Lördagmorgon

Hjärtat i soffan med sina My Little Pony, dessa hänger med precis ÖVERALLT just nu =)
Helgen är här och vi har en riktig mysmorgon, såå skönt med ingen stress utan bara ta det lugnt och äta frukost huur länge som helst =) Idag blev det Smoothie, ägg, goda smörgåsar och tända ljus.... jag och skatten. Idag står det "hemmapyssel" på schemat så jag kommer förmodligen vara en jätte tråkig mamma idag, men sånt måste göras ibland också. En tur på stan för att inhandla present för hjärtat är bjuden på kalas imorgon. Sen antar jag att kvällen avslutas med Melodifestivalen i soffan =)

Vilket väder!!

Vi längtar efter sol och värme =)


Var det för att jag igår råkade säga att snart är våren här som vädergudarna hånskrattade åt mig och öste ner lite snö och storm här idag... riktigt skitväder. Kände mig otroligt trött när jag kom hem idag men släpade mig iväg för lite handling och sen tog jag mig på gymmet för lite löpning och styrka, känns riktigt skönt efteråt. Nu ska jag krypa ner i soffan och "fuska" med ett avsnitt av Greys, kan inte hålla mig längre =)

Kärlek

Redan februari, tiden bara springer iväg och snart är våren här, vilket jag tycker är underbart! Idag blev Felicia hämtad av mormor på dagis och jag passade på att träna efter jobbet, inne på tredje veckan med löpningen nu och det börjar kännas riktigt bra. Ska verkligen försöka hålla i det här nu =)
Annars så mår vi jätte bra, ler och skrattar mycket och njuter av livet mer än på länge ;)

RSS 2.0