Gräsänka

Nu har Andreas varit i Canada över en vecka men inatt kommer han äntligen hem, jätte tråkigt när han är borta så länge. Så i helgen hade jag verkligen en helg med massor med egentid för Felicia var hos M hela helgen, så jag passade på att fixa lite här hemma. Har massor kvar att fixa både här hemma och saker som behöver köpas till lille V dyker upp och det är ju faktiskt inte jätte länge kvar tills lillebror är här så bäst att sätta lite fart =) Men bärsele och babysitter är beställd och ikväll klickade jag hem lite förvaringskorgar och annat som skall sitta ovanför skötbordet. Måste gå igenom kläderna vi köpt för att titta vad det är vi behöver komplettera med. Men idag var jag och köpte en klänning på Lindex som jag hoppas kunna ha i sommar, ur Gwyneth Paltrows kollektion, jätte mycket fina byxor fanns det också men det är bara att glömma =)
Bild från lindex.se

Mer kalasbilder

Den underbara tårtanDiscobrudarKalas!

Förra helgen var det dags för skatten att ha 5-års kalas för sina kompisar, 12 stycken blev dom och det var fullt ös från början till slut, men dom skötte sig exemplariskt =) Det blev fika, dans till Sean Banan i discorummet och såklart avslutade vi med fiskdamm. Skatten fick väldigt mycket fina presenter, mkt pyssel så vi har något att sysselsätta oss med för lång tid framöver =) Tårtan som prydde fikabordet var helt underbar, jag har inte bara en väldigt fin arbetskamrat i kära Marie, hon är en stjärna på tårtor. I år hade Felicia önskat sig en tårta med Belle och resultatet kommer nedan, lovely säger jag bara =)
Gick sådär att ladda över bilder ikväll så jag återkommer med några fler imorgon!

Igår var ingen vanlig dag...

Äntligen så var dagen här, älskade skatten fyllde 5 år och som det hade längtats till den dagen. Vi började dagen med "Ja må hon leva" och frukost på sängen enligt önskemål, där fanns det en hel del rosa paket. Kvällen fortsatte sedan med kalas för släkt och vänner och det var en trött skatt som somnade gott sen på kvällen, väldigt nöjd med födelsedagen var hennes sista ord =) Det var även en trött mamma som tillslut kraschade i sängen igår och till helgen kör vi igen men då är det barnkalas för kompisarna.

Inte vilket som hellst...

Idag när jag kom hem från jobbet så fick jag present och födelsedagskort av skatten. Och de var inte vilket kort som hellst, skatten hade gjort ett eget... Jag blev alldeles varm i kroppen när jag såg hur stolt hon var :)

Felicia har åkt till M över helgen och imorgon har jag semester, vi ska till huvudstaden för att bara må gott.


Håller tummarna hårt

Idag har jag och skatten varit runt och delat ut inbjudningskorten till hennes kalas, efter det blev det lite handling och sen avslutade vi med middag på Donken, orkade inte med så mycket annat =) När jag hämtade Felicia på förskolan så hade hon inte varit helt "tipp topp" under dagen och hade inte varit helt ok i magen, hon var väldigt trött hemma ikväll också =( Så nu håller jag tummarna hårt att magen "bara" beror på att hon fortfarande är väldigt förkyld och de var därför orken inte heller riktigt fanns där, lite sömn brukar kunna göra underverk och jag hoppas det blir så.

Imorgon kommer äntligen A hem igen, vi är inte direkt bortskämd med tid tillsammans nuförtiden då det är mycket tävlingar och annat nuförtiden för honom. Men nu ska han vara hemma lite över en vecka innan han åker igen och det är mer tid tillsammans än vi haft på ett tag nu =) Nu ska jag landa i soffan med lite kvällsfika och se hemmafruarna som äntligen är tillbaka =)
Älskar den här bilden på hjärtat!

På väg

Nu åker vi på förskola och jobb, jag och världens finaste skatt <3


It's alive

Jag har fått tillbaka min dator och den går igen, har inte slagit igång den än men nu ska jag rädda alla kort. Idag har jag annars varit och beställt gardiner till skattens rum, bakat lite kakor för kommande kalas, varit och köpt inbjudningskort som jag och Felicia suttit och skrivit innan läggning.

Haft besök av snickare för att han skulle titta vad som skulle göras så nu blir det en ny dörr in till Felicias rum och tvättstugan lite finare :)


Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en helg i stugan, en plats där varken mobil eller dator fungerar, ganska skönt faktiskt =) Skatten är piggare, fortfarande väldigt förkyld men feberfri. Hon hade en dipp idag där jag tyckte hon verkade hängigare igen, men hon somnade 2,5 timme och var sen som ny. Var nog lite sömn som behövdes =)

Nu har jag landat i soffan med lite kvällsfika, har gått fram och plockat massa här ikväll och nedervåningen har fått sig en omgång av dammsugaren.

Tack vare snälla Elaine så har det blivit lite förnyelse här på bloggen, jag blev jätte nöjd =)


Sjukstuga och datorkrasch

Min dator kastade in handduken i början av veckan så därför har det varit lite tyst här. Jag hoppas innerligt att alla mina kort på den går att rädda...

I onsdags ringde dom från förskolan för Felicia var krasslig så det var bara att packa ihop och åka och hämta henne. Feber och super förkyld var status men ny känns det som iaf febern är påväg ner... Så nu håller vi på att packa ihop och tänkte åka till stugan över helgen och vila upp oss, jag hoppas vi får chansen att få lite sol på näsan!


RSS 2.0