Mysdag

Idag lyxade jag och hjärtat till det så direkt jag hämtat henne på dagis så åkte vi och åt Sushi, satt i lugn och ro och åt och bara pratade... hon och jag, super mysigt! Efter det blev det iväg och handla för det behövdes verkligen fyllas på här hemma. När vi kom hem tog vi och bakade en kladdkaka som jag ska ha med mig på jobbet imorgon. När jag sedan kikade in i vardagsrummet så hade hjärtat redan bytt om till pyjamas och krypit upp i soffan och somnat... sötpropp!

Trotsar kylan...

Nu har vi precis ätit lite middag och nu tänker jag trotsa kylan och ge mig ut och springa igen... känner mig riktigt laddad och sugen, undrar hur länge det håller i sig?! =)

En första gång för allt...

Imorse var hjärtat betydligt piggare så idag fick hon gå till dagis igen och hon var fortfarande ganska pigg när jag hämtade henne. Hemma lagade vi lite spagetti & köttfärssås och bjöd lillebror och pappa på middag. Till handbollen blev det även besök av Johanna & Mattias så då syndade vi med lite glass... Men mitt under handbollen hör jag små steg som trippar på övervåningen, hjärtat gick i sömnen för första gången =) Otroligt sött, såg nästan ut som hon var på fyllan och hon bara sluddrade när hon pratade, somnade som en stock när jag la ner hon på kudden igen.

Tog mig ut på en löptur igår och det var riktigt skönt så imorgon tror jag det blir en till!

Måndag igen...

Hjärtat har varit lite småkrasslig hela helgen och imorse vaknade hon av en sån hosta så hon nästan kräktes... trodde hon skulle kunna gå på dagis idag men hon fick vara hemma en dag extra. Blir hemma på förmiddagen och sen kommer snälla mamma och byter av mig så jag kan jobba på eftermiddagen... Så medan skatten har vilat har jag hunnit med att rensa lite garderober och lite allmänt plock som annars inte blir av, super skönt! Idag tror jag också att jag ska snöra på mig löparskorna för första gången i år... "Beach 2011 here I come" =)

Felicia

Grattis till min lilla skatt idag, för idag är det Felicia dagen! En liten present ligger och väntar till på söndag då hon kommer hem från M.

Härliga tider!

Helgen bara sprang förbi, men vi hann med mycket mys här hemma, en tur till pulkbacken, middag hos Johanna & Mattias och på söndagen tog vi oss iväg för att åka lite skridskor, en alldeles perfekt helg =) Julen är helt utstädad och istället står här krispigt härliga våriga tulpaner. Som på miljoner andra bloggar så är den här veckan starten på "det nya livet", bättre mat och mer träning skall det bli. Ikväll hann jag med en härlig promenad iaf =)

Ledig!

Idag passade jag på att sluta lite tidigare och då också få lite extra tid med skatten, vi åkte hem och kröp ner i soffan med lite godis och film. Vi firade att vi fick en dag extra ledigt den här veckan, räcker det som undanflykt för att jag åt godis mitt i veckan?! =) Sen på kvällen promenerade vi bort till mamma & pappa där vi blev bjuden på god mat. Hjärtat sover nu och jag tänkte snart göra henne sällskap, väntar bara in en envis hicka som gör att jag hoppar en decimeter upp från soffan var 20 sek =) Ska försöka att inte fastna hela kvällen i alla underbara inredningsbloggar...

Julen 2010

Julen 2010 hade jag turen att få fira med skatten, och vi myste med familjen i stugan flera dagar.

Välkommen 2011!

Felicia och morfar
Min älskade skatt är hemma igen efter en hel vecka hos M, för mig bestod veckan mest av jobb... är glad att jag har det att gräva ner mig i när hon är borta. Uscha, jag fungerar verkligen dåligt när hon inte är hos mig, känner mig inte hel. Den här gången var det otroligt jobbigt, undrar om det har att göra med att det var helgdagar och annat. Men idag har jag haft semester så jag har "tankat" mig själv med kärlek, och jag tror även den lilla hade längtat efter sin mamma för så mycket kramar och närhet jag får. Och nu är det nytt år och nya möjligheter, det här ska bli ett bra år tycker jag!!

RSS 2.0