Glad skrotråtta!

Tiden springer iväg, var tar den vägen?! Haft en mysig helg med min hjärtat som var hur lycklig som helst över att det kommit snö, så de blev mycket lek i snön. Byggde snögubbar, snölyktor, gjorde snöänglar och hann med en sväng till pulkbacken innan vi avslutade helgen med gympa. Förra veckan var det även maskerad på dagis där hjärtat tillslut bestämde sig för att vara prinsessa, såå söt, måste visa bilder imorgon. Annars så har skroten varit på sånt bra humör sista tiden så vi har haft riktiga kvalitetsdagar, men de är väl så... glad mamma=glad Felicia =)

Själv ska jag annars byta yrke till målare, för här gör jag inget annat än målar just nu... men snart är både trapp och Felicias skrivbord klart!

Måndag igen...

Skrotråttan är hemma hos mamman igen efter en lite längre helg hos M, så idag har vi passats på att kramats lite extra =) Ikväll blev det lite ärenden efter jobbet så middagen slutade på driven på donken, jätte bra tyckte skroten. Mindre bra för min tävling men den här veckan slutade på -0,9 kg.

Annars har vi spelat lite memory, fick besök av mamma & pappa, och nu har jag och hjärtat myst lite extra i soffan. På onsdag är det maskerad på dagis och Flisan svänger mellan att vara "prinsessa" och "spindelhäxa", får se vad hon bestämmer sig för =)

RSS 2.0