På tiden!

Jaja, I know... bloggtorkan slog till =) Eller egentligen inte, men vissa perioder då de är mycket annat som tar upp min energi får jag helt enkelt prioritera, något jag lärt mig på vägen och bloggen får då helt enkelt stå åt sidan litegranna =) Men jag ska bli bättre på att skriva bara små korta inlägg för då tar det ju faktiskt inte så mkt tid =)

Inte något utöver det vanliga som hänt, har varit på utbildning några dagar med jobbet, tränar på med löpning och styrke *äntligen kommit igång* myst med Felicia och försökt dona lite här hemma =) I helgen är hjärtat hos M men igår hade vi en heldag tillsammans och jag tror hon stormtrivdes =) Vi började dagen hos M:s mamma och fikade lite, roligt att få träffa lilla Elsa, var så längesen jag var där nu. Några timmar på Drakborgen spenderade vi, sen skjutsade M mig och Felicia till Fia så vi fick titta på lilla Hugo ♥ Vilken söting!! Tänk att dom varit så små =) Sen avslutade vi dagen med att åka och äta middag tillsammans, Sushi... mumma =)

Idag har jag tagit semester och ska ha en riktig städ och fixar dag här hemma och de känns så himla bra och efter telefonsamtalet som kom nyss så kommer jag gå med ett leende på läpparna. Det var min lilla skatt som sa "Vet du... jag om dig, mest i världen... och lite till"  Det sprutade tårar ur mina ögon samtidigt som jag skrattade ♥

♥ Kramar Anna ♥

Till dig min vän ♥

Du är samtliga färger på livets pallet
Och när något känns fel kan du vända det rätt.


Du kan sången och texten i all min musik
Och för mig är du helt speciell och unik.


Ja du har blivit min vän och jag vet var du står
Det är du som finns kvar när de andra går


Jag önskar dig enbart lycka i livet
Men ber dig att inte ta allting för givet.

Men en sak är säker, det lovar jag dig
Att alltid ska du vara viktig för mig.

Du betyder så mycket för mig finaste Johanna, vår vänskap är så stark och jag vet att du alltid finns där...


Lördagmorgon!

Sitter med kaffe i handen och har precis fått i mig lite frukost, ska strax försöka göra mig lite fin för Axels dop och göra ordning Felicias kläder också. Jag, M och Felicia ska gå på dopet tillsammans och först ska vi åka och äta lite lunch tillsammans, jag är så glad att det ändå fungerar så bra mellan oss... det känns så bra för Felicias skull, efter allt ont vi gjort och som vi svikit henne så känns det skönt att ändå kunna göra det bästa av situationen.

Jag och Johanna tog oss runt 9 km igår, vi kände oss mer än stolt, vi ökade från 5 km till 9km på en gång. Vi hade sagt att den sista långa backen kunde vi få gå uppför första gången, men ICKE vi tog den =) Sen fick jag litte middag av snällaste Johanna och sen gick vi ner på Hamnkrogen och gjorde killarna sällskap till hockeyn. Efter den blev det ett glas rött på staden men det blev en tidig kväll för mig för jag hade en FRUKTANSVÄRD huvudvärk =( Får ofta det när jag sprungit, måste dricka mer vatten efter tror jag...

Nu måste jag göra mig klar för dagen!

♥ Kramar Anna ♥

We did it!

Jag och Johanna är dom bästa =)

Välkommen helgen!

Var tar tiden vägen egentligen?! Men såklart skönt att det är helg, men jag känner att jag inte riktigt hinner med allt jag vill... varken hemma eller på jobbet. Idag på lunchen blev det lite shopping, bara till mig... och jag köpte även en tröja/tunika till Axels dop igår (kan visa bild sen), tror att jag blev nöjd =)

Efter jobbet gjorde jag ett ryck så nu går diskmaskinen och på övervåningen rullar tvättmaskinen, ska fortsätta plocka lite här tills Johanna kommer. Vi ska ut och springa, och idag tänkte vi prova en lite längre sträcka... 9 km är den, får se om jag orkar =/ Ni märker väl om det blir dött här på bloggen =)

Trevlig helg på er alla!

♥ Kramar Anna ♥

Egentid

Idag har jag varit till ner till Sundsvall för att lämna hjärtat hos M, som vanligt när det är torsdag. Hade även bokat in tid för ansiktsbehandling hos Marielles, lovely... jag njöt som bara den =) Efter det hämtade jag lite mat på BIM sen åkte jag upp till Fia för att titta på nya lägan och lilla magen, eller ganska stora =) Men än så länge verkade inte Hugo vilja komma ut =)

Själv är jag toktrött ikväll, Felicia har drömt mardrömmar varje natt den här veckan så jag har sovit som en kratta. Så nu ska jag flytta mig en våning upp och sova gott, känner att jag behöver en tidig kväll.

Natti natti

♥ Kramar Anna ♥

Mysdag ♥



Idag har jag och hjärtat haft en riktig mysdag, eller eftermiddag/kväll var det egentligen. Hade bokat tid för klippning av henne idag, hon måste vara fin till Axels dop på lördag =) Så efter dagis åkte vi till frisören, Felicia skötte sig exemplariskt måste jag säga och för det fick hon två rosa slingor i håret, behöver jag säga att hon var stolt?! =) Efter klippning myste vi på stan och Felicia fick gå på leksaksaffären och välja en leksak, vi kom hem med en hink och kratta. Sedan blev det middag på Big Boy och vi avslutade med lite fika hos J & M.... När vi kom hem la vi oss i sängen och sjöng några sånger och nu sover mitt hjärta så gott och dom sista orden hon sa var... de va mysigt på stan ♥

Nu ska jag och Johanna njuta av lite fruktsallad och mysa till Greys, jag har redan sett det här avsnittet och jag säger bara MISSA DET INTE =) Men det är de sista jag sett och jag ser fram emot nästa vecka då jag inte sett avsnittet innan...

♥ Kramar Anna ♥

Jag är stolt!

Jaa, jag är faktiskt stolt över mig själv som lyckats hålla i löpningen så pass bra nu, har aldrig tidigare klarat det, tröttnar alltid efter ett tag. Ikväll blev det den "vanliga" 5 km rundan, och vi förbättrade tiden med över 3 min, hur nöjd blir man inte då?! =) Måste börja springa lite längre sträckor nu...

Annars har det varit en helt vanlig dag, jobb, hämta hjärtat på dagis, hem för lite mys och sen middagsdags. Det har varit så mysigt att lägga hjärtat på kvällarna den här veckan. Vi ligger tillsammans i hennes säng och "pratar lite" som hon säger. Hon berättar för mig vad dom gjort på dagis och vad dom ätit för något, idag hade dom fått "äpplemos" till gröten och det var jätte gott =) Sedan stryker hon mig på kinden och säger "godnatt mamma" och sen somnar hon själv i sin säng... Kärleken till den lilla söta är så stark att det gör ont i hjärtat.

♥ Kramar Anna ♥

Ny vecka!

Kändes sådär att jobba idag, var mycket skönare att vara ledig =) Efter jobb blev det iväg för att handla lite mat, bjöd pappa/morfar på middag, lasagne med sallad blev det idag. Nu har jag precis fått en kaffe och hjärtat har druckit välling, hon är riktigt "måndagstrött" idag så hon somnar nog snart... Bra för mig för jag måste deklarera *i sista sekund*, lite lägenhetsaffärer och annat gör att jag skjutit på det för de känns så jobbigt =/ Sen blir det lite fix och trix här hemma, måste slipa några trappsteg...

♥ Kramar Anna ♥

Du är mitt allt ♥






Lördag!



Igår blev en riktig "mysdag" på stan, strosade omkring och tittade lite, lunchade, åt glass och drack kaffe =) Paradorkestern höll konsert på torget till Gert och Roberts ära och jag hade lovat F att få titta på "flickorna med pinnar" =) Vilken hit det blev! "Ja vill åsså bli sån" kom ur den lilla gosråttans mun.... såklart du ska sa mamman =)Kvällen avslutades med en lugn och mysig tacomiddag med finaste J & M och sen somnade både jag och hjärtat gott på kudden.

Idag har vi varit i stugan nästan hela dagen, vi har tittat på små nyfödda lamm som fick äran att få höra Bä bä vita lamm från den lilla söta =) Mamman passade på att röra på fläsket i form av en jogging runda. Hem för lite lek i sandlådan och dagen avslutades med en cykeltur med den lilla där bak =)


Maj!

Första maj var en dag med fortsatt bra väder, dagen började med att J & M kom till mig för frukost, dom blev bjuden på Hallon/Blåbärs smoothie och nybakta scones *gott* Sedan slöt en hel del av våra andra vänner upp, vi solade, spelade kubb och grillade hamburgare... Dagen avslutades med att mitt hjärta kom hem och kramades med mig igen, som jag hade saknat henne =) En helt perfekt dag ♥


Valborg!

Här hemma har vi bara njutit av långledighet, fint väder och att umgås =) Underbart med lite längre helg och att vi hade turen att få sånt underbart väder var verkligen ett plus i kanten =)

Valborg blev en jätte trevlig kväll, det blev trerätters med grillning här hemma... Johanna och jagdet blev uppskattat. Menyn blev, tomat & mozarellasallad, sen grillspett med potatisrulle, sås och sallad och till efterrätt, daimchokladmousse med bär. Vid tre-tiden skickade jag hem dom sista för då orkade jag knappt hålla ögonen öppna längre =)


RSS 2.0