After work

Ikväll hade vi After work med jobbet när vi slutade, eller jag hann hem en sväng emellan och hämta hjärtat på dagis, hon fick sen vara med mormor & morfar medans jag var iväg. Riktigt trevligt hade vi och helt okej mat, men jag kände mig lite trött så jag gav mig hemåt rätt tidigt. Ville dessutom hinna kramas lite med min lilla älskling för imorgon åker hon till M över helgen. Känner att jag kommer sakna henne lite extra den här gången för hon har varit så himla mysig i veckan, hon är sig "lik" nu igen när hon blivit pigg igen. Min lilla glada skrotråtta har blivit en super busig liten tjej =) Nu har jag tänt lite ljus och ska äta min efterrätt som jag hoppade över på restaurangen, glass och chokladsås *gott*

Men det är lite tomt här hemma, min "soffkompis" jobbar inatt... *sakna*

♥ Kramar Anna ♥


Godmorgon söndag!

Här vaknade vi strax före kl 07 imorse och det var en ganska bra natt, förutom hostan som hjärtat har... Men det går åt rätt håll det märks =) Nu har vi precis ätit lite frukost och Felicia softar framför Lotta och jag ska skynda mig att stöka undan lite här, får se vad som hamnar på schemat idag... Ikväll ska hjärtat åka till M och vara med honom imorgon!



Nyduschad tjej imorse...



*hjärta*

Lugn lördagkväll!

Efter vårt besök tog vi en liten prommis till mamma & pappa så vi skulle få lite frisk luft... vi blev kvar där på middag, Ryggbiff & Hasselbackspotatis och ett glas rött, de kan jag säga att det INTE hade blivit om jag skulle lagat middag till mig själv =) Men nu är vi hemma igen och sessan har somnat gott i soffan brevid mig, ska ta och bära upp henne till hennes säng och sen ska jag själv krypa upp i soffan för att se Melodifestivalen. Känns skönt att ligga under filten med massa tända ljus när det är sånt hemskt väder ute...

Sen blir det till att sova tidigt för mig, hoppas på att vakna utvilad imorgon =)

♥ Kramar Anna ♥

Dom små söta...

Nu har det varit fullt ös här ett par timmar, men så roligt att se dom små leka med varandra... Det har varit dans, lek och "spökbus"... Var så himla mysigt att få träffa er igen vänner, nu får det inte gå lika länge till nästa gång! Felicia fick även jätte fina födelsedagspresenter i förskott, mitt lilla hjärta fyller ju två år om bara några veckor =)



Söta lilla omtänksamma Irma, jag tycker bilden är helt underbar, vilken glädje =) När mamma Vicky blev så trött så hon inte orkade leka längre kommer Irma och lägger huvudet på sne och säger "men jag kan hålla dig i handen" =)



När man varit sjuk hela veckan så är de såå roligt att få en kompis på besök =)



Två förväntansfulla tjejer som väntar på att "spöket" ska komma och ta dom...



Iihhh så läskigt men ändå såå roligt =)

Besök!

Hade en jätte mysig kväll igår med god mat, vin och spel =) Jag köpte ett nytt sällskapsspel igår "Trodde du ja", så Johanna & Mattias kom förbi och spelade de med oss... riktigt roligt var de, men jag kan tänka mig att det är VÄLDIGT roligt med några promille i sig, så man blir lite mer vågad =)

Nu ligger mitt hjärta sover i soffan och vi väntar på besök från Vipsy & Irma, vi har inte träffat dom på såå länge så det ska bli super mysigt att få umgås med dom idag. Felicia är fortsatt bättre och pencillinet slinker ner utan problem, så skönt för mig!

Ha en underbar lördag!

♥ Kramar Anna ♥

Betydligt piggare!

Åh vilken skillnad på hjärtat från igår, mycket piggare är hon idag... jag hoppas att det är pencillinet som börjat verka redan. Till lunch idag var det inga problem att få i henne medecin *skönt* jag provade med "glassmedecin" tipset jag fick av Marina, tack för tipset vännen! =)

Vi var tom ute och åkte lite pulka och skottade lite på förmiddagen och det tror jag bara gjorde gott, för oss båda =) Vi har ju knappt varit ute på hela veckan...



Hemkommen från Vemdalen så var man lite sugen på kurragömma =)



Att prova pappas mössa är ju superkul =)

Äntligen helg!

Igår när jag väckte hjärtat för att gå på jobbet så märktes det direkt att hon var jätte hängig, tog febern och den var uppe i nästan 40 grader igen. Tanken var att Felicia skulle få vara hemma med farmor men jag fick istället ringa direkt på vårdcentralen och vi fick en tid nästan direkt. Halsfluss konstaterades igen *suck*, förmodligen så hjälpte pencillinet inte förra gången så nu fick vi ett lite starkare. Problemet just nu är bara att Felicia total VÄGRAR att ta pencillinet, någon som har något tips??

Natten som var blev iaf den bästa på länge, och de var tur för mamman för jag har inte sovit många timmar sen i söndags... Och inatt sov hjärtat i sin säng till halv sex imorse, då kom hon trippandes genom hallen och ville ha välling och sen somnade vi om till kvart över åtta, gud så skönt!

Nu ska jag ta ett glas Berocca, min snälla mamma kom hit med en liten "godispåse" till mig igår, vitaminer och huvuvdvärkstabletter... dom har gått åt på sistonde =/ Men nu hoppas jag återigen på en vändning!

♥ Kramar Anna ♥


Det börjar bli bättre!

Jag tror det ÄNTLIGEN är påväg att vända för Felicia, febern var drygt 38 grader nu på kvällen. Hon har även varit väldigt pigg idag, endast sovit en gång och ätit jätte bra så det känns jätte skönt för mamman =) Men hon får stanna hemma imorgon ändå, farmor är snäll och ställer upp så jag kan jobba lite. Kanske hon kan gå några timmar på fredag istället, vi får se...

Min utbildning idag var helt värdelös!! Jätte tråkigt, hade förväntat mig mycket mer, kändes stressande att jag la ner en hel dag på det när jag istället kunde varit på jobbet, men men svårt att veta i förväg. Kanske dumt av mig att förvänta mig att man kunde få ut något mer i Kramfors *haha* Jag fick ju iaf besöka Kramfors svar på Waynes Coffee... Valles Coffee, den ni =) Nu har ni missat något ;)

Nu ska jag återgå till mitt sällskap i soffan, myssigt!

♥ Kramar Anna ♥


Rekordtidigt!

Alla dessa sjukdomar har sugit ur all min energi snart, jag måste verkligen försöka hitta tillbaka och de snart för jag känner att jag inte ork för något nästan... Har suttit och halvsovit i soffan i 1,5 timme nu så nu går jag faktiskt och lägger mig. Ska åka till den lite finare staden Kramfors på utbildning imorgon så det gäller att jag är pigg. För övrigt andra gången på en vecka som jag besöker denna stad, bäst jag håller mig därifrån ett tag nu... finns ju dom som kan tro att jag faktiskt bor där =)

Så nu avslutar jag denna dag, Natti natti!

♥ Kramar Anna ♥

Febern fortsätter...

Idag har Felicia varit mer hängig än någonsin, inte alls på topp... när jag tempade henne för en stund sedan så stannade termometern på 40,4 =( Är nog kanske inte tänder ändå, kanske bara ett sammanträffande, vad vet jag?! Febern är så pass hög och har hållt i sig så länge, brukar den verkligen göra det vid tänder..? De har den inte gjort tidigare.

Känner mig lite trött och seg i huvudet efter två dagars nonstop inne och med en liten sjuk sessa, tycker såklart jätte synd om henne och lider verkligen med henne när hon är så dålig. Men pappa skulle komma förbi en snabbis strax och då tänkte jag passa på att gå ut själv i några minuter bara och få andas lite frisk luft, tror jag ska gå och köpa mig en stoor godis påse som jag ska krypa upp i soffan och njuta av senare ikväll. Tillsammans med min tidning som jag fick idag, underbart! =)  Bara sällskapet i soffan som fattas =)

♥ Kramar Anna ♥

Godmorgon Tisdag!

Tänder är konstaterat, imorse pekade Felicia själv i munnen och sa att hon hade ont... efter en liten inspektion kände jag att det iaf var ytterligare en tand som kommit till i hennes lilla mun. Nu är bara frågan om hur många det är som ska upp den här svängen, tycker mig ana fyra stycken... då kan jag förstå att det gör lite ont. Febern har också varit väldigt hög natt men nu på morgonen hade den som tur var gått ner lite igen.

Själv känner jag mig lite småseg idag, kom isäng alldeles för sent och sen har hjärtat varit vaken en hel del inatt. Hon ligger just nu och sover sött nerbäddad i soffan och jag borde väl passa på jag med, men jag ska stöka undan frukosten och göra mig klar för dagen så får vi se hur mycket sömn jag hinner med =)

♥ Kramar Anna ♥

Sjuk liten sessa...

Tyvärr så gav inte febern med sig som jag hade hoppats, snarare tvärtom... Fick lyfta över hon till min säng för när jag gick och la mig var hon såå varm och låg nästan och feber yrade i sin säng. Hon har varit som världens kamin inatt och sovit jätte oroligt, när jag tempade henne imorse så stannade termometern på 40,0 =( Och efter pencillinkuren så är hon inte så villig att ta alvedon nuförtiden heller, ska göra ett nytt försök strax igen. Min egen diagnos är att det kanske är tänder på G igen... Känns väldig "knöligt" i tandköttet och hon pratar om ett skräp i munnen, vi får väl se vad de blir av det.

Så återigen blir det en VAB dag för mig, mitt jobb älskar nog mig nuförtiden =(

♥ Kramar Anna ♥

Alla ♥-dag!

Nu har mitt älskade lilla hjärta kommit hem till mamman igen, har saknat henne lika mycket som vanligt. Tyvärr kom hon hem lite krasslig och hängig... igen =( Så min enda önskan jag hade för den här veckan höll inte... Den lilla söta var så trött och varm och febern kom som ett brev på posten. Eftersom hon varit med M i Vemdalen i helgen och det har varit full fart hela helgen så hoppas jag att hon bara fått feber för att hon är så trött och slut, hoppas verkligen att den är borta när hon vaknar imorgon. Hon var så slut så hon somnade i fåtöljen med vällingflaskan i handen...

Igår var det alla hjärtans dag också, en dag som jag trodde skulle gå ganska obemärkt förbi... men ack så fel jag hade, vi blev väldigt bortskämd flickorna i det här huset =) Jag fick ett fotvårdskit av mina föräldrar och Felicia fick pyjamas, nappar, ritblock och en hatt =) Det är tur att det är en heel månad tills hon fyller år ;) Sen står det även en fin blombukett på mitt bord, tack snälla snälla du =) Du gör mig så glad!

Nu ska jag njuta av ett härligt fotbad, Godnatt och Sov gott!

♥ Kramar Anna ♥

TGIF

Igår fick jag middag hemma hos mina älskade vänner Johanna & Mattias, och de var på tiden för nu hade det gått alldeles för lång tid sen jag umgicks med dom =) Men igår fick jag en helkväll och det var så mysigt och trevligt. Imorgon blir det middag där hemma igen, vi tänkte laga tre-rätters... eller jag och Johanna får nog stå för maten =)

Känns otroligt skönt med helg, det blir en lugn helg med vänner och mycket mys, en alldeles perfekt helg =) Den enda som saknas är den lilla söta godisråttan, men hon är med M i Vemdalen i helgen och dom har det säkert jätte mysigt tillsammans.

Nu ska jag hoppa in i duschen och åka iväg på mera mys =)


Ny vecka!

Ny vecka och nya möjligheter, de enda jag önskar är en vecka utan sjukdomar =) Idag var dagis stängt så hjärtat fick vara hemma med farmor och det blev hon jätte glad för. Jag är så himla tacksam för att jag har så mycket hjälp omkring mig, utan den skulle det vara väldigt svårt... jag ger er en handfull rosor och säger tusen tusen TACK! =)

Idag var en bra dag på jobbet, jag fick mycket gjort och lärde mig en massa nya saker och sånt är alltid roligt, då känns det verkligen att man utvecklas. Hoppas morgondagen blir likadan =) Efter jobbet så skyndade jag mig hem i det fina vädret och klädde snabbt på den lilla söta så hon fick komma ut lite. Var helt underbart ute, såna här dagar längtar man verkligen till fjällen. Vi skottade en liten stund här utanför och sen drog vi iväg på en riktig långprommis, lovely!

Nu blir det till att krypa upp i soffan och ta en riktig myskväll =)

♥ Kramar Anna ♥

Pigg liten tjej...

Nu sover den rosa prinsessan... äntligen! Hon var så himla pigg ikväll, trots att hon sovit lite på dagen... Tror minsann att pencillinet har gjort verkan på henne för det har märkts på henne hela dagen att hon varit piggare än på länge, plus att hon sovit väldigt bra några nätter, men det är ju bara plus i kanten =) Vi fick en middagsgäst till det här huset idag, M längtade lite extra efter Felicia då han inte haft henne något den här veckan så han kom upp och hälsade på ett par timmar och åt även middag med oss. Mysigt för den lilla godisråttan att få kramas lite med pappan.

Nu var planen att jag skulle måla klart bokstäverna till Felicias rum men när hon somnade så sent så tror jag endast jag orkar med att diska undan efter middagen och hänga upp lite tvätt... sen blir det soffan en stund innan sängen. Sov gott!

♥ Kramar Anna ♥



Hjärtat leker kurragömma... och så här glaad kan man bli när man blir hittad =)

Sköna söndag!

Vi har en jätte soft söndag här hemma, snön bara vräker ner ute så det känns skönast att stanna inne i värmen =) Felicia har sovit hos mamma & pappa inatt och de var skönt för mamman som mår lite sisådär igen och har lite ont, så nu går jag på pencillin också... 2009 har börjat som ett år med massa sjukdomar för oss, hoppas de vänder snart.

Istället blev jag bjuden på en jätte god middag igår och hade en jätte mysig kväll, precis vad jag behövde... som balsam för själen =) Nu sitter hjärtat och äter mellis och tittar på Lotta och jag ska försöka göra lite nytta här hemma.

♥ Kramar Anna ♥

Bree is back!

Nu är jag allt lite förvånad av mig själv, tredje bakningen den här veckan... I'm back!! Motivationen för sånt som matlagning, bakning och annat som jag tyckte var så kul förut har inte riktigt funnits där på ett tag, men jag känner mig lite gladare och nu ska jag rycka upp mig =)

När jag läste Kakans blogg så insåg jag att jag provat alldels för lite recept i Leilas bok och eftersom hon skrev att hennes Chocolate chip cookies blev så goda så var jag tvungen att testa... får se om mina blir lika goda när dom är klara =) Men nu ska jag göra ett ryck och stöka undan lite sen ska jag börja med middagen... idag blir det fläskfilé i skogssvamppanna och rotfrukter i ugnen *gott*

Felicias nya uttryck är för övrigt "svara mig", om hon inte får svar direkt när hon ropar på mig så kommer hon och puttar lite lätt på mig och säger "svara mig" , du är för söt mitt lilla hjärta *ler*

♥ Kramar Anna ♥



Felicia är inne i en riktig "dansperiod", jag försökte här fånga lite av hennes moves =) 

Gomorron torsdag!

Här hemma blev det en tidig morgon idag, klockan sex tyckte Felicia att det var dags att kliva upp och titta på Pippi... mamman var dock inte lika pigg på de men när jag insåg att hon inte skulle somna om så tog vi med oss täcket och kudden ner till soffan och låg där och myste till lite film... Men lite trött är jag ändå på mina två bruna för de blev en ganska sen kväll, hade lite besök och vi spelade bland annat lite spel =) Nee ni behöver inte f råga vem som vann, för de är ju ganska självklart *tihiii*

Nu tror jag att tjejerna i huset ska hoppa in i duschen och sen får vi se vad dagen har för roligt att bjuda på... ikväll kommer iaf lillebror hit på middag, myys barra!

♥ Kramar Anna ♥

Sjukstuga...

Jaa nu har jag varit sådär jätte dålig igen, har bara känts som att jag skriver om samma saker dag ut och dag in... aldrig något nytt som händer, inte än så länge iaf =) Men här har vi lite sjukstuga då Felicia fått halsfluss, hon har varit hemma hela veckan och jag har haft jätte tur som haft hjälp så jag har kunnat jobba varje dag ändå, men imorgon får jag vara hemma med henne...

Jag och Felicia har precis bakat en kladdkaka, Felicia tyckte smeten var absolut godast =) Nu ska jag börja med middagen och sen hänga lite tvätt, en helt vanlig dag med andra ord =) Jag har inte missat mina utmaningar, jag ska ta tag i dom lite senare, då kommer även bilderna från sista tiden.

♥ Kramar Anna ♥

RSS 2.0