Trötta shoppingtjejer...

Nu är vi hemma hos "casa Bybergs" efter en låång dag, vi satte igång direkt imorse och åkte in för att se Kungälv... Sushi lunch och sen var det dags för resan största uppgift, Johanna skulle prova bröllopsklänningar =) Gaaah, flickan är som gjord för att vara brud... nästan så man fick en tår i ögat. Efter detta begav vi oss för lite shopping och vi hittade en hel del, ett par skor, en kofta och ett par skööna mjukisbyxor att glida omkring i hemma blev det för mig. Imorgon blir det shopping inne i Göteborg och lite utgång på kvällen, så nu måste jag vila till mig ikväll för jag är sååå trött.

Nu har vi precis sjunkit ner i soffan i inväntan på idol, och lukten från köket säger mig att det kommer bli en god middag till... vad härligt att det är att vara gäst =)

Kramar Anna

Tomt...

Ikväll har jag, A och Felicia varit på middag hos Linda med familj, jätte mysigt hade vi =) Finns ju ingen anledning till att man inte kan träffas och äta middag på en vardag, de måste vi bli bättre på, då blir ju veckan så mycket roligare =)

Nu har precis M varit här och hämtat hjärtat, han skall vara hemma med henne imorgon och eftersom jag åker till Göteborg imorgon så passade det bättre att han hämtade henne ikväll... men uff så tomt de blir här hemma direkt. Nu får jag inte träffa min lilla skrot förrän på söndag, men jag får passa på att njuta av min egentid dessa dagar.

Nu är det dags att bänka sig i soffan för Greys!

Kramar Anna

Tisdag

Här sitter vi och myser med lite frukost och tända ljus, insett att jag verkligen älskar hösten... när det är lite kallt och mörkt ute kan man sitte inne och mysa i soffan med massa tända ljus tillsammans med dom man tycker om som mest =) Felicia är jätte pigg idag, vet inte vad de var hon fick igår... var kanske inte magsjuka ändå, vad vet jag. Men hon kräktes två gånger inom loppet av en timme sen blev det inget mer av de, kanske bara var något hon hade ätit?!

Eftersom jag ändå sagt att vi skulle vara hemma idag också så är vi hemma och myser och fortsätter pyssla på lite här... Igår var jag inte utanför dörren på hela dagen så idag ska vi ta en prommis till skomakaren och en sväng på Ica. Sen måste jag ju packa också för vi åker direkt efter jobbet imorgon =)

Kramar Anna

Baciller bort!!!

I skrivandets stund sitter Felicia och målar med vattenfärger och jag hämtar igen mig lite i soffan, jag har varit väldigt effektiv idag... har dammtorkat, dammsugit och torkat golven. Jag har badrummet uppe och "extrarummet" kvar, får se om jag tar det idag eller om jag gör det imorgon.

Felicia är rätt så pigg ändå, har inte kräkts nått mer sen imorse, ätit ganska bra så jag hoppas det är på väg att bli bättre redan... hon är dock fortfarande inte så jätte bra i magen så vi blir hemma imorgon också för säkerhets skull.

Nu ska jag göra henne sällskap och måla lite =)

Kramar Anna


Sjukstuga

Mitt lilla hjärta har fått magsjuka!!! Tycker så synd om henne, hon blir så ledsen när hon kräks =( Så idag blir det till att vara hemma från jobbet, ska försöka passa på att ta hand om vårt hem lite samtidigt. Jag är bara så himla nervös för att jag själv ska åka dit, jag och finaste Johanna ska ju åka till Göteborg på torsdag och som jag längtat till denna helg. Är så sällan jag unnar mig själv att åka iväg och ha tid för mig själv och jag skulle verkligen bli tok LESSEN om jag inte kan åka...

Håll alla tummar åt mig som ni bara kan!

Kramar Anna

Ny vecka, nya möjligheter!

Måndag igen, jobb hela dagen... höll i utbildning på em tillsammans med en arbetskamrat och det gick väl helt ok =) Hem för att hämta hjärtat på dagis och sen skulle hon få vara med mormor & morfar en stund. Jag var sedan bjuden till en annan arbetskamrat på middag, jätte trevligt hade vi och super god mat och dryck, inte vanligt med vin på en måndag =)

Nu sover hjärtat brevid mig i soffan och nu längtar jag efter min lite större älskling, fick låna senaste Wallander av lillebror så det kanske blir film i soffan ikväll.

Kramar Anna

Söndag!

Idag har jag och Felicia varit nere i Sundsvall och hälsat på Irma & Vicky, lilla Irma fyllde 3 år igår och idag var det dags för kalas. Vi började i lekparken med korvgrillning och sen blev det fika och fiskdamm inne, jätte mysigt och trevligt. Men vi var två trötta tjejer som åkte därifrån, svängde in en snabbis på Ikea för att handla lite småsaker till Hussjö.

Sen blev det lite fix och middag ute i Hussjö, hade dock tänkt hinna hjälpa A och måla lite men efter att Felicia sovit i 2,5 timme blev jag lite orolig att hon höll på att bli sjuk så jag begav mig hemöver... Men nu sitter hon och tittar på Emil och verkar lite piggare så jag håller tummarna för att hon bara var riktigt trött.

Nu ska jag pyssla på lite här hemma innan jag ska krypa upp i soffan med en kopp the framför "Ensam mamma söker" =)

Kramar Anna

Godmorgon lördag!

Äntligen helg, himmel så skönt. Igårkväll blev vi bjuden på tacos hos finaste J & M och sen blev det till att placera sig i soffan och titta på Idol, igår var Erik och Tove mina favoriter =)

Nu har Felicia precis fått sin välling så nu ska jag tända lite ljus och göra lite frukost till mig. Idag blir det en prommis ner på stan för att fixa present till lilla Irma som fyller år och sen ska vi gå på bio, Nicke Nyfiken =) Felicias första biobesök, riktigt spännande att se hur det går =)

Kramar Anna

RSS 2.0