Härliga fredag!

Såå mycket gladare man blir av lite sol och värme, nu är verkligen sommaren snart här =) Idag vaknade Felicia halv sex, lite tidigt tyckte mamman, men det var bara att kliva upp och se glad ut... Lika bra att ta vara på morgonen och vara effektiv tänkte jag så nu har här bäddats rent i sängarna, dammsugits, skurats golv och nu har jag precis duschat. Och klockan är inte ens halv tio... ganska duktig =)

Nu ska jag göra mig klar och sätta på hjärtat lite kläder och sen ska vi ut och njuta i solen några timmar innan jag åker till Sundsvall och hämtar Tess, äntligen!

Jobbdag

Idag har jag jobbat hela dagen, därav min blogg frånvaro... Var en ganska seg dag på jobbet, visste inte riktigt vad jag skulle ta tag i, var inte där förra veckan och eftersom jag ska ha semester nu så kommer jag inte igen förrän om två veckor så det kändes så meningslöst att börja med något större. Var jätte trött på em efter en sen kväll igår så jag skyndade mig hem efter jobbet och tog en liten nap tills M kom med lilla Felicia. Var ju heelt underbart väder ute idag så när dom kom tog vi en prommis alla tre ner på pizzerian här nere och åt middag. Efter det fortsatte vi vår prommis förbi radhuset som M inte har sett än och sen igenom lekparken så hjärtat fick springa av sig lite...

Var en så mysig kväll ute och jag riktigt längtade efter att få flytta in när jag såg kvällssolen låg på baksidan och det såg så harmoniskt ut =)

Men nu ser jag fram emot en underbar helg med massa galna upptåg med tjejerna, helt lovely! =)

Nu är det sommar, nu är det sol... =)

Vilken härlig förmiddag det var ute, solen sken och det var riktigt varmt.... lovely =)



Hej hej mamma =)



Tittut =)



Älskar...älskar inte, de går väl även med maskrosor =)

Fröknarna effektiv!

Här försöker vi göra en så super effektiv dag som möjligt... vi har redan, ätit frukost, duschat, snart kört sex maskiner tvätt och nu är vi påklädd och färdig för att gå ut och leka en stund i solen, måste bättra på grundfärgen så vi inte bränner oss nästa vecka =)

Städning och hämta Felicias pass står också på schemat idag plus att ikväll ska jag ner till Sundsvall för att delta i Vårruset, men av olika anledningar ska jag promenera, blir ingen löpning i år men jag fortsätter att träna =) Här kommer några bilder på charmtrollet som älskar att vara ute, satte på sig mössan och tog mig i handen och sa "om" då skulle mamma komma =) Och när jag frågade om jag fick ta kort på henne så svarade hon "nee"... sötis!




Fixar dag!

Idag åkte vi ner till Sundsvall tidigt på fömiddagen och kom inte hem förrän lagom till middan =) Har uträttat massor med ärenden inför resa och flytt så nu är de mesta inhandlat till vi åker... solhattar till lill Flisan, solskyddskrämer, ny bikini till mig och diverse saker på apoteket. På ÖB kan man verkligen fynda solskyddskrämer, endast 29 kr, de var lagom tycker jag =) Lite kritor och papper handlade jag till skatten så hon sitter och gör sitt första mästerverk för tillfället =)

Tittade även efter något nytt till på lördag men jag tror det får bli något från garderoben för jag hittade inget... men en tunika från Vila hittade jag som blir perfekt nu i sommar =) Nu ska jag röjja undan lite här och packa upp dagens påsar sen får vi se om lillebror dyker förbi på lite fika...

Happy future!

Idag gick läggningen mycket smidigt, efter lite välling och mys framför Teletubbies så somnade Felicia i min famn och de var bara att lägga ner henne. Slapp skrik och förtvivlan och det kändes mycket bättre i mitt hjärta när hon somnade =) Inser att den närmaste månaden bjuder på så mycket roliga saker och jag riktigt längtar efter dom allihopa... till helgen kommer bästaste Tess & Jill upp och hälsar på, Tess stannar ända från fredag till måndag, ska bli så mys att rå om dig i så många dagar vännen. På lördag blire lite fest, sommarfest på Logen och då hakar även "vin-linda" på, myys!

På måndag kväll bär det sedan av söderut mot Sthlm för att tidigt på tisdag morgon flyga till värmen, som jag ser fram emot den här semestern, den kan inte komma mer lägligt =) När vi sedan kommer hem är det bara några dagar kvar tills jag och hjärtat får flytta in i vårt lilla radhus, spännande! Nästa punkt på schemat är midsommar, vet inte vad som händer än men det brukar oftast vara en riktigt mysig sommardag... Veckan efter det kommer mina bästaste sundsvalls tjejer upp för lite grillning hos mig i riktig "Desperate-anda" jag ska vara med på en tisdagsträff igen, me like it!! Och sen på lördagen kommer dagen D, med stort D =) Vår "sex and the city dag" =) Som jag längtar till den.... hotellfrukost, shopping, lunch med lite vin, middag, bio... behöver jag berätta att vi ska se Sex and the city ;), sedan åker klänningarna och klackeskorna på och sen ska vi ut och dricka Cosmopolitan i massor, love you girls!

Pannkaka

Ja de blev bara pannkaka med läggningen igår, när jag kom in för att lägga ner henne tredje gången så hade hon gjort "tvåan" så de var bara att ta upp henne och byta blöja och då var hon så utmattad så hon somnade medans jag bytte på henne... de var den läggningen =)

Idag har vi annars tagit det lugnt på förmiddan och varit ute och lekt i lekparken, in och gjorde lite lunch som mamma kom hem och åt med oss. Nu sover Felicia och jag sitter med lite "fix" och senare blire handling... de var vår intressanta dag =)

Läggning

Dom senaste två kvällarna när Felicia har varit hos Mårten så har hon inte somnat förrän klockan tio på kvällen för hon varit så krånglig att lägga. Nu känner jag att det går ju absolut inte så nu ska jag försöka med det tips jag fick här på bloggen. Just nu skriker hon för fullt, hostar och ropar mamma... det skär såå i mitt hjärta och jag tycker det är huur jobbigt som helst. Vi får väl se om jag klarar av det och isf hur länge det tar innan hon somnar... jag återkommer!


Morsdag!

Idag är det alla mammors dag så idag kan vi vara lite extra stolta både över oss själva och våra egna mammor, för utan dom så vore inte vi mammor idag =) Och jag vet att jag inte vore den mamma och den person jag är idag utan min mamma. Utan henne hade jag inte varit så pass stark som jag faktiskt är idag efter allt grått och trist som varit men jag blickar ändå framåt med glädje och försöker hitta dom guldkorn som finns och som gör att jag ändå kan leva mitt liv med ett leende på läpparna och vara tacksam för det jag har.

Mamma,

Du har lärt mig allting som jag behöver veta.
Jag ska alltid hålla det inom mig.
Du är där för mig för att älska o bry dig om mig,när himlen är grå.
När jag gör något fel är du alltid där för att göra det rätt.
Mamma mamma du äger mitt hjärta.
Din kärlek är som tårar från ett hav.
Jag vill bara att du ska veta att du är och förblir den bästa.

Jag älskar dig!


Godmorgon torsdag

Eller godmorgon är de ju inte längre... men när jag började med inlägget var det morgon =) Här är det en fixar dag idag med städning och tvättstuga, typiskt att det skulle vara finväder... men men får njuta av det en annan dag. Felicia sover för första gången idag på balkongen, tror det är dags med bara en nap om dagen nu när hon börjar somna så här sent. Men vi tar tag i det efter semestern...

Soliga kramar från oss!

Dagens fråga...

Jag har alltid trott att det finns en mening med allt, alltid alltid haft den inställningen... Det senaste året är det de som hjälpt mig många gånger, sagt till mig själv "de finns en mening med allt"

Men ibland undrar man verkligen.... hur man än vänder och vrider kan man inte för sitt liv kan förstå vad meningen kan vara...

Vad tror ni? Tror ni att det finns en mening med allt?

Kaffe & Teletubbies

Felicia sitter och tittar på Teletubbies som hon gör VARJE morgon, direkt efter välling kliver hon upp och peker på tv:n.. Ganska skönt för mamman då kan jag dricka lite kaffe och gå igenom alla bloggar, vilket är ett måste på morgonen =) Snart ska vi hoppa in i duschen tillsammans och sen ge oss iväg till Sundsvall för idag ska håret få sig en rejäl omgång med lite förändring... =)

See you later!

Egentid...

Jag har under allt som hänt och all förändring i Felicias liv skämmt bort henne lite för mycket, bla genom att gå omkring och bära och sjunga för henne tills hon somnar... my mistake, I know! Men nu känns det som det tar längre och längre tid och är svårare och svårare att få henne att somna så det här går inte längre... Tog tag i det nu ikväll och la henne i sängen så hon skulle få somna själv, hon blev ju såklart helt galen.... efter ett x antal hostattacker så hon nästan kräktes och när hon tillslut var genomblöt i svett tog jag upp henne, antagligen inte det bästa jag gjort. Men nu är taktiken att försöka öka på det lite varje kväll, kanske inte funkar alls... jag vet inte. Men jag tror inte hon klarar allt för mycket på en gång just nu för nog märks det på henne att förändringar sker i hennes liv... Förlåt mitt älskade hjärta!

Men nu sover hon och jag ska njuta av lite egentid här med en kopp the framför ett avsnitt av någon serie på datorn. Jag veet... jag har blivit serienördarnas serinörd, men jag får vara det tills jag flyttar och har lite att grejja med. Men så länge "Bruno" kan kolla på Gossip maraton så är jag iaf inte värst och det känns bra =)

Utmanad av Fia =)

Sofia på mitt jobb har utmanat mig igen... och inte var de lite frågor...

DIG:
1. Hur lång är du?
165 cm... jag är en kortis
2. Vad vill du bli när du bli stor? Chef... haha
3. Vad pluggar du? Jag pluggar inte nu, tack och lov men har läst till ekonom
4. Har du långt hår? Ja det måste jag väl säga att jag har
5. Vilken hårfärg har du? Mörkbrun... tills imorgon =)
6. Sminkar du dig? För de mesta
7. Har du haft sex senaste månaden? Men de är ju släkt som läser min blogg =)
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svarta
9. Har du kysst någon idag? Nope... bara pussats med Felicia =)

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop?
Jaa
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Vem svarar på de?! Båda såklart... på olika saker!
3. Hur många syskon har du? 1
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Hmm... ha det så bra i Prag kanske
5. Hur många ställen har du bott på? Oj...  är på väg mot mitt nionde...
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Haha, jaa de beror på =)
7. Vilken familjemedlem är snällast? Meeh, sånt kan man väl inte svara på?!
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Jaa... i söndags var jag på bio med lillebror

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis?
I söndags var jag på spa med sejerna i Sundsvall
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? De kommer jag inte ihåg...
3. Har du kysst nån kompis? Haha, ingen av mina tjejkompisar iaf =)
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Jaa
5. Vem har du varit kompis med längst? Måste nog säga Jessica...
6. Vem känner dig bäst? Mårten känner mig bra, min mamma på ett annat sätt och mina vänner på ett tredje sätt =)
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Beror på vem de är...
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej, varför skulle jag göra de?

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar?
Jaa om jag blev riktigt arg kanske...
2. Klä dig annorlunda? Ibland =)
3. Vara dig själv? Absolut!
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Jaa de gör jag väl...
5. Fisa inför din pojk/flickvän? Nej :)
6. Pierca dig? Nej måste jag nog säga...
7. Ha sex på offentlig plats? Besvaras ej med hänsyn till mamma och pappa och några andra :D
8. Vara omogen? Ibland...
9. Äta småkryp? Nej för guds skull!

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast?
I lördags innan jag skulle på krogen =)
2. När var du på semester senast? Var på en liten semester tripp till sthlm i höstas om den räknas =) Men jag åker om två veckor till sooolen!
3. Vilken färg är det på din tandborste? Rosa och vit, oväntat =)
4. Är ditt hår tråkigt? Fruktansvärt tråkigt, men det ska nog bli bättre imorgon hoppas jag.
5. Vem såg dig naken senast? Ohh my... de tänker jag inte avslöja här =)
6. Hur ofta duschar du? Så ofta som man ska =)
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll? När jag blir trött...

Jag utmanar, Hellen, Lindsey och min bror =)

Leendet kommer fram ibland...

Innan orken tar slut kommer leendet fram... =)


Precis hemkommen efter lite ärenden och fix. Passet är nu klart... eller klart är det ju inte, men beställt, vi får det i mitten av nästa vecka. Var inte så lätt att knäppa kort på Felicia men det är inte så mycket att göra åt =) Vi har även hunnit med lite lunch hemma hos min mormor & morfar.

NU ska jag fixa och dona lite här...

Godmorgon Tisdag

Natten blev inte så hemsk som jag trodde men långt ifrån en bra natt så jag känner mig lite seg idag... Felicia mår allt annat än bra tror jag, jätte förkyld, alldeles glansig på ögonen och absolut INGENTING är bra. Åhh vad man älskar att vara mamma såna dagar, jag lider verkligen med henne och tycker verkligen synd om henne... men efter tre timmars gnäll är det ganska synd om mig också.

Blev inget pass igår så det måste fixas idag, plus att jag måste börja ta tag i massa saker känner jag... Idag är dagen D för förändring, nu har jag slöat och bara "varit" alldeles för länge. Massor som måste fixas inför flytt och utlandsresa och massor som måste göras här hemma... så nu börjar nya livet =) Men nu ska njuta av tystnaden med en kaffe och kanske lite Brothers & Sisters för de blev inget igår...

Carpe Diem!

Förkyld sessa...

Felicia vaknade upp väldigt snuvig och förkyld imorse och det har inte blivit bättre under dagen, snarare tvärtom... Hör hur hon ligger och hostar och snörlvar där inne nu i skrivandets stund så jag antar att det här inte kommer bli en av mina bästa nätter =/ Men eftersom jag misstänkte det redan på eftermiddan så gick vi och la oss och myste tillsammans i sängen och somnade i 1,5 timme, myys!

Var hos min pappa ute i stugan ikväll och åt middag och sen ikväll har jag plockat lite men mest slöat... ingen riktig energi idag känner jag, fastnade sedan i ett avsnitt Brothers & Sisters på datorn och jag tror jag måste se ett till innan jag kryper ner under täcket... =)

Attans...

Jag som försökte mig på att scrappa lite på nätet och fick till det så fint... men nu förstår jag inte riktigt hur jag får in bilden här =( Någon som vill hjälpa? =)


Soliga måndag!

Härligt att få vakna till en solig dag, dock rätt så kallt ute fortfarande tråkigt nog... nu kan sommarvärmen få komma tillbaka! Hade en jätte trevlig lördag kväll som dock blev lite senare och lite mer drinkar än vad jag tänkt mig men jag ångrar absolut inget... never =) Anledningen till varför jag skulle ta det lite lugnt var att jag skulle köra ner till Sundsvall på söndag förmiddag för jag skulle få min födelsedagspresent av flickorna, spa på södra berget, lovely! Jag var väldans väldans trött men sååå härligt var det, vad vi badade, skrattade och SKVALLRADE =) Saknar er min tjejer, TUSEN TACK för en helt underbar present och vi måste se till så det inte går så långt mellan gångerna vi ses... men nästa gång blir det grillning hemma hos mii =)

Igår kväll blev det en helt spontan bio när lillebror frågade om jag ville följa med, såg filmen 21 som jag tyckte var riktigt bra.... tror vi alla gjorde det, utom Matte som alltid ska va lite udda =) Nu sover Felicia så jag ska passa på att göra mig ordning som vanligt och sen ska vi till farbror polisen och fixa ett pass till henne för idag är det bara två veckor till vi åker till värmen =)

Godmorgon Lördag!

Jag fick lite sovmorgon idag igen, Felicia vaknade halv åtta och ville ha välling, bra för mamman =)

Ser fram emot en kväll med Linda, det behöver jag idag... Måste sticka upp till Gnetis och låna hennes tvättmaskin för jag har ingen som helst aning vad jag ska ha på mig ikväll så jag måste ha några alternativ "öppna" =) Vinet är klart, kanske en tur på stan för lite småfix till... vi får se vad jag hinner med =) Sen kommer en arbetskamrat hit och vill ha hjälp med sitt hår, hjälp! Jag är inte så duktig på de, men jag ska göra mitt bästa!

Nu är helgen nära...

Idag var en ganska stressig dag på jobbet, vill hinna så mycket som möjligt när jag bara är där en dag i veckan, men det gick bra och jag var nöjd när jag gick hem =) Lönerna var också klara efter årets lönesamtal så nu fick man lite upp på lönen, TACK det är välkommet nu när jag ska flytta.... jag blev nöjd med jag fick =) Efter jobbet skyndade jag mig ner till Sundsvall för att hämta hem hjärtat, påvägen ner ringer M och säger att han hade lämnat henne hos sin syster en stund för han hade lite ärenden. Men hon hade blivit jätte konstig och orolig och blev jätte jätte lessen... lilla gryn, jag vill inte att det här ska gå ut över dig, vill inte att du ska känna oro... Vi bestämde att för en tid framöver är det nog bra om det bara är mellan mig och M hon varvar, inga andra på ett tag, vi får försöka pussla och klara det för hennes skull...

När vi sedan kom hem så åkte vi tillsammans med bror iväg till faster Gnetis och grillade lite, lika mysigt som vanligt och Felicia stor trivdes att leka med Anton & Eric och var glad hela kvällen. Somnade på vägen hem i vagnen och jag har nu diskat och plockat med lite pyssel. Nu ska jag nog titta på ett avsnitt Brothers & Sisters på datorn samtidigt som jag ska njuta av lite fotbad =)

Imorgon blir det nog lite vinpimpling med världens bästa Linda =) (Lindsey... du är världens bästa Lindsey *flirt*)

Home alone..

Nu har Felicia åkt till M, vi åt lite middag här först alla tre sen gav dom sig iväg... Missförstå mig mig inte för en del av mig behöver den här egentiden för att orka med, så den delen tycker det känns skönt att få vara själv ibland... det krävs otroligt mycket mer att vara själv med henne dygnet runt, jag är mycket tröttare än vanligt. Men hur mycket jag än behöver den här egentiden värker det lite i hjärtat varje gång jag ser henne åka och kan inte tränga bort den där lilla tåren som kommer upp...

Ikväll har jag varit duktig och gav mig äntligen ut och sprang... men fyy så tungt det var, det var sjukt jobbigt. Men det var skönt när jag väl var hemma igen och kunde njuta av en lång varm dusch =)

Nu har den kommit!

Leilas - a piece of cake och den var precis så bra som jag hoppats på =) Så nu flickor får ni komma varje vecka för i sommar ska här bakas, var hur mycket härliga recept som helst. Som godis för Bree =)

Tänkte unna mig själv att lägga mig och sova med Felicia nu på eftermiddan, men hon var mycket piggare än mamman och ville inte sova. Var bara att inse att jag skulle inte få ta någon eftermiddagsnap idag, men när jag väl ställt in mig på det och började plocka här, vad hände då?! Naturligtvis.... hon somnade =) Men men, jag kanske hinner städa lite här och förbereda middagen, har lovat M att få äta här när han kommer för att hämta Felicia...






Mysdag

Felicia har aldrig varit någon som sovit speciellt dåligt på nätterna men nu har vi en längre tid haft riktigt härliga nätter när hon sover hela natten rakt igenom... förr vaknade hon iaf någon gång för hon hade tappat nappen eller nått men det här är ju riktigt lovely =) Idag är en extra mysdag med mycket pussar och kramar för ikväll kommer M och hämtar hjärtat, men bara till imorgon den här gången eftersom det är min helg så hon ska inte vara borta så länge =) Jag ska passa på att träna och göra lite annat som jag inte riktigt hinner med när jag har henne...

Men nu medans hon sover ska jag passa på att göra mig ordning så vi kan gå ut och leka en sväng sen.

Fånga dagen!


Snabbt beslut...

Kände att jag fick ångest av att bara sitta hemma på eftermiddan idag, behövdes verkligen plockas undan här men vad jag än plockade undan så skulle Felicia hjälpa till att plocka fram det igen, så jag gav upp =) Felicia var även jätte grinig och sur och ville inget alls och jag misstänkte att hon var lite understimulerad, så jag tog ett snabbt beslut att vi åker ut till stugan ett par timmar så hon får komma ut lite och vi kunde gå och titta på lammen. Bara vi klev utanför porten här hemma så var hon sitt solskensglada jag igen, åhh vad jag längtar tills vi flyttar, så enkelt då att bara släppa ut henne på baksidan...

Nu har vi kommit hem och hjärtat sover gott och jag tror jag ska njuta av ett avsnitt Desperate på datorn, sen MÅSTE jag plocka undan här...ska försöka orkar kliva upp ur soffan igen =)


Onsdag...

Fyy vilket grått och trist väder det är ute, bara att titta ut gör en deprimerad... Har iaf varit och fixat lite ärenden på förmiddagen och sen sprang jag på Linda på stan så då blev det lunch på Rutiga Duken och sen en liten promenad =) Nu är vi hemma igen och nu ska jag försöka plocka lite här för Felicia har rivit ut allt möjligt som kan göras i hela lägenheten tror jag...

Idag skulle jag bara vilja bädda ner mig och sova fleera timmar, jag är sjuukt trött... Fy vilket tråkigt inlägg det här blev men det blev ungefär som jag känner mig =)

Utmanad...

Åhhhh nej, är inte så bra på sånt här... men jag blev utmanad av Sophie och det är lika bra att jag gör de på en gång för annars glömmer jag bara bort det.

Tre namn du går under:
Anna
Annapanna
Mamma =)

Tre saker som skrämmer dig:
Livet
Att inte vara tillräcklig
Och måste hålla med Sophie... att vi inte uppskattar det vi har, blir vi aldrig nöjd med det vi har?

Tre saker du har på dig:
Linne
Byxor
Smycken

Tre saker du tycker om:
Felicia
Umgås med vänner
Mitt jobb

Tre saker du ska göra den närmaste tiden:
Njuta av hotellfrulle och Spa med mina underbara vänner
Åka till solen...
Flytta

Tre av dina favoritlåtar just nu:
Jordin Sparks- Tatoo
Leona Lewis - Bleeding Love
Madonna & Justin - 4 minutes

Tre saker du verkligen vill ha:
Kärlek
Pengar till mitt nya hem
Förståelse...

Jag utmanar: Åsa, Evan och Veronika

Lovely...

Det var heelt underbart med ansiktsbehandling idag, njöt verkligen till max... så pass att jag nästan somnade där =) Men nu måste här köpas lite nya produkter och dom är verkligen betydligt billigare på strawberrynet såg jag, någon som har skickat efter därifrån?

Ikväll har vi bara varit hemma, mamma och pappa var här och åt middag med oss... Känner mig lite rastlös nu då jag varit hemma själv flera kvällar i rad, men det blir ju såå när man har Felicia, så alla som vill får komma och hälsa på mig så jag inte känner mig så ensam =)

297515-282

My god så stor hon kändes när hon kan ha hästsvans....

297515-283

Min darling!

Sammanfattning

Phu, ska försöka sammanfatta lite vad vi gjort de sista dagarn... kan inte vänta så här länge med att skriva, det blir så mycket att skriva när man "kommer tillbaka" =) Men jag tar den korta storyn... I fredags var det jobb på dagen och himmel så trött jag var när jag klev in på jobbet på morgonen, man kan inte vara vaken halva natten och sen gå och jobba =) Efter jobbet blev det musikal i Sundsvall, Sound of Music... den var såå bra, Sophie och jag satt och fånlog och sjöng med i låtarna och Sophie grinade en skvätt oxå, såklart =) Åhh det var så myssigt att träffa dig igen vännen *sakna* När jag kom hem åkte jag direkt hem och slängde in väskan och travade direkt ner på krogen, vad hände?! Men det var nice, heela kvällen =)

På lördagen åkte jag ner till Sundsvall och hämtade hem hjärtat, såå skönt att ha henne hos mig igen... man känner sig lite tom utan henne. Vi åkte direkt ut till stugan för lite grillning och vi hann även med att vara ute i solen en stund. Söndagen var vi och lekte lite hos fam Viklund och sen var det släktmiddag på Royal på kvällen och igår bestod dagen mestadels av jobb och sen kom lillebror hit och åt middag. Såå nu har jag snabbt dragit en liten update från dom sista dagarna =)

Idag ska jag åka ner till Sundsvall på em för lite ansiktsbehandling hos Marielles, lovely! Som jag ska njuta =)

Bloggtorka

Ja det har ju varit lite bloggtorka här ett tag, har inte riktigt vetat vad jag ska skriva... Eller det har väl mer handlat om att jag inte vet vad jag vill skriva här och inte, vad jag vill att alla andra ska veta... så det slutade istället med inget inlägg alls, och så får det ju inte vara =) Här har vi ganska nyligen klivit upp och vi dansar för fullt till Rihanna, hjärtat verkligen tokälskar att dansa =)

När Felicia sover sin förmiddagsnap ska jag skriva ett lite längre inlägg och försöka sammanfatta lite vad jag/vi gjort de sista dagarna. Så tills dess, Godmorgon Tisdag!

Sovmorgon!!

Vilken sovmorgon jag fick idag =) Felicia vaknade vid halv sex och fick lite välling och sen låg vi och myste och kramades i sängen och vips så hade vi somnat om igen och vaknade halv nio... hur skönt var inte de då?! Kan inte komma ihåg när jag kände mig så här pigg senast =) Förmiddagen har spenderats i lekparken och sandlådan och nu har vi ätit lite lunch och Felicia sover på balkongen. Jag ska passa på att städa här när hon sover för attans så mycket sand det följer med in nu...

Vilken grej...

Jag blev alldeles rörd av att titta på Barnmorskorna, det trodde jag inte... Vilken grej det är egentligen, tänk så mäktigt och så stort och ändå så hade man inte en aning om vilken lycka denna lilla skapelse skulle bringa, såå mycket kärlek. Och tänk att JAG faktiskt har gjort det där... måste erkänna att jag drog efter andan både en och två ggr medan jag tittade...

Jag är så glad att jag har dig min lilla skatt, du betyder så mycket mer för mig än du någonsin kan ana. Älskar dig mer än något annat!

Katastrof!

Jag kommer missa Greys också ikväll, eftersom jag inte har femman... *gråter* Det är faktiskt ÄNNU värre än att missa Desperate =( Annars har vi haft en riktigt mysig dag med välidgt mycket stegande, idag har jag uppnått mitt rekord, bra där Anna! Verkar ju tydligen behövas, som dom stegar på mitt jobb =)

Har hunnit vara på banken och fixa lite med lånet till radhuset, in en sväng på jobbet och sen tog vi en promenad till Linda & William där det blev lite lek och fika. Åhh så mysigt att äntligen bo i samma stad igen, då kan man träffas mycket oftare =)

Nu ska jag titta på Barnmorskorna eftersom jag missar Greys....

Godmorgon tok & bus!

Sju var inte den nya morgontiden, idag vaknade hjärtat klockan sex igen, som vanligt =) Men hon var på världens gladaste humör när hon vaknade så det var bara mysigt. Det har bara varit tok och bus sen hon klev upp och en massa massa prat, går inte att tyda så mycket ord hon säger men hon "pratar" verkligen konstant nu och rätt var de är så börjar hon gapskratta som att hon berättar något jätte roligt, sötnos!

Nu sitter Felicia och tittar på lite barntv och säger "vov vov" heela tiden, tror jag bestämt måste boka in en dag på djurpark för det verkar vara något lite extra med djur =)

NU, frukostdags =)

297515-280

297515-281

Skrivet och klart!!

Nu är det påskrivet och klart, ohh hyfsad svensson man är nu, radhus och allt... men jag tror det kommer bli huur bra som helst =) Så småningom kommer det att bli såå fint och jag tror att det kommer bli super för lilla hjärtat, en alldeles egen liten sandlåda till och med =)

Ikväll är jag lite less, vill ju kolla på dom Desperata fruarna men jag har tyvärr inte femman här för mina föräldrar tog med sig programkortet... självklart skulle jag kunna åka någonstans och titta på det men jag kan ju inte lämna lilla Felicia. Nackdelen med att vara själv, man blir väldigt låst på kvällarna och kan inte göra så mycket... lätt att man blir lite deprimerad och känner sig ensam. Jag veet att jag valt att flytta hit själv och jag ångrar inte mitt beslut för en endaste sekund men jag kan ändå få känna mig lite less ikväll... Saknar mina flickor extra mycket då det är tisdag och allt, vet att ni sitter hemma och myser hos Lindsy... utan mig =(

Godmorgon tisdag!

Idag fick jag lite sovmorgon iaf, Felicia sov till kl sju och det är helt godkänt tycker jag... tycker det borde vara hennes nya morgontid =) Gick själv och la mig super tidig också så imorse kände jag mig riktigt pigg när jag klev upp, nice! Nu ligger hjärtat och sover på balkongen och jag ska fixa lite här och gå en liten sväng ner på affären, sen blir det lite lunch till henne när hon vaknar och sen ska vi ner och skriva på papper för radhuset, I like! Vilken inflyttningsfest det ska bli =)

Slapp kväll...

Egentligen borde jag pallra mig upp ur soffan och ta tag i lite här hemma... eller hemma?! Men det är ju vårt hem nu så jag får kalla det hemma =) Men jag är jätte trött och känner ingen energi för att grejja, tror jag ska slökolla lite på American Idol och sen krypa till sängs tidigt, varför är jag så trött hela tiden?!

Men jag är i iaf väldigt glad och har suttit och bläddrat i Hem ljuva Hem och hittat massa fint som jag vill göra i vårt lilla radhus, vi ska göra ett tjejhem.. vårt alldeles egna rosa lilla hus =) Har så mycket planer för vad jag vill göra, men får ta det allt eftersom, så de inte blir så dyrt för mii...

Bjöd pappa på middag ikväll och efter maten passade jag på att sticka ut och springa när han lekte lite med Felicia, skönt! Sen fick lille bror komma hit och äta upp resten, Bree is back... och hon bjöd på korvstroganoff och ris! =)

Glädjetjuuuut!

Jaa, jag har köpt Härnösands dyraste bostadsrätt tror jag... Kärringen gav sig inte, började buda mot mig, vad hon inte visste var att jag hade bestämt mig, jag SKULLE ha det där radhuset =) Så de blev några tio tusenlappar dyrare än vad jag hade tänkt mig men nu är det MITT =)

Imorgon ska vi skriva papper och i mitten av juni får vi flytta in, åhhh vad jag är glad nu, här måste firas, men med vad?! Någon som har lust att fira med mig?! =) Åhh vad jag är glad nu, så lättad och glad att det äntligen gick vägen för mii =)

Tack till alla er som hållt tummarna för mig och sen är det öppet hus hos mig och lilla Felicia för alla som vill komma på saft och bullar =) Nu här ska planeras inredning! Tjihooooooo!

Men varför?

Kan inget få gå bra för mig nu, har jag gjort så mycket ont att allt måste gå mot mig... Tydligen dök det helt plötsligt upp en till intressent på radhuset i fredags och som fick komma på visning samma dag. Hon har på sig till idag och bestämma om hon vill lägga ett bud över mig eller inte och med min otur så vet jag hur det här kommer sluta. Hade det inte varit för känsliga läsare hade jag skrivit en massa fula ord här nu för nu är jag så less och besviken så nu måste jag nog lägga mig ner och gråta en skvätt...

Kärring jävel håll dig borta, jag vill flytta dit!

Godmorgon nya vecka!

297515-277


Så var det en ny vecka igen och min första "normal" vecka som Härnösandsbo... tro vad vi ska hitta på att fylla våra dagar med men med en vår och sommar framför sig ska väl inte det vara några problem. Igår hade vi en jätte mysig dag i solen, tog lite promenader och sen var vi i lekparken några timmar. De var första gången Felicia kände och lekte med sand, förra sommaren var hon ju för liten för de... Hon var väldigt skeptisk till en början men sen var de väldigt kul att gräva och leka. Och de är ju bäst hon vänjer sig för nu är det mindre än en månad tills vi åker, tänk vad tiden går fort och tänk så skönt de ska bli =)

Idag bör jag få svar om radhuset, om dom tar mitt bud eller ej... Tyvärr är jag lite skeptisk till att det kommer bli så för då borde jag hört något tidigare, jag som verkligen tyckte om det där, jag kunde verkligen se mig och hjärtat bo där =(

297515-278

Vad vare för konstigt som kom i händerna...?

297515-279

Men nog är solen lite jobbig att få i ögonen =)

Uppe med tuppen!

Hjärtat somnade så pass tidigt igår så här sparkade vi igång dagen tidigt imorse, som tur var gick jag och också och la mig tidigt igår eftersom jag inte mådde så bra. Nu har vi ätit lite frukost, plockat och försökt packa upp lite mer kläder. Jag mår fortfarande inget vidare, huvudvärk, illamående och lite ont i magen.... Vill inte bli sjuk =(

Nu ska vi försöka packa oss ut en sväng i det soliga vädret, tror jag ändå ska försöka orka med en långprommis och sen ska vi gå och hälsa på farmor och farfar en liten stund.

En melodi...

Idag har jag och hjärtat haft en jätte mysig dag, vi har varit ute så mycket som möjligt i det fina vädret =) Vi var på grillning igår hos Gnetis och Pelle, hjärtat somnade i deras säng och var helt oberörd sen när jag gick hem med henne, sov hela natten till klockan sju... har hon börjat hitta en ny rutin, isf gillar jag den skarpt =) Idag tog vi en prommis upp till dom igen för att hämta några saker vi glömde där igår, gick sedan hem för lite lunch och när Felicia hade sovit på em så åkte vi ut till mina föräldrar för lite grillning där.

Vi passade då på att gå upp och titta på dom nyfödda lammen som bara var några dagar gammal, åhh vad hjärtat tyckte om det, hon fick till och med klappa ett lamm, vilken lycka! Nu sover hon sött i sin säng och jag har tittat på min stora favorit film The Holiday... kände att jag behövde den idag, blir varm inombords, och önskar att det fick bli så där en dag... tänk om jag fick vara en melodi....

Jag mår faktiskt lite sådär ikväll, fryser och känner mig lite hängig så jag tror jag snart ska krypa ner i sängen och lyssna på hjärtats tunga andetag när hon sover, det är kärlek de =)

Hem till mamman!

Idag kommer mitt hjärta hem till mig igen, som jag längtar! Passade på att jobba fram till lunch idag, bättre att ha lite sysselsättning så går tiden lite fortare. Som vi ska pussas, kramas, busa och leka i massor =) Jag och min lilla skatt!

Nu ska jag fortsätta jobba här, har tyvärr inga bilder från onsdagens bravader... och tur är väl kanske de =) Får berätta mer senare för nu väntar jobb här.

RSS 2.0