Borta bra men hemma bäst!

Jaa så säger jag varje gång jag varit borta, men jag tycker ju om att vara hemma... vilken tur att man uppskattar det ännu mer när man varit borta =) Vi har haft en jätte mysig helg, var jätte kul att få umgås med Fia en hel helg, blir inte så ofta nuförtiden. Niklas, som också var i Sthlm med sina barn i helgen plockade upp oss igår så åkte vi bil hem tillsammans... bilfärden blev dock rätt dryg och jobbig och vi var inte hemma förrän sent igår. Lät skrotråttan få ta lite sovmorgon imorse så hon skulle orka med dagen.

Nu har vi precis kommit hem från lite Cirkus... mycket aktiviteter på få dagar, men nu ska vi hålla oss lugn ett tag =) Nu ska jag ta tag i lite tvätt och sen blire sängen, natti natti!

Trött... nee inte vi =)

Idag blev det en heldag, gick ut genom dörren kl 09 imorse för att göra Skansen och springa lite på stan. Skansen blev en riktig hit för skrotråttan, vi tittade på massa djur, åka karuseller och Felicia fick rida på en liten ponny =) De var två trötta barn som landade i soffan efter ett litet bad ikväll...

Själv är jag såå lycklig för jag har fått varit på min absoluta favorit butik BRUKA DESIGN där fick både ett tidningsställ och en golvlykta följa med mig hem. Sen hittade jag några fina beslag till Felicias nya skrivbord som hon fått av finaste Johanna. Skulle kunna köpt med mig hela butiken hem, som varje gång jag är där, men jag fick hålla i plånboken =)

Slut som artist...

Här hemma är vi fyra stycken som är ganska mör just nu =) Tyckte vi gjorde ett smart drag som gick på junibacken idag istället för på helgen, men de kändes som hela Sverige gjorde samma sak som vi, var de bästa och de värsta jag gjort ;) Men jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg hur kul Felicia hade, pippiteater, sångstund, sagotåg och MASSA lek... men sagotåget skulle hon minsann aldrig åka igen, de var för läskigt =)

Nu sitter vi med ett glas rött och en kaffe i handen, barnen är på väg att somna in efter en liten "bokstund"

Godmorgon fredag!

De var två trötta tjejer som kom fram till Stockholm igår, men Felicia var så duktig trots att hon var så trött. Inatt har vi sovit som två prinsessor och de var så kul att få komma hit och snusa lite på lilla Nils och se deras nya hus, super fint =)

Nu ska vi strax kasta oss iväg på tunnelbanan för idag står Junibacken på schemat!

På tåget!

Just nu står vi still i Gävle och skroten har precis somnat... Idag måste jag få skryta lite extra över henne för att hon är så otroligt lättsam att resa med. På tåget har vi tittat på film, fikat lite och suttit och pratat hon och jag... detta kallar jag kvalitetstid =)

Ska bli underbart att få en helg bara hon och jag... även om jag saknar min lite större kärlek jätte mycket då jag knappt träffat honom något i veckan <3

Spontan besök!

Johanna ringde och tyckte vi skulle styra upp lite fruktsallad och Greys ikväll och de var jag inte sen att haka på, spontana besök är de bästa som finns! Nu har dom precis gett sig av hemåt så jag ska hänga upp sista maskinen tvätt och lägga fram till lite kläder inför helgen.

Vi tar tåget till Sthlm direkt efter jobb/dagis imorgon, mys med Fia och lilla Nils hela helgen, ska bli så mysigt att få träffa dom och titta på deras nya hus =) Planerna för helgen är Junibacken och Skansen och bara umgås, en helt perfekt helg!

Felicia x2

Vilket underbart väder de var när man kom ut från jobbet, love it! Felicia leker ute i sandlådan och jag plockar och tvättar lite =) Strax blir det en promenad ner på stan med lillebror för sushi!

Hjärtat sprang på sin kompis Felicia ute på gården igår så då blev det glasstajm och massa lek, roligt för dom!

Vårruset done!

Nu är jag hemma från Vårruset, blev väl ingen jätte bra tid men jag klarade mitt mål iaf. Målet var att vara under 30 min och jag hade 29,10... men jag blev lite extra taggad att fortsätta träna och de är ju alltid bra =) Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt och sen ska jag nog krypa ner och sova... imorgon blir det till att tvätta och packa för till helgen åker tjejerna till huvudstaden, ska bli super mysigt, bara jag och Felicia!

Mysig liten skatt

Hjärtat som påskkärring i våras =)


Idag blev det en "kort dag" på jobbet då de var vernissage och picknick på dagis, jag och hjärtat myste till med lilla Engla med familj och vi fick verkligen kanon väder, roligt! När vi sen kom hem har vi fixat och grejat här hemma hela kvällen och den lilla söta hjälpte till så mamman blev så stolt. Och mitt hjärta höll på att gå sönder när hon helt plötsligt säger "vilken tur att du har mig mamma, och vilken tur att jag har dig". Om du visste hur mycket kärlek de finns i min kropp för dig, livet fick verkligen en ny innebörd när du kom till.

Nu ska jag fortsätta fixa här hemma för sitter jag här för länge då kommer jag inte härifrån igen =) Imorgon är de dax för Vårruset så då är jag borta hela kvällen och på torsdag sticker vi iväg, men mer om de senare ;)

Till mig?!



Nu har det kommit en ny som jag skulle vilja ha till min samling i köket =) Finns säkert massa smarriga recept till sommaren och när det blir dags för picknick!


Ny vecka, nya möjligheter!

Godmorgon säger vi hemma hos oss och sparkar igång en ny vecka som avslutas med en minisemester för tjejerna här hemma =)

Aktiv söndag!

Så här elektriskt blev håret efter en stund på studsmattan =)


Söta födelsedagsbarnet!
Vi började även denna dag med en golfrunda, gick inte bra idag heller men de sker små förbättringar för varje gång och de är huvudsaken. Efter golfen blev de hem för lite lunch och sen kom lilla hjärtat hem till mamman, kalas hos Engla stod på schemat. Jätte mysigt fika med trevligt sällskap och gott fikabröd... barnen lekte som aldrig förr och studsmattan var inte tom i många sekunder.
Nu har även min större älskling kommit hem från lite arbete ute i stugan så ikväll blev de pizza till middag, passade perfekt en kväll som denna!

Golfpremiär!

Igår kväll blev det premiär på golfbanan, och de gick väl sådär kan man säga... helt katastrofalt från början men de bättrade på sig lite, tur att de ändå känns kul =) Imorse studsade vi upp och begav oss ut till banan igen, 18 hål gick vi idag och jag känner mig helt överkörd i kroppen. Fick till några riktigt bra slag så jag får försöka leva på dom. När vi kom hem passade vi på att fixa lite på baksidan, Niklas klippte häcken och jag rensade rabatten... tur jag har han <3

Ikväll är vi bjuden på middag hos Johanna & Mattias, gott att få gå bort och äta och ännu bättre när det är underbart sällskap!

Välkommen helgen!

Blev ingen löpning igår men istället blev de två prommisar så lite träning fick jag. Passade på att svänga in i Birsta när jag lämnade skroten hos M igår, lite nya löparkläder från Stadium fick bli gårdagens investering =) Vädret var så fint när jag kom hem så jag och Niklas mötte upp J & M för en kvällspromenad, mysigt värre. Sen hem för lite rostade smörgåsar i soffan.

Imorse blev det en morgonprommis innan grötfrukosten och ikväll blir det premiär på golfbanan, undrar hur sur jag kommer vara när jag kommer hem?! Jag börjar tro att jag är ett hopplöst fall när de gäller golf...

Hemmamys!

Jamen hallå!! =) Många började ju tro att de inte var riktigt bra med oss, men visst är de väl de =) Bara jag som inte riktigt haft den där "bloggmotivationen" I måndags var det dags för vaccination av Felicia, tyvärr blev hon väldigt dålig av den så vi har varit hemma med hög feber hela veckan, nu börjar det dock äntligen vända.

Igår kväll var det dags för årets "Härnörace" ett lopp för alla kommunanställda här i stan, efter att ha haft ont i halsen hela veckan så hade jag inte så höga förväntningar. Satsade på att springa på runt 30 min och de gjorde jag. Så nu är målet att springa under det på Vårruset nästa vecka =) Har även anmält mig till Tjejmilen i september och då är mitt mål att springa under 55 min så nu får ni följa med mig mot mitt mål!!
Nu ska vi klä på oss och göra oss ordning här, hoppas ni får en bra dag!

RSS 2.0