Välkommen Valborg!

Sista dagen i April! Vi startade dagen med en härlig och god frukost, nu kommer alldeles strax skatten hem igen och vi ska mysa och gå till Majbrasa ikväll =) Först blir det en promenad och fixa lite ärenden inför kvällen. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta tag i dagen!

Stolt mamma

Felicia brinner för bokstäver och siffror för tillfället, och har blivit otroligt duktig. Men det tycker väl alla mammor att sina barn är =) Idag ritade hon sig och sina kompisar, och skrev även deras namn utan hjälp med en enda bokstav... jag bara ljudade namnen så skrev hon alldeles själv. Man kan inte bli annat än stolt =)

Utflykt

Idag är vår sista lediga dag för den här gången, och solen visar sig fortfarande så vi bestämde oss för en liten cykelutflykt till Nickebo. Lite blåsigt var det där ute men en stund i solen hann vi med =) Nu är lunchen intagen och vi ska ta en liten tur till affären och en stund i lekparken. Undrar just om jag ska orka snöra på mig löparskorna idag?!

Valet föll på...

Idag bestämde vi oss för soffa till huset, min vita kändes lite liten och sliten och Andreas soffa kändes inte helt rätt så vi bestämde oss för att köpa en ny. Efter att ha tittat runt lite så bestämde vi oss för en svart Liverpool från Mio.

Härliga ledighet...

Idag har det varit visning på mitt radhus, var rätt så många som var här så det känns bra... nu är det bara att vänta och se om det är någon som vill lägga ett bud, hoppas hoppas... Annars har dagen bestått av lite fix här hemma, lite handling... och vi har beställt soffa till huset =) Sen blev det en eftermiddag ute i solen på gården och vi avslutade dagen med lite grillning och ett glas rött, kan man inte alltid få ha semester?!

Påskhelgen!

Nu börjar helgen lida mot sitt slut, men vi har haft jätte härliga dagar =) Började helgen med grillning hos Andreas bror med familj, sen blev det ut till stugan på lördag morgon och hem ikväll. Underbart väder fick vi så jag har passat på att njuta av friska luften så mycket som möjligt =) Hjärtat njuter så där ute, ville inte åka hem efter bara en natt så henne ska jag hämta imorgon =) Vi fick även chansen att besöka alldeles nyfödda lamm och det blev en efterlängtad picknick i skogen.

Skärtorsdag

Äntligen lite ledighet, vad skönt det var att gå hem från jobbet idag och veta att nästa torsdag jobbar jag igen =) Ikväll har vi haft grillpremiär, himmel så gott det var. Epedemi av trötthet går det här också, Felicia somnade i fåtöljen och Andreas i soffan så själv sitter jag på golvet med en skål ostkrokar och ett glas rött... men då kan jag surfa runt på inredningsbloggar så mycket jag vill ;)

Glad Påsk till er alla!

Vi är med hus =)

Så här glad är vi =)


Man kan ju nästan tro att jag aldrig kom hem från London... men de gjorde jag ;) Det har bara väldigt mycket på slutet och STORA beslut har tagits och det känns alldeles underbart =) I lördags skrev vi på papper så nu är vi snart husägare, 1 juni får vi tillträde. Känns jätte kul och nu snurrar det för fullt i huvudet på oss över allt vi vill göra och hur vi vill inreda, men så småningom faller nog allt på plats. Om en vecka ska jag ha visning på mitt nuvarande radhus så nu håller jag tummarna att det går bra.

Imorgon går vi på påsklov och jag har tagit några extra dagars semester nästa vecka, få lite extra tid med skatten och bara vara hemma och ta det lugnt. Förhoppningsvis får vi lite sol på näsan och färg på kinderna =)

RSS 2.0