Mysdag!

Vi har precis kommit hem från Ica, har varit och handlat allt som behövs för julbaket. Idag blir det en heldag för mej, skrotråttan och Johanna, vi ska baka pepparkakor och lussekatter =) Sen stannar Johanna kvar och äter lite middag och myser på med oss hela kvällen...

Julmusiken är på, ljusen är tända och adventsstjärnorna är på väg upp, här börjar det bli stämning =)

Sängen nästa...

Ikväll är jag såå sjukt trött så jag måste hoppa i sängen genast, har haft mysigt besök av Johanna som vanligt när de är onsdag så jag slängde ihop lite grahamsscones som vi fikade. Till detta så drack vi mitt nyinköpta pepparkaks the, jätte gott =)

Imorgon åker jag iväg på utbildning två dagar så jag återkommer så fort jag kommer hem!

Natti natti

Älskade skrotråtta



Du är den sötaste i hela världen!

Tisdag!

Här har vi nästan nyss kommit hem från jobb och dagis, hjärtat ville inte alls gå hem från dagis idag och blev jätte sur när mamman sa att vi var tvungen att gå hem. Men hellre det än att hon gråter när jag lämnar henne på morgonen, och det gör hon aldrig nuförtiden =)

Felicia sitter och vilar till sig framför Lotta på Bråkmakargatan och jag hamnade här. Ska passa på att fixa lite småsaker här hemma medans hon tittar på film, sen ska vi iväg till mamma & pappa och äta pannkaka, gott!



Gott med lite clementin framför Lotta =)

Skatten är hemma igen!

I helgen har Felicia varit hos M, alltid lika tomt här hemma när hon inte är här samtidigt som jag behöver de dagarna att ladda batterierna. Att bara få vara själv och kunna hitta på saker och göra det jag känner för =) Hela förra veckan var jag förkyld, IGEN.... Så att bara orka med att jobba och det "vardagliga" här hemma räckte till för att bli helt slut. Men jag hann med en liten fika med mina favorit tjejer i Sundsvall i torsdag, myys. Var alldeles för längesedan...

Var även ner till Sundsvall en sväng med Linda i lördags för lite shopping, vi hann med både stan, Birsta City och Ikea... behöver jag säga att det blev en heldag =) Tjugo i fem stod jag i en provhytt i Birsta, och strax efter sju var jag fixad och klar och var på middag i Härnösand, tyckte jag var bra jobbat =) Blev lite shoppat till mig, julgrejjer, julklappar, två klänningar och ett par nya stövlar =)



En koncentrerad liten tjej som tidigare ikväll skulle rita "moffas brandbil" =)

Hemma hos oss!

Jag har ju länge lovat att jag ska lägga ut lite bilder här hemifrån, så jag tänkte att jag ska väl hålla det och lägga ut några... Jag önskar jag hade lite fotokunskaper och en "riktig" kamera men det har jag inte så ni får nöja er med "vanliga" bilder =)



En del av vårt vardagsrum, har fortfarande inte hittat så mycket att sätta upp på väggarna så kom gärna med tips =) Just nu är jag inne på att sätta upp en hylla ovanför soffan där jag har nån blomma, några ljusstakar och kanske en tavla. På andra sidan rummet funderar jag på att ha väggord, blir nog där istället för i sovrummet.



Här är vårt kök, som ni ser så är det lite "fix" kvar på väggarna och här inne ska det bytas kakel ovanför diskbänken innan det är klart. Åtminstonde till den dagen jag vill byta kök =)



Och här är ett "hörn" av mitt sovrum, här inne tycker jag fortfarande att det är ganska kalt och lite för vitt. Måste hitta det där lilla extra som gör att det samtidigt känns mysigt och hemtrevligt... kom gärna med tips? =)


Nu har ni fått se en del av vårt hem och förhoppningsvis fortsätter "Hemma hos oss del 2"  någon annan gång =) Men nu ska jag ta tag i lite stryktvätt för jag ligger kraftigt efter och skulle behöva stryka varje dag i en månad för att komma ikapp.

Sköna söndag!



Vi har varit på gudstjänst idag, kan inte ens komma ihåg när jag var det sist så det var en ny upplevelse kan man säga =) Det var familjegudstjänst och pippi skulle komma på besök samt att barnkören var där och sjöng, eftersom pippi är Felicias idol för tillfället så var det självklart att vi skulle dit. Vi har även hunnit med en fika på stan idag och om ett tag ska vi iväg och titta på morbror Marcus när han spelar hockey... Sen blir det "söndagsstek" hos mamma & pappa, fullspäckat schema.

Jag fick sovmorgon även idag till halv nio, såå skönt =) Däremot så har skrotråttan inte sovit något idag på dan för jag märkte igår kväll att om hon sov till halv nio plus sov på dagen så inte var hon särskilt trött på kvällen då inte. Så idag testar jag att hålla henne vaken, men just nu sitter hon vilar till sig framför pippi =)

En dag i regnet...

Jaa fyy vilket tråkigt väder det är ute idag, riktigt skit väder med regn och slask. Vi trotsade vädret och åkte ner på stan för lite julklappsinköp och jag tror jag kom upp i nästan tio julklappar till adventskalendern, det var bra =) Även en klänning från Vila med tillhörande scarf fick följa med hem till mig.

Nu ska jag göra lite god lördagsmiddag och tända alla ljus här så ska jag och hjärtat ha lite lördagsmys.

Godmorgon lördag!

Här fick vi lite sovmorgon idag, himmel så skönt det var =) Felicia vaknade vid sex och fick en flaska välling sen somnade vi om till halv nio.... Vaknade av att hon strök mig över kinden och sa"mamma" och när jag öppnade mina ögon och tittade på henne kom ett litet "heej", det är kärlek det =)

Vi har hunnit med att mysa med lite frukost och tända ljus och nu är vi färdiga för att ge oss ut i slasket, tänkte gå ner på stan och börja inhandla lite julklappar, åtminstonde några till Felicias adventskalender, dax att börja om jag ska hitta 24 st =)

Ha en bra lördag!

Kraam

Godnatt Fredag!

Nu är jag super trött så jag tänker faktiskt krypa ner i sängen och göra kväll så jag är pigg imorgon. Har varit jätte skönt att bara ha en hemmakväll själv, var jätte längesedan jag hade det. Har myst med hjärtat och ätit popcorn, vilket blev en riktig hit =) När hon hade somnat kröp jag ner i soffan under filten och tittade på film, lovely.

Nu har jag precis tagit tag i lite stryktvätt och nu väntar sängen, godnatt på er alla!




Min egna Pippi Långstrump!




Åhh vad jag saknar att ha en kamera, just nu har jag lånat hem mamma och pappas nya kamera och det är ju så kul att kunna ta lite kort =)

Jag har nyss kommit hem från jobbet och tänkte hinna plocka lite här innan skrotråttan kommer hem igen, har varit en händelserik vecka och det har varit fullt ös på jobbet, men då går ju tiden fort. Ikväll blir det bara hemmakväll med lite god mat och fredagsmys med lite godis. Äntligen helg!!


Jag är äntligen bättre!

Jaa jag mår mycket bättre idag, det är inte bra än men jag känner att det är påväg åt rätt håll =) Efter dagis och jobb har vi bara varit hemma och myst, ritat och läst böcker stog på schemat idag. Har även hunnit med att städa nedervåningen och till middag blev det spagetti och köttfärssås.

Nu är det läggning för hjärtat och jag ska baka scones till Johanna som kommer och myser med mig ikväll =)

Snart sängen...

Har precis sett klart ett avsnitt av dom desperata husfruarna, alltid lika bra =) Har även hängt fram skrotråttans pippi-dräkt för imorgon är det maskerad på dagis =) Får se sen om det går att sätta på henne vanliga kläder resten av veckan eller om det är pippi som gäller framöver...

Annars har vi idag hunnit med att vara iväg och veckohandla, äta middag hos mamma & pappa och sen hem för lite mys i soffan med välling. Själv har fixat och donat lite här hemma så mycket jag orkat, har fortfarande tokont i halsen och känner mig hängig, det vill inte bli bättre =(

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att jag får sova lite bättre natten som kommer utan ett evigt hostande... Natti natti!

Hemma igen

Eller jag har väl varit hemma ett tag nu, hjärtat var fortfarande vaken när jag kom hem så då fick jag kramas lite extra och nu sover hon gott i sin säng. Själv håller jag mig i soffan under filten, fryser och har väldigt ont i halsen och ena örat... skulle gärna bli frisk nu =( Presentationen gick helt ok ikväll, tror inte jag gjorde bort mig jätte mycket iaf.  Känns skönt att ha den borta nu.

Imorgon funderar jag på om vi kanske ska ta en sväng och hälsa på Linda och William, var så längesen vi träffades nu... ända sen förra helgen, haha. Eftersom Linda nu har berättat för dom flesta kan jag äntligen få skriva här att lilla William ska få bli storebror och min fina vän Linda ska få bli två barns mamma, det kommer hon vara den bästa på. Jag är så himla glad för deras skull... och jag får en liten bebis i min närhet som jag kan snusa lite på =)



Jag och Linda i somras på min inflyttningsfest =)

Ny vecka!

Jag vaknade denna vecka med att halsen var värre igen, kliar som attans och jag hostar konstant, inte konstigt jag blivit beroende av Fischerman's Friend =) På jobbet är det stressigt så det blir ett snabbt inlägg, sitter och jobbar med en presentation som jag ska hålla ikväll och det känns lite sisådär, känsligt ämne plus att eftersom jag hostar med ungefär 30 sek mellanrum får vi se vad det här blir... Mormor och morfar får vara barnvakt åt lilla skrotråttan medans mamman går iväg.

Wish me luck!


Frukostdags!

Snart är det frukostdags här hemma, igår kväll blev det bestämt att vi skulle inta frukost tillsammans hemma hos mig, så snart ramlar dom väl in här mina vänner =) Johanna och jag hade en riktig "tjejkväll" igår och dansade natten lång, jätte roligt och en riktigt bra kväll =) Hela helgen har varit en riktigt bra helg, umgåtts med vänner och gjort precis det jag velat i stunden, precis som de ska vara!

Här serveras det strax hembakt bröd, mozarella, pesto och smoothie *gott*

Helg!

Åhh så underbart att det äntligen är helg, jag slutade lite tidigare idag för att hämta hjärtat från dagis tidigare än vanligt. Hon brukar för det mesta vara hos M på fredagar men han var bortrest den här veckan. Men jag ska åka ner med henne efter middagen ikväll... Vi har hunnit mysa med lite mellis för en stund sen och jag har plockat och grejjat lite.

Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite för sen ska jag direkt på hockey när jag kommer hem och sen får vi se var kvällen slutar =) Tror vi lyxar till det med att beställa mat idag, känner inte att jag orkar laga nått...

Jag är kär!

Nu är vi hemma igen efter lite kalasande, oj så mkt gott det fanns att äta... men eftersom jag verkligen bestämt mig för att skärpa till mig så åt jag faktiskt inte så mycket *duktiga Anna* det har barkat iväg åt helt fel håll och nu ska jag göra något åt det här *bestämd* Jag är otroligt less på min hals som gett sig till känna lite smått under hela veckan och igår tyckte jag att det kändes lite bättre men NU, har jag ont som satan, ursäkta uttrycket. Jag kan knappt gapa eller svälja för det gör så ont, håller jag på att få halsfluss för första gången?! Jag hoppas verkligen inte det... har jag inte tid att ha i helgen =)

Titta på dom här bilderna som jag snubblade över i min vanliga "bloggrunda", jag tror jag är kär, det här huset står högst upp på min önskelista för tillfället =) Alla bilder kommer ifrån Trivselhus hemsida, titta och njut...











Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av Amelia Jul som min snälla mamma hade köpt till mig =)

Bättre dag

Igår hann jag inte riktigt med att blogga, direkt efter jag hämtat hjärtat på dagis så åkte vi och handlade lite mat, sen hem och laga till middag, jag var så otroligt sugen på pannkaka så då blev det de =) Men eftersom Felicia absolut inte äter det så fick hon korv & makaroner. Efter middagen satte jag igång och bakade matbröd, min favorit, filmjölkslimpa. Efter detta så var det nattning och när hjärtat sov sött så kom Johanna förbi så hade vi en riktig myskväll med nybakt bröd och te.

Nu ska vi snart göra lite middag här igen och sen ska vi vidare på kalas så nu är det bäst jag tar och plockar fram lite "kalaskläder" till den lilla. Som just nu sitter med full koncentration och försöker sätta på sig sina strumpor =)

Trött och sliten...

Idag känner jag mig lite trött och sliten... Var en riktig piss dag dag på jobbet rent ut sagt, blir så förbannad på att saker och ting inte funkar som det ska. Hatar att vara beroende av andra för att göra ett bra jobb, ska det vara så svårt att lämna in saker i tid?! Jag var så arg när jag gick hem från jobbet idag, mina kinder hettade och var alldeles röda för jag var så upprörd =) När jag väl kom hem blev jag bara less och trött, har känt mig så trött nu sista veckan och nu har jag även ont i halsen på allt de... Var på hälsoundersökning genom jobbet förra veckan och då visade det sig att jag hade rätt lågt blodtryck, undrar om de är förklaringen på min trötthet och min yrsel?! (Flisan *blink blink*)

Nu ska jag iaf bara ta en lugn tv-kväll i soffan och har precis gjort ordning en kopp the för min onda hals, har även inhandlat två lyxiga choklad praliner som jag ska lyxa med till =) Nu saknar jag mina Desperate flickor, hade behövt en sån kväll ikväll... Kram till mina "tisdags tjejer"!


Ny vecka!!!

Här har vi precis myst med lite fika och tända ljus, blir ju mörkt så tidigt på eftermiddan nu så då äre mys med lite tända ljus =) Hjärtat sitter nu och myser i soffan till Pippi Långstrump så då passar jag på att blogga lite.... Dagen idag har i princip bestått av två möten på jobbet, ett på fm och ett på em. Är lite stressande när det blir så då jag har massa annat att hinna med, men jag får vara effektiv imorgon =/

Nu ska jag mysa lite i soffan med Felicia innan stöket med middagen börjar, idag blire Lax, potatis och romsås.

ÄNTLIGEN!!!!

Jag lever, jag lovar... i allra högsta grad =) Men min dator verkar sjunga på sista versen, den felande strömkabeln jag tjatat om visade sig vara ett felande uttag i datorn och ett mycket större fel än jag trodde. Datorn som jag fått från jobbet är tydligen inte värd dom pengar som det skulle kosta att laga den så jag måste nog köpa mig en ny....tråkigt, ingen utgift jag vill ha nu =( Just nu har jag fått låna en tillfällig lösning som jag kan koppla in min dator i men det är som sagt bara tillfälligt, men det löser sig säkert på något sätt . Jag är bara så glad att jag är tillbaka, som jag saknat internet världen =)

Man blir otroligt isolerad utan dator, det är ju där jag pratar med alla jag känner =) Men annars är det bara bra med oss, igår hade vi en otroligt trevlig middag här hemma då Johanna och jag lagade tre-rätters till våra vänner, 11 stycken till bords var det, mycket skratt och trevligt sällskap, mera sånt =)

Jag har fortfarande inte införskaffat någon kamera, men jag har iaf börjat titta lite smått =) Min kära mamma har dock köpt en ny super bra så jag tror jag ska smyglåna den ibland, så i veckan *tadaaaa* tänker jag bjuda på lite bilder från vårt hem, så långt vi hunnit hittills =)

Men nu ska jag ta och läsa igenom lite bloggar som jag missat och sen parkera mig i soffan, för jag är lite småseg idag, men de vare värt =) Tack mina vänner för en jätte rolig kväll!

RSS 2.0