Inspiration...

Har egentligen huur mycket som helst att göra som kanske är lite viktigare just nu... men jag fick ett sug av inspiration att börja måla bokstäverna jag köpte för länge sen till Felicias rum. Så jag drog fram lite hobbyfärg och penslar så nu har jag målat första varvet på dom... ni får se bilder när det är klart =)

Har även varit på Mio idag och beställt hatthylla och skohylla till hallen, phu pengarna bara rinner mellan fingrarna på mig, det är INTE billigt att flytta och börja om från början... Men vi får hoppas att det blir fint när det är klart =)

På tal om något helt annat så har jag jätte ont i mitt höger öga, båder när jag blinkar och är väldigt öm när jag tar på det. Undrar om jag har suttit i drag eller nått så jag håller på att få något knas i det, hoppas inte! Vi får se imorgon när jag vaknar... Nu ska jag göra lite the och titta på Sex and the City =)

SATC-Dagen!

Här kommer utlovade bilder från vår underbara dag i lördags. En sån dag som var alldeles alldeles UNDERBAR =) En sån dag som man absolut borde ha lite oftare... Men imorgon syns vi igen mina kära vänner =)



Lindsey tog bort smaken med FYRA nötter... Flisan =)



Var visst inte bara ett glas vi hade i mitten... som jag sa till några =)



Inga kommentarer =)



Kvällens avslutningsbild... Love you!


Godmorgon Måndag!

Idag har jag varit duktig och gått morgonprommis, känns jätte skönt nu efteråt =) Ska försöka att gå iaf tre gånger i veckan framöver tänkte jag...

Nu sitter vi och fikar lite och sen är de duschen och ta tag i dagen!

Hemma igen!

Åh vilken underbar dag vi hade igår, en sån dag som man ska göra OFTA, jag blir alldeles varm när jag tänker på vilka vänner jag har... TACK för igår =)

Nu är jag super super trött efter ytterligare en dag i Birsta med lite fix och även lite shopping, återkommer lite senare med bilder både från gårdagen och shoppingen. Men nu ska jag göra lite fika och sätta mig och mysa i soffan framför en film en stund =)

SATC-Dag!

Tjihoooo, idag smäller det! Vår efterlängtade Sex and the City dag... tror vi är en aning lite överladdade så jag undrar hur de här kommer sluta =) Men så myssigt och såå kul vi ska ha, nu kommer jag snart tjejer... snart börjar bilen rulla ner till er =)

Senare kommer de komma MASSOR med bilder här på bloggen från den här dagen, See you!

Jobbar!

Suck! Första riktigt fina dagen den här veckan, det är ENDA dagen som jag jobbar... typiskt. Men men, nu är jag iaf på jobbet och har en hel del saker att göra idag så jag ska köra på här.

Ikväll efter jobbet väntar grillning och kubb med goda vänner så det var ju faktiskt jätte kul att de blev så fint väder =)

Ha en bra dag!

Det var den dagen...

Är jätte trött och har huvudvärk och det luktar jätte mycket målarfärg i mitt sovrum, en otroligt bra kombination... not! Så jag ska sammanfatta dagen kort...

Tog en prommis ner på Hamnkrogen med kusin Eric som har sommarlov och åt lite lunch, hem så lill Flisan fick sova i vagnen, sen iväg och köpa mer färg och parasollfot som jag inte hann med igår. Hem och lite lek ute på baksidan och sen var det middagsdags och när det var dags för hjärtat att sova så åkte vi ner till Sundsvall till M så då kunde hon somna i bilen.

När jag kom hem åkte jag och tittade på lite fotboll med några vänner =) Imorgon hoppas jag att jag är mer på g för då är de lite grillning kubb här efter jobbet, myssigt!




Fick ett ryck...

Tog tag i det som ska vara gästrum nu på förmiddan, har bara slängt in all skrot där för att få undan det från alla andra rum... Men nu är det nästan ingenting kvar därinne, känns jätte skönt =) Lite kvar som ska bäras ner i förrådet bara.

Så senare idag kan ni få se en bild på hur det rummet ser ut nu, det ska också målas om och fixas till lite =)

Godmorgon torsdag!

Vad härligt att få vakna upp till en nästan klarblå himmel, idag kanske man kan få sola till sig lite =) Här hemma är det frukostdags för tillfället, innan har vi suttit och myst lite i soffan och tittat på Saltkråkan...

Idag blir en riktig mysdag när jag ska krama och pussa på mitt lilla hjärta extra mycket för ikväll åker hon till M och stannar till på söndag, jag saknar henne redan...

Härlig kväll!

Åh vilken härlig och trevlig kväll de blev, god mat och vin i härliga vänners sällskap =) Som en helt perfekt kväll ska vara =) Grillade kyckling med klyftpotatis och sötpotatis till och till det blev de tacosås och sallad, riktigt gott blev de!

Har lovat mig själv att från och med imorgon ska jag skärpa till mig och ha mycket mer foton i bloggen, och kanske att jag själv slinker med ibland. HATAR att vara med på kort, men jag ser ut som jag gör inget att göra åt det så då kan jag lika gärna vara med här =)


Kram och Godnatt på Er!

Ändrade planer

Det går fort i hockey =) Gick åt h-vete med bakningen kan man säga, visparna till elvispen är kvar hos M i Sundsvall, suck! Och någon vanlig visp, de äger jag inte än så det är bara att åka och köpa när Felicia vaknar... Som tur var så blev fikat ändrat till middag istället så då kan dom ju få muffins till kaffet efter =)

Blir grillning med lite vin ikväll, har haft middagsgäster mest hela tiden den här veckan, I like it!

Baka

Nu ska jag inviga Leilas receptbok som jag köpte för ett tag sen, ska få främmande på fika och då måste de ju finnas hembakt =)

Idag blir det Kladdkaksmuffins =)

Sovmorgon

Åter igen en underbar natt, Felicia somnade strax efter åtta igår och vaknade första gången i sitt rum kl halv sju imorse, såå skönt =) Hon fick en flaska välling i sängen och somnade sedan om till tio över nio, vilken sovmorgon =) Så nu är klockan väldigt mycket här och vi sitter och äter frukost, ska ta en snabbdusch snart så vi blir klar någon gång.

Idag ska vi fixa lite ärenden hem igen, en parasollfot, en dammsugare och tyg till gardin i köket =)

Sena kvällar...

Jag har fastnat uppe nu på kvällarna och tittat på Sex and the City, trean sänder två avsnitt mellan 23-00. Så nu sitter jag här och myser med lite tända ljus men jag kommer vara en trött mama imorgon bitti, men jag måste ju ladda till helgen =)

Fördelen är att jag får mer gjort när jag är uppe lite längre, har vikit massor med kläder under tiden jag kikar på SATC. Måste göra ett ryck och få undan allt i blivande gästrummet =)

Check

Första varvet målat i mitt sovrum, och nu finns det gardiner i vardagsrummet... tur man har mamma och pappa till hjälp =)

Nu är det inte länge kvar tills vår Sex and the city dag på lördag, tjihooo vad roligt =) Skulle bara behöva hitta någon snäll privat chaffis som känner för en nattlig tur till Sundsvall och köra hem mig, anyone?? =)

Resultatet

En nyklippt tjej som inte var jätte sugen att vara med på kort för hon var fullt upptagen med att äta rå falukorv. En stor favorit hos henne och i skrivandets stund har hon ätit fyra skivor =)




Första klippningen!

Nu har jag varit och klippt Felicia för första gången, var på tiden kan man säga =) Och hon såg genast så mycket äldre ut när hon fick lite frisyr... Linda gjorde det riktigt bra som klarade av att klippa henne så bra för huvudet på Felicia var allt annat än stilla, men de var mest för att hon var så nyfiken på vad som hände =) Jag kommer med före och efter bild när hon vaknat....

Påvägen mot bilen sprang vi på farmor och farfar så då köpte vi två korvar till lunch och sen kunde hjärtat somna gott i vagnen när vi kom hem.

Maskering klart

Nu är sovrummet maskerat och klart för att imorgon få sig en vit omgång på väggarna. Pappa kommer hit och målar första varvet åt mig sen ska jag måla varv nummer två på onsdag när Felicia sover tänkte jag... Ingen byrå har jag monterat upp än och alla kläder är inte undanplockade men köket ser helt ok ut nu =) Allt tar så mycket längre tid än man tror...

Men det är klart när det är klart.... men jag vill ju såklart ha ganska fint nästa tisdag då flickorna kommer =)

Sov rutiner...

Oh my, kvart över sju sov Felicia, utan några som helst problem... somnade i min famn när hon druckit upp vällingen, det här är grejjen =) Inte har hon varit särskilt gnällig idag heller, såå skönt att det här verkar funka! Nu är middagen undanstökad, blev riktig latismat idag, korv och makaroner =) så nu ska jag montera ihop en byrå jag köpte igår och sen ska jag maskera mitt sovrum för imorgon ska det målas =)

Trevlig kväll!!

Mera shopping...

Igår tog jag en ny tur ner till Birsta för lite mer inhandling av möbler, tyvärr så fanns inte allt hemma så de blev inte så mycket som jag hade hoppats på... Jag som hade M till bärhjälp plus att han skulle köra upp allt i sin bil, men det blev en tv och två byråer. En till hallen och en till mitt sovrum =) Har äntligen hittat en tv-bänk som jag vill ha också så nu börjar det röra på sig här... Tvättmaskin är också beställd.

Men nu har jag börjat tveka på Felicias tapet, hittade lite fler bilder på den på nätet nyss och det är väldigt små prinsesskronor så jag är rädd att jag kommer tycka den är lite "plåttrig", är just nu inne på att jag bara skulle vilja ha en tapet som är ljusrosa och vitrandig, i ganska breda ränder... någon som vet var jag kan hitta en sån?!

Måste passa på att säga stort TACK till killarna som hjälpte mig med lite montering igår, jätte snällt =)

Godmorgon måndag

Igår sov Felicia bara en gång på dagen, hon var ute i stugan hos mamma och pappa och jag var med M och köpte lite saker hem. Så dom lyckades hålla henne vaken och jag säger bara OJ vilken skillnad, Felicia sov från sju igår kväll till sju imorse med bara ett litet uppvaknande strax före fem.... this is it, nu är det bara en sovning som gäller. Jobbiga är att jag har en liten trött tjej som sitter brevid mig i soffan och tittar på morgon tv, jag får nog roa henne i många timmar idag.

Himlen är grå och trist här idag och just nu spöregnar det så det blir inte till att vara ute mycket idag om det inte lugnar ner sig så idag har vi inte så mycket planer förutom fix här hemma. Idag står köket på listan, ska försöka få lite ordning där inne och sen stryka alla kläder och få in dom i garderoberna... Får se ikväll vad jag hunnit med =)


Ner som en pannkaka upp som en sol...

Åkte upp till Fia och Jonas stuga uppe i Nyadal igår på lite festligheter med lite "gamla" kompisar, var hur kul som helst att träffa alla igen... så trots att jag var den absolut nyktraste i gänget och körde bil hem så skrattade jag så imorse hade jag träningsvärk i magen =) Hem för att sedan sluta upp lite andra vänner en kortis men när jag kom ut till bilen så hade dom gjort inbrott i bilen... sjukt less blev jag. Dom hade tagit lite småsaker men det allra värsta, att super klantiga jag hade glömt min nyckelknippa i bilen och den hade dom tagit. ALLA mina nycklar till radhuset och hem till mamma och pappa.... jag måste gjort något jävligt ont mot han däruppe för inte har jag turen på min sida nuförtiden. Prövning på prövning...

MEN idag när jag var i Birsta på en ny shoppingtur så ringer dom från polisen (jag gjorde en anmälan imorse) och säger att dom tagit två killar med alla mina saker på sig. Tror ni jag blev nå lycklig... upp som en sol igen och mycket mycket mer positiv än vad jag var inatt när tårarna rann för att jag blev såå less på att allt går emot mig.

Men nu är jag glad igen och jag hade en väldans tur =)




Glad midsommar!

Sällan man vaknar upp till regn på midsommarafton nuförtiden, typ varje år =) Men men, jag är optimist, de brukar ju nästan alltid spricka upp fram emot lunchen så vi får hoppas på det även i år.

Som jag har sovit inatt, från att jag la huvudet på kudden har jag sovit som en stock, behövde dessa sammanhängande timmar, lovely =) Nu ska jag ta in vagnen som måste få torka, glömde den ute i regnet =( suck! Och sen ska jag hoppa in i duschen och fixa lite ärenden innan jag åker ut till stugan.

Glad midsommar till er alla och vi "ses" en annan dag =)

Förhandsvisning...

Vill egentligen inte lägga ut några bilder förrän det är helt klart, men efter vissa påtryckningar så visar jag några bilder från den blivande tv-hörnan... får väl lägga ut fler när den är helt klar och alla detaljer är på plats =)

 

Blev som de var tänkt...

Jaa jag kom nog hem med allt som jag hade tänkt hinna med idag =) En jätte fin utemöbel från Mio som jag är jätte nöjd med, svart stål med ett svart stort parasoll... och randiga dynor.  En vit byrå till hallen blev det och några krukor, duschdraperi och en lampfot... nu saknas bara skärmen =) Tv- hörnan börjar sakta men säkert ta form, väntar på mina fåtöljer bara och gardinerna måste läggas upp, men sen så =)

Ska försöka hitta kameran och sladden i någon av kartongerna så ni får se lite mera bilder. Men nu måste jag ta tag i mera fix här hemma, har huuur mycket som helst att göra...

Kraam!

Har skaffat internet...

Jag hade förberett mig på ett långt internet uppehåll när jag flyttade, kändes dock lite jobbigt. Men jag tog en prommis ner på Telia idag och fixade mobilt bredband... hoppas jag gjorde rätt som tog de nu?! Så vips så fick jag ju internet redan idag, vilken tur! Så då blev det inget blogguppehåll =)

Var även och hämtade ut pencillin till lill hjärtat, men jag kan säga att den här gången är det i princip OMÖJLIGT att få i henne de, hon bara spottar ut allt =( Ska prova att blanda ut det med vällingen och se om det går bättre då. Vore ju så bra om hon fick i sig snart så det vänder, inatt har hon hostat och grinat om vartannat, inte många timmars sömn här inte =(

Inatt ska Felicia sova hos M och då ska jag verkligen passa på att sova, behöver det nu. Sen kommer han upp med henne till stugan imorgon till lunch och sen ska vi vara där ute alla tre åtminstonde en del av dagen =)

Nu sover hjärtat ute i vagnen men när hon vaknar ska vi iväg på lite shopping ärenden igen... Idag hoppas jag komma hem med, utemöbel, byrå till hallen och lite krukor =)

Halsfluss...

Är hos bror och tittar på fotbollen nu, hjärtat ligger och sover inne på sängen... hon är allt annat än pigg. Idag har hon gråtit mest hela dagen och INGET har varit bra, och på eftermiddagen så verkade hon ha ont i halsen också. Så ikväll fick jag tid hos jouren med henne och mycket riktigt... hon hade halsfluss. Stackars liten, hon har säkert jätte ont i halsen... lilla lilla älskling.

Nu är nästan allt på plats i radhuset så från och med idag bor vi där =) Men det fattas en massa saker och massa möbler så än så länge ser det väldigt väldigt tomt ut där... Men det blir nog bra tillslut.

Flyttdag!

Fortfarande förkylt här hemma, jag verkar dock klara mig (än så länge) men Felicia har en hemsk hosta och är väldigt snuvig, verkar sitta i ett tag det här. Nu på förmiddan ska jag försöka plocka ihop så mycket saker som möjligt hos mamma o pappa och sen ska vi köra några svängar bort till radhuset för idag ska vi flytta in =)

Så de närmaste veckorna kommer ägnas åt fixande där hemma, med lite pauser ibland =) Får se hur jag ska lösa fotbollen ikväll, för jag har ingen tv än...

Myser i soffan...

Ikväll har jag legat under filten i soffan och läst en bok... när hände det senast?! Men jag blir så trött direkt jag börjar läsa, har varit påväg att somna flera gånger redan =) Men skönt är det, ska verkligen unna mig att göra det lite oftare...

Fryser som attans och är jätte trött, min tur att blir sjuk tro? Hjärtat har varit feberfri nästan hela dagen men hon är väldigt väldigt förkyld, hes, snuvig och det rinner ur ögonen på henne. Skräpråttan... nu vill mamma att du ska få bli frisk *hjärta*


Saknar er mina flickor lite extra mycket så här när det är tisdag... men snart kommer ni till mig =)

Imorgon flyttar vi in!

Idag har jag försökt städa så mycket som möjligt nere i radhuset, dammsugit och skurat golv. Trots att man varit iväg och handlat så mycket så känns det helt tomt där... och det är det också, känns som jag kommer få handla mycket mycket mera för att fylla upp det där =) Ikväll fick vi mysigt besök av Vicky & Irma som ville komma och titta hur vi ska bo, var så länge sen vi träffades så blev jätte glada =) Fick två jätte fina ljusstakar i inflyttningspresent som direkt hamnade på vardagsrumsbordet =)

Blir inte så roliga bilder än där ifrån men jag två bilder på hur Felicias rum ser ut just nu...



Tre väggar är färdigmålade och på väggen till vänster ska det sitta en fondtapet...



Rummet sett från andra hållet... imorgon ska jag försöka hitta något golv till hennes rum.

Godmorgon Tisdag

Här är vi uppe efter en hyffsad natt, hjärtat vaknade vid fyra och var hungrig men annars sov hon rätt så bra hela natten. Skönt för mig och för henne =)

Nu är de frukostdags och sen packa ihop lite saker som vi kan köra till radhuset och sen står fix, plock och städning på schemat för idag.

Kramar från oss!


Huvudvärken vinner...

Efter många hektiska dagar och små knasiga nätter, framför allt natten som var då de knappt blev någon sömn alls så säger mitt huvud ifrån... har en fruktansvärd huvudvärk. Har redan somnat i soffan flera gånger, så nu stänger jag ner datorn för idag och kryper ner brevid min lilla sjukling och hoppas att vi båda två mår bättre imorgon.

Natti natti!

Möbler

Tänkte visa lite smakprov på några av möblerna jag köpt till vardagsrummet... fick för första gången idag igång kameran sen vi kom hem från Greece så imorgon ska jag försöka fota lite =)

Det blir en vit soffa med två vita fåtöljer mittemot...


Status

Felicia har fortfarande feber och är riktigt förkyld, stackarn är så hes också när hon pratar så då låter det så mycket värre. Hon har sovit väldigt mycket idag och knappt ätit någonting så vi får väl se om hon kanske kommer vakna och vara hungrig inatt...

Annars är statusen den att hallen är nu klar, vilken skillnad det blev =) Från lila till vitt... den kändes så mycket större och luftigare. Så imorgon ska jag ner och försöka städa så mycket som möjligt där för nu är all täckpapp borta, så nu är det inte länge kvar tills vi kan flytta dit. Blir så mycket lättare för mig att grejja på kvällarna när vi väl bor där. Min sänggavel är nu också beställd, bestämde mig tillslut för en Bruka Design, blev helt kär i den när jag såg den så det fick bli den =)



Full koncentration för att få ner mynten rätt...



... och när man fått det, måste man upp och dansa till musiken =)

Godmorgon måndag

Inatt känns de som jag knappt sovit någonting, Felicia har feberyrat och gråtit minst en gång i timmen... varm som en kammin har hon varit och velat lega jätte nära mamma. Känns som man ligger med ett element på sig, men hon har det riktigt jobbigt så jag tycker så synd om henne. Jätte snuvig, hosta och febern låg på 39,0 när hon vaknade imorse... Hon har nu fått alvedon igen och är otroligt pigg för att ha sån hög feber.

Vi ska nu äta lite frukost här och sen ska vi ta en prommis ner till radhuset där pappa redan är och målar sista varvet i hallen... tänk vilken tur att han finns =) Jag hoppas hjärtat somnar gott i vagnen så hon får sova bort den här dumma febern.

En liten sjukling...

Idag blev ytterligare en hel dag i Birsta för inköp av diverse saker och möbler till radhuset, trodde aldrig jag skulle säga det här men när jag åkte därifrån ville jag bara kräkas vid namnet Birsta. Men det var ändå en bra dag, jag hittade mycket saker =) Köksbord och stolar från Mio, vardagsrumsbord från Mio, soffa från Ikea, matta från Mio sen även lite småplock i form av kuddar, gardiner mm. Det som jag dock hade behövt få med mig hem var tv, micro och dammsugare... Tv hittade jag vilken jag ska köpa men den var tvungen att stå när man fraktade den och det var omöjligt idag kan jag säga =)

Felicias rum är nu färdigmålat och hallen återstår det ett varv på... efter att hallen är klar kanske vi kan flytta dit, får se hur mycket vi hinner med i veckan. Imorgon ska jag gå och beställa tapet till Felicias rum och förmodligen bestämma mig för golv också.

Var annars en liten sjukling som mötte mig på Birsta idag, jätte förkyld med feber och det verkar som det gör lite ont i örat oxå... Hon har fått alvedon två gånger nu för att ta ner febern lite och nu sover hon sött i sängen, kommer även jag göra snart =)

Snart Fotboll

Vi hann med två varv i Felicias rum och ett varv i hallen idag, de tar tid... Men TACK för all hjälp jag fått idag, utan den hade det tagit betydligt längre tid med allt =) Nu skulle jag verkligen vilja lägga mig och sova nån timme men de hinns inte med för nu väntar duschen och sen en cykeltur ner på stan för att kolla på fotboll.

Heja Sverige!

Målardags

Fastän jag inte la huvudet på kudden förrän kl tre inatt så var jag faktiskt uppe strax efter åtta... Så nu är jag nästan färdig, står en hög med saker innanför dörren som ska med till radhuset. Har lyckats övertala lillebror och två kompisar att komma och hjälpa till med målningen och som tack ville dom ha frukost, så nu ska jag åka och handla en riktig lyxfrulle åt dom =)

Så nu väntar pyssel och jobb hela dagen men de känns såå kul, återkommer senare med lite resultat =)

Kram!

Shopping

Jag kom ifrån jobbet lite tidigare idag, men innan stora shopping turenåkte jag hem till M och myste lite med Felicia. Gosråttan, mycket mysigare när du är hemma hos mig =) Mötte upp mamma på Ikea där jag köpte säng och MASSA annat som behövdes. Kostade även på mig lite finare bestick på Duka och sen hittade jag ett jättefint överkast på Hemtex =) Tillhörde INTE deras billigaste men jag tyckte verkligen om det så de fick följa med mig hem =) Har länge sökt efter ett riktigt vitt men inte hittat det förrän nu, perfekt för då kan man bara byta färg på kuddar och annat när man känner för de...

Nu är jag egentligen super trött, men ska skynda mig att hoppa in i duschen och sen göra mig ordning för att cykla ner på Hamnkrogen och möta Linda =)

Trevlig kväll!

Jobbdag!

Åh så härligt med sol idag, har ju knappt sett den här sen vi kom hem =) Men idag är himlen nästan bara blå! Jag är på jobbet men mina tankar är någon helt annanstans, sitter bara och tänker på allt jag vill göra i radhuset. Ska försöka sluta lite tidigare idag så jag kan åka ner till Birsta och Ikea för att köpa lite möbler, så förhoppningsvis ska jag sova min första natt där inatt =)

Önskar er alla en underbar fredag =)

Kram!

Trött mama...

Jag tror ögonen går i kors på mig snart, kom precis hem från radhuset där jag varit och maskerat för fullt.... I helgen ska Felicias rum och hallen prioriteras, jag måste komma ihåg att ta före och efter bilder =) Dagen idag har varit super stressig, lite ärenden på förmiddagen, sen iväg på studenfirande, avbröt firandet för att åka på banken och skriva och få nycklar, tillbaka till firandet av Hannah, direkt till radhuset med pappa för att gå igenom vad som skulle göras, direkt därifrån till Big Boy för att äta middag med M, hem och packa väska till Felicia som ska vara med pappan, iväg till radhuste för att grejja.... hann med ett litet stopp hos lillebror däremellan och nu kom jag hem.

Nu ska lilla hjärtat vara hos M till på söndag, det längsta jag varit från henne... kommer bli lite jobbigt känner jag, har varit så mycket med henne på sistonde. Men jag har mycket roligt att se fram emot i helgen och jag kan behöva lite egentid så jag hinner fixa lite hemma. Imorgon ska jag åka och köpa färg och beställa tapet till Felicias rum... rosa med prinsesskronor, lovely!

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag natta kudden för imorgon är det jobb som väntar...

Godmorgon Torsdag!

Gud så trött jag är idag, måste försöka komma i säng tidigare på kvällarna... jag som alltid varit så kvällstrött har helt plötsligt börjat blivit pigg på kvällarna och kommer på allt möjligt jag ska göra. Nuförtiden fastnar jag iof mest framför datorn och surfar runt och tittar på massa saker till radhuset, försöker hitta så mycket idéer jag bara kan =) Men jag har nog ganska klart för mig hur jag vill ha det...

Idag tar min kusin Hannah studenten så på förmiddan ska vi iväg och köpa en blomma att hänga runt halsen och fixa lite. Sedan direkt efter firandet, nämligen klockan tre idag får jag nycklarna till radhuset!! Så redan ikväll ska jag åka och köpa färg och annat som behövs för i helgen ska här målas och grejjas, så ni som inte har något att göra i helgen får gärna komma och hjälpa till =) Annars kommer jag vara där hela helgen och dörren är öppen så för er som bara vill komma förbi och titta är ni välkommen =) Kanske försvinner ner till Hamnkrogen en stund på fredag kväll för att möta upp Linda... *ler*

Nu är det frukostdags!

Rekommenderas!

Måste bara flagga för en skiva som jag tagit hem och ska genast bränna ner, den är helt underbar. Men såå sorglig och vissa låtar är inte bra för mig just nu... har fällt många tårar till många låtar. Men jag kommer lyssna på den många många gånger =) Helt underbara texter och melodier...


Nu är vi hemma!

Sent igår kväll, så pass att vi precis missade matchen ramlade vi innanför dörren hemma... trötta och less på att resa. När man väl börjat resan hemåt vill man bara komma hem. Jag måste fortsätta skryta över Felicia, vilken liten ängel hon varit hela resan... helt otroligt snäll. Resan hem blev ganska jobbig, när vi väl kom till flygplatsen på Zakynthos var det datahaveri så vi fick stå i kö till incheckningen i 3 timmar!! Felicia var då jätte trött så mot slutet gav hon ifrån sig lite protester, men somnade gott i min famn en stund så de blev det bra igen =) Flyget var sedan försenat från Stockholm så vi blev också försenade iväg...  Landningen blev sedan allt annat än smidig, en väldans blåst gjorde att den blev hemskt stökig, Felicia blev alldeles svettig för hon blev både rädd och började må dåligt, men inte ett ljud gav hon ifrån sig, satt bara tyst i min famn HELA flygresan. Men när vi sedan kom till Uppsala så blev hjärtat åksjuk och kräktes i bilen, stackars hjärta... Men sedan fick hon i sig lite mat och sov mesta delen av bilresan hem, nått stopp fick vi göra.

Resan har annars som jag sagt varit jätte bra, lagomt varmt och sol den mesta tiden, en jätte skön semester som var väldigt behövlig. Vi träffade även på ett annat par som hade en liten tjej som var lika gammal som Felicia, och dom var så otroligt lika varann till sättet och fann varann direkt, så kul att se =) Lite bilder får ni se men de blev tyvärr väldigt få bra då min kamera har krånglat hela veckan, jätte tråkigt!


Rapport fran Grekland

Kommer med en snabb rapport fran solen och varmen, har hort att ni har ungefar samma vader hemma sa ni ar sakert inte sa avundsjuk. Men vi har det iaf tokbra har nere, har haft valdigt bra vader alla dagar.... idag var det dock ratt molnigt anda fram pa em men vi hade de varmt och skont anda pa stranden. Felicia njuter hela dagarna av att vara pa stranden, hon graver och springer omkring och charmar alla andra som ligger runt oss =) Inte de minsta radd for att bada i havet ar hon heller... mysigt!

Flygresan gick ocksa hur bra som helst, hjartat sov nastan tre timmar nar vi lyfte och sen skotte hon sig helt exemplariskt, otroligt skont. Nu far vi bara se hur hemresan gar. Annars har vi det bara lugnt och skont, ar pa stranden hela dagarna, ater och dricker gott och njuter.

Om tva dagar atervander vi hemat igen sa da kommer de att finnas lite bilder =)

Kram pa er mina vanner!

Mot solen =)

Nu är det nära! Om inte ens en timme rullar vi ner mot Arlanda för att tidigt imorgon bitti flyga till solen och värmen... såå skönt! Den här semestern är otroligt välbehövlig och hade inte kunnat komma lägligare...

Hinner inte skriva så mycket mer för jag är super stressad, men hoppas ni alla har en UNDERBAR vecka för det ska jag ha =)

Kram på er alla!

RSS 2.0