Tips!

I dagarna släpper How to kiss a frog sin nya höst- och vinter kollektion. Helt underbara barnkläder för dom som är intresserade =)

♥ Kramar Anna ♥

Skönt för mamman =)

Felicia har ätit så otroligt dåligt nu ett par veckor, ibland har det handlat om ett par tuggor till lunch och ett par till middag och det är det enda hon äter... När det varit så mer än ett par dagar börjar man faktiskt bli lite orolig, även om det sägs att barn äter när dom är hungriga. Men när det började synas på henne att hon tappade lite vikt så blev det lite jobbigt för mamman... Men nu har hon ätit såå bra den här veckan, har ätit flera portioner både till lunch och middag, då känns de mycket bättre för mamman =)

Just nu har Felicia tappat ut ALLA sina pärlor på golvet... men jag fick inte hjälpa till att plocka upp dom. "De var jag som gjorde de" svarade hon mig när jag började plocka ♥

♥ Kramar Anna ♥

Ny vecka

Nu är jag inne på min andra arbetsvecka... förra veckan var jag så knäckt varenda kväll så jag orkade i princip ingenting, vi får hoppas de var en övergångsfas =) Idag hämtade jag skrotis lite tidigare på jobbet, lite ledsen och hängig var hon, fast jag tror hon kan gå imorgon ändå. Hon är tydligen väldigt "mammig" just nu, imorse blev hon jätte ledsen när jag gick och hon pratar om mig jätte ofta på dagarna.... lilla sötnosen ♥

Helgen har bestått mest av "fix", har varit ute i stugan mest hela tiden. Jag har målat spaljen till min trapp, så nu är den vit, blev så ljust och fint =) A har hjälpt pappa att gräva och fixa inför carporten och den nya stugan som ska byggas.

Ikväll är har A åkt ner till Sthlm för han ska spela golf där nere imorgon så jag är alldeles solo, jag och Flisan har myst och lekt massor och nu ska jag lägga mig i soffan med en godisskål och invänta Lipstick Jungle.... myys barra =)

♥ Kramar Anna ♥

Tillbaka i vardagen...



Skrotis innan dagis imorse

Nu är det vardag igen... Hämta och lämna på dagis, jobba, laga mat, handla, städa och sova. Men jag tycker det är lite skönt med lite rutiner igen =)

Nu ska jag laga lite mat här, tror att det blir tacopaj.

♥ Kramar Anna ♥

Sköna söndag!

Men herregud vilket väder!! Tokregnar och blåser, idag känns det som att jag knappt vill sticka näsan utanför dörren. Jag tycker verkligen synd om A som klev upp och åkte på golftävling imorse, kan inte vara kul att spela golf i det här vädret =/ Själv fick jag lite extra egentid i helgen då vi bokade bord för att gå ut och äta och lyssna på bröderna i fredags, hjärtat skulle egentligen få följa med men M erbjöd sig att hon kunde sova där till igår så då fick hon göra det =) Och det blev ju riktigt trevligt för oss!

Igår var en riktigt soft dag ute i stugan hela dagen, stannade ända till strax efter middag. Skrotråttan skulle dock absolut INTE åka hem då, hon skulle sova hos mormor & morfar. Jag börjar snart känna mig lite bortprioriterad =( Blir kanske att jag åker ut och hämtar henne och tar en tur till Birsta... känns som en perfekt "Birsta dag" =)

♥ Kramar Anna ♥

Välkommen helgen!!!

Idag är det min absoluta favoritdag, fredag! Då har man heela helgen framför sig, den uppskattas dock ännu mer när man jobbar men idag ska jag passa på att njuta lite extra av min sista semesterdag. Solen strålar på en blå himmel så jag får se vad jag hittar på idag... Skrotråttan är ju nere hos M idag så jag har helt "fria händer" =)

Blev inget mer bloggande igår för jag var bara hem en snabbis efter att jag skjutsat ner F till Sundsvall och sen kom jag inte hem något mer förrän nu på morgonen ;) Och idag är jag som en ny människa, tänk vad lite sömn kan göra =)

♥ Kramar Anna ♥

Ryck upp dig!

Efter att jag lipat en liten stund och fått lite kramar av Felicia kändes de faktiskt lite bättre... kanske var vad jag behövde =) Felicia var då så trött så ögonen gick i kors på henne, blir ju så när man inte sover på nätterna. Tog en tur med vagnen och köpte två tidningar, satt och njöt ute i tystnaden på baksidan medans hjärtat sov gott i vagnen. Kan man bli mer inspirerad än av en tidning?! Jag kände när jag satt där att nu får jag faan rycka upp mig, jag är lite trött vad är det?! Nu ska skärpa till mig, nu ska jag träna och bli snyggare och börja fixa lite här hemma igen. Förutom sömnen så är ju faktiskt allt annat jätte bra, jag mår jätte bra och jag är kär... helt galet kär ♥

♥ Kramar Anna ♥

Tröttare än tröttast...

Felicia sov inget på dan igår, dumt av mig att tro att då kanske hon skulle sova jätte bra inatt... Hon sov gräsligt dåligt, hon är lite småkrasslig med hosta så jag undrar om de är det som gör att hon sover så fruktansvärt dåligt. Tredje natten i rad med knappt någon sömn, igår kväll kändes de som kroppen bara la av på mig. Kände mig jätte låg och bara allmänt less, förmodligen för att jag var så trött. Idag känns det som hela kroppen väger bly, känner mig jätte konstigt trött i både kropp och huvud... gick in i bordet alldeles nyss och slog benet och då bara satte jag mig ner och störtgrina för jag var så trött. Tur man har har en liten skrot som kan trösta en då =) Nu ska jag försöka orka mig genom den här dagen...

♥ Kramar Anna ♥

Sunny day

Vilket härligt väder de var idag, men de börjar synas på temperaturen att hösten är på intågande... men de tycker jag bara är lite mysigt faktiskt. Natten här hemma var väl sådär, vet inte om jag tyckte hon sov så mkt bättre, vaknade fortfarande flera gånger. Men jag ska ge det lite tid så får vi se om de kanske blir bättre.

Idag har vi inga planer alls så vi får se vad vi hittar på, tror det kan bli en sväng till min farmor & farfar. Fick en liten "gliring" häromdan att jag aldrig hälsar på dom så det är väl bäst jag gör det då =)

Nu är det dags för frulle!

♥ Kramar Anna ♥

Ny vagn!!

Jamen vi hittade en vagn, i Kristianstad av alla ställen... tur M har lite trådar han kan dra i så nu är det löst =) Det känns jätte bra, nu kan den "stora" Brio vagnen ställas undan och den rosa kan slängas på soptippen, inte en dag för tidigt =)

Blev en sväng till Linda idag på em, barnen fick leka och vi fick dricka kaffe och surra av oss lite... och de kan jag säga, var inte heller en dag för tidigt =) Middag på donken blev det och sen hem för lite lek och mys, har även hunnit städa lite så nu känns hemmet lite fräschare. Skroten har precis somnat, idag väckte jag henne när hon sovit 1,5 timme, jag hoppas att det hjälper nattsömnen lite... håll tummarna för mig.

Nu ska jag njuta av lite egentid, alldeles alldeles själv. Tänk så skönt det kan vara ibland.

♥ Kramar Anna ♥

(Fungerar inte att lägga in bild just nu, men vagnen är en Babytravel Jogger Komfort... tror jag den hette =) En röd...)

♥Kärlek♥



Felicia kom nyss alldeles spontant fram till mig och strök mig på kinden och frågade "mår du bra mamma?"

Det är balsam för själen ♥

Godmorgon tisdag!

Idag är jag SUPER trött, sitter och häller i mig kaffe nu för att jag ska bli lite pigg iaf =) Felicia har sovit jätte oroligt inatt och varit vaken väldigt mycket så jag har inte sovit speciellt sammanhängande... Äter mina hembakta tekakor för första gången och dom blev ju jätte goda =) Tänk då vad goda dom måste varit när dom var alldeles nybakta och varma...

Nu ska jag strax göra ett ryck och göra mig klar, har fastnat vid datorn alldeles för länge nu. Har suttit och sökt en ny vagn till Felicia, skulle vilja ha en trehjuling som är lite längre. Felicia börjar bli lite lång för den andra vagnen plus att den är klumpig, och tänk att den här gången har till och med jag gått med på att köpa en begagnad vagn, vad hände?! ;)

♥ Kramar Anna ♥

Rutiner



Det är så mysigt att hjärtat är hemma igen, hon har varit på ett strålande humör idag och det är så mysigt med såna dagar =) Vi har varit och hälsat på dagis en sväng idag, hon har ju varit ledig ett tag och nästa vecka är det "skarpt läge", men det är nog ingen fara =) Men den här veckan kommer temat att vara "rutiner", måste försöka komma in i dom och hitta lite nya så läggningen på kvällen går smidigare än tidigare.

Efter lunch somnade vi gott tillsammans, finns det något bättre än att få sova på dagen?! Sedan blev det lite handling och till skrotens lycka så fick hon åka till "moffa" och åka lite brandbil. Men nu ska jag göra lite middag här, köttfärssås & spagetti blir det idag!

♥ Kramar Anna ♥

Helgen

I helgen har vi äntligen fått smaka på riktigt sommarväder och värme igen =) Jag och hjärtat var ute i stugan hela torsdag och bara njöt av lugnet och myste, pappans helg började närma sig... Hann med att ta en löptur innan jag skjutsade ner henne till M. På kvällen blev det middag på Thai och sen bestämde vi oss för att åka ut till stugan igen och vi blev kvar ända till lördag, förutom en liten tur in till stan och gratta lilla morfar som fyllde år.

Lördag fixade jag lite pajer här hemma för sen på kvällen blev det kräftor ute på smitingen hos Johanna & Mattias, himmel så gott det var =) Kvällen avslutades med lite spel... och ni behöver inte fråga vem som vann ;) Iaf ett av spelen =)

Söndagen strålade med vackert väder också så vi åkte och plockade hallon och lite annat fix... sen blev det någon timme på smitingen men jag har inte träffat någon beach kille direkt, less efter en timme =) Åkte hem och slappade lite istället, tills den lilla söta äntligen kom hem till mamman igen ♥



Hjärtat var lycklig då hon fick se sin första groda, själv tyckte jag den mest var äcklig =)




Hemma och vänder...

Bara hemma och hämtar lite saker, underbara dagar som denna ska firas vid havet och solen... Återkommer när jag är hemma igen =)

NJUT!!!

♥ Kramar Anna ♥

Uppe med tuppen...

Jaa idag kändes det som vi var uppe lite väl tidigt, Felicia kom vid strax före halv sju och då hade jag problem att ens öppna ögonen... Det var värsta läggningen, EVER här igår... slutade med att Felicia inte ens kunde prata för hon hade grinat så mkt, skrek rätt ut i mina öronen samtidigt som hon slog mig massor. Tror ni mamman var glad då?! NOT!!! Men till slut sov hon gott i sin säng, dyngblöt i svett...

Förstår inte heller när det ska vända på nätterna, längtar så efter att hon ska sova hela nätterna... slår aldrig fel att hon vaknar en två-tre ggr per natt och det finns inget värre än avbruten sömn. Massa klagandes nu, tur att det finns stunder som överväger allt det här =)

♥ Kramar Anna ♥

Färska blåbär...

Har precis slängt i mig lite lunch, skroten ligger på soffan och sover och jag har en bulldeg på jäsning. Plockade blåbär i stugan häromdan så jag tänkte att jag skulle ta och baka lite blåbärsbullar a la Leila =) Men när jag satte mig ner här så kraschade jag hejdlöst in i väggen och blev hysteriskt trött... bäst att lyfta på spisen och bege sig ut i köket för här blir de inga bullar gjorda!


Ny dag, nya möjligheter!



Inge vidare finväder idag heller, vaknade upp till regn... Men man är ju ganska van vid de nu. Kände av både hals och lite täppt i näsan när jag vaknade, har släppt lite redan så jag hoppas inte jag är påväg att bli sjuk =/ Blev inte riktigt så mkt gjort igår som jag tänkt mig, hade ingen bil så då kunde jag inte göra allt. Men lite handling och en sushi lunch med bror & co hann jag med, och på kvällen grillades det här hemma, har grillat alldeles för lite i sommar... är ju så himla gott =)

Nu ska jag göra lite nytta här hemma och kicka igång dagen!

♥ Kramar Anna ♥

På väg ut...

Idag är perfekt väder för att fixa lite "to dos", ska handla lite mat och fixa lite ärenden på stan... Mamma är påväg in med hjärtat nu så idag ska vi kramas =) Vi får se vad dagen har att bjuda på mer.

Ha en bra dag!

♥ Kramar Anna ♥

Tisdag





Var så trött igår när jag kom hem så det blev inget mer bloggande, bara soffläge =) De blev helt underbart väder igår så på fm fixade jag lite här hemma och ute på min "lilla gård" och sen vid lunch så åkte jag och lillebror ut till stugan och njöt av solen i några timmar. Felicia var redan där med mormor & morfar och njöt för fullt...

Lite senare åkte vi ner till Holmö Brygga i Tynderö för att äta, mamma & pappa bjöd oss allihopa på mat =) Ett jätte fint ställe men själva "restaurangen" skulle behöva fräschas upp lite, men de var inget fel på min sommartallrik =) När vi väl kom tillbaka till stugan skulle skroten absolut INTE följa med mig hem, "få jag stanna i stugan" sa hon och la huvudet på sne... vem kan säga nej då?! Men nu saknar jag hon så nu får hon komma hem för hon ska ju vara hos M heela helgen.

Nu ska jag ta en morgonprommis idag igen =)

♥ Kramar Anna ♥

Nostalgi...





Min gamla trehjuling som ligger och väntar på att skroten ska nå ner till tramperna...snart =)

Ny vecka!

Är såå glad att jag faktiskt har två veckors semester kvar, verkar som vi kommer få lite finare väder den här veckan iaf.

Borde egentligen ligga i sängen och passa på att sova idag men jag kunde inte somna om, istället ska jag vara duktig och stoppa in lite musik i öronen, snöra på mig skorna och ta en morgonprommis i solskenet =)

♥ Kramar Anna ♥

Soft kväll...



Skroten stannade kvar med mormor & morfar i stugan så vi har tagit det lugnt... var först ut och åt en pizza och sen blev det bio. Såg "Sommaren med Göran" sjukt rolig emellanåt =) Men nu ska jag återgå till soffan och kramas ♥

Snabba beslut

Hade lovat Flisan att om det slutade regna så skulle vi åka ut till stugan, och på kvällkvisten slutade det ju faktiskt att regna... och detta undgick inte den lilla så mamman fick snällt ta ett snabbt beslut att packa väskan =) Och vilket bra beslut vi tog, där ute frossades det i räkor för fullt och mamman fick sätta sig och njuta av ett glas vin. Drog mig tillbaka rätt tidigt och kröp ner i sängen med skroten, snusade mig in i hennes hår och somnade gott ♥




♥♥♥

Lördagen som regnade bort...

Jaa vi har hunnit med lite nyttigt och vi har bakat en hel del idag, limpor som tekakor, men annars måste jag säga att fyyy vilken tråkig dag. Har inte gått att göra någonting för det har ösregnat heela tiden. Felicia och jag har varit lika less båda två tror jag, hon har mest legat i soffan och slappat... gjort små ansträngningar då och då i försök att göra något men det har slutat i soffan lika snabbt igen =)

Nu väntar vi på lite mat, vi beställde idag... efter att ha stått i köket och bakat hela dagen så orkade jag helt enkelt inte göra middag också. Ska försöka få liv i skroten bara som sover nu?! Hon kom på att hon hade ju glömt att sova så då la hon sig och sov *fniss* tokunge.

♥ Kramar Anna ♥

Välkommen helgen!

Solen kom fram och det blev en jätte fin kväll i Härnta igår, så helt spontant bestämde vi oss för att gå ner på Hamnkrogen och ta ett glas vin =) Bröderna spelade så hörlurarna fick följa med till skroten och hon minglade omkring minst lika mycket som mamman. Men vid halv elva sov skroten gott i vagnen och jag tog en promenad hemåt, en jätte mysig kväll!

Nu har vi precis stoppat in två limpor i ugnen och tror att det kan bli en tur ut till stugan sen, vi håller tummarna för att solen tittar fram när vi kommer dit =)

♥ Kramar Anna ♥

RSS 2.0