Godnatt lördag!

Jag och hjärtat har haft en jätte mysig dag, tyvärr avslutades den med att hon fick feber och klagar både på huvudvärk och halsont.... hmmm hoppas på att hon vaknar upp piggare imorgon. Hade kanske tänkt skrälla till med att gå ut och dansa ikväll men skrotråttan går före allt så det blir till att vara hemma. Med risk för att skönhetssömnen kommer att råka ut för några störningar inatt så säger jag godnatt nu och lägger mig och läser en stund.

Lördagmorgon!

Vi har startat dagen med lite morgonmys i soffan, massa tända ljus och nu ska vi göra en GOD frukost. Ägg, juice och smörgåsar =) Igårkväll hade vi tur och fick middag av Johanna, en riktig tjejkväll med god mat, massa godis och IDOL.
Efter frukost blir det ett spinningpass och sedan ska jag och hjärtat mysa på stan för att göra lite ärenden och sen avslutar vi eftermiddagen med bio.

Mot nya utmaningar....

Finaste blombuketten från Johanna & Mattias

Jaaaa idag blev det klart, jag har fått nytt jobb =) Administrativ ansvarig på Skolförvaltningen, känns super kul och jag är såå glad =) Känns jätte bra med en ny utmaning, lite nervös är jag allt... jag har mkt att lära och mycket ansvar men det är så klart att jag ska fixa det här! Finaste Johanna & Mattias kom förbi och grattade mig ikväll så nu har jag firat med en vaniljbulle =) -0,3 blev det imorse igen så det här är en BRA dag.
Nu ska jag sätta mig och jobba en stund, måste göra klart en presentation jag ska hålla imorgon.

Slut på helgen...

Helgen har varit full av egentid, Felicia har varit hos M och jag har tagit det lugnt och tagit hand om mig själv. Ett träningspass blev det igår på gymmet, hoppas det ger resultat på morgondagens vägning =) Nu ska jag bära upp skrotråttan som somnat brevid mig i soffan, stryka lite tvätt och sen tror jag det blir ett avsnitt av Gossip girl i sängen innan jag somnar.

Imorgon kommer jag avslöja varför ni skulle hålla tummarna häromdagen, bra eller dåligt vet jag inte än...

Onsdagsmys!

Ikväll har jag och Johanna haft vårt sedvanliga onsdagsmys, ett måste då det är Greys =) Ikväll stog Johanna för tilltugget så vi åt en jätte god fruktsallad. Nu ska jag bara kolla lite bloggar och sen krypa ner i sängen, mycket att göra nu på jobbet så är väldigt trött på kvällarna känner jag.

Spännande...

Jag har äntligen fått mina zinkhus från Walther & Co, beställde dom från nätbutiken Broarne, otroligt bra service och bra pris =)

Nu blir det snart sängen för imorgon måste jag vara riktigt pigg, för imorgon är en spännande dag... Håll tummarna åt mig är ni snälla, även om jag inte vill säga vad det är riktigt än ;)

Trött tröttare tröttast

Felicia har haft växtvärk i ett antal nätter nu, och idag har vi båda minus på sömnkontot... Efter ett träningspass på lunchen gick jag helt in i väggen på eftermiddagen. Tröttheten blev enorm och en sprängande huvudvärk kom som ett brev på posten. Hem för att hämta en ofantligt trött tjej på dagis, ni vet själv hur det är att hämta ett barn som är trött efter en dag på dagis... inte såå jätte kul.

Väl hemma så somnar Felicia i trappen medans hon klär av sig... då är man trött!! Så idag kör vi på ett onyttigt och bekvämt alternativ, vi åker och äter hamburgare =)

Long time...

Har inte riktigt känt mig topp... därav min bloggfrånvaro, men jag blir ju glad av att skriva om min lilla skatt och jag känner lust för att blogga nu så därför är jag tillbaka =) Jobb hela dagen, hem för att snabbt slänga ihop lite middag och sen var det dags för föräldramöte på dagis. Annars så rullar livet på, har kommit igång med träningen ganska bra nu och det känns super skönt. Imorgon blir det ett pass på gymmet på lunchen, -0,3 blev det i vår lilla tävling på jobbet den här veckan, så nu kör vi! =)

RSS 2.0