Känner mig duktig =)

Jag hinner aldrig med lika mycket som jag tänkt mig och så är fallet även idag =) Men jag har städat nästan varenda liten vrå här hemma så nu luktar det gott och känns fräscht *nice* Har tvättat lite, tagit bort heltäckningsmattan från dom sista stegen i trappen, handlat och lite annat småpyssel, så jag känner mig ändå nöjd!

Ikväll blir det hemgjord pizza till middag, gott!

♥ Kramar Anna ♥


Godmorgon fredag!

Vaknade ganska tidigt idag, trots att jag kunde sova ut om jag ville... är inte det typiskt?! Vaknade av att regnet smattrade utanför så idag får bli en riktig "städ och fixdag", det behövs verkligen =) Kanske blir det en tur ner på stan för att fixa mer tyg till en annan tygtavla som jag tänkt mig... måste försöka få upp lite på väggarna här, har ju bara bott här över ett år nu så det kanske är på tiden =)

Ha en underbar dag!

♥ Kramar Anna ♥

Lite sol på näsan...

Dagen har spenderats på Tranis, var inte igår =) Jag och skroten packade ihop oss tidigt imorse och begav oss ner till pappan, hade sagt att vi skulle försöka åka och bada alla tre om de blev finväder... och de blev det ju =) Blåste dock lite kallt där men det var så härligt med sol, F blev så trött så hon somnade på handduken strax innan vi skulle åka =)

Tillbaka i Härnta så köpte jag och Johanna med oss Sushi och gick ner till kajen och myste vid vattnet... det är livskvalitet de ♥ Hem till mig för lite kaffe och surr... och här har planerats i massor, mys barra!

Nu ska jag göra lite fix här hemma innan jag kryper ner i sängen... alldeles ensam *sakna*

♥ Kramar Anna ♥

Till skroten...

Jag är bara hemma och vänder snabbt, bestämde mig för att åka och golfa med J & M en sväng ikväll vilket jag skulle struntat i för jag verkar helt katastrofalt dålig på denna sport. Skrotråttan fick stanna med mormor i stugan, jag ska bara packa en liten väska åt oss så ska jag skynda mig att åka ut och krypa ner snusa på den lilla...

Den här veckan är jag både kameralös och billös för dom har min pappa & bror uppe i fjällen, som tur var har jag fått låna bil så jag inte är helt låst här hemma ♥♥♥

♥ Kramar Anna ♥

Äntligen sol!!

Jaa äntligen så kom den, solen som vi alla väntat på... om det så bara är för en dag så är den så efterlängtad =) Vi beger oss ut mot havet och stugan för att ladda batterierna med sol idag =)

Ha en underbar dag!

♥ Kramar Anna ♥

Vår dag!

Blev en dag i Birsta med mamma/mormor, hann både med Birsta City, Ikea och avslutade med lite inhandling av mat... behövdes verkligen fyllas på här hemma =) De var mest "bra att ha" saker som fick följa med hem, men jag köpte tyg så nu ska jag försöka göra en tavla av det till gästrummet. Väl hemma så skyndade jag mig att göra en lasagne till middag och sen har vi mest slappat i soffan. Nu blir det en kopp java så jag håller mig vaken några timmar till.

TACK Elaine för att du återigen varit så snäll och hjälpt mig med min layout på bloggen =)

♥ Kramar Anna ♥

Godmorgon tisdag!


Felicia invigde sin nya kjol förra veckan... en riktig danskjol enligt henne =)

Flisan och jag sitter här och gnuggar ögonen en aning, vi fick inte vakna av oss själva imorse =/  Blev väckt av telefonen... men så är  det ibland. Felicia verkar bli piggare för varje dag så de känns jätte skönt, kvällen slutade dock med att hon snubblade till på köksgolvet igår kväll och ramlade och slog munnen i golvet. Måste bitit sig någonstans i munnen för attans som det blödde... stackaren, hon behövde verkligen inte få mer ont i munnen.

Gårdagen annars bestod av sushi lunch med mamma, shopping på stan... Åhlens hade halva reapriset på barn så jag lyckades fynda en hel del =) Efter detta blev det en stund i lekparken innan vi gick hemöver igen. Kvällen bestod av matlagning och sen myste vi till med efterrätt i soffan och mitt nya favorit program "Lipstick Jungle! =)

Får se vad som händer idag, är lite låst av att jag måste in på jobbet och skicka iväg lite filer på em... får se hur jag kan lösa de!

♥ Kramar Anna ♥

Ny vecka!



Felicia plockar blåbär hos mormor & morfar i stugan

Den här helgen har jag varit själv, har varit stadsfesten här i stan så det har blivit lite party men ändå ganska lugnt och de känns jätte skönt =) I torsdags var vi på Wallmans som hade ett tält nere på området och i lördags hade vi fest hos Pernilla jag jobbar med, men det var bara massa "gamla fotbollstjejer" och det var super kul. Lite golf har jag också hunnit med men jag måste försöka komma ut lite mer så jag blir bättre nån gång... Annars har helgen bestått av mys och jag är så glad och mår såå bra, vilken härlig känsla ♥

Felicia den lilla stackaren hade feber hela förra veckan, fått tre nya tänder, inflammation i tandköttet och blåsor på hela insidan av läppen så humöret kan verkligen vara upp och ner på den lilla stackaren. Hon har ätit otroligt dåligt pga det gör ont i munnen på henne, hon håller på att försvinna den lilla =/ Idag har hon varit på ett strålande humör sen hon vaknade så jag håller tummarna!

♥ Kramar Anna ♥

Godmorgon onsdag!

Då nätterna är lite sisådär med sömn nu då hjärtat är sjuk så hoppas man på att hon kanske sover lite längre på morgonen... men ack så fel jag hade, 6.20 ville Felicia kicka igång dagen och vad har jag för val då?! =) Har legat och halvsovit på soffan med skroten har tittat på barnprogram. Febern är lite bättre idag, 38,7 stog termometern på när hon vaknade idag så jag hoppas det har vänt.

Igår kväll var J & M här, Johanna hjälpte mig att fixa håret så nu är jag lite mörkare än vanligt =) Sen blev det lite kaffe och tv.

Ska tydligen bli fint väder idag, men än så länge ser det inte så ljust ut... håller tummarna

♥ Kramar Anna ♥

Var är sommarvärmen?!



Puss på er ;)


Vet inte vad jag egentligen gör men tiden bara rinner iväg... konstigt hur det kan bli =) Är fruktansvärt less på det här tråkiga vädret nu iaf, kommer några bra dagar som sedan följs av veckor med dåligt... snart är hösten här och knappt någon sol har man sett =/ Försöker passa på att hinna med lite fix och pyssel här hemma som man aldrig annars orkar ta tag i men man lessnar ju på det också, och framför allt den lilla skrotråttan tycker det är sådär =)

Den lilla är lite sjuk här hemma, väldigt hög feber men inte någonting annat... tror att det är den sista tanden som kan vara på G. Detta leder till att hon inte sover riktigt som hon ska och mamman är riktigt trött =/ Men så är det med sjuka barn!

Veckan som jag var själv var väldigt tom och jag längtade efter min skatt så det gjorde ont ibland, men jag passade på att hitta på saker, träffa kompisar och helt enkelt vara lite mer "spontan" än vanligt =) Lite vin och fest hanns också med såklart ;)



Syskonkärlek ♥



Party på hög nivå ;)


En vecka själv...



Jag och Felicia på Drakborgen



Sötaste skrotråttorna =)


Igår blev det en heldag ute hos mina föräldrar i Hästviken, kalas hela dagen =) Köpte en Eva Solo vattenkaraff till mamma, måste köpa en till mig själv också =) Kvällen blev lugn, film i soffan med världens bästa sällskap ;)

Idag ska jag åka ner med hjärtat till M, hon ska vara där till på torsdag... uff så länge. Bland de längsta jag varit ifrån henne, kommer göra ont i mammahjärtat. Samtidigt som jag ska försöka njuta av en vecka för mig själv, ladda batterierna och ha massor med "annatid"

Men nu väntar duschen!

♥ Kramar Anna ♥

Regn, regn och åter regn...



Hjärtat igår när vi var påväg till Birsta...

Jaa nu börjar jag tröttna på de här vädret, vill ju ha sol och värme så vi kan ligga på en strand och mysa... Verkar inte som de ser så lovande ut framöver heller =/ Jag får satsa på golfen istället =)

Igår blev en heldag i Birsta, avverkade dom flesta ställen där nere.... Du hade så rätt så Fletch, de är nästan tomt på hyllorna =) Nee inte riktigt men jag fick med mig en hel del hem, men jag gjorde mycket fynd på rean. Massa kläder på PoP som skroten kan ha till hösten och nästa sommar, två par skor till mig själv , två tröjor och en klocka till mig =)

Idag är det som sagt lika trist väder som igår så jag tror faktiskt vi beger oss söderut idag igen och besöker Drakborgen, måste även inhandla en present till lilla mamma som fyller år imorgon!

♥ Kramar Anna ♥

Godmorgon tisdag!

Idag var jag såå trött när jag vaknade, Felicia sov lite sisådär inatt... drömde och hade sig, sen klockan kvart över sex tyckte hon att det var lagom att kliva upp =/ Så nu sover hon en liten nap på soffan, rutiner blir som bortblåst då det är semester =) Ganska skönt, att ta det som de kommer!

Idag är vädret verkligen jätte tråkigt, kallt och blåsigt... Så jag har precis gjort mig ordning och ska nu väcka hjärtat och sen åker vi ner till Birsta, får se vad vi kommer hem med för shopping =)

♥ Kramar Anna ♥

Första rundan avklarad!

Japp, nu har jag spelat min första golfrunda. Var ingen sköngolf direkt men jag är ganska nöjd ändå =) 20 poäng landade jag på och det är egentligen inte speciellt bra men för att vara första gången så får det duga. Gjorde faktiskt ett "riktigt" par idag på ett hål så de är jag lite stolt över =)

Nu är hjärtat hemma igen, mys barra! Lill skroten hade dock råkat få in en sticka i foten idag, en ganska stor, så hon gick inte på foten när jag kom ut till stugan. Skulle bara bäras =/ Fick lite hjälp av ett "proffs" där ute att försöka ta bort den, det är dock en liten bit kvar av den, men hon kliver iaf ner på foten... fast hon haltar. Hon skrek så hon blev alldeles svettig när den skulle försöka tas bort, uscha... inget roligt för någon =(

Status på bilderna är att laddaren är återfunnen =) Nu måste bara fixas så dom kan laddas över på datorn...

♥ Kramar Anna ♥

Grå måndag!

Jaa Härnösand bjuder på ganska tråkigt väder idag, ett riktigt grått tak över oss... Men men, känns ändå otroligt skönt med semester =) Blev ingen bio igår, film och mys i soffan... fast jag sov nog genom halva filmen, jätte roligt sällskap =) Nu har ÄNTLIGEN finaste Johanna kommit hem igen, har varit hemma i Götet en vecka och herregud så tomt de blev här hemma, men nu är det som vanligt igen. Idag är planen att spela min första golfrunda, japp... jag ska försöka bli golfspelare, får se hur det här kommer att gå =) Sen åker jag och Johanna ut till stugan för lite middag hos mor & far *myys*

♥ Kramar Anna ♥

Sköna söndag!

Blev kanske inte riktigt så mkt sömn som jag hade hoppats på inatt, men vad gör väl de ♥  Dagen har därför blivit väldigt lugn, köpte lunch på donken för att få i både liten som stor lite mat =) Hjärtat ringde sedan till "mommo" och ville sova i stugan med dom, så vi packade en liten väska till den lilla söta, pratade med henne nyss och det var så bra såå =) Själv passade jag på att åka hem och sova en stund sedan snörade jag på mig löparskorna och gav mig ut, gick riktigt bra idag =)

Nu är jag tokhungrig så nu måste jag få i mig någon mat sen kan det bli bio eller film, vi får se!

♥ Kramar Anna ♥

Gristrött...

Jaaa jag sov nog alldeles för få timmar inatt, vi fastnade i någon dålig film som höll på in på halva natten. Det får man sota för nu, helt matt i kroppen av trötthet... Sitter med en kopp java efter maten för att försöka vakna till litegranna iaf. Ikväll ska jag bara vara hemma, helt själv.. förutom hjärtat då förståss =) Men när hon har somnat så ska jag lägga mig soffan med naturgodis, trocadero och en riktig "tjejfilm". Sen blir det sängen TIDIGT... hur skönt som helst =)



Trevlig lördagkväll!

♥ Kramar Anna ♥

Godmorgon lördag!



Nu har jag ÄNTLIGEN semester och Felicia har sommarlov, vi ska vara hemma i sex veckor och det ska bli helt underbart skönt =) Hoppas bara att vi får lite finväder så vi får sola och bada. Hjärtat startade tyvärr sin ledighet med feber men det är "bara" ytterligare en tand som ska fram och hon är väldigt pigg ändå, sover lite mer bara. Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på än, inte riktigt badväder och tur är väl de då hjärtat är lite krasslig.

Dåligt med bilder här inne just nu då jag har dubbla problem, är något fel när jag ska ladda över bilder från kameran... tror att det är en viss Mattias som har grejjat lite med min dator *hrmpf* Sen har jag visst hittat ett nytt jätte bra ställe för min laddare... tyvärr kom jag inte ihåg var de vara bara =) Får ta en gammal så länge...

♥ Kramar Anna ♥

Frispråkig dotter =)

Mitt lilla hjärta kan ibland bli som förbytt... hon har fått en vilja av stål och ett fruktansvärt humör så emellanåt vill jag bara "kasta in handduken" . Som tur var så kan hon i nästa stund var världens sötaste och komma fram och viska i örat på mig att hon "älka mig" och då glömmer man allt och inse att hon kan verkligen reta mig till vansinne ibland men hon kommer alltid vara den som har den största biten av mitt hjärta ♥

Hon pratar verkligen i tid och otid nuförtiden, frågar om precis ALLT. Hon ska veta vem jag pratar med i telefon, veta vad jag gör och VARFÖR jag gör det osv osv, man har verkligen skavsår i öronen vissa kvällar =)

Förra veckan hade M varit och badat med Felicia, när dom går ner till vattnet så böjer sig Felicia sakta ner på huk för att känna lite på vattnet... När hon precis når ner till vattnet så flyger hon upp igen och säger förskräckt "muttan blev rädd" Haha, ni som känner pappan förstår att han höll på att dog av skratt =)

♥ Kramar Anna ♥

Klibbigt värre...

Jaaa jag vet att man inte ska klaga på värmen, men det är väldigt varmt inne på jobbet just nu... Blir som alldeles klibbig på hela kroppen, hyffsat ofräscht. Tur det finns dusch =) Såg tyvärr att hela nästa vecka visade dom regn, naturligtvis... jag går ju på semester. Men skönt att vara ledig vilket fall som helst, och nu är det nära för imorgon är min sista dag *tjihooo*

Ikväll blir det mys med flickorna, lite mat på gatufesten och MASSOR med girl talk *myys barra* =) Sen blir det hem för att fira lillebror som fyller år idag och det kan bli ett glas vin i solen, lovely!

♥ Kramar Anna ♥

RSS 2.0