Det känns bättre...

Jaaa, vilken skillnad i förkylningen idag mot för igår... finally =) Har jag tur så kanske jag är HELT frisk till helgen, för då är det partaj och då vill man känna sig frääsch =) Eller så gott det går iaf =) Måste springa på stan imorgon och se om jag hittar något att ha på mig... I helgen köpte jag iaf äntligen jackan jag tittat på så länge, en svart kort skinn jacka, I lika it a lot =)

Nu sitter hjärtat och äter russin och jag fastnade som vanligt här. Ska sätta igång en maskin tvätt och plocka undan lite innan vi åker och hämtar pappa, sen ska vi på middag, skönt!

En flaska bubbel...

En liten present fick jag också i helgen, jag måste varit väldigt snäll på sistonde... =) Jag fick en flaska bubbel, för att personen som gav mig den tyckte att den var lite "jag"... och det var den kanske också, den är ju väldigt "tjejig" och glittrar så fint =) Tack! ;)



Måndag!

Jag är fortfarande hängig, stundvis på jobbet fick jag sitta och blunda för det rann ur både näsan och ögonen så jag kunde inte öppna dom, men jag fick en del gjort iaf så helt bortkastat var det inte. Fick även hålla i samverkan med facken på eftermiddan för min chef var sjuk... och de var ju en ny erfarenhet, gick väl lite sådär *ler* Men nu har jag testat på det också =) Kände dock när jag kom hem att det började kännas lite bättre så jag hoppas det är påväg att vända, vill inte var sjuk nått mer nu...Vi hann även med en sväng upp till "moffa" för att åka lite "blandbil", väldigt uppskattat hos lill Flisan =)

Nu ska jag göra lite the och gott fika till mig själv, tända några ljus och krypa upp i soffan för att titta på Bonde söker fru - Bröllopet, är man tjej så är man =)



Titt, vilka fina blommor jag fick i helgen... =) *hihii*

Hängig...

Shit vad jag är förkyld, kan inte komma ihåg när jag var så här sist... Rinner ur ögonen och näsan konstant och jag har en hemsk hosta. Felicia är också förkyld och inte riktigt lika på G som vanligt men jag kan ändå inte förstå hur dom små liven kan vara så pigg trots att dom är halvsjuk. Hjärtat sover gott iaf och jag känner att ögonlocken är riktigt tung, trots att jag sov nästan två timmar på em, vi får hoppas jag är lite friskare imorgon =)



Jag känner mig lika hängig som hjärtat ser ut... Så jag tror jag ska ta och krypa ner under täcket och hoppas att jag vaknar piggare imorgon...

Godmorgon söndag!

Jag har inte slutat blogga, har inga planer på det... än så länge iaf =) Vi har bara haft sjukstuga och lite annat här hemma så lusten har inte riktigt funnits där, plus att jag är ju en liten periodare, men de vet ni ju redan. Vi är fortfarande lite småsjuk här hemma, både jag och skrotråttan är väldigt förkylda... men så är livet nuförtiden tror jag =) Igår kväll var vi på middag hos Linda & Fredrik, Linda hade åter lyckats göra en supergod middag, tänk sån tur man har. Johanna & Mattias kom sen förbi med en film när jag hade kommit hem men vi var så trötta allihopa så jag tror vi halvsov en stund allihopa, jag dock mest =)

Nu har jag och hjärtat myst med en god frukost och tända ljus, haft disco med både snabba låtar och tryckare... Felicia avslutade med att klappa mig på kinden och säga att jag var så mysigt =) *kärlek*

Nu ska vi ta tag i dagen och göra ett ryck, prommis bort till Ica och sen ska vi hem och baka semlor!

♥ Kramar Anna ♥

Felicias dag!

Eftersom jag inte mådde så bra igår så orkade jag inte blogga igår kväll och skriva att igår var det ju faktiskt lilla Felicias dag, hon hade namnsdag igår =) Lite paket av mamma, mormor & morfar, gammelfarmor och gammelmormor blev det, tur att hon inte är bortskämd =)

Jag mår iaf lite bättre idag, kan tänkas att du har rätt Flisan men jag tror ändå själv att jag har lite magkatarr känning för det suger som attans högt uppe i magen och jag mår illa, som jag brukar göra då... Har varit och köpt tabletter och idag är en bättre dag än igår, mår inte alls lika illa men suget finns kvar. Helgen blir väldigt lugn med mycket vila för mig =)

Nu ska jag förflytta mig en trappa upp för att hänga lite tvätt...


Natten som var...

Inatt var en BRA natt ur Felicia synpunkt, vaknade bara en enda gång från att hon somnade igår kväll till imorse och det är såå mycket bättre än vad hon sovit på länge. MEN då vare mamman då, vaknade efter bara sovit några timmar av att jag mådde så himla illa och hade jätte ont i huvet, gick ner och tog två alvedon och lyckades somna om. Sedan fortsatte jag att vakna med jämna mellanrum hela natten av att jag mådde fruktansvärt illa... tänkte att om de vore magsjuka så borde det sätta igång nån gång inte.

När jag imorse klev upp och gjorde välling till Felicia kändes det som benen bara skulle vika sig under mig och jag kallsvettades. Och så mår jag fortfarande, kallsvettas, känner mig svimfärdig och mår djävulskt illa på ren svenska. Jag tror att min kropp la av igår, känns som jag inte har någon som helst energi i kroppen =/ Min egen diagnos för tillfället är att jag fått magkatarr, har känt så här nån gång förut... hoppas inte...

Men jag är på jobbet iaf, jag tog mig hit...

Frusen...

Känner mig väldigt och frusen och mår lite små konstigt ikväll, undrar om det är min kropp som strejkar lite för att jag fått så lite sömn den senaste tiden. En kombination av mycket i huvudet och att skrotråttan väckt mig mycket på nätterna den senaste tiden... Jag har alltid haft jätte lätt för att somna om på nätterna när jag varit vaken men nu har jag jätte svårt, kan ligga jätte länge utan att somna, undrar varför de blitt så...

Men nu sitter jag under filten och myser med lite the och fullkornsskorpor, ska strax gå upp och bädda rent i min säng... då kanske jag sover som en prinsessa inatt =)



Men när jag ser det här leendet då smälter jag och glömmer bort all min trötthet *kärlek*

"Mamma pom"

Jaa det är Felicias nya uttryck och det varierar mellan Mamma och alla andra som hon har i sin närhet, men hon vinkar lite lätt med handen mot sig och säger "pom" för hon vill ha sällskap mest hela tiden nu =) Är såå mysigt nu när hjärtat pratar så mycket, jag kan verkligen ha sällskap av henne och hon kan ju säga vad hon vill och verkligen prata med mig. Ropar jag på henne för att jag vill att hon ska komma då svarar hon " Jaa jag pommer"

Och tur är det att hon ändå kan prata så "mycket" som hon gör för under en period nu så har Felicia sovit så otroligt dåligt på nätterna, vaknar ofta och pratar i sömnen och är ledsen. Hon gråter riktigt hjärtskärande och jag märker att något är fel... Inatt när hon vaknade och var sådär ledsen tittade hon på mig och sa " Mamma jag e lädd" och när jag frågade vad hon var rädd för så svarade hon "Tomten ta Icia" Lilla lilla älskling, tomten verkar ha satt sina spår hos dig, jag hoppas verkligen detta går över snart... =/

Nu ska jag stoppa ner den lilla nyduschade krabaten i sängen och läsa en mysig saga =)

Jag e tuff, jag e cool =)

Ont Ont Ont...

Jag har såå ont i min nacke idag, åh så jobbigt det är man blir jätte trött av det, och varje gång jag ska lyfta Felicia så känns det som tusen knivar, uscha =/ Igår på jobbet satt jag i samma position och stirrade ner på ett papper hela dagen för att rätta en sak, inte van att sitta så nuförtiden... Kände att jag fick lite ont i nacken så jag försökte stretcha och röra på mig emellanåt, men idag gör det ondare än någonsin... tråkigt =(

Och imorse när jag vaknade hade jag fått mess av Evan, hennes och Mattias lilla prins hade tittat ut inatt, ÄNTLIGEN kan man säga =) Stort Grattis till er alla tre och vi längtar till vi får komma och snusa lite på han =)

♥ Kramar Anna ♥

Världens bästa föräldrar!

Nu har vi precis kommit hem från middag hos Ms mamma i Sundsvall, hela hans familj var där, jätte trevligt! M fyller år imorgon så jag och Felicia hade köpt två krukor med tillhörande blommor som han kan ha i köksfönstret, tror han tyckte om dom =) Annars känner jag mig helt slut, är lite mycket på jobbet just nu som ska avslutas på det förra året och jag får inte ritkigt till det som jag vill, stressande =/

Jag blev såå glad när jag klev innanför dörren då jag kom hem för där stog en påse med en jätte fin tulpanvas och en bukett tulpaner, mina underbara föräldrar hade lämnat det till oss =) Jag älskar tulpaner, är så vårigt och fräscht... så nu fick jag sån lust att verkligen storstäda här hemma, tror det blir det i helgen =) Men nu står dom så fint på bordet här hemma, ska försöka få ett fint foto på dom sen. TUSEN TACK mamma och pappa, ni är bäst!

Nu ska jag äta popcorn och se på Let's Dance =)

♥ Kramar Anna ♥

Små söta händer i vatten...




Sista lediga dagen!

Idag är sista lediga dagen av den härligt långa ledigheten =) Imorgon börjar jobb och dagis som vanligt igen, faktiskt skönt på ett sätt att få in lite rutiner i vardagen igen. Fick lite sovmorgon imorse så nu ska vi skynda oss här och göra oss klar för dagen, idag är det bara någon minusgrad så det är en helt perfekt dag att vara ute.

Han en underbar dag!

♥ Kramar Anna ♥

Felicia diskar...

Har varit på en jätte mysig middag hos min faster och hennes familj ikväll, super god mat fick vi.... jag var genast tvungen att be om receptet =) Innan vi åkte dit hann vi med att vara ute och åka pulka på em, hem för att ha lite disco och sen hoppade vi på en stor madrass vi la ut på vardagsrumsgolvet. En riktig mysdag har vi haft =)

Felicia var såå trött när vi kom hem från middagen vid halv tio, ville inte sova där... Så jag hann bara gå på toaletten när vi kom hem och när jag kom ut så hittade jag henne sovandes på madrassen i vardagsrummet, lilla sötnos!

Annars har Felicia fått diska helt själv idag för första gången... självklart blev det dokumenterat i bild =)



Hmm... är det den här konstiga saken jag ska använda?!



Tycker fortfarande att det är en aning konstigt...



Men nu börjar jag förstå grejjen med det här...



Och då var det ju riktigt roligt =)

Skatten

Nu ligger hjärtat och sover och jag ska passa på att äta lite lunch och sen tänkte jag försöka städa lite här. Vi skulle egentligen åka och hälsa på Felicias kompis Noah i em, men hans mamma hade råkat dubbelboka lite så det blir lite pulkåkning imorgon istället =) Tror vi klär på oss och går ut och leker en stund istället, är ju inte lika kallt idag.

Fick lite bilder av M igår på skatten...




Godmorgon Tisdag!

Blev ett sent första inlägg med tanke på när vi vaknade, 06.20 tyckte Felicia att det var dags att kliva upp för att titta på Lotta... Mamman var så trött så jag tog med mig mitt täcke och kudde ner till soffan och sen låg vi där och myste framför Lotta innan det var dags för frukost.

Annars har vi hunnit med att köra några maskiner tvätt, lekt och lite allmänt pyssel här hemma. Hjärtat har gått utan blöja på morgonen, har väl gått sådär, hon är inne på tredje ombytet nu =)

Igår tog vi oss faktiskt ut till Smitingen trots kylan och tog en prommis där ute, men fyy så kallt det var. Sedan åkte vi hem till Johanna & Mattias för lite varm choklad och smörgåsar, myys! Sedan kom dom hit på lite middag tillsammans med Johannas syster på kvällen och lite film hann vi med också, Bank Job, riktigt bra film.

♥ Kramar Anna ♥

Brr så kallt!

Idag när vi vaknade så var -17 grader ute, brrr... Vi hade tänkt ta en dag i pulkbacken men jag tror det får vänta, inget roligt när det är så kallt. Nu blir det kanske bara en dag inne med en massa mys. Vi får se vad dagen har att erbjuda =)

♥ Kramar Anna ♥

Skatten är hemma!

Nu är hon ÄNTLIGEN hemma, började nästan gråta av lycka då jag fick krama om henne då hon kom... Finns så mycket kärlek till detta lilla liv. Som jag har pussat och kramat på henne iag, hon blev lite less ett tag för tillslut sa hon "mamma släpp" =) Men nu sover hon gott i sin säng, ville inte riktigt somna ikväll utan ville leka med sina "saker" vilket betyder leksaker... hon hade nog saknat dom.

Själv har jag hällt upp en stor godisskål och ska lägga mig i soffan och titta på Mamma Mia =)

Trevlig kväll!

♥ Kramar Anna ♥

Godmorgon helgen!

Idag är jag pigg och glad, har en helt annan energi i kroppen =) Beror nog delvis på att jag vet att mitt hjärta kommer hem igen och att jag även hade en jätte trevlig kväll igår. Johanna gjorde så god mat och sen avslutade vi kvällen med två omgångar TP, myssigt =)

Nu har jag precis ätit lite frukost och startat en maskin tvätt. Ska göra ett ryck uppe i sessans rum nu, städa och byta till rena sängkläder, vill att det ska lukta gott och var mysigt där när hon kommer hem =)

Hoppas ni har en jätte mysig lördag idag!

♥ Kramar Anna ♥



Dom här blommorna är till alla er som lämnar så söta och snälla kommentarer till mig =)

Jobbdag!

Nu är jag hemma igen efter en dag på jobbet, var riktigt roligt att komma tillbaka =) Var dock rätt lugnt då det inte var så många som var på plats... Fick en liten glad nyhet också men mer än så tänker jag inte skriva här =)

Nu sitter jag och dricker lite kaffe och bara softar, hade tänkt att jag skulle städa men idag är en sån dag då det bara känns "blää" i hela kroppen åt allt och jag längtar efter min lilla skatt så jag håller på att dö av saknad. Planen var att jag skulle ta en kväll hemma för mig själv och bara ta det lugnt men jag känner att idag är inte rätt dag att göra de, så min underbara vän Johanna har bjudit mig på middag ikväll. Skönt att få umgås med dom man tycker om på dom lite sämre dagarna...

♥ Kramar Anna ♥

Välkommen 2009!

Är väldigt seg och trött idag efter en väldigt lyckad och trevlig nyårsfest igår =) Så idag har jag inte gjort många knop förutom att vi var och hjälptes åt med städningen av lokalen där vi var igår, usch vad folk kan grisa ner...

Blir ett kort inlägg för det är lite brist på energi idag *ler* Ska försöka krypa ner i sängen snart för imorgon är det jobb igen, och första dagen med dom nya arbetsuppgifterna =) Vågade inte ta med mig min kamera igår så det kommer några få bilder här bara...



Finaste Linda gör sig ordning inför "Bondfesten"...



Johanna och Mia skålar för en fortsatt trevlig kväll =)



Charmtrollet William...Hur söt får man bli?! =) 

RSS 2.0