnit umgås med henne sen sist hon var där... Men jag får göra som M sa, tänka på dom två helgerna som kommer sen då hon är hos mig =)

Åkte in en snabbis på Ikea på vägen hem för att köpa lite småsaker, sen direkt hem för att få kaffe och en myskväll hemma hos Johanna & Mattias. Var såå längesen vi myste alla tre, det är ju vår torsdagstradition =) Ikväll kan det bli bio med finaste finaste Johanna, tänk att jag för ett år sedan inte ens visste vem du var och idag betyder du så otroligt mycket för mig *hjärta*

Nu ska jag äta klart min frulle och skynda mig iväg till jobbet. Ha en underbar fredag!

♥ Kramar Anna ♥

Greys...

Jag och Fia "tjuvkikade" på några av dom kommande Greys avsnitten i helgen... Och för er som redan nu älskar serien lika mycket som jag så säger jag bara, MISSA DOM INTE! Trodde inte Greys kunde bli bättre än det var...*tihiii*

Nu får jag snart gå hem från jobbet, sen blir det spinncore och sist men inte minst mys med finaste Johanna =)

♥ Kramar Anna ♥

RSS 2.0