Vänskap

TACK för en underbar helg vännen, som balsam för själen och mina batterier är laddade. Alla borde ha en vän som du!

Turist Anna

Idag har vi tankat frisk luft och sol hela dagen, vi har promenerat runt med kameran i högsta hugg och jag har verkligen varit turist =) Hade satt stopp för mer shopping men lite mer hann det slinka ner i resväskan, nu återstår bara att se om jag får igen den imorgon ;) Nu doftar det gott här hemma och Jessica kockar för vår sista middag, har verkligen haft en jätte mysig helg!!

Mycket annat har fallit på plats idag och jag ler och är världens lyckligaste. Nu vill jag hem och kramas med både liten och stor, som jag saknar dom där hemma.

Upp och hoppa!

Här hemma har vi haft en riktigt soft morgon med god brunch, härligt! Vi var nog lite småseg när vi vaknade... lite ont i huvudet hade jag också. Men nu mår jag toppen igen och vi ska göra oss klar för dagen. Kvällen igår var mycket trevligt med väldigt god mat och en hel del vin =)

Idag skiner solen igen och det är 13 grader så vi ska ut och promenera vid Themsen och njuta av den här sista dagen för imorgon åker jag hem igen.

Händelserik dag!

Protesternas dag i London, poliser till max, helikoptrarna surrade i luften... det kastades färg och rutor krossades, mitt i detta var vi och allt vi ville vara att shoppa. Men vi klarade oss undan rätt bra, fick gå lite omvägar här och var men de kändes att nu var man i storstan ;) En hel del påsar fick följa med oss hem och en riktigt mysig lunch fick vi. Nu ska vi göra oss ordning för kvällen, ett svart litet fodral hittade jag till kvällen... så fördrinken blir här i lägenheten, sen har vi bord på en restaurang i närheten och sen vidare för lite drinkar.
Ikväll blir det London by night!!

London!!

Jag är i London och njuter på en liten weekend, är och hälsar på min fina vän Jessica som bor här. Igår hade vi strålande väder med sol och riktig vårvärme, behövde inte ens ha någon jacka! Vad jag önskar att de vore så hemma också... Lite shopping blev det igår men vi ska fortsätta idag, nu blir fokus skor =) Ska försöka lägga in lite bilder senare.

Ha en underbar dag!

Premiär

Igår gjorde vi premiär på det nyrenoverade badhuset här hemma, Felicia började simskola... eller Lek & Plask heter det när man är fyra år. Väldigt uppskattat hos den lilla =) Idag var det också aktivitet på schemat, dans är det som gäller direkt efter dagis på tisdagar... men jag antar att det här är bara början, om några år är det nog aktiviteter varje dag =)

På vägen från dansen stannade vi och köpte med oss lite sushi, skatten åt nio!! laxbitar... nu blir mamman lugn, matlusten verkar vara tillbaka. Hemma är vi äntligen komplett igen, nu har jag både en liten och en stor att kramas med i soffan =)

Sätter sina spår...

Den senaste tidens sjukdomar har verkligen satt sina spår på skatten, det har verkligen tärt på den lilla och hon är fortfarande lite sliten... mörka ringar under ögonen och nästan 3 kg mindre, det gör verkligen ont i mammans hjärta. Matlusten har hon inte hittat tillbaka till, några tuggor till lunch och någon tugga till middag... jag hoppas det vänder snart.

Dagens kalas

Så var då äntligen dagen här för skattens fyraårs kalas, som hon längtat! Kvart i sex imorse slog hon upp sina blå och undrade hur länge det var kvar till kalaset började... de var en rätt trött mamma som släpade sig upp
då ;) Kalaset blev väldigt lyckat och humöret var på topp hos alla och de var en nöjd prinsessa som vinkade hejdå till sina vänner och gick in och njöt av alla sina fina presenter =)

Soliga lördag

Godmorgon!
Fick en hem en rätt så trött skrotråtta igår och efter middag hos mamma & pappa gick vi hem och landade i soffan, vi somnade tidigt båda två och sov som prinsessor inatt, skönt för oss! Solen lyser och vädret är helt underbart här idag, tyvärr så står en hel del fix på schemat men en liten stund i solen ska vi nog hinna med. En promenad för att hämta ut ett paket med lite nya kläder till skatten ska vi iaf göra =) Imorgon är det kalasdags för den lilla prinsessan, dagiskompisarnas tur den här helgen och de är väldigt viktigt att det blir rätt ;)

Egentid

Ikväll är jag alldeles ensam, i dubbel bemärkelse... Har precis kommit hem efter att ha lämnat Felicia hos M, men jag tog med mig finaste Johanna så vi tog en tur på Birsta så nu har jag landat hemma i soffan. Hade gärna haft lite sällskap här men jag får snällt vänta några dagar till... Istället har jag borrat ner mig under en filt med en godispåse och tänker stanna här resten av kvällen =)

30+4

Mormor & Felicia

Under mitt lilla blogg uppehåll så har vi hunnit med att fylla år, både jag och skatten... Jag tog och passerade "tant-strecket" har jag fått höra och fyllde jämnt, men jag känner då ingen skillnad, lika ung och fräsch som innan =) Och som grädde på moset så fick jag visa leg för att köpa en trisslott samma dag jag fyllde, åh vad jag kände livet i mig då!

Älskade skrotråttan fyllde fyra år i lördags, himmel vad tiden går fort... samtidigt som det känns som att hon alltid varit här så har dom här åren gått så fort. Det sista året tycker jag det hänt så mycket, hon har helt plötsligt blivit en "stor tjej" skriver snart alla bokstäver, ljudar hur dom låter, och har nu fått sin första räknebok som hon älskar. Var ska det här sluta?! =)
Felicias fina fina tårta, TACK Marie ;)


Felicia vs Hudikteatern

Dagens klurigaste fråga kom från Felicia... "Hur många ögonfransar har man?" svara på det den som kan, är nästan som att svara på Hur många lingon det finns i världen. När jag försökte förklara att det var jätte svårt att veta tyckte hon att vi kunde väl räkna dom, och ja visst... den dag jag har riktigt tråkigt, då ska jag räkna min ögonfransar =)

Annars har jag haft världens mysigaste Felicia här hemma idag, hon vill vara nära nära sin mamma idag så jag får så mycket kramar och pussar, den här kvällen kommer jag leva på länge. Nu myser vi i soffan till Bolibompa och har precis ätit lite glass.

Inte jätte kaxig...

Här hemma har vi haft sjukstuga nu en längre tid. Började med Felicia som fick magsjuka, när det väl gick över hann hon bara vara frisk någon dag innan det var dags för feber och förkylning. Det har nu suttit i över en vecka och hon är fortfarande inte helt kry... Och som pricken över i fick jag oväntat besök av magsjukan igårkväll, hemska sjukdom, jag är inte världens kaxigaste nu, uscha! Men imorgon är det dags för dagis igen och jag hoppas orka en hel dag på jobbet så nu hoppas jag att vi är klar med sjukdomar för ett tag.

Annars så leker livet, när det känns tungt med alla sjukdomar så får man tänka på det istället. Och det är väl därför bloggen inte hamnat på första prioritet på sistonde, jag har haft fokus på annat kan man säga ;) Som en blixt från klar himmel, lycklig är bara förnamnet =)

RSS 2.0