Kortfattat

Vissa kvällar går så himla fort, idag blev det hem för att laga middag, pastagratäng fick det bli idag =) Vänta in pappa som kom för att vara barnvakt en stund så jag snörade på mig löparskorna, 7,5 km blev det idag, härligt! Sen hem för att äta lite, natta skatten, plocka undan, duscha och sen landade jag i soffan. Men nu har jag krypit ner i en nybäddad säng, lovely!

Husmor

Vår lilla "utflykt" i lördags blev en tur till Sundsvall och en mysig lunch på stan och sen gick vi på bio jag och hjärtat, var jätte mysigt. Skroten hade önskat film själv och valet föll på Prinsessan Lillyfee, och den fick klart godkänt =) Igår blev det lite fix hemma, en liten joggingtur i spåret och sedan gjorde jag nått jag aldrig gjort förut... älgstek =) Så nu har jag plockat vuxenpoäng för hela året för middagen här hemma blev älgstek, potatisgratäng och kantarellsås, de ni ;) Tur jag hade sprungit på dagen för idag var dagen inne för att kliva upp på vågen igen... -0,4 kg blev det den här veckan, de går sakta men säkert.

Ikväll har jag tyckt om mitt hem lite extra mkt, undanplockat, tända ljus och överallt spred sig en underbar doft av nybakta bullar... en helt vanlig måndagkväll, eller inte. Men just idag lyxade vi till det och bakade lite vaniljbullar. Men nu ska jag ta en date med kudden, tänker inte skriva något om valet för de har ju alla andra hunnit göra =)

Tjuvlyssnat!

Skitråttan (kallas hon bara för tillfället) =), hjälpte mig att hänga lite tvätt nu på morgonen... Hon tog ett par av mina trosor och reaktionen när hon lyfte upp dom var, "OJ!, de här var stoora trosor, ska dom verkligen vara så här stora?!"

De är tur jag har min egen inspirationskälla i tävlingen på jobbet =)

Lördag morgon!

Hemma på Grönkulla blev det en tidig morgon, strax före sju slog Felicia upp sina blå... Mamman var inte riktigt lika pigg som henne, men nu har jag nog vaknat till. Riktigt mörkt och tråkigt är det ute så vi har tänt massa ljus här och ska strax inta en mysig frukost. Igår blev det middag och spelkväll hos Gustins =)

Idag ska vi göra lite "måsten" på förmiddagen och sen tänkte vi åka iväg på en liten mysig utflykt!

Snart helg igen...

Herregud vad tiden går fort, jag hänger inte riktigt med känner jag =) Imorgon är det fredag igen, veckans bästa dag! Idag blev Felicia hämtad av mormor & morfar på dagis så jag passade på att ut och springa direkt efter jobbet, 5 km blev det idag... Ska försöka ta lite längre turer nu och se hur mycket jag orkar.

Nu ska jag lyfta baken från soffan och ta tag i en STOR strykhög jag har här hemma samtidigt som jag inväntar leverans av lite älgkött =)

Dagens kommentar

Jag glömmer ju bort att skriva ner allt Felicia säger så jag kan skriva det här men jag ska försöka bli bättre för jag tror jag skulle kunna ha något till varje dag. Hon är en liten funderare min lilla skatt och häromdagen handlade funderingen om...

"Mamma, du säger att vi har ett gästrum uppe... men på toaletten hänger det gästhanddukar, borde inte det vara gästrum då?!"
Jag hade verkligen inget bra svar på det, tanken är ju inte helt fel =)

Nu är det bestämt!

Tack alla ni som gett mig råd angående bilden och min magkänsla stämde med vad ni tyckte, sagt och gjort nu är bild nr 1 beställd så om ett tag hänger den nog på väggen här hemma. Känns väldigt bra =) Idag har jag en riktigt seg dag, hade tänkt pyssla på en hel del här hemma ikväll men jag har verkligen inte orkat gjort någonting... När jag och Felicia kom hem runt sju landade vi i soffan och jag har knappt tagit mig därifrån, är såå trött. Så jag tror att jag går och sover och tar nya tag till en ny dag imorgon. Dagens träning blev iaf en timmes promenad och de känns helt ok... Men ikväll har jag syndat med lite glass =/

Jag behöver hjälp!!

Jag vill förstora upp en Canvastavla på Felicia och sätta upp hemma, och snällaste Elaine har hjälpt mig lite med ett kort... Men nu kan jag ju inte bestämma mig för vilket jag ska ta?! Så kan jag inte få lite hjälp, om ni är några som läser, vad tycker ni??
Förslag 1



Förslag 2



Ny vecka!

Så har en ny vecka tagit fart igen, hösten är precis som vanligt vilket innebär Idol i soffan nästan varje kväll sen har även jag som många andra verkar det som... fastnat för Biggest Looser Sverige =) På jobbet har vi startat en liten intern tävling där vi varje måndag ska vi redovisa om hur mkt vi gått upp eller ner under veckan som varit. Har man gått upp får man köpa en trisslott och har man gått ner får man köpa en tialott, sen delar vi alla på den eventuella vinsten =) Min första vecka blev ganska trist... -0,1 kg =/ Men i helgen blev det en tur med löparskorna och ikväll har jag kört ett pass här hemma så vi får väl se var det landar =)

Igår kväll fick jag även mysigt besök av moster och kusin, så nu har jag jätte fina naglar tack vare kusin vitamin =) Nu är det dags för duschen strax och det allmänna "plocket"

Lovely!!!!

Måste bara kika in och berömma mig själv för att jag varit så effektiv idag, har fått jätte mycket gjort på jobbet. Saker som legat alldeles för länge och dessutom väckt mig många nätter har jag gjort bort, jag börjar se mitt skrivbord igen =) Underbar känsla!!!

Inte på topp

Halsen värker och musklerna värker... en kopp te med honung under filten blev det ikväll. Kände av lite redan imorse men nu känns de tyvärr värre =/ Vill inte, vill inte blir sjuk nu!! Har redan bäddat ner mig i sängen och ska försöka somna tidigt så kanske jag kan sova bort baciluskerna. Hann iaf med en genomgång av huset med dammsugaren och golvmoppen, känns skönt =)

Bra början...

Träningsvärken är hemsk sen helgen så de kändes som de bästa var att bita i det sura äpplet och ge sig ut på en runda igen... Jag och Johanna snörade på oss skorna och sprang 5 km, kändes riktigt bra faktiskt =) Ska verkligen försöka komma igång regelbundet nu, har sagt det förut och de har väl gått si sådär. Men de är väl tur jag gör mina ryck ibland. Men nu är tjejmilen förbi så nu måste jag ha något nytt framför mig och jag har mina planer, vi får väl se =)

Lortjänta

Lortjänta är ju Flisans favorituttryck just.... Kasta inte spjut i radhus säger jag bara =)


Hemma från jobbet och skrotråttan är hämtad från dagis, middag står på schemat. Idag blir det kyckling och ris med god sallad =) Vädret är underbart ute så vi tänkte nog ta en liten utflykt efter maten!

Dagens kommentar

"Tänk om man inte har nått barn mamma, då måste man prata med sig själv så man har någon att prata med"

Lilla söta omtänksamma skatt!

Tjejmilen 2010

Gänget bakom årets tjejmil, både tidor och TRÖJOR kommer bli bättre nästa år, jag lovar =)



Kanske inte min vackraste bild, men här var jag så nöjd att jag äntligen var i mål!



Johanna ser helt oberörd ut till skillnad från hennes rödflammiga vän i bilden ovan =)



Tur jag inte visste vad jag gett mig in på för då hade jag inte varit så här glad...


Ont ont ont!

Tog mig igenom tjejmilen igår, ingen höjdartid alls men jag är nöjd att jag orkade så mycket som jag gjorde med tanke på hur lite jag tränat och de känns i kroppen idag vill jag lova. Men jag blev jätte taggad för mer träning, man orkar mer än man tro... de är verkligen så! Bilder kommer senare under dagen =)

Tjejhelg!

Igår var vi ett gäng tjejer som tog bussen ner till Sthlm, har väl aldrig någonsin varit så rolig att spendera sex timmar på Y-bussen, men lite vin och några tjejer så är fnittret på topp =) Igår kväll blev det en kväll ute på stan med god mat och ännu mera vin. Idag har vi spenderat några timmar med att shoppa lite, nya jeans och skor fick det bli för mig... och såklart lite kläder till skrotråttan.

Ikväll har vi ätit middag och nu är vi alla hemma och laddar för imorgon är det dags för tjejmilen, ser ni ett gäng tjejer i gulblåa "Härnösandströjor" så är det vi, helt omöjligt att missa för ni har aldrig sett något fulare.
Godnatt!!

RSS 2.0