Sköna söndag!

Igår startade jag och Felicia dagen med att gå på barnteater, var premiär för oss och de var väldigt lyckat. Felicia tyckte det var jätte kul. På eftermiddan ville Felicia åka till mormor och morfar och sova där, så jag skjutsade henne dit och jag och Niklas passade på att gå på bio. Sedan åkte vi hem och beställde pizza och kollade på Robinson finalen, riktigt lördagsmys =)

Nu har skrotråttan kommit hem igen så vi ska klä på oss och ta en promenad till posten och hämta ut ett paket till mig och sen blir det en fika på stan med Johanna och Mattias.

Nya projekt

Lunchen är intagen, min älskling kom hem och lagade lunch till mig, tänk vad jag har det bra =) Innan det så var jag och Felicia och köpte tapet till vardagsrummet, nu blir väggarna vit även där inne med en fondtapet i grått och svart. Tror att det kommer bli super bra =) Var även och köpte en liten större dörrmatta att ha innanför dörren, golvet blir så himla förstört nu när det dras in snö och smuts.

Äntligen fredag!

Lovely med fredag, även om jag varit hemma nu i flera dagar så känns det så skönt. Några dagar att mysa tillsammans =) Ikväll blir det mys med Johanna då Niklas har bortamatch, känns skönt att hockeyn snart är slut... Eftersom vi ändå är ifrån varandra varannan vecka så blir helgerna lite heliga.

Nu ska jag sätta mig och bygga lite pussel med hjärtat, träna alfabetet passar vi på att göra samtidigt... rosa med prinsesskronor såklart =)


Inte mycket kvar...

Nu är toaletten i princip klar, behöver fortfarande lite små detaljer som "mjukar" upp det lite där inne plus något att ha på väggen ovanför toalettstolen, tips mottages gärna =) Tanken var att jag skulle sätta hyllor där med lite korgar och annat, men toaletten är jätte liten och badrumsskåpet är rätt stort så jag insåg att de skulle bli för mycket. Till tavellisten köpte jag två klassiska ljusslyktor Ittalas Kivi i mörkgrått, blev jätte nöjd =)


Bättre dag!

Idag är hjärtat lite piggare, fortfarande förkyld och feber men inte alls lika mycket som igår. Men vi blir hemma resten av veckan hon och jag... Tur att jag kan ta med mig jobb och göra det hemifrån för jag har absolut inte tid att vara hemma så här mycket.

Igår eftermiddag och kväll fick hon vara med mormor & morfar en stund så jag kunde gå på jobbet ett par timmar och sen var vi ut och åt tillsammans från jobbet, jätte gott var det. Skönt att få komma iväg en liten stund själv, tre-rätters och ett glas vin på en onsdag är inte helt fel =)
Verkar vara lite arbete på gång på bloggen för jag kan inte lägga ut bilder nu...

Onsdag

Nu har jag suttit och jobbat en stund, hjärtat har legat på soffan i princip hela fm och nu sover hon. Var väldigt varm imorse och inge pigg alls, stackaren =( Ska röjja undan lite här hemma så jag kan städa här hemma ikväll, behövs verkligen dammsugas och torkas golv...


Sjukstuga igen

Såg direkt när jag hämtade den lilla på dagis att hon var hängig, snoret rann och ögonen var glansiga. Hem för att ta febern och mycket riktigt var det så... blir till att jobba hemifrån imorgon fm och på em kunde mamma ta henne. Är inte rätt tid att vara hemma från jobbet då det är tokmycket att göra.

Annars har det inte hänt mycket här hemma ikväll, jag och Felicia tog och bakade lite nyttigt bröd iaf så nu har jag ätit två skivor, händer ändå inget på vågen för mig så jag ger upp =) Nee de gör jag inte... men de var då fasligt vad trög min våg är =/
Niklas är på hockeyträning så jag ska ta och lyfta mig från soffan och plocka lite här hemma innan jag kryper ner med min bok i sängen.
Natti!

...

Jag hann inte åka dit ändå =(

Sov gott Morfar...

Nöjd

Söndag förmiddag och jag har precis kommit in efter en löptur, känner mig hur nöjd och duktig som helst =) Fick lite egentid då Niklas och killarna är på hockeyträning. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag åka och handla lite småfix innan jag hämtar hem hockeykillarna igen.

Efter lunchen beger jag mig hemöver igen för att åka och göra resten av familjen sällskap hos morfar, kämpe morfar som inte vill ge upp...

Godmorgon lördag!

Har sovit som en stock inatt, hur skönt som helst. Nu sitter jag och väntar på att kocken ska bli klar med grötfrukost =) Planerna för dagen är en tur till pulkbacken med korvgrillning och mys. Ska även försöka klämma in lite träning, antingen en löptur eller en stund med hopprepet.

Ha en underbar lördag!

Fredagkväll...

På plats i Kramfors, middagen är intagen och nu kvällen ska spenderas i hockeyhallen =) Sen blir det till att åka hem och krypa ner i soffan med ett glas rött...

Uppdatering

Ingen magsjuka än så kanske jag kan andas ut nu?! Idag blir det jobb för min del, känns faktiskt riktigt skönt... M var och hämtade Felicia igår, skroten skulle få åka och andas lite fjälluft i helgen.

ÄNTLIGEN ska jag få träffa min älskling idag, jag behöver lite kramar nu...

Dagen som inte blev som den var tänkt...

Nee den här dagen blev inte alls vad jag hade tänkt... blev bara en tung dag med mycket tårar. Imorse ringde min pappa och sa att morfar var väldigt dålig och att förmodligen så var kanske idag hans sista dag så om jag ville hinna till honom skulle jag nog komma så fort som möjligt.

Blev till att försöka förklara för lilla hjärtat att gammelmorfar skulle få åka till änglarna och där skulle han inte ha ont längre men att alla skulle nog vara väldigt ledsen när vi åkte och hälsade på. Så jag frågade henne om hon ville följa med dit ändå och hon funderade länge och väl min älskade lilla skatt tills hon sa..."ja men jag måste säga till han att han ska ha det så bra hos änglarna". Behöver jag säga att tårarna började rinna...
Han har inte somnat än lilla morfar men tiden är knapp och jag hoppas han inte behöver lida så mycket mer...

Godmorgon torsdag!

Här är en liten prinsessa som är betydligt piggare idag än igår, känns jätte skönt för mamman. Jag mår också än så länge bra, handspriten och vitpepparkorn är mina bästa vänner för tillfället =) Inatt har vi sovit MÅNGA timmar båda två, Felicia somnade strax före sju igår och jag runt åtta och vi vaknade halv åtta imorse, hur skönt var inte det då?!
Tråkigt i det hela är att igår kväll skulle jag varit ute och ätit med jobbet och ikväll skulle jag träffat mina älskade tjejer i Sundsvall och nu får jag inte göra nått =( Dumma magsjuka!
Men idag ska vi iaf försöka ta oss utanför dörren och få lite frisk luft!

Önskan...

En sån här gång önskar jag verkligen att man var två... efter en hel dag inomhus med en liten sjukling, spyor och allt som hör till vore det helt underbart att plugga in lite musik i öronen och gå ut och ta en promenad. Bara njuta av friska luften och att vara själv i 30 min.

Just nu sitter Felicia och pratar med sina kusiner Astrid & Wilmer i telefonen, sötnosar!

Status

Jag tror att det har vänt för hjärtat, hon kräktes fem gånger imorse och sen stannade det upp... är det över nu så klarade vi oss ganska lindrigt ändå, otroligt skönt. Nu är det bara att vänta att se vad som händer med mig. Annars så svänger humöret upp och ner på den lilla, hon vill så mycket men kroppen orkar inte riktigt med.

Själv har jag försökt att fixa lite här hemma men det känns i kroppen att man varit vaken sen kl fyra imorse... Men tvättmaskinen har gått varm här hemma idag och jag har även städat skafferiet och organiserat upp det lite bättre där.
Men nu ska jag och skroten baka med lite leklera!
En blek liten prinsessa som så gärna vill orka leka lite...



Vi har fått besök...

Sitter här och klockan har precis slagit 05.00.... magsjukan har knackat på här hemma =/ Huvva, vi som satt och pratade om den senast igår på lunchen. Felicia började kräkas för någon timme sen så nu ligger vi i soffan och tittar på Madicken.

Nu är det bara att hålla tummarna för mig själv...

Ont så ont...

En mysig kväll med Felicia efter dagis, vi lekte, tittade på film och bara myste på tillsammans... När vi låg och myste innan sovning säger hon till mig "Mamma, jag tycker om dig och ibland älskar jag dig och ibland inte" Sötnosen, jag undrar vad jag gjort när hon inte älskar mig =/

Hade verkligen bestämt mig för att jag ska försöka vara mer effektiv och grejja på här hemma på kvällarna, men efter jag lagt Felicia är jag så himla trött så jag orkar verkligen ingenting, vet inte hur jag ska hitta tillbaka till orken. Var iaf duktig och gjorde ett litet "hemma träningspass" ikväll, armhävningar, situps, hopprep och en massa andra övningar. Kändes väldigt bra efteråt. Och nu har jag precis ätit lite kvällsfika, en hårdbrödsmörgås med keso och en apelsin... Men jag har fått världens största munsår på läppen och de svider och gör ont som attans, jag undrar om de kanske är lite stress?!

Ny vecka!

Förra veckan blev det inte mycket bloggande, var helt knäckt på kvällarna efter mycket jobb så jag prioriterade att försöka vara lite social =) Är en hektiskt jobb period nu men jag gillar det samtidigt som det är lite stressigt, men de är ju mycket annat man vill hinna med också...

Ikväll har pappa varit här och hjälpt till att sätta upp det sista inne på toaletten så nu är det bara "små fixet" kvar så är den klar och jag är faktiskt väldigt nöjd. Men nu blev man sugen på att fixa på fler ställen så sitta i soffan har jag inte tid med =) Den här veckan är jag och Felicia själv, Niklas är i Kramfors med sina barn... men vi ska nog få tiden att gå, även om jag saknar honom massor.
Nu ska jag mätta mitt godisbegär med en apelsin...

Helt slut...

Idag har jag suttit med en konsult non stop hela dagen och ska göra det i två dagar till så jag är helt slut i huvudet efter allt nytt jag lärt mig, tur att det verkligen är hur kul som helst =) Annars har jag varit och spelat curling ikväll, och naturligtvis vann mitt lag trots att både jag och Mattias spräckte byxorna =). Snälla pappa ställde upp och var barnvakt och ingen var väl gladare än Felicia, morfar fick absolut inte gå hem sen heller... så fort han nämnde det började lill läppen darra =/
Ikväll har jag även gjort "Skype premiär", har inte alls blivit biten av det tidigare, men de var klockrent nu för mig att prata med Jessica som har flyttat till London. Nu ska jag bara stöka undan lite disk i köket innan jag kryper ner i sängen. Imorgon får jag äntligen kramas igen!

Slut på veckan!

Nu är jag hemma igen, lilla skatten är också hemma hos mamman... har verkligen längtat efter henne. Ville inte åka till mig idag när jag hämtade henne, ville stanna hos pappa.... huvva, kändes tungt i "mammahjärtat". Den lite större kärleken är kvar i Kramfors så jag passar på att mysa lite extra med Felicia när vi är själv.

Känner mig jätte trött ikväll så jag ska försöka gå och sova tidigt ikväll, har tre tuffa dagar på jobbet framför mig. Ska lära mig ett nytt system med hjälp av en konsult hela dagarna... Imorgon kväll ska jag spela curling tillsammans med Johanna, Mattias & Johannas familj =)
Så jag säger godnatt och missa inte Johan Falk ikväll för er som inte sett den!

Godmorgon lördag!

Igår blev det tacobuffé för oss, riktigt gott! Sen hem för lite Let's Dance och tv-spel, blev en sen kväll då vi väntade uppe på Niklas mamma som var lite försenad med tåget. Tidig morgon idag gör att man är lite småtrött nu. Men nu blir det till att snabbt hoppa in i duschen då Niklas och jag ska åka iväg med Oliver som har brottningstävling idag.
Ha en bra lördag!

Godnatt torsdag!

Ikväll är jag helt ensam hemma, mitt lilla hjärta åkte till M igår och Niklas är med sina barn i Kramfors, saknar dom båda väldigt mycket... Men jag försöker samtidigt njuta och ta vara på den här egentiden, var och körde på gymmet, tog och solade lite och nu har jag gjort fotbad och tagit hand om mina fötter lite =)

En dag kvar att jobba sen är det helg igen, i helgen följer jag med Niklas upp till Kramfors och stannar där med han och barnen, hans mamma kommer också upp i helgen så vi får se vad vi hittar på =)
Men nu ska jag ta och lägga mig och läsa en stund... just nu är det "Flyga drake" som gäller.
Godnatt!

Ledig igen!


Lek i snön

Vilken underbar mjukstart detta blev, jobba två dagar, ledig en och jobba två igen =) Imorgon kväll åker hjärtat till M så de känns mysigt att få en extra dag ledig med henne imorgon. Natten som var gick något bättre än den innan så jag hoppas vi varit på "vattkopps toppen" och vänt.

Nu har vi precis ätit lite middag och druckit kaffe med chokladkaka, vem sa något om nya livet?! =) Sista varvet på toaletten blir i skrivandets stund målat, mysigt att bli lite bortskämd. Sen säger jag som Åsa, har blivit beroende... ikväll rullar tredje Johan Falk filmen igång här hemma.

Måndag

Första jobbdagen är avklarad och det var såå kul att börja jobba igen, kände sån inspiration. Efter jobbet blev det en tur till apoteket för lite kylbalsam till hjärtat och sen inhandling av lite mer färg till toaletten. Badrumsskåp och hylla är också beställt nu så det händer grejjer =)

Nu njuter jag av en kaffe i soffan medan skrotis ritar på min rygg, ska försöka orka städa undan lite här ikväll då min mamma redan har börjat åt mig =) Sen avslutar vi kvällen med den andra Johan Falk filmen.
Kramar Anna

Nöjd!

Idag blev det en löptur och de kändes riktigt bra =) Toaletten är också målad ett varv, men där fick jag hjälp ;) Så idag känner jag mig nöjd med dagen. Skrotråttan är rätt så prickig nu, kom betydligt fler "koppor" under dagen men hon kliar inte jätte mycket än så länge.

Imorgon är det jobb som gäller så Felicia ska få vara hemma med mamma nu i två dagar, men nu blir det Wallander i soffan innan det är dags för att sova.
Kramar Anna

Nytt år!

Så var det nya året här och även jag är tillbaka, detta är ett av mina nyårslöften. Jag brukar sällan göra löften inför det kommande året men den här gången har jag faktiskt gjort det. Bloggningen är ett av dom, nu ska jag komma igång på allvar igen, nu har jag börjat sakna de =) Nästa är att jag ska komma igång med träningen och "nya livet", har blivit väldigt dåligt med det i höst och de syns på vågen =/ Så jag har bestämt mig, 5 kg ska bort innan sommaren då jag ska stå tärna i kyrkan för finaste Johanna & Mattias. Och sist men inte minst fixa till alla renoveringsobjekt här hemma som inte blir av, nu ska dom betas av, en efter en...
Mycket har hänt sen jag skrev här sist, nya bekantskaper har kommit in i mitt liv och framför allt kärleken och den här gången hoppas jag verkligen den kommit för att stanna för det känns så himla bra.
Just nu sitter skroten och jag myser i soffan, den lilla söta har fått vattkoppor men än så länge rätt lindrig tror jag för jag hittar bara fem "koppor" på henne. Igår var hon dock lite hängig med feber och lite ork men hon kämpade på bra ändå.
Idag blir det nog lite träning för mig, åtminstonde en prommis och sen blir det till att måla toaletten och kanske pussas lite =)
Kramar Anna

RSS 2.0