Sjukstuga

Idag har jag varit hemma från jobbet med min älskling som är sjuk, hon hade kanske kunnat gå på dagis men efter en väldigt hostig natt och fortfarande lite snuvig så bestämde jag mig för att hon fick vara hemma och "vila upp" sig idag. För mig passade det också bra för jag hade sån hemsk migrän inatt så jag sov inte mycket alls, var till och med upp och kräktes... huvva.

Men efter att mamma kommit förbi med lunch till oss idag så somnade vi tillsammans i min säng och sov i tre timmar?! Kanske lite för länge men jag tror vi behövde de =) Får se hur det blir imorgon, skulle verkligen behöva jobba för jag har några viktiga saker som jag bör vara med på, men de är mycket hosta från övervåningen så vi får se imorgon hur hon verkar och hur natten varit...

NU börjar Idol =)

Mera helg!

Jag hade som sagt en heldag med mamma i Sundsvall igår och det var super mysigt, längesen jag umgicks med henne på det sättet. Vi hann med en hel del, både city, Bauhause, Birsta City och Ikea och det var måånga kassar som fick följa med hem =) Hittade såå mycket fint på butik Annelie, det har blivit min riktiga favorit butik... shoppade lite smått och gott, bla en jätte fin ljusstake som pappa var här på em idag och hjälpte mig att sätta upp, blev super fint nu när jag tände ljusen =)

Idag känner jag verkligen att jag kan sätta mig i soffan och titta på en film med gott samvete, jag har hunnit med att städa hela huset, rensa bort massa kläder, fixa med sakerna jag köpte igår, tvättat fyra maskiner tvätt, bjöd på lite fika på em och slutligen bjöd jag M på middag när han lämnade Felicia, en bra dag =)

Och nu är mitt älskade hjärta hemma hos mamma igen, som jag har kramat och pussat på henne innan hon la sig och sin snoriga näsa för att sova =)


Helgen

Jag har en bra helg hittills =) I fredagskväll var jag hemma hos Johanna & Mattias, vi hade en helkväll med tv-spel och film. Såg en jätte jobbig film som hette "American Crime" (tror jag) var en verklighetsbaserad historia och så himla grym så jag var tvungen att ta till gråten flera gånger... fyy.

Igår hade jag en heldag med mamma i Sundsvall och det var shopping på hög nivå... så idag håller jag på att pyssla med allt jag köpte och städar, så nu ska jag fortsätta med det =)

Sängen

Har haft en jätte mysig och trevlig kväll hemma hos Evan ikväll, var såå kul att träffa mina tjejer och jag fick massor av ny positiv energi, ni är dom bästa =) Synd bara att Lindsey inte kunde komma, men så är de ibland. Det planerades in fler träffar framöver och tjejmiddag i oktober, lovely!

Men nu är jag super trött och ska passa på att verkligen SOVA, jag håller tummarna för att mitt hjärta inte är sjuk imorgon när hon vaknar hos M för hon var väldigt snuvig ikväll...

Torsdag

Uscha, idag är torsdagen för att lämna bort Felicia över helgen igen... känns som tiden springer fram och det går så fort mellan gångerna som hon ska till M, varannan torsdag då hon ska vara borta lite längre är lika jobbig. Har en klump i magen hela dagen och känner mig lite låg...

Känns ändå lite bättre än igår kväll, tur man har snälla vänner som ALDRIG (fniss) ger upp med att försöka få tag på en, men man känner sig ganska skör efter allt som hänt, rullar dagarna bara på som vanligt så går det bra. Men när det dyker upp diskussioner om hur man ska lösa vissa frågor i framtiden så blir det lika jobbigt varje gång, jag är starkare än vad jag var förut och klarar mycket, men vissa ömma punkter har man och där är man inte stark...

Men ikväll ska jag få fika med mina bästaste vänner i Sundsvall och jag behöver en riktig "tjejkväll" så den kom så lägligt =) Men innan det ska jag hämta mitt hjärta på dagis och kramas extra mycket med henne, och vi ska även hinna med en snabbis till Linda för att fixa frisyren på henne =)

Skit

Idag var egentligen en bra dag, jag var glad... och jag fick även på kvällskvisten veta en liten nyhet som jag blev jätte glad över... Men sen kommer verkligheten ikapp en ibland, och vissa samtal gör att man mår skit och blir jätte ledsen. Det började med en bra kväll med slutade med en riktig skit kväll.

Lunch

Ingen dag som egentligen är olik de andra =) Lämningen imorse gick super, hon slängde iväg några slängpussar sen sprang hon glatt in till de andra barnen, skönt. Ska bli spännande när jag hämtar henne idag för då får jag höra hur hennes första "springtävling" gått, dom hade nämligen "Brännmaran" idag på dagis, och när barnen gick imål fick dom medalj och ett paket russin =)

Har precis haft lunch men nu ska jag göra ett litet ryck här för jag måste gå lite tidigare och hämta hjärtat på dagis för sen måste jag tillbaka på jobbet då vi har förvaltningsträff kl 15, så då får hon följa med.

Spagetti & Köttfärssås



Middagen blev väldigt uppskattad, så pass att det var köttfärssås över precis heela Felicia =)

Hade gått hur bra som helst på dagis idag med, hon hade slutat gråta efter en väldigt kort stund så dom tyckte inte jag hade något att oroa mig för alls, kändes lite bättre när jag hörde det. När vi kom så hittade vi post i brevlådan =) Jag hade beställt en Mora Träsk Dvd till hjärtat och jag kan lova er att den blev uppskattad, som hon har dansat, sjungit och gjort rörelser här på vardagsrumsgolvet, roligt att det blev ett lyckat köp.

Har varit lite mer effektiv idag iaf, började direkt att plocka lite då vi kom hem, och hann även med att sortera ut lite kläder som Felicia vuxit ur. Har hunnit tvätta och hängt tvätt och bjudit pappa på middag, idag blev det spagetti & köttfärssås och även två matlådor till mig, bra! Sen hjälpte pappa mig att sätta upp lite saker på väggarna inne på Felicias rum, börjar se lite bättre ut där nu snart.

Nu äre snart dags för Idol i soffan!



Och så här glad blir man när man får morfar som middagsgäst =) I bakgrunden skymtar ni en del av vårt kök, är för närvarande ett inte så jätte fint brunt kakel, men tanken är det ganska snart skall bytas ut mot... vitt =)


Jobbig lämning...

Både igår och idag har hjärtat börja gråta redan när jag börjat klä på henne för dagis, neej säger hon och börjar kramas med mig. När vi väl kommer till dagis så går det bra fram tills att jag ska gå då klänger hon sig fast i min famn och börjar gråta och ropar "mamma". Jag vet att hon slutar gråta efter bara en liten stund och jag vet att det går hur bra som helst hela dagarna där, men ändå får jag en sån klump i hjärtat och det känns inget roligt att gå på jobbet.

Min lilla lilla älskling, vill ju att du ska vara glad och ha det bra.


Soft kväll

Har inte alls gjort så mycket nytta ikväll som jag hade planer på att göra, ovanligt... not! Jag måste skärpa till mig, men ikväll fastnade jag i min bok, hade egentligen tänkt titta på en film men de här blev bättre för jag tror jag måste försöka lägga mig i tid ikväll, är så trött efter helgens alldeles få för få sovtimmar.

Passade iaf på när pappa kom ikväll att åka iväg med massa glasflaskor och petflaskor som stog och samlade damm nere i hallen, så lite nytta har jag gjort, men mer än det kan jag nog tyvärr inte skryta med. Ska göra ett litet ryck här innan sängen.

Status



Efter dagis idag så tog vi en prommis ner på affären för att köpa min fil =) När vi sedan kom hem ringde min farmor & farfar och bjöd oss på middag, så vi packade ihop oss och åkte dit, skönt att slippa laga mat. Innan vi sen åkte hem gick vi ner till vattnet bakom dom och sprang omkring och lekte av oss lite. Nu ligger hjärtat och myser till Lotta på Bråkmakargatan och jag funderar på om det är dags att ta tag i min STORA strykhög... absolut dags!




Ny vecka

Ny vecka och nya möjligheter =) Jag har faktiskt just nu en helt underbar utsikt från mitt rum på jobbet, ut över Stadsparken här i Härnösand, där alla träd skiftar i härliga höstfärger, värre kunde det varit =) Hjärtat är på dagis och jag är på jobbet efter en normal stressig morgon, enda felet var att jag glömt att köpa fil som jag ALLTID äter på morgonen, så nu kurrar det vilt i magen.... Äre snart fika?! =)

Ny Design

Ja som några av er säkert märkt så har det blitt lite "renovering" av bloggen och jag tycker att den blev såå fin =) Jag tycker jätte jätte mycket om den! Själv skulle jag verkligen vilja kunna det men nu är det tyvärr inte så, så otroligt snälla Elaine har offrat sin tid och hjälpt mig.... jag är jätte tacksam, hon är en pärla =)

Annars så slog Felicia till och sov tre timmar idag, what happened?! Men lika glad för det var jag som både hann stöka undan OCH sova drygt en timme, summan av det blev en väldigt lycklig mamma =) Annars har vi idag bara varit och pysslat med lite ditten och datten här hemma, hjärtat har varit på ett strålande humör till skillnad mot för gårdagen så vi har haft en riktig mys dag, jag är varm långt in i hjärtat =) Vi avslutade sedan dagen med att bli bjuden på middag hos mamma & pappa, gott!



Mitt ALLT här i livet, Älskar dig!

Underbart väder!

Vi klädde på oss och gav oss ut rätt tidigt, var ju helt underbart väder ute... men så varmt =) Jag hade på tok för varm jacka på mig, behövdes ju inte ens en jacka =) Såna här höstdagar ska man passa på att njuta av! Blev en stund i sandlådan och en prommis till mina kusiner där de blev lite kaffe. Felicia sover nu gott, och såklart inte jag =) Men det är skönt med lite lugn och ro med egentid också, hinna med att fixa med lite saker.


Gomorron

Ingen sovmorgon idag heller, men det hade jag nästan räknat ut för hon somnade så tidigt igår kväll, så idag tror jag nästan att jag kanske måste sova med henne på dagen. Men morgonstund har ju guld i mun, vi har hunnit stöka undan nästan allt efter gårdagens spelkväll, bäddat sängar, klädda och klara och nu är det frukostdags =)



Jag har ju som sagt ingen kamera för tillfället så nu får ni nöja er med dåliga mobilbilder ett tag, men bättre än inget =) Hjärtat som ligger och myser i soffan framför Emil...

Nap

Vi hittade gummistövlar på stan så det blir nog dom, röda fodrade Tretorn =) Annars så sover Felicia en liten nap ute i vagnen, och hon behövde kan man säga... kraftigt, inget och med det menar jag verkligen INGET har varit bra idag, tror minsann de var någon som vaknade på fel sida imorse, jag hoppas att hon vaknar på rätt nästa gång =)

Jag har passat på att plocka massor medans hon sov så nu är det riktigt fint på nedervåningen, var ett smärre kaos innan... innan vi gick ner på stan avslutade Felicia med att "spela hockey" med skohornet som en klubba och majskrokar som boll, ibland är man för att trött för att ens orka bry sig helt enkelt =)

Lördagsmorgon!

Efter en trevlig men ganska sen spelkväll med vänner igår så hoppades jag på en liten sovmorgon iaf, men Felicia och jag var inte lika överens där så strax efter halv sju slog hon upp sina blå, livet som småbarnsförälder helt enkelt =) Jag vann INTE i spelet igår.. som vanligt =) Men jag spelade iaf ärligt, andra lyckades till och med fuska till sen en förlust, ett litet misslyckande kanske =)

Nu har jag plockat undan och Felicia har plockat fram men nu sitter hon utmattad i fåtöljen och tittar på Emil så nu är de mammans tur att göra sig ordning, en tur ner på stan för fodrade gummistövlar står på schemat idag.

Sen ikväll hoppas jag på revansch =)

Fredagsmys!

Nu är älsklingen hemma hos mamman igen och vi ska strax äta lite mysig fredagsmiddag här... idag blir det kyckling med pommes åt oss =) Felicia står i skrivandets stund och dansar till Astrid Lindgrens låtar och ropar "mera mera" varje gång en låt tar slut... fredagsdisco =)

Välkommen helgen!

Åhh så skönt med fredag, finns ingen dag på veckan som går så lätt att jobba som när man vet att det vankas helg =) Har hållt mitt mål med matlåda den här veckan, endast en lunch ute har det blivit... bra gjort Anna!

Nu ska jag jobba effektivare än någonsin så jag med gott samvete kan gå hem med "fredagskänsla" i kroppen.

Trevlig helg!

Home alone...

Sitter med en kopp the och kommer på mig själv att sitta och lyssna om jag hör Felicia.... men hon är ju inte ens hemma, jätte ofta när hon är hos Mårten kan jag vara påväg upp för trappen för jag tyckte det lät som hon vaknade. Men så kommer jag på, att den lilla söta ligger ju inte där uppe. Man är bra knasig =) Idag efter hämtning på dagis så åkte vi ner till Sundsvall direkt för jag börjar bli lite smått frustrerad i min jakt på tyg för att sy gardiner till Felicias rum... men jag hittar inga, och ingen större lycka hade jag idag heller. Vet inte riktigt var jag ska söka här näst...

Annars blev det en mysig middag på Bakgården med M sen åkte vi hem och lekte lite och jag passade på att packa med mig lite saker från förrådet som blivit kvar där och sen avslutade jag och M kvällen med en godisskål framför Idol =) Nu sitter jag och myser med en kopp the och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp det och gå och sova.

Kraam!

Bilder

Fick lite bilder från gulliga Sara som vi träffade när vi var på Zakynthos i somras... deras lilla Ella och Felicia var ju lika gammal och blev bästa kompisar direkt =)







Jobba jobba jobba

På jobbet och försöker sätta ihop en utbildning... får se vad de blir =)  Kurrar lite lätt i magen nu, tur att det snart är lunch =) Har varit duktig och tagit med mig matlåda idag, har bestämt mig för att försöka bli duktigare på det... mycket pengar att spara där. Och dom behövs verkligen till annat, så det är mitt mål för tillfället... inte köpa mat mer än en dag i veckan. Får se om jag klarar de...

Ibland ska man ha tur!

Blev lite lycklig nyss då jag gick in på Mios hemsida, har sett en barnsäng där som jag varit lite sugen att köpa till Felicia, och nu under september hade dom 25 % rabatt på en vara ur barn sortimentet. Alla slantar som kan sparas är välkommet =) I samma serie hade dom även ett erbjudande på ett litet barnbord med tillhörande stolar, så i helgen blir det en tur på Mio... för isf har jag sen alla möbler jag behöver till sessans rum =)

Annars det som gnager i mina tanker är vad jag ska lägga för golv uppe, grejjen är att i det rummet jag har som sovrum är det "riktigt" trägolv och det vill jag ju absolut behålla. Det är original trägolvet som dom som bodde här innan har fixat till, men det går tyvärr inte att använda i de andra rummen. Så nu är min idé att byta golv på resten av övervåningen för det är just nu olika golv i alla rum och de vill jag inte ha. Just nu är jag inne på att byta till valnöts parkett, tror det skulle bli en snygg brytning mot resten eftersom jag har bara vita väggar och vita möbler...

Vad tror ni? Kan jag inte få lite synpunkter... Tror ni det ser dumt ut att ha vitt trägolv i ett sovrum och mörkt golv på resten av övervåningen, och tror ni det blir bra med mörkt golv??

Piggare!

Idag känner jag mig lite bättre, har inte riktigt lika ont längre och det gör att jag känner mig lite piggare. Är dock tröttare än vanligt men det blir nog så av pencillinet... Hämtade hem hjärtat vid tre tiden som vanligt idag och då gick vi en snabbis på affären och handlade lite, sen gick vi hem och gjorde en smoothie, gott! Sen har vi bara busat, lekt och ätit lite middag. Felicia blev helt överlycklig då det plingade på dörren och ropade högt "moffa" och det var det oxå =) Skönt för mig då kunde jag stöka undan efter middagen och hon fick lite uppmärksamhet ändå.

Nu ska jag kramas och mysa med Felicia tills kvällsrutinerna börjar här och sen när jag får lite egentid tror jag att jag ska lägga mig och fortsätta läsa min bok =)

Ny vecka!

Nu ska jag snart ge mig iväg från jobbet och hämta hem hjärtat från dagis, ska bli skönt att få hämta henne för hon var jätte lessen imorse när jag skulle lämna henne, gör så ont i hjärtat då. I helgen har Felicia varit hos M och jag har varit lite små hängig för jag gjorde en liten operation i fredags och går nu på pencillin också, så jag känner mig lite trött...

Helgen har annars varit en riktig fixar helg, har fått jätte mycket hjälp av mamma o pappa... vet inte vad jag skulle göra utan dom =) Så nu är "gästrummet" färdig målat och fondväggen i Felicias rum är uppsatt, vi hann även med att få upp lite lampor och andra saker på väggarna... kännns jätte skönt och roligt, börjar bli riktigt fint nu =)

Så ni som är nyfiken på att se hur det blivit, eftersom jag inte har någon kamera, är välkommen att hälsa på =)

Torsdag!

Nu gör jag som man inte ska göra, jag bloggar på jobbet... Men jag har faktiskt lunch nu så jag tar inte av min jobbtid =) Hemma har jag fått problem med strömsladden igen så nu har jag gått och beställt en ny, för jag orkar inte med detta krångel längre. Idag ska jag åka ner med Felicia till M igen, känns som tiden mellan gångerna går så himla fort nu... vill ha mycket mer tid med henne, men det är bara att acceptera att det är så här =( Ibland kan det göra så ont i mitt hjärta för hennes skull, hon är bara 1,5 år och får inte bo med båda sina föräldrar... jag önskar att situationen vore annorlunda, för hennes skull.

Tror jag ska åka in en snabbis på Ikea på vägen hem för att försöka få med mig lite saker hem för i helgen ska det fixas MASSA hemma =) Även en sväng in på Mio tror jag de blir för jag ska nog byta ut Felicias spjälsäng mot vanlig säng... ska se om jag hittar någon fin.

Kraaam!

Lek & Pyssel

Idag har vi haft en riktig "fixar dag" och det känns riktigt skönt, vi har varit ute en hel del, försökt att ta vara på dom här underbara höstdagarna. Vi har hunnit med att plantera lite höstblommor, rensa lite skräp på gården, lekt i lekparken, städat och bjudit min bror på middag =) Känner mig väldigt nöjd med dagen, känns skönt när man varit effektiv =) Men det är otroligt mycket som jag har framför mig att göra, men jag får ta lite varje dag så nån dag ska jag väl bli klar...

Otroligt irriterad är jag på bloggen, för jag kan inte lägga ut bilder... kanske måste maila och kolla var felet ligger. Men jag kan inte välja bilderna efter jag laddag upp dom och det är ju jätte tråkigt att inte få lägga ut några bilder =(

NU ska jag unna mig en film i soffan med massor av tända ljus runt mig =)

Kraam

Helg!!

Himmel så trött man är när det kommer till fredag kväll då man jobbar, känns att man inte är riktigt van vid det här livet än =) Efter jobbet igår passade jag på att åka och storhandla innan hjärtat kom tillbaka, så mycket enklare då man är ensam. Sedan åkte jag ut till stugan för att möta upp hjärtat och där skulle vi äta lite kräftor med Mormor och Morfar, även morbror Marcus kom dit =)

Vi åkte tillbaka in till stan idag på fm och då tog vi en prommis ner på stan i det härliga vädret, här i stan var det "Korsmässomarknad" idag, en marknad med mycket hemlagat och grönsaker etc. Jag köpte med mig lite hembakt tunnbröd och sladdkakor hem, gott =) Sen fick även hjärtat ett par jätte fina fårskinnstofflor av mormor och morfar, Tack!

Nu är jag hemma hos Fredrik & Linda, Felicia ligger och sover sött, Linda är ute och går med William så han ska somna och snart ramlar det in lite fler vänner här för vi ska ha "spelkväll", myssigt!

Kraam!

Höstblommor

Lämnade en snorig och lite förkyld Felicia på dagis imorse så jag var lite nervös att dom skulle ringa från dagis idag, var den mest olämpliga dagen att vara hemma idag då jag hade massa viktiga saker att göra på jobbet. Men inget samtal kom och när jag hämtade henne vid tre var hon ute och lekte och jätte glad, hade inte varit några som helst problem under dagen, skönt!

Efter lite mys och lek här hemma så åkte vi ner till Sundsvall för hjärtat ska vara hos M till imorgon kväll, när jag hade lämnat av henne så passade jag på att åka en sväng till Birsta för lite småfix. Hade egentligen en liten "personalsammankomst" med jobbet idag, men jag kände mig inte riktigt på humör och behövde lite egentid så jag hoppade det. Fick med mig lite fina höstblommor, ljung och kryssbollar som jag ska sätta ute och göra lite höstfint =) Sen hittade jag även en dörrmatta och ett par vantar till hjärtat =)

Nu ska jag hänga lite tvätt!

Kraam

Trötter...

Känner mig jätte trött ikväll, ligger i soffan och slötittar på Idol med en kopp the, men de är sånt man ska unna sig ibland =) Jobb och dagis flyter på bra än så länge så de känns jätte skönt =)'

Igår hade jag jätte mysigt middagsbesök av mina älskade "Sundsvalls tjejer" och de kändes verkligen som en evighet jag såg dom, så nu ska jag skynda mig att fixa massa här hemma så ni får komma upp snart igen och titta på mina framsteg =)

Annars har jag varit och fixat håret idag hos Linda... blev chokladbrunt med lite lugg, tror jag tyckte det blev bra, har inte hunnit känna efter riktigt än. Men hon brukar lyckas Linda =)

Fungerar inte att lägga upp bilder för mig just nu, jag som äntligen skulle bjuda på en bild på hjärtat

Ny vecka och ny månad!

Nu är september här och det känns som hösten kommer tillsammans med den, mycket "friskare" i luften nu... riktigt härligt med höstluft egentligen =)

Hjärtat var väldigt lessen idag när jag lämnade henne men det brukar ju gå över fort så jag hoppas att det gör det idag med. Det var såå mysigt att få hem henne igår igen, jag har verkligen saknat henne. Vi åkte och köpte lite hämtmat när M kom upp med henne igår och åt tillsammans alla tre sen åkte jag och M och hyrde en film som vi såg, mysigt att umgås allihopa =)

Nu måste jag fortsätta jobba, bloggar mer när jag kommer hem!

RSS 2.0