Härliga sommar!

Vilket underbart väder det varit idag =) Cyklade hem på lunchen och åt lite mat och passade på att lägga mig i solstolen på baksidan, behöver jag säga att det var jobbigt att cykla tillbaka på jobbet?! Borde vara förbjudet att jobba såna här dagar. När jag hämtat hjärtat på dagis fortsatte vi att mysa i solen, jag pysslade på lite på baksidan... klippte gräset, rensade rabatten och lite allmänt fix. Felicia hjälpte till hon med, hon fick ett alldeles eget litet "trädgårds-kit" av min moster förra veckan och det invigde hon idag =) Hjärtat har för övrigt kommit in i en period där hon säger "va" om precis ALLT man säger, så allt får upprepas två-tre gånger, man blir lite små tokig ibland =)

Nu har jag precis kommit in efter att ha suttit ute och myst med Johanna, älskar dessa sommar kvällar!

♥ Kramar Anna ♥

Glömde ju säga att idag fick jag  veta en super rolig hemlis.... *tihiii* Blev såå glad =)

Hata myggbett!!

Jag HATAR myggbett, dom verkar ÄLSKA att äta på mig för jag fick tusen (lätt överdrift) myggbett på midsommarafton och mina fötter var dom som blev mest utsatt. Dom blir ju inget bättre heller, dom kliar bara mer och mer för varje dag... får panik snart. Vissa har svullnat upp och blivit ännu större.... hata hata hata!

Lättlurad =)Kanske dumt av mig att gå ut med att jag skulle dra igång bloggningen inför Midsommarhelgen, var ju liite annat då =) Men nu är helgen förbi och den var alldeles lagom =) Midsommarafton spenderade jag i år utan min lilla skatt eftersom hon var med mig ifjol, så jag åkte med mina vänner till en stuga strax utanför stan där vi lekte lekar, åt god mat och drack starka drycker... vilket gjorde att dagen efter började sådär =/ Men så är det ibland!

Tiden har gått så himla fort på slutet så när jag tänker efter vad jag gjort den senaste månaden så vet jag inte riktigt =) Inte så jätte mycket vettigt faktiskt, det har blivit mest mys och de är jag riktigt bra på nu ;) Annars räknar jag ner till min semester, jobbar den här veckan och en till sen ska jag få vara hemma i sex veckor, helt underbart ska det bli. Har inga direkta planer än, tror det blir en riktig "spontan semester" och det känns helt rätt =)

Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av senaste Mama! I'm back!

♥ Kramar Anna ♥

Imorgon...

Är jag tillbaka med buller och bång =) Har haft nästan en "bloggfri månad", den behövdes för att hitta inspirationen igen, och nu känner jag att den är tillbaka så från och med imorgon återupptar jag mitt bloggande.... så nu kan ni sluta tjata =)

♥ Kramar Anna ♥

RSS 2.0