Dagen D

Spänningen är olidlig, det är så nära... vilket glädjerus det är i kroppen =) Ikväll börjar ÄNTLIGEN Greys igen, som vi har väntat =) Finaste Johanna knackade precis på dörren så nu ska vi mysa till Idol och Greys med lite fruktsallad.

 Kramar Anna

Lördagmorgon

Oj vad den här veckan gick fort, jag hann inte riktigt med mig känner jag. När jag tänker tillbaka så vet jag inte riktigt vad jag har gjort =) Mest fixat lite här hemma och förutom alla "måsten" så har det blivit soffan på kvällarna. Har börjat riva ut min lilla toalett nu, ska fräscha till den med lite färg och korgar och sånt bara. Tror att det kommer att göra mycket!

Igår var vi ute i Hussjö (ett släkthus som A har söder om Härnta), där har knappt blivit städat sen -92 så det är lite att städa. Men huset är otroligt fint och har potential att bli riktigt bra tror jag =) Jag och Felicia vaknade tidigt (läs Felicia) så nu sitter hon och ritar och jag passar på att stjäla lite datatid. Idag är vädret lite halvtråkigt men tror vi åker ut och fortsätter att städa, måste para packa en liten "lekväska" till Flisan.

Nu ska jag börja med lite frulle tror jag!

Kramar Anna

Ny vecka!

Ny vecka, nya möjligheter =) Kan inte påstå att det hänt något spännande i mitt liv denna dag, en helt vanlig måndag med andra ord. Bjöd A och hans kompis Simon på middag ikväll och nu myser jag med F som kom hem igår kväll. Snart sovdags och bokläsning för den lilla och sen ska jag vara duktig och fixa lite här hemma, tror att det kan bli en film i soffan sen =)

Kramar Anna

Härliga lördag!

Efter prommis och en stund i solariet mötte jag upp Johanna och sitter nu och myser i deras soffa med en kaffe i handen... Ska snart promenera ner på stan för att lördagssofta och fika till oss, varför är inte varje dag så här?! Men då skulle man nog inte uppskatta det lika mycket =)

Kramar Anna


Äntligen helg!

Jag är uppe med tuppen, när jag väl har sovmorgon då kan jag inte sova. A klev upp tidigt imorse för att jag älg och jag är riktigt kass på att somna om när jag väl vacknat så till slut var det bara att kliva upp. Igår kväll blev det middag ute, dock inte på den restaurang vi ville för det var fullt =( men det blev bra ändå, mysigt med lite egentid. Sen mötte vi upp våra vänner och gick på bio "Flickan som lekte med elden", jamen den var ganska bra, fast absolut inte lika bra som den förra och de tror jag vi alla var överens om.

Nu har jag tänt lite ljus och ska äta lite frukost i soffan sen tror jag det blir en promenad och en stund i solariet idag. När A kommer hem från jakten åker vi ut till stugan och stannar där tills imorgon, festligheter står på schemat =)

Kramar Anna


Torsdag

Idag är det torsdag och det innebär lämna hjärtat till pappan, det är hans helg den här helgen så jag får klara mig utan henne. La mig på soffan och sov en stund när jag kom, är något jag inte gör så ofta men himmel så skönt det är =) Nu har jag precis varit och köpt sushi till mig och mitt lite större hjärta =) Så nu ska jag göra lite fint här hemma och tända lite ljus och njuta av kärleken, lovely!

Kramar Anna


Barnskratt...

Idag var en BRA dag på jobbet, det mesta gick som jag ville och dom dagarna är få =) Tiggde lite middag hemma hos mamma och pappa till mig och skrotis, skönt att slippa tänka på det ibland. Nu har min lilla älskling precis somnat efter att vi haft en mysig stund i hennes säng, läste saga och låg och pratade om lite allt möjligt. Lite bus hann vi med också, det finns inget som värmer mitt hjärta så mycket som när hon skrattar riktigt hjärtligt... och ikväll avslutade hon med att krama om mig riktigt ordentligt och berättade att hon älskar mig. Vad jag är stolt över dig min skatt!

Nu väntas IDOL så nu ska jag krypa ner i soffan =)

Kramar Anna


Nu är jag här igen!

Jamen kommer man ifrån det ett tag... så blir man lite bekväm och då känns det på något sätt lite jobbigt. Men för er mina vänner lite längre bort, som jag inte träffar så ofta, ska jag försöka bättra mig och uppdatera er om vad jag gör på dagarna =)

Har varit en otroligt hektisk tid på jobbet på sistonde, även idag... men jag hoppas att det kanske vänder strax. I torsdags började jag även en skolledarutbildning, med sikte på rektor. Jaaa en dag kanske jag blir det =) Blev lite sen hem från jobbet idag så vi åt skräpmat på Big Boy med mamma och pappa, sen hem för att skynda oss ut och njuta av det härliga vädret. Vi lekte i sandlådan, spelade lite fotboll och cyklade. Lilla skrotisen har inte nått ner till tramperna på trehjulingen tidigare men idag gick de bra, så vi har övat på att cykla =)

Nu sover hon gott och jag sitter och slappar i soffan med tända ljus och en glass i handen.

Kramar Anna

RSS 2.0