Please.....

Wigwam Dress SEK 1999, Odd Molly - NELLY.COM
Nelly.se
Tänk om tomten vore jätte jätte snäll, då kanske han skulle komma med den här fina Odd Molly klänningen till mig... jag fortsätter drömma =)

Nu är det jul här i vårt hus!

Skatten är hemma igen, igår kväll klädde vi granen och lyssnade på julmusik, första gången jag har en riktig gran och vilken härlig lukt det blir... Nu är julstämningen här på riktigt =) Jag och hjärtat har "jullov" tillsammans nu och vi myser som bara den, tända ljus, julmusik, slår in julklappar och idag har vi bakat Rocky Roads, vilken hit!

Första gången!

Rollekar är "the shit" numera och här var vi i skidbacken en dag =)
Idag var första gången som skatten följde med en kompis hem efter dagis, och inte till vem som helst, hon fick följa med hem till Englas mormor. Och det var VÄLDIGT uppskattat, dock inte lika mycket uppskattat när mamman kom för att hämta =) Men sen fick vi en riktigt mysig kväll då vi satt länge på golvet och byggde lego tillsammans och kvällen slutade med att skatten somnade bredvid mig i soffan.

Proppmätt!

Ikväll blev jag bjuden på julbord med mitt jobb så skatten fick vara med morfar en stund. När vi kom hem var önskan stor att vi skulle bygga en koja, och det blev det såklart. En stor under matbordet, och vi slog på stort med täcken och kuddar och drog in en liten lampa dit in. I kojan lästes godnattsaga och sen somnade skatten mot min axel, det är kärlek!

Lucia

Luciafirande på dagis och både mamman och pappan var på plats, och såklart hade vi världens finaste lucia med i tåget, tänk att den duktiga lilla skatten faktiskt är vår =) Man kan ju inte låta bli att vara annat än stolt!
Med favoriten Alvin

Kyligt nu...

Blev en hektisk men mycket mysig dag, men de är väl lite väl kallt ute nu tycker jag... riktigt så här många grader behöver det inte vara. Vi började dagen med julmarknad med uppskattad ponnyridning, hem för att snabbt byta om och iväg på gympaavslutning för hjärtat och efter det fick vi middag hos mamma & pappa. Vi avslutade dagen på teatern där det var kröning av Härnösands lucia, barnkörer och estetiska programmet. En trött mamma slappar i soffan nu och hjärtat sover gott. Ska fixa ordning morgondagens lucia kläder och göra ordning ett paket till julkalendern sen ska jag säga godnatt!

Tredje advent!

Tredje ljuset är tänt och nu ska vi strax promenera iväg på julmarknad, sen blir det gympaavslutning för skatten och sist ska vi gå och titta på kröningen av Härnösands lucia, en helt perfekt tredje advent!

Glada Hudik!

Idag har jag och skatten varit på en liten "utflykt", vi har varit ner till Hudiksvall över dagen. Hälsat på släkt, ätit god mat och gått i mysiga affärer. Där finns en alldeles alldeles underbar inredningsbutik Ombonat, där man hittar märken som Bruka, Lexington, Maileg, Skarp kalligrafi och massa fler.... Idag fanns det nästan för mycket fint, jag kunde knappt bestämma mig, ville ju ha så mycket =) Men lite saker fick följa med hem och även en ny tröja blev det =)

Nu har vi landat i soffan hemma och jag är grymt trött, tror inte ens jag orkar titta på SATC filmen...

Prinsessor

Felicia säger ofta till mig att hon vill bli en prinsessa, i mammans värld är det en liten söt rosa prinsessa som söker små grodor att pussa så dom blir fina prinsar att gifta sig med... Men idag så berättade hon för mig hur det egentligen ligger till med prinsessor. Jomen de är ju såhär enligt Felicia " Prinsessor dom har knivar som dom sticker i ögonen på människor så dom dör, sen kliver prinsessorna på människorna så dom blir ännu dödare"
Jag vet inte vad min lilla skrotråtta har sett för för prinsessor, inte samma som mig iaf =)

Anna dagen!

Oj så många som grattat mig idag, för en namnsdag!? Men tack så jätte mycket för det! Torsdagar innebär att hjärtat åker till M så efter att jag lämnat henne där åkte jag till Birsta för att inhandla lite julklappar, fick med mig tre stycken hem iaf och har väl inte så många kvar nu, känns jätte skönt. Felicias julklappar är nu klar, köpte en rosa CD-spelare idag och nu får det räcka =)

Nu är jag helt slut då jag har en envis förkylning i kroppen och en hektisk dag bakom mig så nu ska jag sluta ögonen och ladda för en ny dag imorgon, då blir det tjejmys och IDOL-final =)

Mysig vinterkväll

Eftersom traktorn skottat upp en helt perfekt snöhög utanför oss så passade vi på även den här kvällen att njuta av lite frisk luft, tog en sparktur till Ica för att köpa en stjärtlapp och sen blev det mycket skratt och bus i snöhögen. In för att sen mysa med lite varm choklad och smörgåsar innan hjärtat somnade gott nyduschad i soffan.

Själv fick jag sällskap av finaste Johanna som kom med lite fruktsallad till bonden och Greys!

Julfeeling

Kylan gjorde att idag stannade vi bara inne hela kvällen, sushi till middag och annars blev det lite plock och tvätt. Några omgångar memory hann jag och skrotråttan med också och nu har jag landat i soffan. Vi myser varje dag nu med tända ljus och julmusik och i helgen tror jag faktiskt vi tar och plockar in granen... =) Hjärtat tränar luciasånger och andra julsånger nu mest varje dag... kvällens sista vers gick "Här är karusellen som ska gå till kvällen...... för Andersson och Pettersson och Lundstrump och jag". Du är för härlig min lilla kärlek!

Pulkåkning!

Jamen jag vet att jag är sämst =) Hem efter en stressig dag på jobbet, hämtade hjärtat och sen åkte vi hem och lagade middag tillsammans, mys barra! Idag gjorde vi en god tacopaj och skatten åt som bara den =) Efter middagen tog vi en tur med sparken och sedan intog vi den stora snöhögen på gården där vi åkte i pulka i hög fart, en kväll som var som balsam för själen. Hjärtat somnade som en stock i soffan när vi kom in.

RSS 2.0