Adventskalender

Hade lovat Felicia att vi skulle baka julgodis ikväll men vi hade inte allt till de hemma, så då fick det bli kärleksmums istället. Men Felicia åt mest smet :)

Annars så har jag och Johanna haft vår Greys kväll...uscha vilket jobbigt avsnitt ikväll. Och nu har jag suttit och slagit in julklappar till Felicias adventskalender. Men nu säger jag Godnatt!


Utökning

Ikväll har vi varit på kalas för min farfar fyllde år igår och skatten somnade gott när vi kom hem. Själv ligger jag i soffan och kollar på hemmafruarna, men är så trött så trött...

Men det finns faktiskt en anledning till det för den här lilla familjen ska utökas med en person till i början på juni. Mår äntligen helt bra igen förutom tröttheten och det känns väldigt kul och spännande och skatten är väldigt stolt över att bli storasyster <3


Årets första snögubbe

Måndag är lika med simskola för oss men snön lockade väldigt mycket för skatten också. Har aldrig sett henne vara så snabb att byta om och duscha, så nu är hon och A ute och gör sin första snögubbe.

Själv ligger jag i soffan och laddar för att åka och spela curlingmatch, japp jag har börjat spela korpcurling ;)


Hej mitt vinterland

Första advent och det är alldeles vitt ute, ett riktigt vinterlandskap. Sitter hos J & M och har lite glöggmys samtidigt som vi tittar på Andreas curlingmatch på nätet.

Annars har jag nästan pysslat på klart hemma, någon gardin bara som ska upp. Ikväll kommer lilla skatten hem också <3


Advent är här

Tänk att det skulle gå så här lång tid innan jag fick arslet ur och skriva något här igen =) Men lusten har äntligen infunnit sig igen efter några månader då fokus varit på något helt annat. Den här helgen är full med egentid och det känns jätte skönt, Andreas är på curling och Felicia är hos M. Själv ska jag passa på att pyssla massa hemma för att göra fint till advent och sen bara vara och ta det lugnt, så skönt.

Igår kväll blev det mysig tacokväll här hemma och sen blev det bio, "En dag", vilken sorglig film... tårarna rann vill jag lova =) Nu ska jag kliva upp, tända massa ljus och göra en härlig frukost åt bara mig.

RSS 2.0