Jag vill ha vår!!!!

Kollade in snabbt för att se vad de skulle bli för väder i veckan... de skulle jag inte gjort, fy vad trist de HÄR såg ut =/

Godmorgon nya vecka!

OOps, vaknade med ett ryck imorse.... mitt körkort går ut idag och jag har glömt bort att skicka in papper för ett nytt =/ Inte så bra gjort av mig kan man säga. Måste fixa detta pronto!! Lite läskigt att jag vaknade och kom på det just idag.... Nu ska jag kicka igång dagen, härtat sover så då hinner jag göra mig klar innan hon vaknar...

Slut på veckan...

Den blivande "gäststugan"

Äntligen är min lilla skatt hemma igen, har saknat att få läsa bok och snusa lite extra på henne när hon håller på att somna...vilken kärlek jag har till denna lilla skapelse =) Var ut till stugan en sväng idag för att titta till hur det gick med bygget, kommer bli super! Mamma och pappa kom sen hit och åt middag med oss och nu har jag slängt mig i soffan och har två limpor i ugnen =)

Hjärtat har dukat upp fika till sina barn =)



Kärlek

Fånga dagen!

Morgonprommisen är gjord och frukost är intagen, klev utanför dörren kl sju imorse... det kallar jag att fånga dagen =) Gick och la mig så pass tidigt så jag fick ändå sova nio timmar i sträck, lovely! Nu ska jag hoppa in i duschen och se vad den här dagen har att bjuda på. Ikväll kommer min lilla skatt hem, som jag längtar.

De blir sällan som man tänkt sig...

Nee inte var de tänkt att jag skulle sitta hemma här själv på lördag kväll. Brottningen idag blev inställd då Oliver vaknade och hade fortfarande ont i sin tumme han gjorde illa i veckan. Disco stod på schemat för honom ikväll så fram på eftermiddagen begav vi oss upp till Kramfors. Det visade sig då att samme stackare hade någe knas med magen och jag känner att vi har haft för mycket sjukdomar som knackat på här hemma så jag chansade inte mer... Rullade hemöver igen och mycket riktigt ligger den lilla stackaren i magsjuka nu, stackars!
Så jag ligger här själv och myser i soffan och känner mig som vanligt väldigt trött =) Så de blir en tidig kväll, jag ska passa på att sova ordentligt när jag är själv. Imorgon blir det morgonprommis igen, härligt!

Härliga fredag!

Såå skönt med fredag, känner mig helt slut i kroppen och verkligen redo för lite ledighet. Mycket på jobbet och förkylningen har satt sina spår. Nu är Niklas och barnen här och nu är det fredagsmys med tacomiddag och massa annat gott =) Saknar min lilla skrutt bara!

Imorgon är det upp tidigt för vi ska iväg med Oliver på brottningstävling i Matfors så det blir tidigt i säng ikväll, men först är det Solsidan, me like!!!

Torsdag!

Torsdag är samma som lämningsdag, lilla hjärtat är nu med M och det är hans helg så nu blir det tomt ända tills på söndag. Efter lämning hann jag med en tur till kusin Anton som fyller 17 år idag, ruggigt vad tiden går fort. Imorgon kommer N och grabbarna ner för att sova här så det blir mysigt att få rå om dom lite. Men nu ska jag ta och krypa i sängs tidigt för vi hade en natt full med växtvärk för den lilla så de blev inte så mycket sömn. Imorgon bitti ringer klockan tidigt för nu ska jag börja med morgonprommisar =)

Tokig!!!!

Jag blir tokig på min blogg för tillfället, jag hoppas att någon snäll person där ute kan hjälpa mig... Jag kan inte göra blankrader eller nya stycken för när jag väl trycker på publicera så flyttas allt ihop igen. Det ser ju så fult ut, hur kan jag göra så att det inte blir så?! =(

På bättringsvägen!

Jag och hjärtat tog en liten kvällspromenad igår kväll...
Idag känner jag mig mycket piggare, är fortfarande lite småförkyld men ingen feber och betydligt piggare i kroppen. Jobbade hela dagen idag så nu känner mig lite trött, tur att det är Greys ikväll så jag får en anledning att slänga mig i soffan =) Middagen ikväll blev på Big Boy, skönt att slippa laga.
I skrivandets stund håller hjärtat på att pysslar om sina dockor på sitt rum =)

Prinsesskalas

I fredags var det en stor dag för då fyllde mitt lilla (som börjar bli alldeles för stor) hjärta 3 år. Tänk vad tiden har gått fort, tre underbara år som jag har fått dela med min lilla skatt har bara sprungit förbi. Dessa år har varit fylld med sådan kärlek och stolthet som jag känner för dig mitt hjärta, kommer alltid finnas där för dig och du kommer vara den som alltid betyder mest för mig. Och är det en prinsessa som fyller år så ska det naturligtvis vara rosa =)

Sjukstuga....igen

Fastän den här gången är det inte hjärtat, nu är det min tur... Dunderförkyld och feber, kan inte komma ihåg när jag var så här ynklig senast, mår verkligen inte bra. Kände dock för en stund sen att det kanske var en liten vändning, men jag hann inte mer än tänka det så var jag tvungen att lägga mig ner... istället för att sitta upp i soffan. Ursäkta min frånvaro förra veckan, men det var en hektiskt vecka fylld med kalas. Först fyllde mamman år i början av veckan och i slutet av veckan fyllde min lilla skatt tre år, men det får bli ett eget inlägg fylld med bilder =) Jag bakade och fixade så de stod ut genom öronen på mig... så när helgen led mot sitt slut kraschade jag i en förkylning, det kostar att ligga på topp =)

Soooool!

Vilket underbart väder, kan man undgå att få lite vårkänslor av de här =) Här är det fest som står på schemat ikväll, tjejerna från jobbet kommer hit och vi ska äta, dricka goda drinkar och ha allmänt trevligt. Så jag ska kicka igång dagen direkt med att göra efterrätt till ikväll "semifreddo med kolanötter", spännande! Sen blir det en sväng ner på stan för att inhandla lite dryck och sen närmar sig kvällen med stormsteg.

Äntligen helg!!

Nu har jag stökat och grejjat efter dessa "elgubbar" som var här, men äntligen är dom klar och jag har el tillbaka. Igår fick jag sällskap av Johanna när jag lämnade hjärtat så när vi hade lämnat henne blev det en tur till Birsta, bla ett par jeans fick följa med mig hem.

Lite ledsen är jag nu för hantverkarna som var här och gjort en spricka i glaset på mitt nya badrumsskåp, otroligt irriterande... måste ta det med dom på måndag. Men nu ska jag hugga en flaska vin och skutta ner till J & M för middag och fredagsmys... bara min större älskling som fattas, men på söndag får vi äntligen kramas igen =)

Tända ljus & Utslag

Här hemma har jag och skatten tända ljus över hela huset för vi har ingen ström, eller lite provisoriskt har vi en central i hallen så lite skarvsladdar kan jag dra till sånt jag behöver... dator och tv =) På fredag ska dom vara klara som tur är eftersom jag ska ha fest här i helgen och nu ser det ut som en byggarbetsplats här hemma. Ikväll hann vi bara vara hemma en stund när jag upptäcker att skruttan sitter och kliar sig över hela magen, jag drar upp tröjan... och utslag över hela magen igen =/ Tur jag fick med mig en flaska Tavegyl hem, men jag undrar vad de är hon inte tål?!

Nu har jag nedräkning, inte ens en timme kvar... finaste Johanna kommer, fruktsallad och... GREYS!!!

Natti natti!

Är så nöjd med mig själv att jag ÄNTLIGEN kommit igång med lite träning, även om de inte är mycket så är två pass i veckan betydligt mer än tidigare. Jag kommer ju inte lyckas bli av med de där extra kilona som jag vill utan träning, så nu ska jag bita i de sura äpplet =) Passet idag var riktigt bra, bra blandning av kondition och styrka.

Men nu säger jag godnatt och ska kika lite i några bloggar sen sova!

Laddar inför eldragning...

Dagen idag har bestått av jobb, möten, utbildning och lunch med alla girlsen på jobbet... planering för helgens festligheter stod på schemat. Temat blir spanskt och vi ska göra tapas, ska bli jätte kul att bara dricka lite vin, drinkar, dansa och prata MASSA girltalk =) Nu ligger hjärtat i "sin" fåtölj och tittar på barnprogram och jag far fram här hemma och plockar och grejjar, imorgon ska dom sätta igång och dra om elen här hemma och då bör det kanske vara lite ordning här hemma =) Så nu ska jag fortsätta med det och sen ska jag ge mig iväg på ett Friskis & Svettis pass!

Ny månad

Nyvaken skatt som varit och skottat i stugan, fick njuta av lördagsgodiset på söndagen istället =)

Idag blev det middag hos min farmor och farfar, så nu har jag lite mindre dåligt samvete över att jag är så dålig på att hälsa på dom. Väl där berättade jag att jag söker under stock och sten för att hitta en spark till Felicia i födelsedagspresent, de visar sig då att mina kusiner har en liten barnspark i garaget!! Vi åkte genast dit och vilken lycka för hjärtat, så imorgon blir det premiärtur på sparken till dagis =)

RSS 2.0