Vilken BRA dag!!

Jaaaa idag fick jag bud på radhuset, utgångspris och jag tog det direkt så nu är det sålt. Är inte skrivet än men det ska fixas i veckan och det känns så himla skönt! Nu är det bara att blicka framåt ;)

Ikväll har vi varit på Circus, Felicia fick ta med sig sin kompis Ylva och jag bara satt och njöt åt deras miner och deras skratt. Jag blir alldeles varm i kroppen av deras fnitter, riktiga asgarv och när dom sitter och håller varann i handen. Tjejligan var samlad då Engla också dök upp och dom är väl för söta tjejerna!!


Tre förväntansfulla tjejer...
Nedräkning...

Här ska vi bo =)
Nu räknar vi dagar, och Felicia kryssar rutor... på onsdag är huset VÅRT =) Tack vare en snäll nuvarande husägare fick vi komma in lite tidigare och hela helgen har gått åt till att fixa, så två sovrum har vi börjat med. Målning och tapetsering... Vi har såå mycket jobb framför oss men det kommer bli toppen!!

Det enda som skulle göra allt underbart är att jag får mitt radhus sålt, det hänger som ett svart orosmoln över alltihop. Vi hade absolut inte räknat med att stå med dubbla bostäder... Jag hoppas det händer något i veckan, annars blir det lite jobbigt. Men vi håller tummarna!

Bara så där...

Har precis landat i soffan med ett glas rött och lite nötter... riktigt fredags trött är jag och det kommer bli en tidig kväll. Liten sover brevid mig i soffan och stor är på personalfest och jag softar =) Efter jobbet fick jag med mig mina föräldrar och släpvagn ner för storhandling på Ikea, tyvärr var stolarna till matbordet slut så dom måste vi åka ner till veckan och köpa. Ett matbord, avlastningsbord och garderob fick följa med hem iaf... och lite annat smått och gott =)

Jag har älskat min "A piece of cake" av Leila sen jag köpte den och sen hon släppte sin nya "One more slice" har jag pratat om att köpa den också men aldrig fått fingrarna ur. Förra veckan fick jag den... bara så där... av mitt stora hjärta, han är den bästa!

Så mycket nytt

Blir så sugen på att köpa så mycket nytt nu till huset... och lite nytt ska vi såklart köpa. Sen kan det ju vara bra att bo in sig lite och känna efter. Men jag har såå länge suktat efter en Kitchen Aid nu och eftersom jag fick ett väldigt bra bidrag till den när jag fyllde år så ska den äntligen få pryda min bänk i köket =) Och eftersom jag känner mig själv så kommer det inte vara det enda jag vill köpa ;) Bagaren och Kocken har just nu Limited Edition av Dualits produkter i vitt, och jag skulle ju verkligen behöva en ny vattenkokare... som dessutom är snygg ;)


Nu är det snart dags

Ja nu är det nära till flytt =) Återstår dock ett liitet problem... som är ganska stort, jag har inte fått mitt radhus sålt än. Men idag hade jag en visning och imorgon är det ytterligare en så nu håller vi tummarna, stenhårt!! Men på onsdag får vi nycklarna till vårt nya hus och det ska bli underbart, så nu känns det som jag kommer ha massor att blogga om framöver =)

Idag var det en liten "sommaravslutning" på dagis, men vi höll till vid deras koja i stugan där barnen sjöng och vi fikade tillsammans, super mysigt!

RSS 2.0