Första sommarlovsdagen

I måndags var Felicias första sommarlovsdag och då hade vi turen att få lite sol och värme så vi var ute på gården hela dagen nästan. Felicias fick ÄNTLIGEN hoppa i vattenspridaren, som hon längtat. A byggde upp en hinderbana över hela gården där det ingick att hoppa i vattenspridaren och det blev väldigt lyckat =)


Besök på BVC

Idag var det dags för vägning och mätning på BVC, och lilla Valter växer som han ska. 4,0 kg och 53,5 cm var han nu, så vi har inte inbillat oss när vi tycker att han blivit längre =) 430 g i ökning på lite drygt en vecka så nog får han i sig så han borde vara mätt =) Lite krångel med magen har han och framför allt vissa nätter då han fått rejäla magknip, gör så ont i hjärtat när han blir så där jätte ledsen. För att inte tala om hur trött man blir när man snittar 4-5 timmar per natt, men det är bara att bita ihop =) Har varit och köpt Sempers magdroppar idag, har ingen erfarenhet av dom så jag hoppas verkligen dom hjälper. Någon som testat dom??

Mina två älskade skatter!

Vecka 3

Igår var det dags för vägning efter vecka 3, -11,8 kg hamnade jag på nu. Veckan som gått har det blivit fyra prommisar med vagnen och igår testade jag att göra plankan, kanske den hjälper magen att bli lite plattare.

Konstig känsla att ändå känna sig så pass mkt smalare än innan förlossningen men ändå vet jag ju att det är jag verkligen inte. Man tas ner på jorden snabbt när man provar sina vanliga byxor, det är inte ens nära. Eller när ens sambo står och tittar kärleksfullt och säger, du är så fin i ansiktet, det syntes nog ganska mycket där ändå, tack för den...


I stugan

Jag och Valter flydde stan igår och åkte ut till stugan. Pappan skulle fira lilla V med rom och cigarr och efter vad jag hört var det tur vi höll oss borta :) Fullt normalt det där, jag är gravid, det är jag som föder fram han och nu ammar och kliver upp på nätterna men det är Andreas som får festa och fira det, rättvist... Jag klurar redan på hur han ska få gottgöra mig för de ;)

Nu en powerwalk i solen med mormor!


Godmorgon fredag

Jag och Valter tog en liten slapparmorgon i sängen. Han har varit en JÄTTE hungrig kille inatt så det känns som jag ammat honom mer än jag sovit så jag är lite trött nu... Men efter frukost på sängen av min sambo är jag lite piggare och ska ta tag i dagen. En powerwalk och städning står på schemat.

Trevlig fredag!!


Sommarlov

Igår fick Felicia sitt efterlängtade sommarlov, drygt två månader ska hon få vara hemma och hon tycker det ska bli så skönt säger hon. Inte behöva skynda sig utan få sovmorgon och kunna vara vaken lite längre på kvällen, och framför allt springa på gräset i bara trosorna och hoppa i vattenspridaren. Det är sommarlov för Felicia =) Sommaren är inte helt planerad än utan vi tänkte nog vara lite spontan i sommar och göra lite fler kortare saker och sen har vi vår resa till Kreta i september att se fram emot.

Felicia beställde Cheesecake som sommarlovstårta och så fick det bli =)

Kvällspigg

Att ligga mellan mamma och pappa är himla mysigt, då sover jag som bäst. Men så här på kvällen vill jag gärna vara lite social och är gärna vaken med dom en stund, fast dom verkar bara vilja sova nu...


Tisdag

Har hunnit med en prommis för att lämna Felicia på förskolan, vidare för att handla lite mat och sen hem och äta lunch. Nu har liten precis fått mat och jag ska skynda mig att göra en Cheesecake och sen ska jag ta en prommis på Åhlens för att titta om jag kan fynda något på deras rea som börjar idag =)

Familjemys

Älskade barn


Nu är jag tillbaka =) Jag kände bara att jag ville njuta av vår bubbla här hemma och jag har helt enkelt inte prioriterat att blogga under tiden som varit men nu är jag här igen. Senaste tiden har bestått av mycket och lek och bus för stora skatten, var flera dagar förra veckan då hon var hos kompisar eller hade kompisar här men det är så roligt!

Lille V har hunnit bli två veckor och igår var BVC här för hembesök och vägde honom, vågen stod nu på 3 570 g så jag kan sluta oroa mig att han inte får i sig någon mat =) Imorgon är det Felicias sista dag på förskolan innan ett låångt sommarlov för henne, så imorgon ska vi fira med "sommarlovsfika"

Amningshjärna

Jag klarar tydligen inte ens av att räkna längre för efter vecka 2 skall det vara -10,9 kg, lite bättre iaf :)


Status

Nu har ytterligare en vecka gått och den här veckan har jag inte alls gått ner så mycket som jag önskar. Men det har onekligen blivit mkt fika och glass sen inte så många promenader så det är inte så konstigt. Efter vecka 2 är totala viktnedgången 9,9 kg. Men nu är det en ny vecka med nya möjligheter, nu kör vi! :)


Glömde...

Bifoga bilden på "Picasso" :)


Picasso

Vi är ute på gården och njuter av solen, äntligen är kanske sommaren här. Jag längtar efter sol, värme och varma härliga sommarkvällar.

Valter sover gott i vagnen och Felicia och jag sitter och målar i solen. A är och jobbar på fm men på em ska vi hitta på något allihop och ikväll åker grillen fram :)


Att komma tillbaka

Nu är det även en vecka sen förlossningen och nu börjar kampen, Anna vs graviditetskilona. Jag tänker självklart inte banta för jag ammar så inget sånt. Men jag är sjukt peppad för träning, även om dt får vänta lite.

När jag åkte in till förlossningen så stog vågen på plus 20 kg och det mina vänner SKA bort. Jag tänkte att jag varje söndag ska rapportera min totala viktnedgång så kanske det hjälper mig att vara duktig :) Efter vecka 1 så står vågen på - 9,8 kg så det är en bit kvar...


En vecka

Idag är vår lille prins en vecka gammal, känns jätte overkligt att han inte var här för drygt en vecka sedan. Det känna så självklart att han ska vara hos oss. Älskad från första stund.

Idag har vi haft besök av vänner och barnens mormor & morfar. Vi fick många jätte fina presenter och vi fick lite hjälp här hemma av mamma och pappa, vad skulle vi göra utan er, ni är bäst!

Men nu har jag två skatter sovandes i vårt sovrum som jag tänker göra sällskap.


Världens finaste storasyster


Kvalitetstid

Idag har vi bara varit hemma, fixat och plockat undan (läs, absolut inte så mycket som vi borde) och myst med vår lilla älskling. Vi har sagt nej till alla besök för vi kände att vi ville ha lite egentid plus att vi var väldigt trötta efter vår tidiga morgon och nu känns det jätte bra att vi tog en sån dag. Vi avslutade med en god middag med tända ljus och sen kröp vi upp i soffan med snacks och godis framför Mästarnas mästare och jag hade en liten skatt snarkandes på mig. Nu är det bara stora skatten som saknas men hon kommer hem imorgon, som jag längtar!

Upp och hoppa!

Imorse var det dags för vårt sista återbesök på BB, 7.45 i Sundsvall så det var ingen sovmorgon här inte. Fick till och med väcka den där lilla söta som sovit riktigt bra inatt, duktig bebis! =) Besöket gick bara bra och vi fick en OK stämpel i baken så det känns jätte skönt. Vikten på lille V var nu 3230 g så han hade gått ner lite sen förlossningen. Nu ska jag försöka städa undan lite här hemma och sen ska jag ta min lilla räka och krypa ner i sängen för en eftermiddags nap, riktigt skitväder ändå.
Hur mysigt är det inte att få ligga på mamma efter lite mat. Ny outfit för dagen också, mormor hade shoppat lite på KappAhl =)

Mysmorgon

Jag och den lilla skatten har tagit lite sovmorgon och myser i sängen, kärlek!

Men i skrivandets stund så hörde jag ett välbekant ljud hos min lilla racerbajsare så de är nog dags att kliva upp nu :)


RSS 2.0