Bloggpaus!

Men nu är jag tillbaka, mer inspirerad än någonsin =) I helgen har jag varit i Stockholm och haft en riktig tjejhelg med Fia, såå mysigt var det, precis vad jag behövde nu =) Vi har shoppat, myst, druckit massa vin, ätit gott och besökt Sthlms nattliv och jag har bara fått vara Anna en hel helg och bara tänka på mig själv. Jag fick ett härligt lugn i kroppen efter den här helgen och många tankar har ramlat på plats efter några månader med mycket upp och ner... nu känns det som jag vet vad jag själv vill och behöver.

Men idag är jag tillbaka i vardagen och vabbar med Felicia, hon är dock ganska pigg men har en hemsk hosta... men jag tror nog att det får bli dagis imorgon. Idag vill jag ge mitt hjärta en STOR guldstjärna för hon har varit så otroligt duktig på att sluta med blöja, har det aldrig hemma nuförtiden, oftast utan på dagis och inatt sov hon sin första natt utan blöja och det gick sååå bra. Vaknade och gick upp och kissade en gång men annars höll hon sig hela natten, mamman blir stolt! =)

Hjärtat sover gott på soffan nu men när hon vaknar ska vi ta en prommis bort till macken och hämta ett paket till mig =)

♥ Kramar Anna ♥

Onsdag!

Ikväll har vi varit på kalajs, min "lilla" kusin Anton gick och blev 16 år, vad hände med tiden?! =) Blev middag på donken innan för ikväll orkade jag inte med något annat... Är trött och har en hemsk huvudvärk idag, Felicia har två nätter i rad nu vaknat vid halv ett och varit jätte arg och ska inte sova något mer säger hon =/ Känns ju sådär kul tycker jag med tanke på att då är jag typ döendes....  Vet inte varför de blivit så, hon är inte helt vaken heller... känns som att hon är mellan att sova och vara vaken, knasiga skrotråtta. Hon fick även ett fruktansvärt utbrott idag på dagen, hon skulle inte klä på sig... Sparkade, rev och slog sin mamma, inte så kul =(

Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av Greys, måste bara skynda mig att plocka undan lite disk och hänga lite tvätt...

♥ Kramar Anna ♥


Kvällsfika...

Inte ofta jag fikar nått på kvällen innan jag går och lägger mig, händer nån gång ibland... Men nu tänkte jag att jag skulle njuta av mitt nybakta bröd, det är ju som godast då =) Och till det så drack jag ett glas kall O'boy, jag veeet, värsta sockerbomben, men hur gott var det inte då =) Kan inte ens komma ihåg jag drack det senast...

Kanske jag slipper mitt illamående inatt, sen jag hade magsjuka så mår jag fortfarande lite småilla, speciellt när jag är hungrig och även på nätterna... Men inatt hoppas jag på en natt med BRA sömn ända tills imorgon bitti =)

Natti natti ♥

♥ Vänner ♥

Idag har vi haft mina "tisdagstjejer" på middag, såå mysigt. Nu är min kropp fylld med lite extra energi efter detta besök, tycker om er så mycket mer än ni anar och varje gång jag är med er inser jag hur mycket jag saknar att ha er nära ♥

Jag bjöd på en Kräftsoppa och till det blev det hembakt bröd, lät som det blev uppskattat =) Både jag och hjärtat fick present, själv fick jag ett litet spa-kit så nu ska jag ta hand om mig själv så jag kan lukta lite gott och njuta. Tack!



Söta lilla Axel...





En puss måste han ju såklart få ♥

Ny vecka!

Måndag igen, tänk så tiden går fort... Först en ganska vanlig dag på jobbet, sen hem och pussas lite med hjärtat innan det var dags att styra upp lite middag. Sedan fick hjärtat vara med mormor & morfar för jag var och spelade innebandy med några från jobbet, fyy så jobbigt de var, tragiskt hur otränad man blivit... men jag ska försöka ta tag i det nu. Spinning är inbokat på fredag lunch, hoppas jag får ihop tiden bara =)

Känner sån stress nuförtiden över allt man vill hinna med, har ständigt ont i magen för de är något man är stressad för... Jag vill vara en bra mamma och ägna mycket tid åt Felicia, jag vill hinna träffa alla mina vänner mer än idag, jag vill hinna hålla fint hemma och kanske fortsätta göra om lite och sen vill jag försöka hinna träna lite. Känns inte som jag hinner med något bra... allt blir bara halvhjärtat =/ Måste försöka börja planera lite bättre tror jag...

 


Titta så fina kläder som mamma/mormor kom hem med från Sthlm idag =) Två små söta västar till hjärtat, en i svart och en i jeans... sen några trosor till stora tjejen!

1...,9

Ibland kommer hjärtat in i faser då jag tror hon gör ett riktigt "skutt" i utveckligen, glömmer av mig att skriva om de här i bloggen, trots att det är egentligen mest därför jag bloggar, för att sen komma ihåg allt och ha det dokumenterat. Hon har blivit otroligt duktig på kort tid att vara utan blöja, kan i princip vara utan en hel dag... till och med när hon sover =) Men på natten fortsätter vi ett tag till. Sen har hon under en period varit väldigt intresserad av att räkna, men kastat om siffrorna som hon velat... men nu har det lossnat, och hjärtat kan... räkna till nio, hennes mamma tycker hon är super duktig =) Inte bara en gång, utan gör det lite nu och då, så de är ingen lyckträff som jag själv trodde först.

På tisdag kommer mina favorittjejer hit på middag, länge sen dom var här nu =) Måste bara fundera ut vad jag ska bjuda på... kanske soppa?! Och baka något gott bröd till så jag får inviga min nya brödpåse =)



Stelton brödpåse, fast min är helvit.... jag älskar den redan =)

Hata magsjuka!

Hur kunde jag tro att jag skulle klara mig?! Igår efter lunch började känna någon konstig känsla i kroppen, åkte och handlade och solade lite med de blev bara värre... Åkte ut till stugan för att hämta hem hjärtat men jag hann inte mer än innanför dörren så var magsjukan ett faktum, fyyy säger jag bara =( Tur att jag ändå var där ute så mamma & pappa kunde hjälpa till med hjärtat för jag var helt borta. Nu håller jag bara tummarna att jag inte smittat dom.

Men nu mår jag bra igen, har mest varit trött och sliten idag och inte orkat gjort så mycket vettigt. M kom och hämtade hjärtat imorse för det var ju hans helg, så hon får vara med honom tills imorgon. Jag ligger i soffan hemma hos P och slappar, han är på stan och hämtar lite sallad till oss.... passar mig perfekt idag =) Sen blir det Melodifestivalen och fortsatt ryggläge i soffan =)

Nu blev texten jätte konstig... och jag får inte till det?!

Mot stugan...

Jag har nu packat ordning våra saker så jag och hjärtat åker ut till stugan med mamma & pappa, dom är lediga imorgon så då får Felicia vara med dom så jag kan jobba. Vi mår fortsatt bra så jag hoppas och tror att vi är klar med det här nu, men jag vågar inte riktigt ropa hej än. Annars så har vi haft en jätte soft dag här hemma, mamma kom förbi med lite lunch och sen kom P förbi och fikade och myste lite med oss =)

Hjärtat har varit utan blöja hela dagen idag och det har gått super, även när hon sovit... Lilla skruttan håller på att bli en stor tjej =)



Tänk så varm man kan bli inombords när man får såna här saker på posten, vanlig hederlig post är verkligen underskattat, du gjorde min dag vännen =) Tack så jätte mycket! Ett rosa litet vetehjärta att värma och hålla i min hand för att känna ro...

Födelsedagsbarnet



M skickade mig en underbar bild på hjärtat...

Statusen här hemma är än så länge bra, Felicia är rätt pigg och jag känner fortfarande ingenting =) Hjärtat har dock ingen matlust och har inte ätit mer än vällingen imorse men hon äter nog när hon blir hungrig...

Måste visa en underbar present jag fick på posten i veckan, har totalt glömt bort att lägga ut den... Blev så rörd när jag fick den ♥

Vad är det för en dag....



Nej det är ingen vanlig dag för idag fyller min lilla älskling 2 år!! Så vi har öppnat paket här på morgonen och nu sover hon gott i soffan framför sin nya Emil-film =) Tror vi klarade oss ganska lindrigt undan från magsjukan *håller tummarna* för hjärtat kräktes fyra ggr, sista gången vid tolv inatt och sen slutade det. Hon har både druckit välling och vatten och fått behålla det. Själv känner jag ingenting...än så länge iaf =) Har precis njutit av en god frukost i lugn och ro. Hjärtat fick mest leksaker av mig idag, hon fick så mycket kläder häromdagen så jag tror hon uppskattade det =) Bla. ett lottspel, lego, leklera och lite annat =) Jag har en påse med kläder också men den kan jag slå in så hon får i em.

Nu ska jag passa på att tvätta och röja undan här, jag vill städa ut magsjukan genast!

♥ Kramar Anna ♥

Magsjukan har knackat på...

Neeeeej! Jag hoppades tyst inom mig att vi slapp det den här gången, men icke!! Felicia uppträdde lite misstänkt efter dagis då ingenting var bra, mycket gråt för minsta lilla och ville absolut inte äta middag eller dricka välling. Mycket riktigt så kom det en riktig omgång efter ett tag, stackars lilla hjärta... Känns som hon varit sjuk tillräckligt den här vinter, men inte det inte. Och som om det inte vore nog så fyller hon ju år imorgon, nu får hon vara sjuk på sin 2-års dag.... =( Jätte tråkigt!! Nu hoppas jag verkligen att jag klarar mig, vill inte bli sjuk och samtidigt behöva ta hand om henne.

Tur att jag har Greys att glädja mig åt ikväll mitt i all denna bedrövelse.

♥ Kramar Anna ♥

Godmorgon onsdag!




Tack!!

Igår hade jag och hjärtat lite kalas för våra vänner, rosa igen... =) Var så mysigt att träffa alla igen, var väldigt längesen nu, jag fick ett jätte fint halsband av underbara Johanna & Mattias, en super fin blombukett och en vit orkidé. Hjärtat fick också jätte fina kläder och en giraff bok, till hennes stora lycka =)

Jag vill bara säga stort tack för alla gratulationer, mail, sms och allt... ni är dom bästa!

Nu äre bäst jag återgår till husfruarna, är ju bara paus nu =)

♥ Kramar Anna ♥

Rosa kalas!



Hjärtat blåser koncentrerat ut ljusen på tårtan

Idag har vi haft kalas för hjärtat... rosa kalas =) Eller de var ju faktiskt för lilla mig också =) Alla mina bakverk hade något rosa i sig, alla balonger var rosa och servetterna var rosa... jaa de var verkligen ett rosa kalas.  Fick dock inte så många bra bilder men imorgon blire lite mer firande med våra vänner så då kanske jag får några bättre. Felicia fyller ju år på torsdag, men då åker hon till M och då kändes de bäst att ta det idag. Vi fick båda två så mycket fina saker, hjärtat fick super mycket fina kläder... välbehövligt när hon växt ur så mycket på slutet. Själv fick jag presentkort, ansiktsbehandling och en vit Stelton brödpåse som jag spanat på så länge =)

Efter kalaset så åkte vi och tittade på morbror Marcus när han spelade hockey och sen kom han förbi så beställde han och jag lite onyttig mat och sen blev de kaffe i soffan framför Gossip Girl, såå skönt.

Ikväll har jag också beställt Leilas nya tidning som kommer ut i slutet av den här månaden, massor med nya idéer om inredning, bakning och massa annat.





Felicia läser bok med sin favorit "Eji" (Eric) =)

Min kärlek

Efter ungefär en timme ute så gav vi upp och gick in igen, Felicia somnade inom loppet av 5 min på soffan... tar på krafterna med frisk luft. Men såå kul tyckte hon de var, vi åkte kana, hade snöbollskrig och springtävling =)



Klara, färdiga, spring....



Sen tog de stopp, och de var ju kanske hur kul som hellst =)



Så kul att det inte gick att sluta skratta...



Nu ska jag dressa om här och när hjärtat vaknar ska hon också få sig en ny outfit... så vi kan gå ner på stan och fixa lite ärenden, sen tror jag även det blir lite fikamys! =)





Off we go!

Här startade vår dag 05.45, då tyckte Felicia att de var dags att kliva upp... sådär tyckte mamman men de var inte så mycket att göra, bara att kliva upp =) Fördelen är att jag redan hunnit plocka undan tvätt, köra en ny maskin tvätt, ätit frukost och nu är vi startklar för att gå ut och leka. Planen var egentligen att gå på badhuset idag men med anledning av den tidiga morgonen och att Felicia somnade vid halv tio igår så känns de som hon kommer vara för trött för det... får bli en annan dag.

Annars så har hjärtat blivit såå duktig på att inte ha blöja, senaste dagarna här hemma har hon sagt till flera gånger att hon vill gå på toaletten, några olyckor har det blivit men det får man ta såhär i början, vi jobbar på med det =)

♥ Kramar Anna ♥

Sundsvall tur & retur!

Har ganska nyligen kommit hem från Sundsvall då jag varit och lämnat hjärtat hos M, men hon kommer hem igen till mamman redan imorgon *skönt* När vi kom ner till storstaden åkte jag ner på stan och fixade några ärenden, sen mötte vi upp M och gick och åt och sen följde jag med dom hem en sväng och busade och badade med hjärtat, ingen blev gladare än hon =)

Hade tänkt jag skulle passa på att plocka undan och städa till lite här hemma så jag inte hade så mycket kvar till helgen, men så många gånger som jag var påväg att somna på vägen hem har jag nog inte varit med om, så jag tänkte faktiskt vara tråkig och krypa ner i sängen redan nu. Då kanske jag är pgg och får mycket gjort på jobbet imorgon.

♥ Kramar Anna ♥

Rosa glitterkakor...

Fick ett recept av en kollega på små mördegskakor med marräng och mandel, super goda när jag fick smaka hennes. Men eftersom jag bestämt mig för att ha ett rosa kalas till sessan slog jag till och hällde i lite röd karamellfärg i marrängen, vet inte om de var så jätte bra. Resultatet blev iaf små kakor med rosa glittrig sörja över, men men dom blev rosa och dom smakade faktiskt riktigt bra =)

För övrigt så har jag väl själv förstått att jag är inne i någon "period" för tillfället, fick prata av mig med lilla mamma idag på lunchen, så lilleskutt tårarna kom... inne på Thairestaurangen, kanske inte stället jag ville sitta och gråta på =/ Sen har jag min underbara vän Johanna, som alltid säger rätt  saker och som alltid lyssnar på mig, du betyder så mycket för mig. Min chef som varit ett jätte bra stöd för mig det senaste året, sa en gång till mig att i många fall kommer det ett bakslag, och ibland behövs det för att man skall kunna bearbeta allt och verkligen kunna gå vidare. Jag förstog inte vad han pratade om... Men allt han ville var att jag skulle vara beredd den dag det kom, det var jag inte... jag var inte alls beredd på att det skulle komma nu...

♥ Kramar Anna ♥


Onsdag

Jag är allt annat än sysslolös den här veckan, är så mycket jag vill hinna med innan kalaset på söndag...varför är man alltid ute i sista sekunden?! Idag efter dagis och jobb så åkte vi en sväng på Dollar här i Härnta, ville få tag på en vaxduk som jag kan lägga på köksbordet när Felicia ritar och pysslar där, men dom hade inga så jag får söka vidare. Sen blev det driven på donken och hem för att äta, skönt när det går snabbt ibland =) Sedan fick vi främmande av min faster och kusiner plus att jag hunnit med att baka lite cupcakes ur Leilas bok... får se hur dom smakar på söndag, frös in dom idag för att garnera med frosting inför kalaset. Nu har jag precis tagit fram lite mer smör och ska baka en kaka till för dagen sen räknar jag mig som klar för idag.

Efter allt detta är jag värd en mysstund i soffan med världens bästa Johanna ♥ och världens bästa Greys!

♥ Kramar Anna ♥


Natti natti

Äntligen är dom tillbaka, dom små husfruarna!

Nu orkar jag inte göra mer här idag så jag tror jag ska ta mig en trappa upp och krypa ner under mitt sköna täcke, hoppas på en bra dag imorgon... Går fortfarande omkring med en lite nedstämd känsla i kroppen, jag borde ju vara glad nu?! Men jag känner mig mest låg och väldigt trött...

Bakning pågår...

Jaa idag tycker jag faktiskt att jag varit ganska effektiv, när jag hämtade hjärtat på dagis så promenerade vi direkt till Ica och handlade lite. Sen hem för att baka kärleksmums, med rosa strössel som garnering, såklart =) Tvättade en maskin tvätt, diskade lite och gjorde storkok av spagetti & köttfärssås, flera matlådor till mig, mycket bra! Fast sen får jag såklart dåligt samvete för att jag kanske inte umgåtts och lekt tillräckligt med hjärtat, imorgon ska jag bara kramas och umgås med henne hela em... Nu sitter hon och myser framför Emil och ögonlocken ser rätt tung ut. När hon somnat ska jag passa på att baka Nougatkakor också.

Ikväll är de premiär för Desperate, lovely! Men tänk om jag hade bott närmare mina "sejer" då hade vi kunna myst, som förr i tiden =( Ska annars försöka komma i säng tidigt för jag har fruktansvärt ont i halsen, vill inte bli sjuk nu =(

♥ Kramar Anna ♥

Hungrig redan?!

Måste blivit något fel på mig, nästan en timme kvar till lunch och jag är redan hungrig... Andra dagen med matlåda, bra jobbat Anna =) Igår blev det en smarrig kycklingsallad med massa gott, och en matlåda till mig.

Var tvungen att skriva av mig på några rader för jag sitter just nu och tar tre djupa andetag, ekonomisystemet hänger hela tiden för mig så jag var nära att slänga ut min dator här en stund.... ska kolla om det blivit bättre nu!

♥ Kramar Anna ♥

Sovrutiner...

Jag är så lycklig för Felicias sovrutiner har blivit såå mycket bättre nu när hon blivit frisk, är inte alls säkert att det beror på det men de känns som de kvittar =) Hela förra veckan och även natten som var har hon sovit i sin säng heela natten, vi båda sover mycket bättre då! Jag känner i hela kroppen vad sömnen gör på mig...

Annars blev det en INTE så lugn helg, lillebror hade lite kompisar uppe från Helsinborg så då blev det utgång. Det blev alldeles för mycket så igår var en tung dag, tycker inte om känslan man får i kroppen... Känner mig fortfarande lite "skör", kan inte sätta fingret på vad de är, men jag känner mig lite låg =(

Annars har kvällen bestått av matlagning, tvätt, disk och andra vardagssysslor. Känner mig lite småstressad för allt jag ska hinna med den här veckan, både hemma och på jobbet. Till helgen väntar ju kalas, två-års kalas. Jag känner att jag knappt hunnit med... har det redan gått två år sen du föddes mitt lilla hjärta. Som jag älskar dig!





Tänk vad tiden har gått fort... ♥

RSS 2.0