Tomt

Det känns så tomt.... varför?

Jag saknar så det vi en gång hade...

Jobbdag

De senaste dagarna har varit fullt upp och då halkar bloggandet lite efter, måste skärpa till mig och försöka klämma in det ändå =) Idag är jag på jobbet så då hinner jag inte skriva så mycket, jobbar idag istället eftersom det var helgdag i måndags.

Igår kväll var jag ner och sprang på bandet och igår var det sjuukt jobbigt, ville bara kliva av och åka hem istället så när jag hade sprungit mina 30 min så var jag så stolt över mig själv, men det är såna gånger som gör att konditionen blir bättre.... det är bara att fortsätta =)

Godmorgon onsdag!

Onsdag redan, känns som den här veckan kommer gå väldigt fort... Felicia sover sött inne på sitt rum, snuva och hosta gör att hon inte har så mycket ork, ändå tycker jag hon verkar lite piggare idag än igår så det är ju super =) Själv ligger jag i soffan och vilar lite, sov som en kratta inatt och det var inte Felicias fel... jag kunde bara inte sova, vet inte vad det var, jag brukar aldrig sova dåligt.... låg väl och funderade en massa, inget bra att göra det på natten =/

Idag ska vi ta med oss Fialisa ut till Drakborgen och sen ska vi även ta en sväng på Birsta City. Skulle verkligen behöva handla också... och när M kommer hem ska jag åka ner på Ego för att springa lite på bandet, hur ska jag hinna med mig?! Det löser sig nog =)

297515-262

Titta! Mtt hjärta har fått så långt hår så hon kan ha pippilotter =) Sötnosen min!

Promenad i solen

Jag och hjärtat tog bilen upp till Sidjön och tog en jätte mysig promenad i solen, var helt underbart väder ute och jag hade kunnat stanna hur länge som helst. Var tyvärr lite jobbigt att dra vagnen i snön, annars hade det kunnat bli hur många varv som helst =) Nu har vi precis ätit lite lunch och ska ge oss iväg ner på stan för att träffa min faster och kusin.

Hoppas ni njuter denna härliga dag!

297515-260

297515-261

Påskpresenter

Jag måste tillägna påskpresenter ett alldeles eget inlägg för åhh så mycket fina presenter hjärtat fått i helgen och även hennes mamma och pappa =) Utav sin mormor och morfar så fick Felicia ett STORT påskägg som var fyllt med två klänningar, en rosa skiva med sånger för små prinsar & prinsessor =) och kritor och sen fick hon även ett par gummistövlar och ytterligare en barnskiva som hon skulle ha uppe i stugan. Tur hon är så liten så hon inte vet om att hon blir bortskämd. Jag fick schampo & balsam från Sebastian och M fick en ljudbok... Ni är alldeles för snälla men det vi ni redan =)

Sen fick Felicia även presenter från min mormor & morfar, farmor & farfar och faster Agneta. En hink med spade och hink mm till sommaren, en gosedjurs kyckling och lite pengar.

TUSEN TACK ALLA! =)

Påskhelgen!

Den här påskhelgen blev lite olik alla andra påskhelger, känns inte så "påskig" men det går bra ändå =) Vi har spenderat i princip varje dag på Drakborgen, från morgon till kväll så vi har varit rätt så trött när vi kommit hem. På lördagen åkte vi dock upp till stugan och åt lite påskmiddag med familjen och när jag och M åkte hem på söndag morgon så fick hjärtat stanna med mormor & morfar =) Hon fick även sova kvar tills på måndag så när vi hämtade henne så jag längtade jag så efter henne så jag höll på att döö =)

Helgen på Drakborgen har gått helt över förväntningarna och det verkar vara postiva miner för det nya leklandet. Så alla ni som inte varit där än, vilket jag verkligen förstår med tanke på det fina vädret så åk dit idag istället och lek av er lite =) När jag hämtade hjärtat igår så stannade vi på Drakborgen på vägen hem så hon fick verkligen leka där för det hade hon knappt fått gjort, åhh vad hon klättrade och åkte rutschkana, hon verkligen älskar det =)

Tyvärr så har jag inte knäppt ett enda kort i helgen men jag ska nog tillbaka på Drakis nått i veckan och då lovar jag att ta lite kort så ni får se hur fint det blivit =)

Trött

Nu har jag nästan nyss kommit hem från Drakborgen, blev en heldag där idag. Jag och hjärtat åkte ut nångång mitt på dagen men det var lite svårt att hjälpa till samtidigt som jag skulle passa henne men jag gjorde så gott jag kunde. Efter att hon ätit lite middag så åkte jag hem med henne och farmor fick rycka in och vara barnvakt så jag kunde åka tillbaka på Drakis, där har det städats och skyltar har textats och annat små plock.

Nu är jag super trött och ska lägga mig och sova min prinsessesömn så jag är pigg och fräsch imorgon då det är INVIGNING av DRAKBORGEN kl 10.00 kom allihopa och lek med oss =)

Långfredag

Ja vi har inte sovit tills nu om ni trodde det =) Men jag fick iaf sovmorgon för M klev upp med Felicia när hon vaknade vid halv sex, hur skönt som helst. Sen kom dom smygandes efter ett tag båda två och vi somnade om alla tre till kl åtta.... det är myyys det!

Jag och hjärtat har precis ätit lite lunch och nu ligger hon i vagnen på balkongen, älskar den nya vagnen, är mycket mer nöjd med den... är några små fördelar som vi inte hade på den äldre modellen. Jag pratar om vår "nya" Brio vagn, inte den rosa... den sover hon inte i på balkongen =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och läsa lite bloggar sen ska jag passa på att göra mig klar för dagen och städa lite här medan sessan sover.

Hoppas ni har en jätte mysig långfredag!


Hur sur får man bli?

Jag har typ världens tråkigaste kväll, känner inte att jag kan njuta av min ensamhet längre... är otroligt less på att sitta hemma själv nästan varje kväll. Så jag planerade för mig själv att nu ska jag göra riktigt fint i vardagsrummet, tända lite ljus och göra lite gott fika till mig själv och sätta mig och titta på Private Practice, det var typ det som gjorde min kväll.

Och vad ser jag nu när jag går in och kollar, bara för att det är någon jävla blåkulle dag så har dom gjort om tv-tablån. Så får man inte göra?! Det är faktiskt torsdag idag och då har jag mina rutiner och jag vill fortsätta med mina rutiner.... förstör inte min kväll så här! *gråter en skvätt*

Glad Påsk

297515-259

Glad Påsk till er alla! Varma påskkramar från oss =)

Vår dag

Vi började på Drakborgen när hjärtat vaknade, där blev vi kvar lite längre än planerat för vi fick både gott fika och god lunch, kommer bli super det där =) Sen fortsatte vi ner till Birsta för lite påskpresenter åt Felicia, blev en jätte fin klänning och kofta och sen köpte jag ett litet kastrullset på Ikea som hon ska få ha till leksaksspisen vi också köpte. Sen gick jag en sväng in på Åhlens också och gick ut med en otroligt söt liten rosa termos, hade sett den förut men nu var det bara en kvar så då slog jag till. Den ska Felicia få ha i sin "kånken" ryggsäck när vi ska ut och grilla korv och dricka varm choklad =)

När vi kom har vi lekt och kramats massor och Felicia har även för första gången ritat med kritor, behöver nog lite träning där =) Nu middagsdags för hjärtat, köttbullar och makaroner står på menyn!

297515-258

Pysseltjejen =)

Godmorgon skärtorsdag!

Idag är det påskkärringarnas dag, vem vet... det kanske dyker upp en liten påsk gumma här på bloggen senare =) Jag har precis gjort mig klar för dagen medan hjärtat sover sin förmiddags nap på balkongen, vi fick lite familjemys här på morgonen då M skulle vara på Drakborgen idag och det innebar sovmorgon, mys!

Ska packa ordning skötväska och lägga fram kläder till sessan så när hon vaknar ska vi bege oss ut till Drakborgen och sen på Birsta, vi ska köpa en leksaksspis för presentkortet från morbror och sen måste påskpresenter inhandlas =)

Ha en underbar skärtorsdag och njut dagen!

Stolt Anna

Nu känner jag mig stolt, var ner och sprang en stund på bandet idag igen innan Greys... nu har jag kommit igång så steg 1 är avklarat, känns såå skönt =) M var på drakborgen så farmor Elsa kom upp och var barnvakt en liten stund men lill Flisan sov hela tiden.

Nu ska jag fortsätta titta på Greys, I love it! Och sen är duschen som gäller...

297515-256

Felicia har precis rensar ur några lådor i sin garderob och frågar om hon ska fortsätta? =)

297515-257

Nybadad i sin nya mysiga pyjamas hon fick när hon fyllde år... Vet inte vad det är som ger henne den stirrande blicken =)

Drakborgen

NU är det KLART, Drakborgen slår upp sina portar på självaste påskafton, så då vet ni allihopa med små knoddar vad ni ska göra =) Jag som är en äkta "kyrkismamma" vet att alla kyrkis är stängda för påsk nästa vecka så då är detta det ultimata subistitutet för kyrkis =)

Besök hemsidan för mer information

http://www.drakborgen.se/

Hemkommen!

Nu har vi kommit hem från Kyrkis, sista gången på ett tag... nästa vecka är det påsklov på kyrkis. Imorgon ska jag försöka göra lite påsk här hemma, städa och göra fint =) Blir nog bara lite gula tulpaner, men på hjärtats rum har jag satt påskris med rosa fjädrar i och en påskkärring. Sen måste jag ju fixa påskägg imorgon också =)

Nu ska jag njuta av lite egentid och en kaffe i soffan medans Felicia sover till sig lite.

Godmorgon onsdag!

Nu sitter vi och äter lite frukost tillsammans, ska snart hälla i mig en kopp kaffe så kommer jag nog igång på allvar för dagen =) Felicia vaknade redan vid halv fem imorse men efter lite välling så somnade hon faktiskt om till sju, det var skönt tyckte mamman!

Idag blir det en lugn förmiddag hemma, vi ska få lite besök av mamma/mormor och sen blir det kyrkis på eftermiddagen.

297515-254

297515-255

Örtagårdskrydda och banan

Jaa det är Felicia stora favoriter här i livet just nu, Örtagårdsgryta och Örtagårdskyckling från Semper, hon slukar en hel burk på ett kick bara och sen äter hon alltid en hel banan till efterrätt. Och skulle hon få bestämma skulle hon säkert kunna äta en 3-4 bananer per dag....

Idag gjorde hon stora framsteg i sin gå träning, släppte flera gånger och gick en 3-4 steg till mig och sen en gång gick hon 7 steg på rad =) Duktiga lilla sessa!

Tisdag!

Nu har vi nästan nyss kommit hem från Kyrkis, och Felicia njöt lika mycket som vanligt. Så kul att se hennes framsteg nu, hon är inne i en period då det händer väldigt mycket och härmar allt man gör nästan, så när hon är på kyrkis tar hon efter dom andra barnen så mycket och gör såna framsteg =) Nu sover Felicia på balkongen och jag har ätit lite rester från gårdagens middag, spagetti och köttfärssås.

Nu ska jag ta och plocka fram dammsugaren här för jag rev ner en ljusstake i vardagsrummet, suck! Tyckte verkligen om den...

Äntligen igång!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha sprungit på bandet på Ego, känns jätte bra att ÄNTLIGEN kommit igång. Jag har inte tränat regelbundet på snart två år och jag saknar det verkligen, har känt att löpning är nog det jag ska satsa på för det är lätt att komma iväg på, inga tider att passa. Passar utmärkt för en småbarns förälder =)

Började ganska lungt och sprang i 25 min, ska succesivt försöka öka både tid och hastighet. Mitt delmål är att 1 maj ska jag springa 5 km på 30 min så nu får ni vara med och hejja fram mig till mitt mål!

Dagen på jobbet var jätte kul idag med massa roliga saker, älskar dagar då det är mycket att göra. Har mycket hellre det än för lite =) Nu ska jag hoppa in i duschen!

Gonatti

Minuten efter jag skrev det sista inlägget så klev M innanför dörren, mys bara, vi fick lite kväll ihop iaf =) Känns nästan som vi pratar i mun på varann för vi har knappt hunnit prata med varann dom sista dagarna =) Nu ligger jag i sängen och tittar lite på tv och ska låta ögonlocken falla ner om en stund för jag ska upp tidigt för imorgon är måndag och det betyder jobbdag.

Sov gott alla mina vänner och dröm sött!

297515-252

297515-253

Felicia provar den söta rosa Hello Kitty ryggsäcken som hon fick i present av mina tjejer =)

Lonely

Usch, börjar tycka det är lite tråkigt att vara själv nu varje kväll... men det är ju inte länge kvar nu tills Drakborgen öppnar, det tar sig verkligen där ut, jätte fint kommer det bli och vilken hit för barnen =) Har precis ätit lite rester från igår, Spaghetti a la papa från Pizza Play, åt som vanligt bara hälften och det passade perfekt för då hade jag middag till idag med.

Idag shoppade jag lite till mig själv när jag var i Birsta, åhh så roligt det var.... men behöligt, jag måste verkligen tänka lite mer på mig själv framöver och inte bara handla till Felicia, men det är svårt =) En hög svart kjol, rosa top och en vit/blå randig skjorta fick följa med mig hem. Köper aaldrig blått så det var verkligen en hög oddsare, men jag gillade den =)

Måste även göra lite reklam för en handkräm jag fick i födelsedagspresent igår, Aromatic Hand Cream från Darphin, otroligt bra. Jag har varit så himla torr om mina händer i vinter men redan nu känns dom otroligt len =) I like it a lot!

Kalasbilder

Här kommer lite bilder från både det "stora" kalaset igår och vårt eget lilla familjekalas i onsdags =)

                                                                                  

Kalas och mycket annat!

Igår var det kalas för hela slanten här hemma hela dagen så jag hann knappt titta åt datorn =) Men nu är allt kalasande över för i år så nu har jag tid för bloggningen igen. Blev ett jätte lyckat kalas med både vänner och släkt och min taktik med att inte säga någon speciell tid fungerade, alla kom i omgångar så det blev aldrig för trångt här hemma. Mamma och pappa kom ner på förmiddan för att hjälpa mig att göra ordning tårtor och massa annat eftersom M var på Drakborgen. Jag är så lyckligt lottad som har dom, ställer upp i ur och skur för mig och vet inte hur jag skulle klara mig utan dom. Behöver bara pipa till så hjälper dom mig med alla mina problem, jag hoppas jag en dag kan betyda lika mycket för Felicia som dom betyder för mig, det är värt så otroligt mycket.

Felicia gick sina första tre steg utan att hålla i sig i något på självaste 1-års dagen och sen har hon tagit några steg varje dag men vill inte riktigt släppa och ge sig iväg själv än men det är nog nära nu =) Hon fick ett par jätte fina vita "lära gå skor" igår av sin mormor och morfar och det märktes stor skillnad direkt när hon gick i dom.

Både jag och Felicia ska passa på att tacka för alla otroligt fina presenter vi fick igår, vi är såå tacksamma. Hjärtat fick så mycket fina kläder och lego och mycket annat, ska visa bilder vid tillfälle. Ska även lägga ut lite bilder från kalaset lite senare. Nu ska jag dricka en kopp kaffe =)


Stressig tillvaro

Nu är jag tillbaka =) Gårdagen var så stressig med massa saker inbokade så jag hann tyvärr inte blogga något, på kvällen var det teambuilding och bowling så jag och hjärtat sov hos mamma och pappa inatt. Vi klev upp tidigt imorse och skyndade iväg och handlade allt till helgens kalas. Så nu har jag bakat bullar och havrekakor plus städat lägenheten, måste våttorka golven här snart. Sen är det bara muffins och chokladbollar kvar att göra idag *phu* Tårtorna gör jag imorgon =)

Ska lägga in lite bilder senare som jag knäppte när sessan öppnade sina paket på sin födelsedag och det var även premiär för glass och chokladsås för henne, det var smaskens =)

Måste bara berätta att Felicia äter mer än någonsin nu, tror hon äter igen magsjukan hon hade =) Idag till lunch åt hon en av de större 1-års burkarna som Semper har och hon åt upp hela den och sen till efterrätt åt hon en hel banan?! När den var slut var hon såå ledsen så hon åt två kex också, det fanns ingen botten =)

Kyrkis

Planen för dagen var att fixa massa hemma för jag har väldigt mycket att göra inför lördagens kalas plus en massa annat som ska göras. Men tanken var även att jag skulle besöka kyrkis på eftermiddagen med Felicia, måste ju göra något roligt för henne på hennes födelsedag och allt. Men när jag vaknade upp till detta pissväder kände jag inte för att ge mig ut på någon promenad och se ut som en dränkt katt när jag kom fram.

Men efter en förmiddag med en otroligt gnällig liten tös som ville ha hur mycket uppmärksamhet som helst så ändrade jag mig rätt kvickt igen, kyrkis var nog det hon behövde plus att jag har ju faktiskt både körkort och bil som kan användas =) Stimulans var det hon behövde, hon njöt i fulla drag och var super glad hela tiden sen slocknade hon i bilen på vägen hem =) Jag måste försöka ta mig dit en dag i veckan med henne.

Nu ska jag fixa lite här för när M kommer hem blir det lite "kalas" här hemma =)

Happy Birthday!

Idag är en STOOR dag för idag fyller vår lilla skatt 1 år!! Tänk att det är ett år sen vi fick träffa henne för allra första gången, det var helt overkligt då och är lika overkligt idag, att vi få rå om denna lilla underbara varelse varje dag. Det blev ingen paketöppning till morgonen eftersom pappan åker så tidigt och Felicia sover lite längre på morgonen nu så M kommer hem lite tidigare istället och då ska vi tre ha lite KALAS här hemma för hjärtat =) Sen blir det "rätta" kalaset på lördag med vänner och släkt.

Men jag och hjärtat tog en födelsedagsdans till Stevie Wonders Happy Birthday =) Mina ögon fylldes med tårar när jag tittade ner på hjärtat och tänkte tillbaka på det här året. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket hon betytt för mig det här året och hur mycket jag älskar henne, den dagen jag kan beskriva det ska jag berätta det för dig mitt hjärta.

GRATTIS PÅ DIN 1-ÅRS DAG!!

297515-243

Vaccination

Vaccinationen idag gick super bra, Felicia bara tittade på sprutan och sen på mig och gav ifrån sig en suck när läkaren stack henne, inte ett pip... hon är väl härdad nu stackaren =) Efter BVC blev det lunch date med Lindsy på stan, hon verkar för närvarande vara Felicias stora favorit... myssit!

Nu har vi precis haft besök av Felicias farmor och kusiner så nu ska jag stöka undan all disk här.

Godmorgon!

Åhh jag mår mycket bättre idag, himmel så skönt =) Men så har jag sovit inatt också, jag somnade kl nio igår kväll och Felicia sov till halv åtta imorse... förutom lite välling vid halv sex. Helt underbart var det och jag behövde det verkligen.

Nu har jag och Felicia ätit lite frukost här och läst lite böcker och nu ska vi göra oss ordning för vi ska iväg på ett-års kontroll med vaccination här snart.

297515-240

297515-241

297515-242

Tråkig!

Jag känner mig väldigt tråkig idag här på bloggen men jag har tyvärr absolut ingen ork för att skriva så mycket. Jag mår inte alls något vidare, ont i kroppen, fryser, ont i huvudet och ont i magen... bara bunta ihop och slå ihjäl =) Hoppas verkligen jag är piggare imorgon då det är date med tjejerna i vanlig ordning på tisdagar... Hoppas att det bara är att jag har kraftig sömnbrist för jag är SJUKT trött.

Tänk att nu är det inte många dagar tills vår lilla skatt fyller 1 år!! Jag kan inte förstå att tiden har gått så här fort....älsklingen min =)

Godmorgon måndag!

Känns som en evighet sen jag var på jobbet nu men nu är jag här igen =) Jag mådde verkligen risigt imorse när jag klevupp och trodde för ett ögonblick att nu har jag också blivit sjuk men jag bet ihop och åkte upp på jobbet och nu känns det bättre. Är sjukt trött idag för jag kände redan igår kväll att jag låg på kraftigt minus på sömn kontot efter den här veckan, och inatt hade Felicia en riktigt dålig natt då hon hade jätte ont i magen och världens hosta... lilla gumman. Vill så gärna att hon ska få bli frisk nu.

Men nu ska jag ta tag i lite jobb här, ha en underbar måndag!

Godnatt födelsedag!

Jag  vet inte riktigt vad det är med mig idag men jag är såå sjukt trött och vill bara sova, mår lite sisådär också och hoppas verkligen att det inte är min tur att bli sjuk. Den som lever får se... Tänkte att jag skulle krypa ner i sängen och titta lite på tv innan jag somnar.

Fick nyss ett jätte trevligt samtal från min vän Therese, var alldeles för längesedan vi pratade så det var så kul att hon ringde, tack vännen =)

Vi hittade en ny "Felicia favorit" idag, ris med soya verkade hon tycka var hur gott som helst för hon ville aldrig sluta äta från min mat. En liten gourmet tjej =)

Shopping!

Åhhh me like! Både igår och idag har jag fått shoppa en hel del, inget till mig själv dock men en hel del hem, men jag blir lika glad av sånt så nu ska jag "fixa" här =) Det fick bli som min egen födelsedagspresent till mig själv, tyckte jag var värd det =)

Jag har köpt tyg till nya gardiner i köket, en matchande kaffeburk... i marimekkos unikko mönster. En vas med med tulpaner, ljusstakar, ramar, tavellister och lite smått och gott. Jag har även fått bokstäverna som jag beställt till Felicias rum så dom måste jag hämta på posten. Är "stora" träfiber bokstäver som jag ska måla i rosa och ställa på en tavellist i hennes rum där det såklart ska stå "Felicia" och dom ska såklart vara.... ROSA =)

Nu är M och hämtar hem lite Kina mat så vi ska mysa med lite födelsedags middag här hemma alla tre =)

297515-239

Den nya vasen och tulpanerna....

För det är ingen vanlig dag...

För det är MIN födelsadag, hurra hurra hurraaaa! Hihiii jag blir som ett litet barn när det är födelsedagar, tycker det är jätte kul =) Jag och Felicia skulle egentligen haft lite kalas idag med släkten men eftersom det varit lite sjukstuga hemma hos oss så skjuter vi på det till nästa helg. Men jag blev uppvaktad av mina föräldrar imorse och mamma och Felicia sjöng lite och kom med paket, myyys!

Nu ska vi göra oss färdiga att åka hem till pappan!!

Melodifestival

Jag och Felicia bestämde oss för att stanna hos mamma och pappa till imorgon, det typiska i det hela var att M fick åka hem igen efter bara en liten stund på Drakborgen för han kände sig så dålig. Han har varit hemma hela dagen och vi här men kanske var bra att han fick lite lugn och ro och kunde vila ut ordentligt för han är inget pigg alls... vi får åka hem och ta hand om honom imorgon istället. Nu har vi tittat på melodifestivalen och jag gillar verkligen Sibels låt, hade inte hört den innan, vilken röst hon har!

Idag har hjärtat ätit huur bra som helst, mycket mat till både lunch och middag så det här går verkligen åt rätt håll, hoppas bara det håller i sig. Hon har även sovit jätte lite idag men ändå varit på ett strålande humör, hon har säkert massa energi som fått vara "vilande" ett tag =) Nu sover hon dock gott och jag ska snart krypa ner brevid henne och njuta av att få ligga och lukta på henne hela natten.

Imorgon när jag vaknar är det MIN dag, som jag älskar födelsedagar! =)

Godmorgon snöiga lördag!

Åhhh neej! Jag som inte trodde det skulle bli något mer bakslag med snö, jag vill ha vår NU!! Här har det snöat tokmycket inatt och gör det fortfarande, ser ut som en riktig vinterdag, lite för sent kan jag tycka... Vår natt gick helt klart över förväntan, Felicia fick inget ont i magen alls och drack två hela vällingflaskor, en vid halv fyra och en vid sju, jätte bra =)

Idag är jag och hjärtat själva, IGEN... M har jätte mycket att göra nu med Drakborgen när det inte är länge kvar tills dom öppnar men så är det =) Så vi tänkte nog åka upp till mamma & pappa i Härnösand för att få lite sällskap och lite mat =) Aldrig fel... Inget roligt väder bara att köra själv i... =(

Hoppas ni får en alldeles underbar lördag och ta hand om er!

Natti natti

Efter en ganska slitsam vecka och några jobbiga dagar på sjukhuset känner jag mig faktiskt helt slut i kroppen och huvudet. Så jag tror jag ska gå in och göra M sällskap som redan ligger i sängen... undrar om det är hans tur nu, maginfluensa med ont i magen och feber har han också nu. Han har aldrig haft feber tidigare så länge vi känt varandra.... han är nog påväg att bli riktigt sjuk, suck!

Tror jag ska ta och byta yrke till sjuksyrra... Flisan kan du ge mig nåra tips =)

GODNATT och DRÖM SÖTT allihopa!

Min kärlek!

297515-237


Åhh vilken lättnad det är för mamma hjärtat när man ser sitt hjärta må bättre, Felicia åt nästan en hel potatis mosad med smör till middag idag och sen drack hon mer välling än på länge. Får se hur natten går om hon hon får ont i magen, risken är nog ganska stor...

Lite lek hann vi med också, hon är förvånansvärt pigg och vi lekte lite tittut i hennes tält och en liten sväng med lära gå vagnen blev det också, såå härligt =)

Nu duschen för mamman och sen ska jag hälla upp en stoor godisskål till mig själv och njuta att det är fredag och vi är HEMMA alla tre tillsammans =)

297515-238

Sova

Nu sover både mitt lilla och stora hjärta brevid varandra i vår säng, jag känner mig för rastlös för att vila när jag varit "instängd" i två dagar. Ska packa upp våra saker och städa undan lite här så vi kan njuta av fredags kvällen med gott samvete. Idag blir det hämt pizza till middag, har inte så mycket energi för något annat idag.

Hoppas ni får en mysig fredags kväll!

Hon blev bara sämre...

Skrev ju i onsdags hur hjärtat kändes sämre igen men hoppades att hon skulle må gott av lite sömn, tyvärr hade jag väldigt fel. När hon väl vaknade igen var hon slöare än tidigare och bara reste upp huvudet lite för att titta så jag var där och sen ville hon somna om igen, hon sov på mitt bröst i fyra timmar... Jag fick inte i henne något att dricka eller äta överhuvudtaget så då tog jag och ringde upp till sjukhuset och dom ville att vi skulle komma upp med henne. Där fick vi komma in snabbt som tur var och vi träffade en jätte bra barnläkare men det slutade med att hon ville lägga in Felicia. Så vi blev inlagd och fick komma hem idag, ÄNTLIGEN! För fyy så hemskt det är att vara på sjukhus och se hjärtat så ynklig, det gjorde så ont i hjärtat på mig.... eftersom vi dessutom var magsjuke patienter var vi isolerade och fick inte gå utanför dörren till vårt rum, misär =(

Direkt på kvällen när vi kom in så tog dom en hel del prover och satte dropp på Felicia i foten, det var nog hittills det jobbigaste jag gjort med henne. Hon skrek helt hysteriskt och ropade mamma och ville bara att jag skulle ta henne därifrån.... allt jag kunde göra var att sitta och krampaktigt hålla fast henne så dom inte skulle göra illa henne mer än nödvändigt, fyyyy var inte långt ifrån tårarna där. Mitt i allting fick hon även tillbaka feber, det blev stopp i tårkanalen på henne så ögat svällde upp jätte mycket, hon var röd i öronen och när dom lyssnade på hjärtat hörde dom ett blåsljud. Det sista visade sig vara vanligt när små barn har feber och infektion i kroppen för då får hjärtat jobba så hårt, phu!

Nu sitter hon här brevid och är betydligt piggare än hon varit och har både ätit och druckit lite sen dom kopplade bort droppet mitt på dan idag och även fått behålla det en stund innan det kom ut igen =) Så strax efter lunch fick vi åka hem till pappa igen, som vi har längtat =)

297515-234

En trött sessa och med ett svullet vänster öga...

297515-235

Lilla skatten med droppet i foten...

297515-236

Lilla fossingen där dom stack så de gjorde ont...

Ballonger och presentpapper

Blev en stressig förmiddag för jag hade huur mycket tvätt som helst att ta rätt på och har fortfarande en hel del kvar. Sen tog vi en prommis ner på stan i det härliga vädret, idag igen =) Där mötte vi upp Linda och Leon för lite lunch, kycklingsallad på Charm, jätte gott!

Jag passade även på att handla lite ballonger och presentpapper inför sessans kalas i helgen, hittade dock inga passande servetter så det måste jag försöka fixa imorgon.

Nu sover hjärtat som känns lite hängigare idag igen, hoppas det gått till sig när hon fått sova en stund.

Mys med tjejerna!

Idag är det tisdag och enligt traditionen är det date med tjejerna, idag blev vi tyvärr lite av tio små negerpojkar men Flisan, Eva och jag ska iaf träffas =) Vi ska mötas upp på 1891 för ett glas vin, vardagslyx, sånt behöver vi mer utav! Tur i oturen var att Eva hade så ont i huvudet och skulle inte dricka något vin så då får jag både hämtning och skjuts hem så jag kundet lyxa istället.

Vem vet, jag kanske blir på pickalurven av ett glas vin... fnissar =)

Middagsdags!

Nu är det snart dags för middag här, M väntas komma innanför dörrarna när som helst =) Idag blir det kyckling, bulgur och guacemole, tillsammans med en god sallad, mums!

Är det några som har några goda recept eller bra middagstips får ni JÄTTE GÄRNA skriva det till mig här i bloggen, alltid roligt med något nytt =)

Smaklig måltid för er som har middagen framför er!

Härliga väder

Vi tog oss ut på en liten prommis i det otroligt HÄRLIGA vädret, kan knappt bli bättre än så =) Var jätte skönt att få komma ut en sväng efter några sjuk dagar inomhus. Vi hamnade även en liten stund hos Felicias farmor för lite fika och där var även kusin Wilmer idag. Syntes verkligen vad Felicia också längtade ut för hon blev jätte glad när hon såg Wilmer... =)

297515-231

Kusinkram!

297515-232

Ska vi pussas också kanske? =)

297515-233

Godmorgon soliga tisdag!

Här har vi en alldeles underbar vintermorgon måste jag säga för det är minus sju grader, men det är klarblå himmel och strålande sol. Vi är alla friska och Felicias feber är mycket lägre idag =) Får se om vi kanske tar oss ut en liten stund idag kanske.

297515-229

297515-230

Natti natti

297515-228



Nu ska vi krypa ner i sängen och hoppas på att det blir en bra natt för hjärtat.

Håll tummarna för att vi är friska imorgon när vi vaknar, natti natti!

Effektiv

Nu har jag haft tvättstuga och kört en massa maskiner så nu är all tvätt från magsjukan ett minne blott, endast Felicias älskade giraff kvar att tvätta... men den är lite svår att ta ifrån henne på kvällen för då somnar hon inte. Men det var ledigt hela dagen imorgon också i tvättstugan och eftersom vi ändå bara blir hemma så ska jag passa på att tvätta som bara den =) Hann även med att städa undan lite här, bädda rent i alla sängar och sätta nya tulpaner i vasen... I like it!

Status

Felicia fick i sig lite puré nu till middag igen, några fler tuggor än på förmiddagen. Känns super bra! Hon har även druckit välling och en hel del vätskeersättning och allt har hon fått behålla. Har inte tagit någon mer feber på henne men hon känns fortfarande väldigt varm.

Snart är det middagsdags här hemma, passade på att åka och handla idag när M också var hemma så nu är det påfyllt =) Ikväll blir det pasta med kräftstjärtssås, gott!

Vår nya vagn!

Har ju utlovat bilder på vagnen jag köpte förra veckan så här kommer dom, jag bara ÄLSKAR färgen =) Har inte invigt vagnen än förutom igår kväll då hjärtat halvlåg i den brevid oss så jag ska inte uttala mig än vad jag tycker för övrigt om vagnen, men det kommer!

297515-226

297515-227

Hemma idag!

Vi bestämde oss för att vara hemma båda två med Felicia idag eftersom vi inte visste om vi skulle behöva åka in med henne. Jag brukar ju vanligtvis jobba på måndagar men det kändes inte bra att åka ifrån henne, särskilt inte eftersom det är några mil iväg om det skulle bli något...

Men det har vänt tack gode gud, hon har inte kräkts något mera sen igår kväll och har nu fått i sig lite majsvälling och några tsk potatis-och majspuré plus lite vätska. Hon har fortfarande väldigt hög feber och är absolut inte pigg men det är stor skillnad mot för igår kväll.

Nu ska jag passa på att städa hela lägenheten då vi är hemma båda två, vill städa bort alla magsjuke bakterier och vill även att det ska vara kliniskt om vi själva åker dit på denna hemska sjukdom. Hemska tanke!

Trevlig vintermåndag, ialla fall i den här delen av landet =)


Det hjälpte inte...

Strax efter mitt inlägg så kom allting upp igen, hon ryckte och betedde sig lite konstigt i sängen så jag plockade upp henne och gick lite med henne. Då kräktes hon ner hallgolvet, sig själv och mig.... blir så förtvivlad när hon inte får behålla någonting och när vi inte heller får ner hennes feber...

Tur jag har min personliga sjuksköterska Lisa så nu har jag pratat lite med henne och om Felicia är likadan imorgon bitti så åker vi in med henne.

297515-224

297515-225

Håller tummarna!

Sitter nu och håller tummarna för att hjärtat ska få behålla den vällingskvätt jag gav henne för en stund sedan... hon har inte fått behålla någonting på hela dagen så nu var hon helt slut innan hon somnade. Hon har sovit nästan hela dagen och vaknat till ibland för att bara orka vara vaken i ca 5-10 min sen somnar hon igen... Febern var 39,4 nu senast jag tog den så när hon vaknar till nästa gång ska jag försöka få i henne lite alvedon.

Min stackars lilla älskling!

Status=Magsjuka

I fredags blev det en super stressig förmiddag då jag blev tvungen att jobba från lunch, så jag gjorde ordning mig och hjärtat och packade ihop våra saker sen skyndade vi upp till Härnösand. Eftersom M skulle ut med några kompisar på kvällen så hade jag bestämt att jag och Felicia skulle stanna i stugan till på lördag med mina föräldrar. Vi åkte hem igår på eftermiddagen för på kvällen var det middag med "familjerna Drakborgen" otroligt god mat fick och det var jätte trevligt ändå TILLS....

Jag gick in för att kolla till hjärtat som låg och sov i sin vagnsinsats, hörde att hon grät lite och när jag kom in såg jag till min fasa att hon låg i jätte mycket kräks så det var bara att packa ihop våra saker och åka hemöver. Bara en stund efter att Felicia somnat om kom nästa kräk omgång så magsjukan var ett faktum. Nu har hon varit dålig hela natten och hela dagen, kräkts en massa gånger och har ganska hög feber så hon är allt annat än på topp... Mitt lilla hjärta jag lider så då hon är så här dålig. Jag har verkligen inte fått i henne något på hela dagen mer än några teskedar vätska... inte så bra =(

RSS 2.0