Sköna söndag!

Idag har det varit en riktigt höstig dag som varit alldels grå och med massor med regn.... kan vara rätt så mysigt med såna dagar ibland, bara vara inne och mysa hela dagen. Vi har dock inte varit hemma på hela dagen men det har ändå varit en skön söndag. Vi tog det lite lugnt på förmiddan och myste extra länge i sängen hela familjen, sen skulle M åka iväg på möte med Drakborgen så jag och sessan gjorde oss klar för dagen här hemma. När vi var klara åkte vi ut på Må-Bra mässan som har varit här i helgen och tittade på Egos uppvisning som dom hade där, dom var sååå himla duktiga :) Tyvärr blir det inga foton därifrån då jag agerade fotograf åt Fia, tyckte de var viktigare att hon fick kort som faktiskt var med i uppvisningen :)

Sedan tog jag och hjärtat en liten utflykt upp till Härnösand där vi först åkte och hälsade på min faster med familj. Hjärtat kämpar på bra och försöker vara social fastän de rinner ur den där lilla näsan nästan hela tiden, min lilla skatt... Efter vi vart där åkte vi till mamma & pappa där jag blev bjuden på middag, TACK... mycket roligare än att äta själv!

När vi sedan kom hem och jag hämtade in fredagens post till slut så låg ett litet paket till sessan där från mina kusiner... ett litet rosa svettband som hon skulle torka svetten med då hon åkte gåstol *skrattar* Tusen tack killar ni är för söta ;) Nu ska jag plocka lite här i vardagsrummet sen ska jag tända lite ljus och mysa till med senaste numret av Mama som jag köpte idag. Hoppas ni också har en alldeles förtjusande söndag kväll!

Lördagsmys

Idag blev det middag på den mysiga lilla kvarterskrogen här intill, både M och jag var sugen på någon kötträtt men var alldels för trött för att åka iväg och handla och sen ställa oss och laga mat. Så utvägen var enkel vi gick ut och åt :) Trodde de inte skulle bli någon njutning alls då hjärtat i princip vill vara i min famn hela tiden, kan knappt gå på toaletten utan att hon blir lessen... förstår inte varför hon tror att jag ska lämna henne. Men det gick helt ok, lite trött blev hon allt mot slutet men de var ingen fara alls. När vi ätit klart kom de fram en äldre tant som suttit och tittat på henne hela tiden sa hon och tyckte hon var så himla söt och sa åt oss att nu måste ni vara lycklig. Och dom orden fastnade hos mig sen för JAAA jag är så lycklig att jag har min lilla rosa sessa, jag älskar henne över allt!

Efter mat åkte vi och hyrde en Beck film och köpte en stor påse godis och myste till i soffan med lite tända ljus och nu är jag sådär lagom mojjsig för att krypa ner i sängen så jag säger Godnatt till mina kära bloggläsare!


Dop

Idag har vi varit på dop för Nellie, mycket folk och jätte god mat och fika. Älskar att gå på dop, tycker det är så himla fint men jag har svårt att hålla tårarna tillbaka :) Men jag ljuger om jag säger att det inte var skönt att åka hem när vi begav oss för oj vad livat det blir när det är så många barn på ett och samma ställe. Sessan skötte sig exemplariskt i kyrkan fastän hon är väldigt gnällig på grund av hennes förkylning. Ingenting är bra tycker hon just nu och är inte alls sig lik... hoppas verkligen de vänder snart.

Jag själv höll på att brya ihop imorse när jag skulle plocka fram några kläder att ha på dopet, slutade med att jag rev ut hela min garderob i ren frustration på golvet i sovrummet. Var har alla mina kläder tagit vägen, har jag gått i trasorna som hänger i min garderob?! Imorgon ska jag RENSA i min garderob och slänga ut det mesta, jag behöver verkligen förnya mig. Slutade med att jag gjorde ordning Felicia och allt med mig själv utom kläder och packade ihop oss två och ner på stan för att shoppa nått att ha på dopet. Köpte ett nytt "kit" på Gina, en brun stickad klänning med naturvita leggings och ett halsband, till detta hade jag mina bruna stövlar. Hann i stressen inte riktigt känna efter men jag tror att de blev bra, tror att jag kommer använda dessa kläder många gånger :)

Jag och Felicia

Jag tillsammans med mitt hjärta, jag är som vanligt på väg att blunda på kortet men de bjuder jag på ;)

Hjärtat


Hjärtat

Skämmes!

Jaa nu får jag allt skämmas, jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte bloggat på alldeles för länge. Men det har varit såå hektiskt och stressigt de sista två dagarna, har bara gått i ett hela tiden. Jag fick absolut ingen tid över när jag jobbade, och på rasterna jag klämde in så ammade jag och tog hand om Felicia :) Var iaf super kul att vara tillbaka på jobbet, en del av mig verkligen längtar efter att börja jobba samtidigt som jag älskar varje minut som jag är mammaledig... men det är väl de som är tjusningen med de hela :)

Gick jätte bra för sessan hela dagen som hon var med mormor & morfar, endast sista gången då de kom ner med henne för amning blev hon lessen när jag lämnade henne... och då blev hon VÄLDIGT lessen. Då gjorde det ont i mitt mamma hjärta men jag fick försöka bita ihop. Efter jobbet skyndade jag mig hem till hjärtat och gav henne lite gröt och bytte till finare kalas kläder och sen bar det iväg på 4-års kalas hos kusin Astrid. Blev ett rätt så kort kalas då Felicia blev trött fort, hennes förkylning har tyvärr tagit om lite igen så hon är värre igen. Hon har det väldigt jobbigt på nätterna och hon har blivit otroligt hes, vi tycker så synd om henne. Funderar på om jag skicka iväg henne på IDOL audition för hon har minst sagt en "egen ton" nu ;)

Godnatt!

Jaa jag ska faktiskt gå och lägga mig tidigt idag, brukar gå och lägga mig tidigt annars också men idag blir det ÄNNU tidigare. Jag ska nämligen jobba imorgon, första riktiga dagen sen sessan kom... får se hur det kommer att gå, känns som att hjärnan är bara inställd på blöjbyten, amning och allt som hör till vardagen nu. Men det ska nog ordna sig, ska bli väldigt roligt på samma gång ;) Felicia ska vara hemma med sin morfar hela dagen så jag kommer vara nära henne om hon skulle behöva mig... eller jag henne ;)

Kanske hinner lägga ut några små korta inlägg ändå under morgondagen och när jag kommer hem från jobbet ska jag svara på alla roliga kommentarer jag fått under dagen idag. Men för att jag ska orka med morgondagen så måste jag sova nu och härmed säger jag GODNATT!


Ut på shopping!

Nu har vi svidat om här hemma efter att vi varit på mamma barn gympa på Ego. Felicia tyckte det var sådär... kärringgymnastik som inte hon fick vara med på, var äre för roligt om man inte ens få vara med. Bara ligga still och titta på är inte riktigt hennes grej ;)

Nu ska vi ut på shopping igen, handla de jag berättade om imorse så ni får väl se sedan vad jag kommer hem med. See you!

Ego

Hjärtat på väg på sitt första gympa pass

Alltid roligt med nytt

Blir ett snabbt inlägg nu för jag ska fortsätta att vara duktig här hemma, håller på med sånt tråkigt fix som att rensa i byrålådor och liknande, men otroligt roligt när det är klart. Blir så mycket roligare att plocka fram kläder när det är ordning och reda :)

Hjärtat sover ute på balkongen nu, måste vara otroligt härligt att ligga nerbäddad och sova i den här otroligt fräscha höstluften, tänk om jag också fick göra de ;)

Höst!

Tycker det är så otroligt fint ute nu när löven skiftar i massor med olika färger, är helt underbart att vara ute och promenera när luften känns så fräsch


Blev mest shoppat hem häromdagen och sen ett regnställ till Felicia och lite småfix och sånt är kanske inte så roligt att se, men jag lägger ut en bild på min nya höstjacka som jag kanske får premiäranvända idag för jag tyckte de verkade lite kyligare. Sen hittade jag äntligen krukor till hyllan som jag sökt så nu är det också klart för att visa!

Jacka


Bilden gör inte jackan riktigt rättvisa tycker jag, får ta en bild när den sitter på istället. Nya schalen som jag köpte till häromdan, brun och rosa... I love it!

Hyllan

Äntligen helt klart med hyllan, att det skulle vara såå svårt att hitta vita krukor....

Godmorgon!

Sitter nu med lite frukost framför mig, brukar passa på att äta lite frukost i lugn och ro när sessan har somnat om på morgonen. Nu på sistonde har hon börjat somna lite senare så då har vi börjat äta den tillsammans men idag var hon trött snabbt igen... hon var lite stökig inatt igen så de var säkert därför hon var så trött. Precis när jag trodde att hon hittat tillbaka till sina gamla rutiner igen, men men... de kunde ha varit betydligt värre så de går ingen nöd på oss :)

Idag ska vi på mamma barn gympa på Ego, ska bli jätte kul att se vad de är för något. Jag hoppade ju förra gången eftersom Felicia var lite förkyld då. Vi måste även ta en tur ner på stan idag då jag såg en så fin klänning igår till Felicia, så den måste vi köpa så kan hon ha den på dopet på lördag. Måste även köpa present till kusin Astrid som har 4-års kalas imorgon. Men förmiddan blir bara till att vara hemma och leka och pyssla på lite här hemma. Han en lovely dag!

Godnatt onsdag!

Nu är Grey´s snart slut igen och de är en heel vecka till nästa gång *suck* de är tur de är Idol varje dag nu som man mysa till... Men tänk så mycket jag skulle få gjort här hemma om jag inte tittade på tv varje kväll, kan få riktigt dåligt samvete för de när jag lägger mig. Men så kommer jag på att livet är alldeles för kort för att ha dåligt samvete, dammråttor är bara ett tecken på att man gjort något roligare ;)

Nu ska jag titta klart på Grey´s och sen ska jag gå och lägga mig med min familj som återigen har gått och lagt sig före mig, vad hände... jag brukar vara den kvällströtta i de här hemmet. Har förresten satt upp krukor som jag shoppade igår, de hamnade på hyllan i vardagsrummet där vi satt upp väggord. Ska ta en bild imorgon så ska jag visa hur de blev... skulle ju visa allt jag shoppade igår, men jag vet inte om någon är intresserad av att se ?!?

En underbar höstdag!

Vi har haft en helt underbar höstdag hittills idag, himlen är alldeles klarblå och luften sådär härligt höst frisk. Är ju så himla fint ute nu också då löven på träden skiftar i alla möjliga färger. Vi började dagen med att ta en promenad runt Sidsjön med ett par andra mammor i föräldragruppen, det var jätte skönt och jätte trevligt. Efter detta så åkte vi till Äventyrsparken där Linda & Leon och Jossan & Melker redan var, ville absolut inte åka hem redan i det sköna vädret. Vi lekte en stund med barnen och sedan passade vi på att äta lunch allihopa tillsammans, mer sånt!

När vi sedan kom hem så har jag och hjärtat lekt på golvet i hennes rum med hennes nya leksaker hon fick igår. Hon fick bla en hink med olika klossar som hon skulle stoppa i, hon förstod inte riktigt men tyckte den var väldigt rolig ändå... sötnosen min!

Felicia

Här är hjärtat bara några dagar gammal, vem kunde ana att tiden skulle gå så fort och att man kunde känna så här för någon annan människa, det är stort!

Bad & Nattning

M håller just nu på att bada Felicia, som varje kväll nästan... oftast han som gör det, såå mysigt att höra hur dom busar och leker med varann där inne. Själv så håller jag på att plocka undan efter middan, blev kycklinggratäng med mango chutney idag, jätte gott!

Det blev förresten en hel dag ute på Birsta, vi fick även sällskap av Sara & Meja... roligt att se hur de små sejerna sitter och tittar på varandra och pratar på ett sätt som vi andra absolut inte förstår :) Blev VÄLDIGT mycket shoppat idag, kanske mer än vad jag tänkt mig, men det är roligt det med ibland. Kommer lite smakprov senare, efter jag ammat och lagt Felicia. Får heller inte missa IDOL och Desperata fruar, en riktig tv-kväll... Me like!

Vad ska vi göra idag?

Jaa jag sitter här och funderar, ska vi ta en promenad ner på stan och kika i lite affärer eller ska vi ta en hel dag ute i Birsta. Känner att jag är sugen på lite shopping idag, vill köpa flera saker hem och fixa ordning med sen har jag även hittat en scarf som jag måste köpa till min nya höstjacka jag köpte på Zara... eller jag köpte ju den faktiskt inte, jag fick den av världens snällaste M, TACK mysen! Hoppas att den ska passa till, den var brun och rosa så de blir nog perfekt till jackan som är brun :)

Nu sover sessan sin förmiddags nap så jag ska passa på att skynda mig att fixa ordning mig själv och röja undan lite här, mycket roligare att komma hem till ett välstadat hem sen när vi kommer hem igen i eftermiddag. Njut dagen mina vänner!

Jag & Mårten

Här en en bild på mig och M när vi var på fest och sessan låg i min mage. Då hade vi ännu inte träffat denna underbara person som vi älskar mer än något annat.

Mys med paj

Idag kom M hem lite tidigare från jobbet inte mycket men en liten stund, anledningen var att han kände sig såå krasslig... halsfluss tror han att de är. De hoppas jag verkligen att det inte är, vill INTE att jag och Felicia ska få det. Sen så får jag ju tänka på att han är kille, blir ju alltid lite värre då ;)

Jag tänkte iaf att jag skulle vara lite snäll så jag tog och bakade en hallon & blåbärspaj till efterrätt. När Felicia var badad och nattad så myste vi till i soffan med lite te och paj och tittade på Idol. Nu sitter jag dock själv och tittar på CSI för Mårten blev alldeles för trött och kröp ner i sängen tidigare än mig idag.

Nu ska jag fortsätta att titta lite på tv innan jag ska gå och göra sällskap med min älskade familj, God natt på er alla!

Paj

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen och har ätit lite lunch både jag och sessan... har börjat lossna lite mer med maten, i alla fall gröten och de känns otroligt skönt. Nu står lek och kramar på schemat här hemma och sen tror jag att vi båda ska krypa ner och ta en eftermiddags nap tillsammans. Mysigt!

Vad gör ni som läser en dag som denna då de är lite halvtråkigt väder? Ger mig även en chans att få se vilka ni är som läser, jag är ju så nyfiken :)

I vagnen

Ny vecka, nya möjligheter!

Så, då har vi en hel vecka framför oss igen... förhoppningsvis med flera roliga saker inbokade. Så tråkigt med det otroligt tråkiga regnvädret bara, men jag ska inte låta det ta fram mitt dåliga humör. Här har vi vaknat och legat och myst en stund i sängen och sen blev det lite frukost tillsammans, jag och sessan. Nu ska vi göra ett snabbt ryck att göra ordning oss två för vi ska träffa Marina och Noah och dagens mission är att hitta lite nya kläder till Noah, alltid roligt med shopping!

Felly och Marcus

Felicia och min bror!


Felly och Marcus

Sessan tycker om sin morbror!

Ändrade planer...

Det blev varken någon lunch hos mina föräldrar eller någon middag ute igår, vi kände att vi ville inte lämna bort Felicia när hon var så pass krasslig. Igår på dagen tog vi istället en tur ut till Birsta City för att kika på lite kläder, kom inte hem med något men det var inte meningen heller så vi var duktiga :) Senare åkte M och hämtade hem lite kina mat och sen åkte vi ut till Niklas för att se på film med han, Helena och Eva... vi var dock väldigt få som orkade se på filmen, det var ett trött sällskap.

Idag blev det middag hos mina föräldrar istället och även min bror kom dit, jag var även en snabbis till hans nya lgh och tittade hur det blev när den var färdig renoverad... jätte fin! Här hemma är det fortfarande lite sjukstuga så sessan sover inte så bra på nätterna, vilket gör att jag blir en trött mama. M har också blivit förkyld nu så dom två sover sött inne i sovrummet, ska gå dit och göra dom sällskap nu så jag orkar en till stökig natt. Skriver mer imorgon med lite bilder från dagen. Godnatt alla och dröm sött!

Välkommen helgen!

Nu är helgen här, eller egentligen tycker jag den börjar på fredag kväll... det är ju den absolut bästa dagen för då vet man att man har heela helgen framför sig med massor med skoj för dom som vill. Vi har haft en liten jobbig natt här då Felicia har svårt att sova då hon är så snuvig, jag tycker så synd om henne.

Dagens planer är att vi ska till min mamma & pappa och äta lite lunch sen var tanken att vi skulle ut och äta och bowla ikväll med några vänner, får dock se hur dagen utvecklar sig för sessan. Inget roligt att lämna bort henne då hon inte är nått pigg.

Nu ska jag återgå till att fixa ordning mig själv och sen försöka fixa lite här hemma, trevlig lördag på er alla!

Fredagsmys

Har precis kommit hem efter att ha varit och handlat lite gott för kvällen, blir en "klassiker" med kött, klyftpotatis och bearnaissås, men åhh så smarrigt :) Längtar så jag håller på att dööö efter ett glas gott vin till maten, men just nu när sessan är sjuk så vill hon amma väldigt oregelbundet jag får hålla mig till något annat gott ikväll...

M är på Ego och har spinningpass och hjärtat sover ute på balkongen så jag ska skynda mig att göra ordning maten och mysa till det här med lite tända ljus till M kommer hem.

Hoppas ni också gör något riktigt mysigt ikväll!

Beautiful girl...

Mobilen

Sessan älskar att leka med min mobil, det måste vara för att den är ROSA ;)

Sööt

Mitt HJÄRTA!

Vinka

Trött och krasslig men vill vinka till mamma ändå...

Godmorgon!

Äntligen fredag, åhh vad härligt med helg och vilket underbart soligt väder vi fick idag också :) Idag är det dags för min "nystart" och nu ska jag leva efter mottot som står på min mobil varje gång jag slår på den... "Lev livet som att idag vore din sista dag"  ja det är ju så sant, vi vet aldrig när det är slut så passa på att njut av varje dag!!

Felicia är fortfarande lite krasslig så vi har inte så mycket planer här idag, vi ska försöka ta oss ut i den härliga höstluften lite senare för en prommis iaf.... Måste ta tag i promenaderna om jag ska nå mitt viktmål tills årsskiftet.
Ha en alldeles lovely fredag!!


Bakgrundsbilder??

Är det ingen som kan tipsa mig om var jag kan hitta snygga bakgrundsbilder som jag kan använda till bloggen? Skulle helst vilja ha nån rosa med prinsessigt tema.... please *flirt flirt*

Dagens shopping!

Jag sa tidigare att jag skulle lägga ut bilder på dagens shopping, det blev dock bara kläder till hjärtat och inget till mamman. Jag väntar själv med spänning på mina jeans som jag beställt från Sthlm, det är ett par super snygga G-Star jeans... hoppas bara dom sitter som jag vill att dom ska!

Blev som jag tidigare sa en vinteroverall inhandlat idag, bilden gör den dock inte rättvisa tycker jag... rosa färgen ser så "dassig" ut.

Overall


Sen så blev det lite Hello Kitty kläder som är lätta att kombinera tillsammans med någon av sessans kjolar.

Hello Kitty


Och sist men inte MINST, så blev det en liten present till M :)

Pappa!


Nu ska jag mysa lite med sessan innan det är dags för henne att sova, Mårten håller på att bada henne just nu. Sen blir det fortsättning på IDOL, där det är en fd Härnösandsbo med, spännande!

Oss nu

Nu är vi hemma igen efter en liten shopping tur som blev rätt så lyckad faktiskt. Hittade en hel del fina saker till sessan, bland annat en vinter overall som jag funderat över ett tag. Beslutade mig för att den här vintern så behövde vi nog inte satsa på en "riktig" utan de får bli nästa vinter. Ska lägga ut bilder senare ikväll och visa vad vi hittade.

Felicia är fortfarande lite hängig, men de är inte så jätte farligt. Vi hoppade dock våra andra aktiviteter idag och gick förbi Felicias farmor på vägen hem där vi fick gott fika, tack! Sen hemma kändes dock hjärtat lite varm och hon var väldigt lessen så jag gav henne lite alvedon och försökte få henne att sova, alvedonen verkade dock inte som jag ville, utan tvärtom... huvudsaken att hon blev lite piggare iaf.

Idag har jag bestämt mig för att nu måste jag rycka upp mig igen, har varit lite låg här dom sista dagarna... känt mig trött och sliten och inte så stor lust till något. Men nu är det slut på det, inget blir bättre av det.... SÅ imorgon är en ny dag med nya möjligheter och en väldigt bra chans till en fantastisk nystart... Go Anna!

I sängen

Så här låg sessan när jag kom in för att titta till om hon hade somnat, vilket hon INTE hade gjort som ni ser :)

En snuvig sessa...

Mitt lilla hjärta har gått och blivit förkyld, hon är alldeles tjock i näsan så de bara rosslar när hon andas. Trots detta så sov hon jätte bra inatt, var väl helt slut stackarn... Nu på morgonen ville hon bara leka en liten stund sen ville hon hellre bara sitta i mitt knä och mysa, lilla hjärtat...

Ska klä på oss sen och bädda ner henne i vagnen och ge mig ut för lite shopping till sessan, då kanske hon sover skönt i den härliga höstluften. Annars så är våra plans idag att gå på mamma barn gympa, får väl se hur hon mår när hon vaknar om jag måste hoppa det idag eller inte.

Ha en helt underbar dag i det härliga höstvädret!


Utmaning nr 3

Oj vad de här med utmaningar har blivit populärt då, bäst jag tar tag i den på en gång.

Gör såhär:

Förnamn = Mellan namn
Efternamn = Närmaste granne
Hemstad= senaste bussbesöket
Ålder = mammas ålder
Yrke = pappas yrke
Intressen = det du avskyr
Du har lika många barn som du har piercingar ( örhängen räknas )
Hårfärg = tröjans färg
Ögonfärg = byxornas färg
Musiksmak = sånt du inte tål
Idol = den du senast lyssande på

Jag heter Maria Lundberg Nilsson (var tvungen att springa och kolla) och bor i Härnösand. Jag är 49 år och jobbar inom Räddningstjänsten, jag älskar att prata med telefonförsäljare och dammtorka. Jag har grått hår och blåa ögon och har två barn. Jag älskar att lyssna på hårdrock och min idol är Mauro Scocco.


Jag utmanar: Lisa, Eva och Sophie.

Så söt!

Fick precis en bild skickad på sessan från min underbara vän Stina, tyckte hon var så söt så jag måste lägga ut den. Bilden är från hennes dopdag som blev en helt underbar dag.

Stina jag saknar dig, hoppas vi kan ses nästa helg!

Dopbild

Ont ont...

Kände mig väldigt omotiverad för att träna idag men kände ändå att jag behövde komma ut en stund och få lite egentid... snörade på mig löparskorna och åkte ner på Ego för att springa på bandet och tänkte även få träffa lite folk och surra av mig utan barn. När jag bara sprungit en liten stund så fick jag jätte ont i bäckenet, har inte känt av det något efter förlossningen, men nu kändes det som en hemsk foglossning.... inget roligt :( Hoppas de går över snart... Och inte var de så mycket folk där och surra med heller, har jag varit borta för länge?! Kändes som jag knappt kände någon, inget ont mot er Lisa & Maria men jag tänkte att jag skulle låta er lyfta skrot ifred ;)

Helt galet glad!

Ska försöka prata lite mer om mig själv här oxå och mina tankar, men eftersom mina dagar består av att vara med min lilla skatt så är de svårt för det är hon som gör mina dagar. Men jag måste få berätta lite om henne nu för hon har kommit på det här med att skrika... på riktigt vill jag lova. Det är inte för att hon är arg eller ledsen utan bara att hon hör själv att det låter väldigt högt verkar vara det intressanta. Otroligt jobbigt tycker iaf jag, kändes på eftermiddan som mitt huvud gick i tusen bitar ibland när hon skrek, får hoppas detta endast håller i sig medans det är lite nytt för henne.

Idag när M kom hem från jobbet så blev Felicia helt galet glad, var så himla kul att se. Hon bara skrattade och sprattlade med hela kroppen och sen var hon så glad och skrattade och jollrade en lång stund efter. MEN till dagens stora nyhet, min lilla... eller börjar de bli ganska stora (?!) sessa kan vinka, idag satt jag och hon framför spegeln och jag sa "hej hej" och vinkade till henne, då lyfter hon upp sin arm och vinkar tillbaka... döm om min förvåning och lycka :) Hon gjorde om det flera gånger efteråt och avslutade kvällen med att vinka godnatt till sin pappa... vår älskade kärlek!


Som en ny människa

Inatt vaknade Felicia endast en gång då jag fick bära omkring henne, men denna gång räckte det med 5 min istället för 40 min som igår natt... innan de vaknade hon till någon gång så jag fick ge henne nappen men de känns helt ok. Undrar dock om detta bara var en lyckträff eller om de faktiskt kan gå åt rätt håll så fort, återstår att se...

Idag består dagen iaf av att fixa lite ärenden så då får vi komma ut i den härliga höstluften, alldeles klarblå himmel ute, såå skönt! Sessan har precis somnat igen så nu ska jag passa på att krypa upp i soffan och läsa lite gamla nummer av Mama som jag fick med mig hem från en vän häromdagen, hade inte läst dom så de var jätte bra!

Ha en underbar dag vilka ni nu än är som läser :)

Tidningar

Girlie talk...

M och F

Igår kväll var M på styrelsemöte med Drakborgen så jag och Felicia blev bjuden på middag hos Vicky, kött och potatisgratäng, såå gott. Var jätte mysigt att träffas, blir inte lika ofta nu när Vipsy har börjat jobba. Så vi hade massa girlie talk att ta igen tillsammans med en stoor godisskål, gott! Tack vännen för en underbar kväll :)

För er som undrar vad Drakborgen är så är det ett gigantiskt inomhuslekland som M och ett par killar till ska öppna ute i Birsta. Portarna ska slås upp 1 feb 2008 och där ska barn mellan 0-12 år kunna leka huur mycket som helst och det ska även finnas en FAB restaurang och café, så alla ni som har barn i den åldern, ni vet vad ni ska göra framöver.

Idag har varit en rätt så lugn dag, har bara varit hemma förutom en en skön och avslappnande prommis med Marina. Har inte orkat med så mycket annat idag, har inte riktigt varit på topp efter natten som var. Men nu ikväll har Mårten badat och nattat Felicia så jag fick sätta mig ner och ta det lite lugnt för mig själv, sköönt.

Hjärtat

Sömnlösa nätter...

I helgen bestämde jag mig att det måste bli ett slut på att Felicia äter så mycket på natten, läste på nätet att från dom är 6 mån ska dom klara en hel natt utan att äta. Jag satte upp en gräns till 05.00, före det var stängt i mjölkbaren och det gick med mycket gråt och kämpande. Är medveten om att det kommer bli några grisnätter nu med lite sömn, men förmodligen så blir de bättre får jag hoppas. Så idag är jag en trött mama, men med förhoppningen att det lönar sig och kommer bli bättre nätter. Ska ge sessan lite mat nu, får se om burkmaten duger idag eller om de är amning som gäller för henne, alltid lika spännande.

Ska lägga ut lite bilder senare idag men nu måste vi skynda oss för vi ska möta upp Marina & Noah för en liten prommis i höststormen.

Vad roligt med paket!

Igår var de kalas för sessan, jag är ju lite knasig men jag älskar födelsedagar och paket... Blir som ett litet barn själv när jag fyller år, det kommer nog alltid sitta kvar.  Hon fick mycket fina kläder och även en bil, en ROSA såklart ;) Sedan fick även en brandbil av morfar, de var ju på tiden! Ska ner på stan idag och byta en av klänningarna hon fick till en större storlek, har inget kvitto så jag hoppas jag får göra det ändå. Lägger såklart ut bilder senare idag på de saker hon fick, kanske om ni har tur får ni se min otroligt fina tårta *skratt* Nee tror jag måste bättra mig till hennes "riktiga" födelsedag.

Senare på kvällen fick mormor & morfar vara barnvakt, jag och M gick på bio med några kompisar. Bourne Ultimatum, rätt så bra... inte lika bra som dom andra men helt ok ändå. Nu ska jag gå och plocka upp sessan som jag hör ligger och jollrar inne i sin säng. Ha en alldeles underbar lördag!


Fredag!!

Åhh vad härligt med fredag och helg, säger jag som är hemma varje dag :) Men de är ändå något speciellt med helgen, man kan unna sig något lite extra och sen är det mycket roligare när M är hemma, roligt för Felicia. Har varit super effektiv här på morgonsidan, de gillar jag! Kört några maskiner tvätt, plockat undan, städat badrummet och bakat en kaka. Nu återstår endast dammsuga och torka golven så kan jag njuta av att vara hemma igen, hatar när de är skräpigt och smutsigt på golvet.

Nu hör jag att sessan vaknar inne i sin säng... ligger och pratar med sig själv. Min lilla älskling! Ska genast gå dit och pussa på henne lite extra.

Sthlm here we come

Har idag bestämt mig för att jag och sessan ska åka ner till Stockholm i mitten av oktober, är ett tag kvar men jag känner att jag verkligen ser fram emot de. Ska bli så mysigt att åka bara hon och jag, träffa vänner, fika, dricka gott och shoppa i MASSOR! Åhh känner ett sånt behov att få handla kläder till mig själv, hoppas jag hittar mycket. Fast inte kommer jag hålla mig ifrån att handla till hjärtat, men jag älskar ju att göra det också. Mina föräldrar ska ändå ner den helgen så då får jag åka bil med pappa, det känns jätte skönt eftersom de är lite saker att ta med sig.

Nu ska jag plocka och pyssla lite här hemma och imorgon när jag kliver upp står rosa tårtor på schemat, får se hur jag lyckas med de! Ha en fortsatt underbar kväll :)

Sthlm
Sessan sist vi var i Stockholm

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Eva så de är bäst jag gör ett försök, vissa bilder blev lite knasig... men de var ju första bilden jag skulle ta ;)

Regler: Svara på de första tolv frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som svar!

1. Vilket år är du född?

1981

2. Hur definierar du din sexuella läggning?

straight

3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?

omtänksam

4. Och din sämsta?

grinig

5. Vad söker du hos en partner?

kärleksfull

6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse? (förnamn)

första kärlek

7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?

Sexigaste yrket

8. Vilken kändis är hetast enligt dig?

hetaste kändis

9. Vad gör dig avtänd?

avtändande

10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med?

första riktiga förhållande

11. Vilken kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på din kärlekspartner?

ställe att kyssa

12. Ett kärlekspar på tv eller film som du gillar?

par på film


Jag utmanar: Marina, Hellen och Lindsy :)

Utlovade bilder!

Jag har ju tidigare sagt att jag skulle lägga ut bilder på de kläder sessan fick av oss igår och dressen som min bror hade köpt i Spanien, så de är väl bäst jag gör de ;) Har annars varit duktig på att inte shoppa så mycket till sessan på sistonde, måste försöka att tänka vad som är nödvändigt ibland, även om jag hatar det ordet :) Hittade en super fin klänning och kofta/jacka på Zara som jag är så sugen på, skulle vara jätte fint att ha på dop och andra högtider. Kanske, kanske ;)

Tuff
Så pass tuff!


fint
Älskar brunt och rosa :)

Dagens aktiviteter

Just nu sitter Felicia och jag fikar lite som vi brukar göra på förmiddagarna vid den här tiden ungefär, jag dricker kaffe och äter en smörgås och sessan knaprar på ett smörgåsrån, hon är så himla duktig! Efter detta ska vi åka och handla lite mat och ingredienser till en rosa tårta. Vi ska ha lite tårtkalas här imorgon för att hjärtat blivit ett halvår.

Senare idag kommer Erika & Tove hit och hälsar på, såå roligt. Jag älskar när det kommer folk och hälsar på, kom mer vettja :)

Under tiden jag skrev blev de lite "action" här, Felicia satte en smörgåsrån bit i halsen... usch vad rädd jag vart, första gången hon sätter sådär riktigt i halsen. Lilla sessan...

En stor dag!

Idag blir min älskade lilla sessa ett halvår, kan inte förstå att det gått så fort redan.... var tog tiden vägen egentligen. Är ju en stor dag för mig också, jag har varit mamma i ett halvår. Har inte riktigt förstått än att jag verkligen är det, kan ibland titta på Felicia och undra vad jag har gjort för att förtjäna att få en så underbar liten skatt. Hon är verkligen mitt allt, skulle gå genom eld och vatten för hennes skull. Älskar henne över allting annat *hjärta*

Min bror hade köpt en jätte tuff puma dress till hjärtat, kan lägga ut en bild senare idag. Hon fick även en liten present nu på morgonen av sin mamma & pappa, lite kläder.... ovanligt ;) Kanske kommer ett smakprov på dom också. F sover nu så jag ska passa på att äta lite frukost och sen ska jag bara mysa och krama på henne hela dagen, ska nog gå en sväng på kyrkis på eftermiddan också.

Ny dag, nya möjligheter

Idag är jag en lite trött mamma, Felicia har fortfarande lite problem att hon får ont i magen på nätterna och de verkar som de enda som är någon tröst just då är att amma. Men jag måste försöka kunna trösta hon på något annat sätt för som inatt åt hon tre gånger och det ska hon väl inte behöva nu?! Är ju meningen att jag ska trappa ner på amningen nu när hon blir ett halvår inte tvärtom :) Gröten gick vi iaf framåt med igår men maten står vi fortfarande och stampar lite med, ska idag testa pasta broccoli, ska tydligen alla barn tycka om... vi får väl hoppas!

Idag ska vi ut och luncha med min bror, har inte träffat han på evigheter nu känns de som. Han har precis kommit hem från Spanien och har tydligen en liten present till sessan, spännande! Fram tills lunchen ska vi leka och mysa här och mellan varven ska jag försöka vara lite effektiv och göra nyttiga saker här hemma. Fånga dagen!

Mitt hjärta smälte...

Igår var min pappa barnvakt några timmar då jag var lite upptagen på det där "mötet" jag skrev om tidigare, när jag sedan kom ut till min lilla sessa så sträckte hon armarna mot mig, slängde sig i min famn och kramade om mig och sa ma-ma ma-ma, jag höll på att döööö.... nästan så tårarna trängde upp mina ögon :) Hon gjorde min dag min lilla skatt!

Idag har vi testat på öppna förskolan, men de var inte nått för mig tror jag... Inte den som vi var på iaf, av flera olika anledningar. Känner mig också otroligt löjlig men jag tycker det blir lite jobbigt när Felicia börjar äta på leksaker där, jag vet ju inte vilka som ätit på dom innan. Men jag är ju lite speciell jag med.... Nu ska jag fortsätta att kämpa på med min blogg layout, önska mig lycka till!

Världens sötaste

Vad hände?

Här sitter jag fortfarande och har inte lagt mig än... nu är det ju till och med en ny dag *ops* Jag började sitta och leka med det här med att göra en stilmall och vad händer... jo de lossnar ju mer och mer, så nu har jag lekt lite med min blogg, Den ska inte se ut som den gör nu men när jag får tid ska jag fortsätta leka... Får väl säga godnatt söndag nu istället!

Se upp för dårarna...

Dårarna stängs... de var en rätt så ok film, lättsamt tidsfördriv :) Efter fastnade jag här och har nu suttit och läst diverse bloggar, roligt att läsa om andras liv. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen tror jag för sessan har redan vaknat några gånger och varit lessen och haft ont i magen, jag undrar om de är vällingen...? Bäst för mig att sova ifall det skulle bli en jobbigt natt så jag är pigg imorgon. Godnatt lördag!

Home sweet home...

Idag mötte vi upp mamma & pappa på stan i Härnösand där vi var runt och kikade en stund och sedan blev det en fika på Waynes, där jag även skulle försöka återigen försöka få i sessan lite mat men hon tycker verkligen det är sådär... åt inte mycket alls tyvärr. Sedan åkte vi en snabbis för att titta på min brors nya lägenhet, jätte fin kommer den bli lillebror! Efter detta hann vi även med en super smarrig äppelkaka hos min faster, var så mysigt min lilla skatt bara låg där på golvet och pratade och pratade massor, det är såå roligt att följa hennes utveckling nu... min stora kärlek!

Imorgon ska jag och Felicia åka till Hudiksvall över dagen, jag ska vara med på något som kallas Rådslag, det är när vänner och släkt hjälper en nära person som hamnat lite snett här i livet kan man säga, känns bra att kunna hjälpa till samtidigt som det känns svårt att veta hur. Min snälla pappa följer med och passar sessan under tiden och kommer med henne när hon behöver ammas. Hjärtat har precis somnat efter lite bad och godnattsång, hon sov i bilen på vägen hem så jag trodde inte hon skulle somna så tidigt, men hon var nog trött av alla intryck under dagen. NU har jag tänt ljus här hemma, hällt upp chips och godis och ska se på film och njuta av lite egentid. Har hyrt "Se upp för dårarna" har inte hört något om den, så jag hoppas den är bra?!

Sötnosen!
Hjärtat!

Of to Härnta!

Idag ska jag och sessan ta en liten utflykt till Härnösand och träffa lite kompisar och släkt, myyys. Synd bara att det är såå tråkigt väder, men men det kunde varit värre ;) Pappan ska leka med pojkarna idag så då myser flickorna på eget håll

pussen

Fredagsmys!

Att gunga var en hit, mitt hjärta gillade det verkligen så det måste vi passa på att göra fler gånger innan vintern är här. Efter det blev det lite fika och lite lek på golvet med dom små liven, jag försökte sedan leka så mycket som möjligt med min sessa..fick lite dåligt samvete för att hon fick leka så mycket med sig själv på förmiddan.

Nu är det snart dax för bad och nattning och efter det ska jag och Mårten mysa till med lite Taccos och efter det blir det film med massor av chips och godis, man ska unna sig nått extra då det är fredag! Hoppas ni alla har en jätte mysig fredag kväll :)

Bus!


Gunga
Åhh så roligt!

Missions

Idag har jag haft lite missions för förmiddan så jag har inte hunnit blogga förrän nu... stressade så hela fm så nu sitter jag med en hemsk huvudvärk, med lite alvedon och frisk luft så får vi hoppas den försvinner. Sitter just nu och äter lite lunch och efter det ska även sessan få lite mat, slottspuré står på menyn idag, var tydligen sådär igår så vi får se om hon tycker det smakar bättre idag. Efter lunchen ska vi träffa Marina & Noah och gå en liten prommis till lekparken för det är ju så otroligt härligt höstväder ute idag, friskt och härligt! Efter lite lek så blir det lite fika här hemma, mysigt :) Ska försöka att vara duktig att fotografera så ni sedan får se dagen i bilder!

Stolt & Effektiv

Jag klarade det, efter många dagar då jag tänkt ta mig i kragen att göra något nyttigt så kom jag äntligen till dagen D. Har hunnit med väldigt mycket saker idag, tycker jag själv ialla fall :) Ringde Mårtens mamma som tog en promenad med Felicia på drygt en timme, oj så mycket man hinner när man är själv... har nästan glömt bort :) Det jag nu kan bocka av som jag hann med idag var, bära saker till förrådet, städa badrummet, dammsuga & torka golvet i lgh, handla och laga middag.... inte illa va? ;)

Lagom till Idol så kom Fia förbi så de blev lite mysfika och massa girl talk... jätte mysigt gumman och jag undrar fortfarande "varför har du aldrig gjorde de där förut?" :) Och jag lyckades även lova att jag ska gå på hennes och Idas bodyjam pass imorgon, känns jätte kul men samtidigt nervöst, är ju snart ett år sen jag körde ett pass på ego!? Kommer jag komma ihåg hur man gör?? Sov gott alla!

Underlägg
Sessan tyckte om sitt nya underlägg
Fika!
Uppdukat bord!
Fialisa
Tack för ikväll mitt hjärta!

Shopping!

Jag gick ut hårt igår och sa att jag hade inga planer och att jag skulle vara såå duktig... men blev inte så mycket gjort, ovanligt :) På förmiddan så tog vi de bara lugnt och myste till här hemma, lekte massor jag och hjärtat :) Är så underbart när hon sitter i sin gåstol och man bara tittar fram bakom hörnet och säger så blir hon såå glad så hon kiknar och springer fram till mig.... mitt mammahjärta smälter då *kärlek*

På eftermiddan gick vi ner på stan där vi mötte upp mamma & pappa, vi strosade runt och kika lite och blev bjuden på lite fika, tack mamma! Hittade så mycket fint att shoppa igår, både hem, till mig och till Felicia. De hade fått såå fina barnkläder på Zara, gör så mycket med lite små detaljer...det ser genast ut för att vara lite mer :) Såå ni som är i spenderartagen, skynda dit! Men jag shoppade inte så mycket av det jag hittade, köpte ett underlägg till sessan som de står sötnos på... blir så kladdigt nu när hon äter mat :) Och även ett sött litet rosa hårband med en rosett på, lägger ut bilder och visar sen. Nu ska jag BARA dicka mitt vanliga morron kaffe och sen SKA jag vara duktig!

 
Hjärtat sover
Hjärtat somnade i vagnen på vägen hem

Godnatt onsdag

Tänkte jag skulle blogga om min och sessans dag men jag är alldeles för trött så jag känner att jag istället behöver krypa ner och få sova och snusa lite på henne... Men när jag myst klart i morron bitti så lovar jag att berätta om vår inte allt för händelserika dag ;) God natt på er alla!

Finns det ingen..?

Snäll liten själ med lite extra tid över... Nää skämt åsido men jag skulle så gärna vilja ha en egen stilmall, vet till och med hur jag vill att den ska se ut men när jag läste den där lathunden som fanns sa jag bara för mig själv
" Say what?!?! " med andra ord, jag förstod inte så mycket ;) Så om de är någon som är duktig på sånt och som tycker de är jätte kul så bönar och ber jag om lite hjälp ;)

Inget inbokat

Idag har vi absolut inget inbokat, känns ganksa skönt faktiskt... att bara ta dagen som den kommer. Tänkte jag skulle hinna dammsuga och torka golven och ikväll väntar tvättstugan *suck* blev ganska mycket ändå... måste försöka hinna ut en liten stund också, hatar att bara vara inne hela dagen. Kanske ska ta med Felicia och prova om hon vill gunga lite nere i lekparken :) Hennes mage var lite bättre inatt iaf, fortfarande lite ont men det är nog omställningen, så vi får ge de lite tid.

Nu sover sessan så jag ska passa på att krypa upp i soffan med en kopp kaffe och tidningen i lugn och ro.

Gick bra...

Dagens spruta gick hur bra som helst, knappt ett pip från min lilla sessa... allt annat var också jätte bra under läkarbesöket och hon hade dessutom gått upp bra i vikt på bara en vecka *skönt* Efter vi varit på Bvc gick vi en prommis upp på Ego där jag anmälde oss till mamma barn gympa, börjar om några veckor, roligt! Skickade sedan iväg ett mess till Hellen och frågade om hon ville luncha och hon var på direkt, hon är den bästa :) Jätte myssigt att träffa henne så de hoppas jag snart blir igen.

Felicia fick lite feber av sprutan sent på em men efter lite alvedon och mys med sin mamma så var allt frid och fröjd igen, nu sover hon sött i sängen och jag ska slappa i soffan framför IDOL som äntligen börjar igen. Mårten är och tränar för tillfället och jag har var ute och sprang en sväng innan middan, jätte skönt! Ha en mysig kväll ni som läser :)

Det blir alltid värre framåt natten...

Jaa jag kan väl säga att mina planer att Felicia bara skulle äta en gång gick sådär.... hon åt tre gånger?! Jag gick ut starkt så när hon vaknade vid kl ett tog jag bara upp henne och gick omkring med henne, sjöng lite för henne och försökte få henne att somna om... men hon blev bara mer och mer lessen, inget hjälpte. Då började jag höra att folk i huset började vakna, hörde toaletter som spolades och sånt så då blev de ju lite skämmigt, ville ju inte väcka upp alla andra bara för att jag skulle få sova lite mer på nätterna. Så de blev 1-0 till Felicia och hon fick i sig mat och sen somnade hon sött :) Men sen började hennes mage krångla, hon fick väldigt ont och det bara sprakade nere i hennes lilla säng... stackarn blev nog lite jobbigt för hennes mage att ta hand om vällingen första gången. Får hoppas de går bättre när hon provat det några gånger.

Idag ska vi ner på Bvc för läkarbesök och andra vaccinationen, tror att vi bara blir hemma sen ifall sessan skulle bli dålig av sprutan. Ska försöka pyssla lite här hemma och lägga ner gardiner och sånt, få lite vuxenpoäng ;) Kanske blir en promenad uppe i skogen för det är ju såå härligt väder idag, men ikväll väntar en ny löptur ute i skogen :)

Dagen som gått!

Idag skulle egentligen jag och sessan gått på öppna förskolan med Marina & Noah, men Noah blev sjuk den lille stackaren så det får bli en annan dag. Eftersom de var så tråkigt väder bestämde jag mig för att åka ut till Birsta och köpa lite små grejjer som vi behövde till Felicia. Där ute mötte vi upp Linda & Leon för lite fika och mys på Ikea, alltid lika roligt att träffa dom :) Annars har det bara varit lek och bus här hemma, såå roligt med sessan nu... känns som det händer saker med henne för varje dag, hon är den duktigaste :)

Jag har ju en tid kompletterat amningen på kvällen med lite ersättning för att Felicia ska bli mer mätt och sova bättre, ikväll provade jag att blanda 50/50 med välling och ersättning... slank ner fort det :) Provade bara välling igår men det vägrade min lilla kräsna skatt :) Hon har fått in en dålig ovana att vakna och vill amma redan kl ett på natten nu några nätter och sen igen kl fem, ska försöka att vara hård inatt så kanske hon går tillbaka till att bara äta en gång som hon alltid gjort, håll tummarna för mig ;) Mårten är borta på möte ikväll så nu ska jag plocka lite här och sen mysa till lite i soffan med nachos, gott!

Felicia och Leon
Felicia och Leon!


 

Felicia
Hjärtat sitter och tittar på sig själv i spegeln när hon leker


Bus i gåstolen
Bus i gåstolen :)


 

Jag och Felicia
På golvet och leker med prinsessan

Duktig

Idag fick jag en bra start på dagen och känner mig väldigt duktig, efter frukoten snörade jag på mig löparskorna och begav mig ut på en löptur i skogen. Inte särskilt lång men jag måste ju börja någonstans, känns jätte bra nu efteråt.Har bestämt mig för att nu måste jag ta tag i träningen på allvar, jag och M har ju slagit vad så nu har jag fyra månader på mig att gå ner 3,5 kg till... och detta är för att jag själv vill, inte för att han sagt åt mig ;)

Sessan är fortfarande lite knölig på nätterna, jag tror att det är tänder men är absolut inte säker... det får visa sig. Hon har inte sån himla lust att äta mat heller, vill gärna bara ammas så nu backade vi några steg igen med att försöka få henne att börja äta vanlig mat men men, det är bara att kämpa på. Nu ska jag fortsätta att hejja fram de
svenska flickorna i höjdhoppet.
 .

Såå litten

Här är hjärtat bara tio dagar, såå litten :)

RSS 2.0