Vill va som sin mamma!

Felicia är inne i någon period nu då hon härmar allt jag gör, och allt som jag gör vill hon också prova... sötnos =)

Här kommer ett litet bildspel då Felicia försöker vara som sin mamma....

297515-219

Jag har sett att du använder den här mamma... men jag vet inte hur du gör?!

297515-220

Åh nu följde den iaf med....

297515-221

Titta mamma, jag förstår nu =)

297515-222

Men dom här då..?! Jag vet iaf att dom ska användas tillsammans =)

297515-223

Men jag får ju inte upp locket...=/

Godmorgon Torsdag!

Frukostdags som vanligt hos oss vid den här tiden =) Hjärtat sitter och mumsar lite kex och yoghurt, mest kex =) Blir en lugn förmiddag här hemma innan vi ska iväg på babysång som vanligt på torsdagar. Sen är det en hektisk dag, iväg och träffa min moster en sväng direkt efter. Hem efter det för att ha tvättstuga och snabbt iväg till M.s mamma på middag =)

Vad ska ni göra idag? Skulle såå gärna vilja veta vilka ni är som läser min blogg... får ju oftast kommentarer från samma personer bara =)

En heel vecka...

Till nästa avsnitt av Greys... jobbigt, vill ha mera nuu =) Jag älskar verkligen den serien!

Imorgon ska jag ta bild på vagnen och lägga ut så ni får se hur den såg ut.

NU ska jag plocka undan lite här och lägga mig i sängen och vänta på att M ska komma hem =)

Rosa Rosa Rosa

Jag har precis varit och slagits med resten av Sundsvalls mammor, blivande mammor och en massa andra på Barnens Hus =) Det var babykväll där ikväll med en massa väldigt bra extra erbjudanden, så jag passade på att köpa en paraplyvagn som jag tänkte kunde vara perfekt när vi åker utomlands plus att ha som en liten stanis vagn... Och vet ni vad?! Jag är så lycklig för jag har köpt en ROSA vagn =) Som jag velat göra det sen hjärtat föddes... hihi.

Det blev en Carena Lieback Lux som har ryggstöd justerbart i fem olika lägen så jag hoppas att den blir jätte bra. Leon fick en likadan, eftersom Linda skickade mig att göra skitgörat.... stå i kö i 55 min =) Skoja bara vännen jag skulle ändå dit. Fast jag kanske för Lars skull ska påpeka att Leon INTE fick en rosa, han fick en svart...




Lunch!

297515-218


Nu har vi precis ätit lite lunch här hemma, hembakt pizza som blev kvar från igår kväll... jag alltså =) Inte Felicia, hon åt kalops. Innan lunchen satt Felicia jätte länge och försökte sätta på sig sin halsduk på huvudet, till slut visade jag henne och knöt den på huvudet... och hon var såå söt, skrattade som bara den när hon såg sig själv i spegeln, tyckte hon såg jätte tokig ut =)

Nu ska jag plocka ihop här lite sen ska jag åka och lämna Felicia hos sin farmor där hon ska få vara när jag ska iväg på ärenden. Familjen är guld värd =)

Godmorgon härliga onsdag!

Nyduschad och fräsch och hjärtat sitter och drar mig i benen, hon börjar nog bli lite trött och redo för sin förmiddags nap. Enda minuset idag är vädret, usch vilket tråkigt... men men annars tycker jag att det är en riktigt bra dag idag, jag är glad =)

Ska till Ludmila på em och ta cellprov vilket jag skulle gjort för länge länge sedan så de är jag lite nervös för... men vi får hoppas att det går bra.

Nu ska jag träna och gå lite med Felicia =)


Matat fåglarna!

297515-217

297515-214

Efter lite lunch här hemma så klädde vi på oss för att ge oss ut ett tag, var tyvärr inte lika fint väder som imorse men det är alltid skönt med lite frisk luft. Vi tog med oss lite bröd och åkte upp till Sidsjön och matade fåglarna, Felicia såg först mest chockad ut men sen blev hon alldeles vild och tyckte det var jätte kul =)

Nu har jag även handlat allt till ikväll när mina "tisdagstjejer" kommer på middag, så nu är det bara vinet som fattas men det får jag nog fixa när M kommer från jobbet. Så nu ska jag städa till det här hemma så det är fint till ikväll =)

297515-215

297515-216

Godmorgon!

297515-211

Men va göru mamma?

Felicia vaknade halv sex imorse och var hungrig, lite väl tidigt... men hon åt dåligt till middag igår så jag misstänkte att de kanske skulle bli så. Men vi somnade om en stund hon och jag tillsammans i vår säng, såå mysigt =) Sen låg vi och kramades och busade en stund innan vi klev upp och åt frukost...

Planen var att gå till kyrkis idag men jag har en hel del jobb saker som måste fixas idag så jag måste passa på att göra det när hjärtat sover på fm. Ska försöka ta mig ut något i det här fina vädret med henne, kanske åka upp till Sidsjön och kolla på lite fåglar =)

297515-212

297515-213

FAB DAG!!

Idag har varit en BRA dag, tänk vad mycket lite sömn kan göra... jag har verkligen känt mig jätte pigg hela dagen =) Jobbet har flytit på bra idag och jag har hunnit med en hel del, fick en jätte trevlig lunch med en gammal klasskompis som jag inte träffat på alldeles för lång tid. En såå mysig kille som helt otroligt nog är singel, så alla singel tjejer skynda att "fånga" honom =)

Igår när jag var på Barnens Hus med vagnen så passade jag även på att berätta hur missnöjd jag var med tyget på sufletten till vår vagn för den har blivit så missfärgad. Expediten lyfte då på solluckan och såg att det var stoor skillnad på hur den sett ut från början. Men Brio har tyvärr bara 6 mån garanti på sina tyger men hon sa att hon skulle göra vad hon kunde... Men idag så ringer hon och berättar att vi får en ny vagn!!! Tjohoo vilken bra service, jag blev verkligen super nöjd =) Fab med en ny vagn!!!

Sen som pricken över i så fick jag en liten "present" av mina föräldrar idag som gjorde min dag bara ännu bättre och mig ännu gladare. Ni är dom bästa!!!! Tack för ALLT jag får av er, ni är alldeles för snälla =)

Nu är M och tränar och jag ska fixa lite jobbsaker här och sen röja undan lite efter Felicia så det blir fint här hemma igen!

Godmorgon jobbet!

En ny vecka och nya möjligheter =) Det är måndag och jag är på jobbet och jag är äckligt positiv idag, Felicias hosta verkar på bättringsvägen för hon sov nästan 8 timmar i ett svep inatt. Jag studsade ur sängen klockan halv sex imorse för jag var så pigg, härligt =)

Vi har personalmöte en stor del av förmiddagen, då får man fika också, skönt =) Men nu ska jag jobba med lite rättningar i årsredovisningen...

Ha en underbar måndag!

Trött!

Nu är jag såå trött, det tar på krafterna att ta hand om hjärtat själv även på helgen... tur jag fått lite hjälp =) Sen gör min förkylning inte så jag blir piggare direkt.

Så nu säger jag GOD NATT till er alla och DRÖM SÖTT!

Hallå hallå!

Felicia har alltid haft en liten kärlek för tekniska saker, som alla andra barn säkert =) Och telefoner är den stora favoriten, lyfter upp den till örat och ska prata och ibland kommer det ett litet "allå allå"  Hon är även inne i en period då hon är riktigt mammig, ikväll blev hon förtvivlad och ropade på mig så fort hon inte såg mig. Men jag smälter så lätt just nu då man hör en liten söt röst som ropar "Mamma?, Mamma?" Är så roligt nu när några ord har lossnat och hon säger dom klockrent... Vår söta lilla bäbut, du håller på att bli så stor =)

Telefon

Åhhh jag hittade telefonen... =)

Hallå!

Hallå, är de någon där??

Ensam söndag!

Så sitter jag här ensam som vanligt på söndag kväll, Felicia sover sen en timme tillbaka och jag ångrar att jag inte köpte med mig någon mysig tidning hem som jag kunde krypit upp i soffan och läst nu.

Jag shoppade såå fin beige vårjacka och en söt mössa till idag som hjärtat ska få på sin 1-års dag, bland annat =) Jag får verkligen passa mig, skulle kunna handla huuur mycket som helst.

NU, ska jag mysa med lite tv istället =)

Sötis

ÄLSKAR!!!

Birsta!

Vi hamnade ute i Birsta idag igen =) Slöt upp med mina föräldrar och vi fick en heldag tillsammans med dom, vilken tur vi hade =) Dom skämde som vanligt bort sessan och hade med sig en liten "present påse" med lite strumpor och strumpbyxor, sånt som är jätte väl behövligt. Jag blev faktiskt också lite bortskämd, fick en ny plånbok av dom, TACK!!! Tänk att jag och hjärtat hade sån tur och ändå fyller vi båda år om mindre än en månad =)

Jag var även förbi Barnens Hus för att fråga om vagnen, och det visade sig att vagnen var tvungen att smörjas annars kunde det där lätt hända så det var väldigt viktigt att man gjorde det. Är det bara jag som är så dum i huvudet och inte förstod det, man kanske ska upplysa sina kunder om det... bara en fundering?!

På väg!

Klädd för att åka iväg på lite shopping =)

Klättermaja

Felicia har verkligen kommit in i klättrar tagen, igår lärde hon sig att klättra upp i vår säng. Observera hennes högra fot, nästa mål är tydligen att lära sig och klättra upp på vardagsrumsbordet...

Godmorgon soliga söndag!

Allt är bra med lilla Felicia, förhoppningsvis så slog hon kanske inte huvudet så mycket =) Vi har hunnit med att äta en liten familjefrukost innan M var tvungen att åka iväg ut mot Drakborgen igen, han kommer förmodligen inte hem förrän vid nio-tio tiden ikväll, tråkigt!! Men men så är det... förresten måste ni alla gå in på deras hemsida och anmäla er mail adress så ni får update om när dom tänker öppna och ta del av erbjudanden och massa annat... http://www.drakborgen.se/

Idag blir det kanske en prommis ner på stan i det härliga vädret om jag kan lösa problemet med vagnen, törs inte låta hjärtat varken sitta eller ligga i den som det är nu =/

Glömde ju att berätta!!! Felicia håller på att få sin första tand =) Vänster framtand nere är det som håller på att kika fram!

Åhh nej!!

Det som inte fick hända, det hände...

Jag har länge klagat på fotstödet på vår vagn att det bara "ramlar ner" lite då och då, otroligt irriterande har det varit. Senast idag när Linda och jag kom ut till Birsta City för att ta en fika så klagade jag även till henne och sa att jag förstod inte vad de var för fel för de bara ramlar ner hela tiden.

När Linda och jag sedan åkte tillbaka till Drakborgen så sov Felicia så jag la henne i vagnen... efter en stund där inne så händer det igen, fotstödet åker ner och med den halkar hela åkpåsen och Felicia med. Så hjärtat åker rätt ner i betonggolvet och slår huvudet =( Eftersom jag inte såg hela fallet utan bara i ögonvrån att det hände något så såg jag inte hur mycket skydd hon fick av åkpåsen men det hela gick som tur var bra, hon lugnade sig väldigt fort och det märktes ingenting på henne nu ikväll.

Men åh så rädd jag blev, jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg de sekunder de tog mig att springa fram till henne, för jag såg bara att hon låg där på backen och mitt hjärta började slå fortare än någonsinn.... Men när jag väl kom fram så hörde jag att hon grät och hon slutade ganska snabbt efter jag tog upp henne och efter ytterligare en liten stund så kom det ett "titta" och allt var som vanligt igen =)

Mitt lilla lilla hjärta vad du skrämde din mamma idag, och din mamma ska åka direkt imorgon och reklamera vagnen, jag hoppas verkligen att jag får det!

Tidig morgon!

Det slår aldrig fel, varken en minut mer eller mindre, Felicia vaknar alltid 05,49 nu =) Kanske lite väl tidigt, men det är tur hon har en morgon pigg mamma, så lika glad för det är jag =) Dock lite tråkigare för M för jag är väldigt kvällstrött också, kanske inte så konstigt när man kliver upp den där tiden.

Jag har redan hunnit köra ett gäng maskiner tvätt och hängt en massa, nu sover hjärtat och jag ska göra mig klar för dagen så vi kan åka iväg och titta på Drakborgen när hon vaknar =)

Trevlig helg allihopa och hoppas ni gör något lite extra roligt idag!

Middag & Lek

Nu har vi precis ätit lite tacos här hemma, gott! Efter blev det lek i massor med Felicia, hon hade jätte mycket energi efter sin låånga nap på eftermiddan, hon sov i 3 timmar och 15 min!!!

Nu är M och Felicia i badet tillsammans så jag ska skynda mig att stöka undan efter middagen, sen åker godisskålen fram till Let´s Dance =)

Felicia och giraff

Fullt koncentrerad på att trycka rätt =)

Felicia och giraff

Synd att det inte syns allt messmör hon hade runt i ansiktet, hon ÄLSKAR det... tur hon är i badet nu =)

Trött Sessa!

Hjärtat somnade i vagnen på balkongen vid halv två och sover fortfarande, det är väldigt ovanligt för att vara henne... särskilt med tanke på att hon sov 1,5 timme på förmiddan också. Hon kanske sover bort alla förkylningsbakterier, hoppas!

Jag fick iaf väldigt mycket gjort här hemma, varit duktig och plockat som bara den.... vill ha fint när det är fredag =) Dammsugningen får dock vänta till imorgon för de orkar inte min förkylning med.

Status=Förkyld

Jag hade hoppats på att min förkylning kanske skulle försvinna under natten, men icke!! Så jag har inte orkat gjort så mycket vettigt idag, lekt lite med sessan på förmiddan och sen åkte vi och handlade inför helgen, sen hem för lite lunch. Jag gjorde en hallon smoothie till mig själv, såå gott och fräscht =)

Nu sitter jag och dricker en kaffe och äter lite choklad till, onyttigt, jag vet. Men jag är ju sjuk?! Är ingen choklad tjej egentligen, men hur god är inte Marabous Mint krokant... åhh lovely!!

Nu ska jag försöka göra ett litet ryck här iaf medan hjärtat sover!

Äntligen helg!

Har precis ätit lite frukost tillsammans med hjärtat, är verkligen tomt i alla skåp här hemma nu så vi måste åka och handla lite senare idag... Såå skönt att det är helg, blir lite mysigare stämning då =) Man äter lite godare mat och tar det allmänt lite lugnare. M ska tyvärr bygga lekställning hela helgen ute på Drakborgen så det blir jag och sessan själv i helgen, vi ska åka ut en sväng för att kika lite inne och se hur långt dom kommit =)

Felicias nya morgontid är tio i sex *gäsp* slår knappt fel på en minut, men i vanliga fall så brukar vi ligga kvar i sängen och efter ca en timme så somnar hon om igen, men inte idag =) Så nu sover hon sin förmiddags nap och jag ska passa på att göra mig ordning och stöka undan efter frukost.

Hoppas ni får en FAB fredag!!

Åhh nej!!

Jag blev sjuk som jag var rädd för att jag skulle bli, ligger i soffan och snörvlar och är jätte förkyld. Ont i halsen har jag också =( Ligger och tröstar mig själv med att kolla på The Holiday, jag veet, jag är inte sjuk på bara ett sätt... skrattar.

Men jag tror faktiskt jag ska flytta till sängen för jag är jätte trött och ska kanske försöka sova bort förkylningen... och om inte jag orkar titta på Jude, ja då är något riktigt galet =)

GOD NATT OCH SOV GOTT!

Korv och makaroner=favoriten!

Vi har sedan länge märkt att pasta det är favoriten för hjärtat, och hon verkar bara fastna för det mer och mer =) Finns ingen mat som hon äter så mycket av som korv och makaroner, ikväll åt hon två portioner! Nästan två dl makaroner och två falukorvskivor, det är väldigt mycket för att vara henne =)

Korv och makaroner

Korv och makaroner

Kanske kan få upp lite rester ur hakklappen när det är slut på tallriken =)

Middagsdags!

Babysången var lika uppskattad som alltid =) När vi kom hem somnade en trött Felicia i vagnen på balkongen och jag fick lite tid att titta klart på jobb saker och plocka lite här hemma, skönt!

NU middagsdags, jag och hjärtat ska äta lite korv och makaroner!

Tack Mormor!

Igår hade vi en jätte mysig dag på stan med mamma/mormor, vi åt lunch, shoppade och fikade =) Hjärtat blev lite less mot slutet att sitta i vagnen, vilket iof är rätt så förståligt =)

Felicia fick en jätte fin tunika med tights av mormor som hon inviger idag, Tack så mycket mormor! Sen fick hon även en pyjamas och skjorta men som mormor skulle spara till senare tillfälle då de var i större storlekar =) Jag köpte också några små t-shirtar till hjärtat, jätte fina och billiga =)

Nu ska vi på babysång!

nytt

Godmorgon torsdag!

Tänk vad veckorna går fort, det är redan torsdag och snart helg =) Hjärtat och jag sitter och myser med lite frukost här efter en lite stökig natt, hon har sån hemsk hosta så hon vaknar av den hela tiden och tappar nappen så hon blir lessen... Sen far hon omkring som en torktumlare i sängen så jag själv sover som en kratta, men så är livet när dom små är sjuka.

Vi snorar här ikapp nu jag och lill Flisan, jag hoppas jag mår bättre under dagen för jag skulle ju springa ikväll *vill*

Busig och glad

Glad

Nu säger jag godnatt!

Nu orkar jag inte jobba mer idag för nu är jag så trött, så nu måste jag gå och sova. Ska ju som sagt på jobbet imorgon igen så det är bäst jag är pigg och kan tänka lite iaf =)

Min plan är att jag kommer till dig Evan imorgon, jag ska jobba hårt för det!

Sov gott och dröm sött!!

Måndag=jobbdag

Idag har jag varit på jobbet som vanligt då de är måndag, var en bra dag idag =) Otroligt vad effektiv man kan vara då man bara jobbar en dag plus att man jobbar under lite tidspress, men de känns som jag kan lugna mig lite, vi hinner nog klart i tid. Ska upp imorgon också men då tar jag med mig Felicia, behöver gå igenom lite saker och fixa.

Sen att få komma hem till min lilla solstråle gjorde min dag, vi kramades och lekte och myste i massor... nu säger hon mamma (och pappa) mest hela tiden och de är så myssigt. Ikväll gick nattningen hur bra som helst, hon bara vände sig om i sängen och tittade på mig och log när jag sa "godnatt", sen la hon till sig och somnade... så vill jag att det ska vara alla kvällar =)

Nu ska jag fortsätta att jobba lite här så jag kan vara med på tjejfika imorgon kväll...

Godnatt söndag!

Åhhh finns ingen film som jag blir på så bra humör av som The Holiday, jag blir lika kär i Jude varje gång.... har är heelt UNDERBAR i den filmen =)

Nu ska jag lägga mig och sova, supertrött och ska upp och jobba imorgon.

Natti natti!

Hemma!

Nu är vi hemma igen efter en helg i fjällsluften, åhh så härligt det var =) Jag ska försöka dra kort vad vi gjorde...

Fredag: Kom vi upp ganska sent så de blev mest att hjärtat fick leka av sig lite och vi åt lite middag. Blev lite Lets Dance och sen en tidig kväll i säng.

Lördag:
Var inget kanonväder i fjällen men heller inget dåligt, blå himmel och minus åtta grader men solen ville inte riktigt komma fram. Vi började förmiddan med att bädda ner hjärtat i skidpulkan och sen tog vi ett lungt varv på längdskidor 2,5 km, även lilla Astrid åkte och hon var så himla duktig. Sedan hem där vi alla åt lite lunch och sen klädde vi på oss igen och packade in oss i skotrar och tog en tur upp till Jaktstugan för lite fika. Första gången Felicia fick åka skoter, var nog ingen "hit" men hon tyckte inte illa om de heller, hon somnade på vägen ner =)
Sen lämnade jag och M hjärtat i stugan med de andra och begav oss in till skalet för att handla lite, där passade vi även på att smita in en stund på After Ski, åhh jag ville inte gå därifrån, var så otroligt härlig stämning =) Melodifestival på kvällen och även den här kvällen blev tidig i sängen, fjällsluften tär.

Söndag: Idag chockade jag till och med mig själv, för jag klev upp imorse och gjorde mig ordning ganska snabbt och sen tog jag en tur runt 5 km spåret på längdskidor. Åhh så härligt de var, riktigt bra träning. De här ska jag försöka fortsätta med =) Efter lunch idag packade vi ihop oss och började bege oss hemöver efter en jätte mysig och välbehövlig helg. Nu sover hjärtat och jag ska ta och jobba lite, kanske ska jag unna mig själv att titta på The Holiday ikväll... jag älskar den!

Fjällen

Hjärtat kryper runt och inspekterar allt som finns i stugan efter en dag i fjällen =) Blev lite dåligt med kort i helgen men istället filmade vi en hel del =)

Godmorgon Fredag!

Åhh äntligen fredag, som jag tycker om den här dagen =) Hjärtat är mycket gladare igår än hon var igår kväll, och natten blev absolut inte så hemsk som jag trodde, blev en väldigt bra natt faktiskt, så det var jätte skönt! Hon är fortfarande väldigt förkyld men idag ska hon få sova mycket så hon sover bort dom dumma bakterierna... hon sover i skrivandets stund i vagnen på balkongen.

Så nu ska jag passa på att packa till henne och mig och det brukar inte bli lite =) För när M kommer hem så packar in oss i bilen och åker till Vemdalen, såå skönt ska det bli.

Sitter och kollar på en intervju med Seal och Heidi Klum på Oprah samtidigt som jag skriver, jag är imponerad, vilka härliga människor... denna intervju skulle alla se!

Vi stryker ett streck över alla hjärtans dag!

Usch vilken jobbig kväll det här blev, Felicia vaknade efter bara en dryg halvtimme och var jätte lessen... precis lagom till att vi skulle sätta oss ner och äta. Vi fick äta i omgångar och gå omkring med henne, tror det är hennes förkylning som ställer till det... och min mat var alldeles kall när jag skulle äta, kul! Nu precis somnade hon för natten, och det var inte det lättaste... det var en lätt hysterisk liten tjej som tillslut inte orkade kämpa emot längre =(

Jag hade alldeles för höga förväntningar på den här dagen, bortsett från det som blev med Felicia för det är sånt som händer när man har barn så trodde jag kanske att den skulle "firas" lite mer, men vad gör väl en besvikelse mer eller mindre...

Tack iaf för dom fina korten som vi fick med posten idag, dom värmde =)

Sovning

Blev inte riktigt som jag tänkt mig... efter mitt förra inlägg så skrek Felicia konstant, bara satte sig på golvet och totalt tjurade ihop, absolut ingenting var bra. Och ett sånt gnäll och skrik orkar man bara eller iaf jag bara med ett tag innan det känns som att man ska ramla ihop själv. Försökte verkligen få henne att somna för hon var så fruktansvärt trött men hon totalvägrade... Tillslut var klockan så mycket så de var dags för middag, de blev ju sådär, hon äter väldigt dåligt då hon är trött men jag fick i henne lite iaf. Efter maten bara la hon sig ner i min famn och totalt slut som hon var tvärslocknade hon, jätte tokigt... nu blir det nog en betydligt senare kväll än vanligt för henne.

Men det här har fått mig att inse att jag måste måste försöka få till några rutiner igen på sovningen, att hon sover samma tider på dagarna. Och jag kan inte hålla på att vara snäll mot dom som besöker oss och hålla hjärtat vaken, för det blir inte snällt mot henne. Hon blir såå övertrött och då kan hon inte somna. Måste börja bli hård och säga att tyvärr nu sover Felicia, men vill dom komma ändå så får dom göra det =)

Besök

Nu har vi precis haft besök av min farmor & farfar, hjärtat charmade dom som vanligt =) Trodde knappt hon skulle klara av något besök för hon har endast sovit 45 min på förmiddan idag men hon är fortfarande vaken och leker för fullt... vi har krypit omkring här och busat som bara den, måste kanske dra ner så hon bara sover en gång om dan varje dag? Vi får väl se...

Nu ska jag röja undan lite disk här så det är fint när M kommer hem, vi ska äta lite kina mat idag och mysa eftersom det är Alla hjärtans dag!

Felicia & Farfar

Min farfar och Felicia

Farfar & Felicia

Förvirrad...

Glömde att lägga in bilderna jag tog imorse i det förra inlägget... så dom får väl ett alldeles eget inlägg då =)

Snuvig sessa

Snuvig sessa

Happy Valentines Day!

Idag firade jag och hjärtat alla hjärtans dag med att ta sovmorgon =) Vi är inte riktigt kry någon utav oss så det var skönt att sova lite längre, ända till halv nio fick jag sova, skönt! Jag är dock inte lika förkyld som jag trodde igår att jag skulle bli, men jag mår inte riktigt bra... sessan är väldigt snuvig igen.

Idag är det torsdag och då är det babysång på schemat så nu ska jag snabba mig att göra ett litet ryck här hemma för direkt efter sången kommer min farmor och farfar på besök =)

Glömde...

Att jag mitt i allt detta har fått sjukt ont i halsen och känner mig som att jag verkligen är på väg att bli sjuk, SUCK, jag har verkligen inte tid med det plus att vi ska åka till Vemdalen i helgen... vill inte bli sjuk =(

Stress stress stress

Idag har varit en sjukt stressig dag så jag har helt enkelt inte tagit mig tid att blogga... Jag började dagen med att dammsuga, torka golven, städa toaletten... eftersom jag skulle få besök blev veckostädningen idag istället för imorgon. Var iväg och handlade en sväng, åkte hem... bakade blåbärs cupcakes, dom blev faktiskt jätte god tyckte till och med jag =) Sen strax efter lunch fick vi besök av fyra andra mammor med barn så det blev minst sagt livat här hemma ett par timmar, men väldigt trevligt var det.

Efter detta kom mina föräldrar på besök så då var det bara att sätta igång med mat för dom skulle äta middag här och när jag nattat hjärtat och mamma och pappa hade åkt satte jag mig och jobba ett par timmar, det är KNAPPT jag kan hålla mina ögon öppna nu trots att det är Greys!!!

11 månader!

Idag blir mitt älskade lilla hjärta 11 månader, tänk att om bara en månad så fyller hon ett år!!! Var tog tiden vägen... alldeles nyss var hon ju jätte jätte liten känns det som. Nu har hon utvecklas till en liten tjej som är en alldeles egen personlighet men som är vårt absoluta charmtroll här i livet och jag vet inte vad vi skulle göra utan henne, hon är vårt allt =)

Jag älskar dig mitt lilla hjärta, grattis på din månadsdag =)

As usual

Precis kommit innanför dörren efter en date med flickorna som vanligt på tisdag kväll =) Idag var det Fias tur att stå för kalaset, och nog blev det de alltid... hon hade bakat jätte gott hembakt bröd, inget fusk alls! Blev surr och skvaller i massor som de alltid blir när man är mer än en tjej, sen fick vi även lite kurser av Lisa, vår alldeles egna sjuksköterska =)

Nu ska jag sätta mig ner och kolla lite på Brothers & Sisters, blir så sur att den serien sänds så sent... blir ju så trött när jag är uppe så här länge...

Vilken underbar dag!

Idag känner man våren i heela kroppen, åhh vad jag önskar att det kunde vara så... att våren verkligen är påväg, på riktigt! Man känner hur man blir alldeles glad i hela kroppen när det är såna här dagar =) Idag på förmiddan packade vi oss ut tidigt för att gå en promenad, direkt från promenaden gick vi på kyrkis. Efte kyrkis gick jag in mot stan då hjärtat somnade i vagnen, där sprang jag på Eva & Helena en snabbis. Efter detta var det dags för vaccination för Felicia, gick jätte bra... hon blev såklart lessen men det gick lika snabbt över, skönt!

Sen gick vi sakta hemöver för att riktigt suuga ut det sista av det otroligt härliga vädret, I love it!!

En gammal särring?!

Jaa jag känner mig som en gammal särring... funderar på att krypa ner i sängen redan nu. Har knappt lyft ett finger och tagit rätt på något här hemma ikväll. Jag blir såå sjukt trött dom dagar jag jobbar, men kanske inte så konstigt ändå... Man sover oftast inte en hel natt, jag måste kliva upp väldigt tidigt eftersom jag pendlar, pga jag jobbar så lite men har såå mycket att göra måste jag tokjobba när jag är där... så när jag kliver in innanför dörren hemma är jag såå trött. Dock struntar jag i det då och kör ett sista ryck för att leka, kramas och mysa med sessan... men när hon somnar, då somnar nästan mamma med =)

Nee jag tror allvarligt jag tar med mig datorn och förflyttar mig till sängen... har sån sjuk träningsvärk från pumpen igår så jag orkar inte röra mig allt för mycket =)

Dumma dumma internet

Igår kunde jag inte blogga på hela dagen för internet fungerade inte här hemma, jobbigt! Väldigt irriterande för jag hade tänkt jobba hela kvällen igår men nu blev det inte så... fick istället vara sjukt effektiv på jobbet idag därav ingen bloggning då heller. Börjar verkligen dra ihop sig till att vi ska skicka iväg material till layout, så nu är det inte länge kvar tills årsredovisningen är klar, skönt!

Hjärtat var så duktig nu ikväll, när vi frågade henne var Felicia var så klappade hon sig själv på bröstet och skrattade... lilla lilla älskling!

Bus

Det är såå roligt att busa med mamma =)

Mer bus

Nu kommer jag och tar dig mamma!

Ännu mer bus

Tittut =)

Rekord!

Idag sov hjärtat till tjugo i åtta... utan att äta någon välling alls efter kl 19 igår kväll, det är verkligen rekord! Det var såå skönt!! Jag som hade tvättstuga fick skjuta på det litegranna, men de gjorde inte så mycket....

Nu ska vi ner till tvättstugan här och sen måste vi göra oss ordning för de har vi inte gjort än =) Sen väntar stan en sväng för lite fix av några ärenden.

Hoppas ni får en jätte bra lördag!

Hög tid att sova!

Nu är det vääldigt sent för att vara mig, men jag kände det var på tiden att jag skulle vara lite social... kan ju inte sova jämt =) Men nu är det verkligen dags att sova för jag har tvättstuga kl 07.00 imorgon... vardagslivet gör sig påmint.

Hoppas ni haft en FAB fredag kväll och njut helgen och sköt om er!

Pulkåkning och fredagsmys!

Vilket underbart väder det har varit idag, jag och Vicky tog med oss tjejerna ut och åkte pulka en stund idag åhh så härligt det var, ville absolut inte gå in =) Sen när vi kom hem var jag tvungen att krypa in i "Bree" förkläder och baka en kaka åt min lillebror som ringde imorse, vad gör man inte som storasyster =)

Nu har vi ätit en jätte god hemmagjord pizza med sallad. Nu väntar nattning av sessan och sen ska vi hälla upp en stoor godisskål och sen krypa upp i soffan och mysa lite till Let´s Dance.

Koncentrerad

Hjärtat är fullt koncentrerad på att försöka få igång tv:n =)

Godmorgon!

Nu sitter jag i lugn och ro och äter lite frulla, Felicia har somnat om en liten stund i sin säng... hon inte riktigt hundra idag, hade 37,9 när hon vaknade. Inte jätte mkt feber men tillräckligt för att hon inte skulle få vaccinera sig idag så det fick bli till veckan istället.

Tänkte ändå ta med henne en liten stund till Vicky & Irma för att hon blir så otroligt rastlös av att bara vara hemma. Ska åka dit med lite kläder som vi fått låna också skulle vi få lite nya, hon är en ängel Vicky...

Trött Mama!

Så trött, så trött... Hjärtat sov lite oroligt inatt igen, gör nästan alltid det när vi sover borta och sen som pricken över I så vaknade hon tio i fem och ville inte somna om något mera sen. Puh, jag som skulle på utbildning hela dagen, blev lite orolig att jag skulle kunna hålla mig vaken. Men det gick =) Var en väldigt jobbig, intresseant och otroligt motiverande utbildning om balanserad styrning... där vi gjorde upp några styrkort, jag vet att jag låter som en nörd när jag säger att de var riktigt kul =)

Felicia var heelt hysterisk ikväll när vi skulle lägga henne, vet inte alls vad de var men hon måste nästan haft ont någonstans för hon låter aldrig sådär annars. Är så typiskt att det blir så när man själv är så trött så man knappt kan stå på benen, och då får jag så himla dåligt samvete för att jag blivit iriiterad och less på henne för att hon aldrig somnar.... När hon tillslut somnade så var jag så trött själv så jag bara la mig på vår säng och brast i gråt, starkt psyke jag har nu... not!

Nöjd och trött!

Nu har jag suttit och jobbat en stund och även tagit mig tid att fixa naglarna... måste bli duktigare på sånt, var mer "girlie" förut men nuförtiden är jag för bekväm och prioriterar inte tiden på det. Men man ska ALDRIG sluta bry sig så från och med nu lovar jag mig själv att skärpa upp mig vad gäller sånt =)

Är jätte trött också så jag ska gå och lägga mig väldigt tidigt idag så jag inte somnar på min utbildning imorgon!

Hos mamma och pappa!

Nu är jag jag och hjärtat i Härnösand hos mina föräldrar. Vi ska sova här inatt för jag ska jobba imorgon och Felicia ska vara med sin morfar och då blev det minst stress att åka upp redan idag.

Blev ingen träff med mammagruppen idag för de var så många som inte kunde komma, vilket betydde att det inte blev något bak heller, men det blir nästa vecka istället =) Hann istället ner på stan i Härnösand en sväng och köpte någon tröja och strumbyxor och annat smått och gott till hjärtat.

Idag fick Felicia äta precis samma mat som vi åt till middag, har tänkt att jag ska börja låta henne göra det mer och mer istället för barnmatsburkar. Idag åt vi morfars spagetti och köttfärssås och det föll henne i smaken, åt en rätt så stor portion, duktig =) Nu återstår bara att se hur hennes mage reagerar på det...

Min älskade skatt!

Vill bara lägga ut lite bilder på mitt allt =) Lite suddig men så blir det ibland...

Sötis

sötis

En ny bakdag!

Inatt har hjärtat sovit mellan oss igen, vaknade vid tolv tiden av att hon var jätte ledsen... gick inte till henne och försökte trösta henne men de var helt omöjligt. Hela tiden så höll hon sig för ena örat så nu är jag orolig att hon har ont, skulle så gärna vilja att hon kunde berätta för mig... Blev inte så mycket sömn för en själv för hon sov verkligen jätte oroligt, kastade sig fram och tillbaka hela natten... lilla skatten. Men nu sitter jag med lite frukost framför mig och ska ta tag i dagen, sova får jag göra en annan dag =)

Idag ska vi få besök av några från mamma gruppen så då måste jag baka igen =) Jag ska prova och göra mina första cupcakes... blåbärscupcakes, återkommer med resultatet =)

Godnatt fab tisdag!

Idag har varit en väldigt bra dag, har fått umgåtts med vänner mest hela dagen och det tycker vi om =) Efter att hjärtat sovit på eftermiddan blev det lite mellis och sen åkte vi iväg för att handla. Åkte ut på Maxi och tog mig runt hela affären och handlade en hel del, när jag väl kom fram mot kassorna och skulle förbereda mig (som tur var) genom att ta upp mitt kort märkte jag att Felicia tagit ur det ur min plånbok... Suck! Var bara att lämna vagnen och åka hem för att hämta kortet, nu har jag lärt mig en läxa till nästa gång, kolla alltid plånboken =)

Flickorna har nästan nyss begett sig hemöver, jag ÄLSKAR verkligen våra tisdagskvällar.... Vänner betyder så otroligt mycket!

Mysigt besök!

Vad det är mysigt att få lite besök, älskar det! Sessorna lekte med varanna och jag och Vicky surrade, åt lite soppa till lunch och sen avslutade vi med en semla och kaffe... Sorry tjejer, jag tror jag måste hoppa semla ikväll, kommer snart se ut som en semla annars och det vill vi ju inte =)

Hjärtat sov lite för kort nap på förmiddan idag så hon var inte på sitt allra bästa humör när hon hade besök... Men så kan det vara ibland med dom små liven och vi älskar dom lika mycket för det!

Godmorgon fettisdag!

Idag är semmeldagen så idag får man äta hur många semlor man vill =) Men dom är ju tvärr inte så goda att äta många utav, som tur var! Själv får jag nog äta två idag iaf.... och en igår, ojoj den här veckan började inget bra den heller.

Jag ska skynda mig och göra ett litet ryck här och göra mig klar för dagen, ska passa på när hjärtat sover på balkongen för om en liten stund får vi besök av Vicky & Irma, myys!


Natti natti!

Nu är ögonlocken väldigt tunga på mig, efter en hektisk dag på jobbet följt av lek och bakning hemma är jag beredd att ge upp för att lägga huvudet på kudden.

Så till alla er som läser, SOV SÖTT!

Ska jag verkligen kallas Bree?!

Så nu är mina semlor klara.... och jaa vad vet jag, dom blev lite platta och inga Bakgården semlor direkt, men jag hoppas att ni kan äta dom flickor. Jag och M provsmakade nyss varsin och dom dög, men jag har nog ätit godare =/ Det här är nått jag nog måste öva lite på.... Frågan är om jag kommer få behålla mitt namn Bree efter imorgon?!

Semlor

Mina första hembakta semlor....

Degen är på jäsning!

Det var helt underbart att komma hem idag, älskar att få komma hem till mitt lilla hjärta efter en dag på jobbet =) Sen hade M gjort middag till mig när jag kom plus att han hade varit och handlat ingridienser till min bakning ikväll, ibland kan du verkligen överraska mig mysen, TACK!

Så nu kan ni andas ut tjejer, "Bree" tänker inte svika er... nu är degen på jäsning, men vi ska väl inte ropa hej förrän resultatet är klart. Men imorgon får ni hembakta semlor hos Annan =)

Semlor

Tillbaka från lunch!

Så nu är jag laddad med lite ny energi för att göra andra halvan av dagen, känns som en bra dag idag... får mycket gjort och jag tycker det är såå roligt =) Har varit hos min lilla mormor och fått lunch och lite fika, jätte god pastagratäng med kyckling så jag är mer än mätt.

Ny vecka!

Ny vecka, nya möjligheter =) Och måndag betyder att jag är på jobbet idag.

Har som vanligt tokmycket att göra så jag ska skynda mig att sätta igång direkt, men jag dyker nog upp lite senare =)

Ha en en underbar dag!

Egentid

Nu har hjärtat somnat, blev en lite tidigare kväll än vanligt då hon sov lite tidig eftermiddags nap... låter hon fortfarande sova lite när hon vill så hon sover bort alla bakterier och blir frisk =)

Nu ska jag passa på att mysa lite i soffan varvat med lite plock och städning här hemma. Ska göra lite varma mackor och smoothies sen till M kommer hem, myys!

Ensamma hemma!

Nu är jag och hjärtat ensam hemma i vanlig ordning på söndag kväll, M är på möte med drakborgen som dom har varje söndag kväll. Ganska tråkigt men så är det, dom öppnar ju så snart så det är huur mycket som helst som ska planeras.

Jag och hjärtat har precis ätit lite middag här, hennes matlust kommer tillbaka mer och mer för varje dag, skönt!
Nu drar hon mig i benen här så, got to go!

Sötis

Plockar skor

Hjärtats favoritsysselsättning, plocka ner skor från skohyllan... sådär kul tycker mamma =)


Godmorgon söndag!

Jag fick sovmorgon idag igen, två gånger på en vecka... inte illa ;) Men jag var ut med tjejerna igår så idag behövde jag få sova lite längre så M klev upp med hjärtat imorse så mamman fick sova ända till strax före tio, skönt! Jag hade verkligen super kul igår på vår fest hemma hos Kina, massor med skratt, god mat, lekar och sing star... skrattet flödade så tårarna rann ;) När vi väl kom ut tyckte jag det var sådär, vi var och såg Petter på Stadshuset och det var liite för mycket folk och ganska konstigt folk ute?! Sen tyvärr drogs jag med en svag huvudvärk hela kvällen, så när Evan erbjöd mig skjuts hem vid halv två var jag snabb att tacka ja =)

Idag blir en riktig pysslar dag här hemma, måste fixa massa som jag inte hunnit med i veckan när sessan varit sjuk... vill inte ta med henne ut en längre stund då det är så kallt ute eftersom hon fortfarande är lite krasslig.

Let's Dance

Fredag kväll och Let's Dance, som de ska vara =) Hjärtat sover sen några timmar tillbaka, hon hostar väldigt mycket men hon har inte vaknat något än i varje fall.

Vad härligt det det var att träna idag, känns så mycket efteråt... solning hann jag med också, lovely! Imorgon blir det en snabbis på stan för att fixa några ärenden inför kvällen, utgång med tjejerna... ser riktigt fram emot det =)

Lunch

Snart kommer M hem med lite lunch till oss, skönt att slippa laga =) Han var tydligen så hungrig så han behövde mat på studs!! Får se vad det blir för något...

Fick bara i hjärtat lite välling till lunch, hon äter verkligen jätte dåligt nu när hon är krasslig... ska göra lite smoothies till henne strax för det äter hon och då får hon i sig lite av varje iaf. Nu ska jag fortsätta plocka här samtidigt med lite lek med sessan, så mycket som hon orkar... jag behöver egentligen inte träna idag för jag bär henne konstant så det är nog med träning =) Men skönt att komma ut lite. Jag och M ska åka tillsammans för det är hans pump pass jag ska gå på... var hur länge sen som helst

Godmorgon fredag!

Jag fick sovmorgon idag, åhh vad skönt det var och väl behövligt =) Felicia var vaken en stund vid fem tiden för hon hostade så fruktansvärt, men efter lite välling och att vi läst några böcker så somnade hon om, till halv nio! Me like!!

Nu sitter hjärtat inne i vardagsrummet och tittar på tecknade Pippi Långstrump, hon verkar gilla den =) Är bra att hon slappnar av och vilar lite då hon inte är så pigg. Idag ska vi mest bara vara hemma, jag ska försöka hinna med att städa lite här hemma. Sen på eftermiddan ska hjärtat få vara lite med sin farmor och jag ska ge mig iväg och träna och sola lite, skönt!

Sjukling

RSS 2.0