Kvällsprommis!

När vi skulle till Johanna igår var hjärtat tvungen att ta med sig en toalettrulle, mamman förstod inte riktigt varför?! "Men mamma, tänk om dom har slut då kan de ju vara bra att ha" Jamen såklart, varför tänkte inte jag på de?! =)


Igår kväll blev det kalas hos Johanna och efteråt kändes det helt rätt med en kvällsprommis efter allt fika. Idag har det varit jobb och utbildning hela dagen och sen blev det bara hem för det vardagliga plocket och lite lek med hjärtat. Imorgon är det dags för henne att åka till M över helgen så jag har passat på att kramats lite extra idag.

Nu har jag precis kommit hem efter en lite prommis ikväll igen och jag är så otroligt trött ikväll så jag tror jag ska lägga mig i sängen och läsa tidigt ikväll.

Vad är det för en dag...

Idag är det finaste Johannas födelsedag, stora kramar till dig min fina vän. Ses ikväll på tårta =) Stora kramar från oss!

Mmmuffins!

Helgen lider mot sitt slut och en ny vecka är i sikte, varför är det så att helgerna går så himla fort?! Den här helgen har vi hunnit med lite mys i stugan, en sväng till Birsta och igår kväll var de lite kalasdags för Mackan. Idag har vi mest softat på hemma, uträttat lite ärenden men jag har inte alls hunnit med så mycket som jag hade tänkt mig... men men, inte så mycket att göra åt det nu. Vi tog och bakade lite muffins men det var sista gången jag bakade innan en ny spis är på plats för jag blir lika besviken varje gång över att det inte blir nått bra...

Nu blir det lite söndagsmys i soffan!

Smettjuv =)

Veckorna bara flyger fram nu när man jobbar, men desto mer ser man fram emot fredagen. Underbart med helg! Idag blev det middag hos farmor & farfar och sen åkte vi hem och bakade en kladdkaka, hittade ett recept med dumlekola som lät hur gott som helst. Tyvärr så är min ugn inte riktigt som den ska så kakan blev INTE som den skulle, tråkigt! Måste köpas en ny, SNART!!!

Nu blir det soffan en stund innan det är dags att krypa ner i sängen.

Sköna söndag!

Sovmorgon idag igen, men den här gången var det väntat eftersom festligheter stod på schemat igår kväll. Felicia skötte sig exemplariskt och mamman hade jätte trevligt, otroligt god mat och gott rött vin kan aldrig bli fel =) Skrotråttan i huset är redan ute och leker med kompisen Felicia så jag ska ta och äta lite frukost och göra mig klar. I eftermiddag blir det en sväng på golfbanan, längesen nu så vi får se hur det går. Har försökt vara och slå lite mer på slutet för försöka få till det lite bättre... det visar sig väl idag om jag lyckats =)

Dagens kommentar

Många bloggar har ju dagens outfit så jag ska ju inte vara sämre, men jag har min egen variant "Dagens kommentar" och då är det inte från mig utan från min bubblande treåring. Att hon har en pappa som inte är riktigt som alla andra kan i många fall vara en väldigt enkel förklaring men ibland har hon faktiskt ganska kloka kommentarer min lilla skatt, och då kommer det såklart från mamman ;)
Idag när jag skulle hoppa in i duschen är det ett under att jag inte halkade och slog ihjäl mig för då löd konversationen så här
" Felicia - Men mamma du kan inte klä av dig här för då kan jag se din mutta
Jag - Jaa de är sant men det går nog bra ändå
Felicia - Pappa säger att han sett din mutta för innan jag föddes låg ni med varann"
Vad säger man?! Tror hennes pappa glömde bort hennes ålder för ett tag...

Hemma

Nu har vi landat hemma ett par timmar, i soffan närmare bestämt... ska strax hoppa in i duschen och skrubba mig ren, ta några stänk av min nya parfym, stryka på min nya klänning och sen är jag nog redo för att gå bort på middag =) Flisan ska också få ta på sig nått snyggt, men det är ett måste att det som ska sitta på benen måste vara mjukt. För på ena knät finns nämligen ett gigantiskt ;) skrubbsår som gör att den lilla nästan haltar lite med jämna mellanrum.

Trevlig lördagkväll!!!

Sovmorgon!

Första arbetsveckan är gjord och Felicia bestämmer att vi ska sova till halv nio, bra jobbet hjärtat =) Nu är det dags för lite frukost, en tur ner på stan, en sväng på golfbanan och sen är vi bortbjuden på grillning ikväll, ingen dålig lördag!!

RSS 2.0