Vagnen är beställd

Ja inte en dag försent ialla fall, kanske i tidigaste laget istället =) Men Babyproffsen i Birsta hade erbjudande just nu att man även fick med ett babyskydd när man beställde vagn. Naturligtvis ville jag ju inte ha just det babyskyddet men då fick vi lite rabatt även på det som vi ville ha =) På den butiken vet dom verkligen vad service minded är för något, otroligt trevlig och duktig personal, dom har verkligen fått en "stammis" i mig, jag kommer handla allt jag behöver hos dom.

Valet den här gången föll på en Teutonia Prestige, visst är kanske dom med små hjul snyggare och lite smidigare, men vi bor ju faktiskt i Norrland och den måste ju även vara praktisk och jag kommer vara ute och promenera väldigt mycket. Var lika safe som vanligt och gick på en helsvart, men då går det ju att pimpa up den med lite andra saker i färg.

Kommentarer
Postat av: Maria Fahlen

Visst är dom underbara på Babyproffsen. Jag har haft problem med två vagnar och dom har fixat allt och snabbt och t.o.m levererat till dörren =) Så ska det vara! Lycka till kram maria

2012-01-26 @ 06:50:22
Postat av: vicky

Fiiin!!

2012-01-26 @ 16:44:43
Postat av: Anna

Maria - Ja det är verkligen service det, men det vinner dom absolut kunder på. Tack så mycket =) Kram!Vicky - Thanks ;) Kraam!

2012-01-26 @ 21:36:32
URL: http://feliciasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0