Lördag!

Känner mig väldigt utvilad och utsövd idag, nu har jag plockat lite, tvättat lite sängkläder och gjort mig ordning så nu ska jag snart ta en promenad ner på stan och möta upp Linda. Vi ska gå och köpa lite presenter till några vänner för ikväll väntar fest hos Johanna som fyller år =) Trevligt, känner mig riktigt laddad för att gå ut idag =)

Välkommen helgen!

Har nyss kommit hem efter en spring tur i skogen, var så slut i huvudet när jag kom hem från jobbet idag så det var jätte skönt att få komma ut i friska luften och rensa tankarna lite. Det mest positiva med att jobba är nog fredags känslan man får när det är helg, såå härlig känsla, älskar fredag... då har man hela helgen framför sig =)

Igår var jag ut och åt med några vänner på Hamnkrogen här i stan, en mysig liten restaurang nere vid vattnet som bara är säsongs öppet på sommar halvåret och idag är deras sista dag så då passade vi på igår =) Var jätte trevligt och vi avslutade sedan kvällen med lite film.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag plocka upp Linda på jobbet och kvällen består av lite hämtmat, vin och film... en helt perfekt fredag kväll!!

Ha en bra kväll och helg alla mina vänner, Kraam!

Första "riktiga" dagen

Idag var första "riktiga" dagisdagen för hjärtat och min första riktiga jobbdag, och det gick faktiskt jätte bra. Jag är glad att jag bestämde mig för att gå ner lite i tid då jag märkte att längre dagar än till 15 skulle hon nog inte orka med. Hon var verkligen super trött ikväll och kvart i sju sov hon gott för natten, även mamman en liten stund =) Jag är inte heller van det här och det tar på =)

Imorgon ska hjärtat åka till M över helgen, känns mycket tyngre nu då jag inte är med henne på dagarna... min lilla lilla skatt, du är det bästa jag har *hjärta*

Idag när jag kom hem från jobbet stog det en gigantisk blombukett utanför min dörr som kommit med blombud, en otroligt vacker bukett som gick helt i vitt, i buketten fanns ett kort där de stod "Tror buketten ska passa fint hemma hos dig" *hihi* TACK, vem dom nu än är ifrån... jag önskar jag hade en bild att visa er =)

Nee nu ska jag vara duktig och grejja lite här =)

Nyss inkommen

Felicia sov bara en timme på dagis idag så det gick inte lång stund efter att vi kom hem förrän hon började gnugga ögonen, insåg att här kommer behövas sysselsättning för att hon ska orka vara vaken. Så efter lite fika så klädde vi på oss och gick ut, vi har gått en liten prommis, gungat, lekt i sandlådan och sist men inte minst Felicias första möte med en myra =) I en av sandlådorna var det jätte mycket myror och en av dom kröp upp på hennes hand och det gillades inte.... hon blev helt stel i hela kroppen, pekade på myran och ett långt "meeeeeh" kom innan läppen började darra lite lätt =) Tänk om du visste så ofarlig en liten myra är min lilla skatt =)

Nu ska jag ta och byta om till träningskläder, åka bort med Felicia till mamma & pappa, sen ska jag ut och springa innan middagen...

Tisdag

Dagen på jobbet bara sprang iväg, var iof inte så många timmar men det är såå kul att få jobba igen =) Och jag gick dit med ett lätt hjärta imorse, Felicia bara sprang in på sin avdelning, stannade upp och vinkade samtidigt som hon sa "herrå" då känns det bra att lämna henne där =) Sovning och allt annat hade tydligen gått jätte bra också. Nu belönas hon med en glass här för att hon är världens duktigaste =)

Jag ska försöka plocka undan och fixa lite här hemma, som vanligt... Senare blir det en löptur och lite middag hemma hos mamma och pappa, skönt!

Läget hemma...

Jaa kanske ska berätta lite om hur det går här hemma för oss =) Jag har ju kommit betydligt längre sen ni fick "kika in" här, det otroligt tråkiga är ju att jag inte har någon kamera... men jag väntar på att mamma ska köpa en så kanske jag kan få låna den (blink blink mamma) ska självklart köpa en egen oxå men det är så himla mycket annat just nu. Det rum som jag känner att jag verkligen skulle vilja få klart är Felicias rum, som har stått still sen vi målade, tapeten finns men kära pappa har ramlat och gjort illa axeln så han kan tyvärr inte hjälpa mig just nu... så de får vänta helt enkelt. Men imorgon ska jag ringa till Mio och höra om hyllan som jag beställt till det rummet kommit hem.

Min farfar har varit här idag och hjälpt mig att spackla i det som ska bli gästrum/extrarum så nu ska jag försöka måla där så fort som möjligt, blir vitt även där med lite New England stil hade jag tänkt mig... Sen ska jag även ge mig på att måla badrumsskåpet i stora badrummet, det är fult och brunt nu så jag tänkte att det kunde iaf bli lite bättre om jag målade det vitt.

Till mitt sovrum har jag nu hittat ett väggord som jag funderar på att beställa... har inte riktigt bestämt mig än, men jag är ganska sugen =)


Kort sammanfattning

Otroligt konstig strömkabel jag har, nu har den fungerat felfritt en liten stund... men jag ska försöka skriva snabbt så den inte dör mitt i ett inlägg.

Dagis för Felicia går super, känns otroligt skönt för mamman =) Idag skulle jag egentligen hämta henne före lunch men dom ringde från dagis och frågade om hon kunde vara där över lunchen för det gick så bra, jätte härligt, absolut kunde hon det =) Märks på henne att det kraft det här med dagis, somnar på en gång på dagarna och nu sover hon för natten, ett stort plus att få lite egentid på kvällen.

Jag själv har börjat jobba idag, passar på dom timmar hon är på dagis nu och sen på torsdag är hennes första "riktiga" dagis dag och det känns jätte kul att vara tillbaka på jobbet igen, insåg däremot att en ny jobb garderob behövs NU så det måste jag fixa, tror jag ska klicka hem lite från H & M =)

Förstår er...

Jag är hemskt ledsen och ber om ursäkt, men jag har fel på min strömkabel till datorn så jag hinner inte skriva ett inlägg innan datorn dör.

Imorgon börjar jag jobba så då ska jag passa på att skriva inlägg från jobbet....

Skyndar mig innan datorn dör igen =)

Shopping & Hemmafix

I eftermiddag när jag åkte ner med Felicia till M så passade jag på att springa lite på stan i lite inredningsbutiker, hittade en super fin vit spegel på Butik Annelie... den skulle passa så himla bra ovanför byrån i mitt sovrum, så den fick det bli, jag blev kär =) Annars svängde jag även in i Birsta och Ikea, fick med mig lite småplock som ljus, kuddar, blommor och lite annat hem. Nu håller jag på att stryka gardiner till mitt sovrum, har inte hunnit få upp några där än så de var på tiden =)

Fick precis ett sms av M som sa att hjärtat verkade ha blivit förkyld och kändes väldigt varm... vi får väl se imorgon om det blir något dagis för henne.

NU återgår jag till strykningen, hade bara en liten fruktpaus =)

Såå fint...

Satt och surfade runt på lite inredningsbloggar och inredningssidor för lite inspiration till hemmet... hittade ett så otroligt fint litet barnskrivbord med tillhörande stol. Detta skulle jag verkligen vilja ha till Felicias rum, skulle passa perfekt där inne =)


Dag 2 avklarad

Nu är vi hemma igen efter dag 2 på dagis, provade idag att sätta mig i ett annat rum så Felicia skulle få leka med fröknarna men de gick sådär, jag fick flytta tillbaka och då gick det hur bra som hellst... men hon skulle ha full koll på var jag var =) Imorgon ska dom prova att ta med henne ut istället, då tror jag det går bättre, hoppas det iaf! När vi väl kom hem var hjärtat JÄTTE trött, somnade nästan över maten och jag hann bara lyfta upp henne ur stolen när hon var klar så somnade hon mot min axel, sötnos =)

Så nu sitter jag och njuter av en hallon smoothie och två "nytto" smörgåsar och ska försöka pyssla på lite här, finväder ute idag men det blåser så de är inte så jätte skönt. I eftermiddag åker jag ner till Sundsvall och ska lämna hjärtat hos M, kommer sakna henne massor men behöver verkligen den här egentiden, har haft henne själv nu i två veckor och det tar på... Men innan jag rullar hemöver igen blir det lite Sushi, som jag längtar =)

Bild torka...

Vilket tråkigt väder! Har inte varit uppehåll en enda gång sen imorse... märks på Felicia att hon blir lite rastlös när vi bara är inne heela dagen, men nu ser jag lite ljust på himlen längre bort så de kanske är på väg att bli bättre. Jag passade på att baka en kladdkaka när hjärtat sov så vi ska åka till familjen Öberg/Blomberg med den sen ( Lindas familj) så då kan Felicia få leka av sig lite med William =)

Dagis gick jätte bra idag iaf, var ju första dagen och bara en timme så vi bekantade oss mest med lokalerna, personalen och de andra barnen. Tror Felicia kommer trivas som fisken i vattnet där. Tyvärr så har min kamera bestämt sig för att kasta in handduken verkar det som så inget kort kunde jag ta och jag som ville ta lite här hemma också =( Tror kanske jag måste åka och köpa en ny, snarast... Bara att det är liite andra utgifter just nu...


Godmorgon onsdag!

Här är morgonen i full gång, Felicia slog upp sina blå redan 06.15 idag så då var det bara att kliva upp. Hoppas detta inte betyder att hon kommer vara super trött och gnällig när vi väl ska på dagis, för det är inte förrän strax före tio...

Vi har nu hunnit med att äta lite frukost, överdragen till kuddarna ligger i tvättmaskinen och nu tänkte jag att vi båda skulle ta en dusch och göra oss klar för dagen =) För övrigt så är det en riktigt grå dag här igen med spöregn konstant... men vi fick ju en soldag igår iaf =)

Är på gång igen...

Nu har fixar humöret återvänt och jag känner verkligen för att grejja här hemma igen, bra det så det blir någonting gjort... =) Idag har jag hunnit med lite småfix här hemma som egentligen inte syns och sen promenerade jag och Felicia och köpte det som behövdes till tvättmaskinen och efter det sattes sänggaveln upp. Imorgon ska jag "damma av" kameran och ta lite bilder här hemma igen för lite har det ju hänt och ni har inte fått se mycket alls...

Annars så gick hembesöket från dagis jätte bra så imorgon väntar första dagen på inskolningen, vi får hoppas att det går lika bra.

Nu ska jag fortsätta plocka lite i gästrummet innan jag kryper ner i sängen. God natt!

Solig dag

Nu får vi strax besök från dagis här, sitter och dricker lite kaffe och äter hårdbröd smörgås nu, Felicia äter lite fruktsallad =) Jag har även hunnit med att baka en sockerkaka här på morgonen, finns inget som luktar så hemtrevligt som hembakt...

Sen fick jag ÄNTLIGEN min tvättmaskin inkopplad igår men då var det fel på uttaget till vattenledningen istället så idag ska jag gå och fixa en övergång så jag kan tvätta ikväll =)

Ha en underbar dag!

Kraam!

Lycklig mamma

Jag har inte nån gång kännt att det här med dagis ska bli jobbigt eller varit nervös för det, tror att hjärtat kommer tycka det är super kul och stormtrivas där. Men igår kväll när jag skulle sova så kom det en våg över mig av saknad att nu är den här tiden förbi, nu ska vi inte vara hemma med varann varje dag längre... Fick ett närhets behov och var tvungen att lyfta över Felicia till min säng och där låg jag bara och tittade på henne medans det rann glädjetårar... För jag är så otroligt lyckligt lottad som har henne, min stora kärlek här i livet, jag är såå stolt över dig. Hon var så söt där hon sov, så långt inne i drömmarnas värld och så bekymmersfri, precis som jag vill att hennes liv ska vara.

Jag älskar dig min skatt!

Hembesök

Eftersom dagen idag bjöd på så tråkigt väder så stannade vi inne hela förmiddan, åkte och hälsade på min farmor och farfar en sväng och sen in på jobbet för att prata lite jobb framöver. Börjar ju jobba igen om ett par veckor och det blir väldigt spännande, mycket nytt... jag har ju fått en ny tjänst under tiden jag varit hemma så det är lite små nervöst för att se om jag verkligen klarar av det. Men det blev iaf klart att jag kommer jobba mellan 8-15 på dagarna och det känns jätte för hjärtat, då blir det inte så långa dagar för henne på dagis, måste gå ner lite i tid eftersom jag är själv som hämtar och lämnar varje dag.

Jag har haft turen att få ett dagis som bara ligger ett par hundra meter ifrån där vi bor så det känns jätte praktiskt och smidigt. Imorgon kommer en av fröknarna hem hit och gör hembesök för att Felicia ska få träffa henne i sin hemmiljö, en bra grej tycker jag =) Sedan på onsdag börjar den rätta inskolningen, som beräknas ta två veckor... spännande...

Godmorgon

Nog känns de väl alltid som att hösten är på ingående, trodde kanske inte den skulle komma så här tidigt...?! Samtidigt kan jag faktiskt säga att jag längtar lite efter den, sitta inne och mysa med tända ljus och lampor medans det är mörkt och regnigt ute.... Idag är iaf en riktig höstdag i Härnösand, grått och regnigt, så idag blir det till att stanna inne och passa på att fixa lite här hemma =)

En liten sväng in på jobbet måste vi hinna med, måste prata om hur jag ska jobba här framöver och lite sånt =) Allvaret drar ju igång snart. 1,5 års ledighet börjar lida mot sitt slut, men det känns faktiskt bra =)


Semesterstängt!

Bloggen har haft en välbehövlig semester vila, vi har njutit av sommaren, solen, bad, och våra sista lediga dagar tillsammans jag och mitt älskade lilla hjärta.

Men imorgon "öppnar" bloggen igen och för er som saknar uppdateringar så kommer det nu rasa in, här hemma har det tyvärr inte hänt så mycket utan jag ska ta tag i det nu när hösten sakta men säkert smyger sig på... Såå vi ses imorgon =)


RSS 2.0