Vilken skillnad

Igår blev det en sväng på Sambiblioteket och sångstund med tema på Alice Tegnér, mycket uppskattat av hjärtat. Efter det blev det en tur på stan (igen) och den här gången fick en liten orkidé till toaletten följa med hem, rymdes dock inte på tavellisten som de var tänkt men blev perfekt på hyllan =) På eftermiddan började det dock klia och blossa upp utslag igen på skatten så då fick vi komma in på Primärvården, där fick vi med oss både Tavegyl och Kortison hem, och vilken skillnad de blev, så skönt =) Så på kvällen blev det middag hos skattens stora favoriter, Johanna och Mattias och lite Melodifestivalmys.

Godmorgon!

Här har vi haft en jobbig natt med mycket utslag som kliat jätte mycket på skatten, vet inte om de är nässelutslag kanske?! Slutade med att vi kl 04 satt och tittade på Madicken i sängen och åt leverpastejsmörgåsar =) Men nu verkar det tack och lov ha lugnat ner sig lite så vi ska kicka igång dagen och göra oss ordning.

Blir nog en rätt lugn dag då det är en trött mamma här =)

Allergi?

Himmel så skönt med fredag, för mig ska de bli så mysigt att få några dagar att mysa med skatten. Avslutade veckan med att köra spinning på lunchen, härligt. Sen blev det en tur på stan efter jobbet, en klänning, tunika, termos och lite annat smått fick följa med mig hem. Vem vet, jag kanske slår till och visar en bild imorgon =)

Annars känner mig lite orolig för mitt hjärta, hon åker på de mesta nu känns de som. Ikväll fick hon någon allergisk reaktion, mot vad vet jag inte. Fick utslag på hela kroppen som tokkliar på henne, även upp mot halsen och de känns inget roligt. Hon har precis somnat efter några attacker av panik, håller tummarna för att hon får sova nu annars får jag ringa primärvården så hon får komma in och få något.... Lilla skatten =(

GRATTIS FARMOR

Grattis på födelsedagen farmor/Elsa, igår var en stor dag i hjärtats liv, hon ritade en gubbe och skrev Felicia alldeles själv, behöver jag säga att jag är en stolt mamma =) Nu ska vi göra ett ryck och göra oss ordning och sen ska jag åka ner med skatten till farmor så jag kan få jobba idag och sen kommer hon hem till mamman imorgon igen.

Mitt allt!!


Godmorgon tisdag!

Här är det fortsatt sjukstuga, Felicia har nu ögoninflammation i båda ögonen men det är betydligt mindre än igår så förhoppningsvis är det redan påväg att bli bättre. För övrigt är hon rätt så pigg så det känns skönt. Jag ska försöka jobba så mycket som möjligt, men de jag inte hinner på dagen får jag ta igen på kvällen. Vi ska försöka komma ut och ta en prommis på affären, hjärtats önskning är att få baka idag så det ska vi nog göra =)

En promenad ner på stan blir det nog på eftermiddagen då jag ska slå till och köpa min efterlängtade Stelton termos, har bara så svårt att bestämma mig för färg... svart eller vit?!

Status

Något besök på vårdcentralen behövdes inte, vi skulle avvakta och se om de blev värre... salva fanns dock att köpa på apoteket. Men ögat har blivit bättre under dagen så vi kanske slipper även salvan, vi har baddat flera gånger om med varmvatten, hoppas de räcker.

Nu sover hjärtat på soffan, jag borde börja tänka på vad vi ska äta till middag och snart kommer N hem från jobbet =)

Besök igen...

Återigen har vi fått besök av en sjukdom, den här gången var det ögoninflammation som kände för att göra sig påmind... Stackars liten får knappt upp ögat och har skrikit i ren panik inatt att hon inte ser något, uscha. Som tur är så sover hon fortfarande och när hon vaknar så får vi se vad status är om vi måste ringa vårdcentralen. Själv ska jag försöka jobba så mycket som möjligt idag, men nu ska jag starta en maskin tvätt...
Jag och hjärtat spelade lite spel igårkväll...

Välkommen nya vecka!

En ny vecka har precis kickat igång, dagen på jobbet blev en dag endast full av möten... inget blir gjort, lite stressande kan de vara. Hem för att hämta skatten på dagis, förbi affären för att handla lite smågrejjer och sen hem. Hemma var middagen i princip klar, lövbiffsrullader och klyftpotatis... min kille kan han =)

Har försökt fotat lite bilder på vardagsrummet även om det är mycket småfix kvar men jag får inte till dom nå bra, vill liksom ha dom längre ifrån så jag får med mer på kortet, kanske inte är så bra på min kamera?!

Sköna söndag!

Idag är jag hemma helt själv, Felicia är hos M och Niklas är med lilla Eliott i Kramfors. Jag var upp och umgicks med dom igår men kände att lite egentid stod på schemat och jag har MASSOR jag vill fixa och dona med här hemma så igår eftermiddag gled jag hem i röda faran mot Härnta.

Så nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe och lite härlig musik, och ska ägna HELA dagen till att fixa här hemma, känner mig så inspirerad efter att ha suttit och njutit av härliga inredningsbloggar här på morgonen =)

Borta bra men hemma bäst!

Vi har haft en underbar helg i Sthlm, super skönt och jätte kul att få träffa många av Niklas kompisar... få ett ansikte på dom =) Men det är bra skönt att vara hemma igen, jag trivs ju bra att vara hemma ja, och som jag längtade efter mitt lilla hjärta. Lilla skroten visade sig från sin bästa sida ikväll och hade nog saknat mamman med, för oj så många kramar, pussar och fina ord det kom... kärlek!

Och sen måste jag säga att om jag nån gång har undrat så har dom visat det återigen, jag har VÄRLDENS bästa föräldrar. När jag kom hem så var vardagsrummet klart, och då menar jag verkligen KLART. Målat, tapetserat, städat och fixat... och mamma hade även gått fram och städat på en del andra stället, TACK =)
Nu ska jag krypa ner under täcket för jag är toktrött, väckarklockan ringde 05.15 imorse och jag hade inte sovit många timmar då för jag har fått nå skit i ryggen så jag får som kramp när jag ligger ner, otroligt irriterande.

De känns ju nästan som vår... =)

Äntligen i Sthlm, de var ju bara hit jag skulle på semester, men de känns helt underbart skönt =) Förseningar med flera timmar på tåget igår gjorde att vi kom ner jätte trött, somnade gott och fort hemma hos Niklas mamma igår. Efter frukost imorse gav sig Niklas iväg på konferens och jag in till stan för att checka in på hotellet, två nätter ska vi bo på hotell, alldeles själva =) Så nu har jag sprungit på stan ett antal timmar, bara jag... hur skönt var inte de då?! Och nu har jag tagit med mig en kaffe och lite godis och ligger på hotellrummet.

Ska snart ut och gå en prommis tänkte jag, solen lyser, det är klarblå himmel och de töar och smälter här. Det bara spritter i kroppen på mig, fick såna vårkänslor =) Shoppade en jeansjacka och en vårig tunika så nu är det bara ett par coola sol glajjer som fattas så är jag klar för vår =) Lovely!

Semestern är nära...

Fick en underbar sömn natten som var, Felicia och jag sov som en stock hela natten. Vilken skillnad de var på jobbet, hade en helt annan energi, känns verkligen i kroppen när man sovit dåligt många nätter. Ikväll har Johanna varit här och målat med mig igen, vad skulle jag göra utan henne?! Tyvärr så måste vi måla ett tredje varv också och eftersom jag åker bort imorgon kan inte de bli förrän på måndag. Känns lite tråkigt på ett sätt, nu vill jag få de klart =)

Har haft min nya glasögon på mig idag och måste gå tillbaka med dom imorgon tyvärr, köpte två bågar med samma glas men ett par måste det blivit något fel på. Känns som jag är klapp kanon när jag har dom på mig, kan väl vara rätt härligt ibland, men kanske inte jämt =) Som grädden på moset råkade Felicia peta in ett av sina finger i mitt öga ikväll så jag har gräsligt ont i det nu och ser väldigt illa, rinner ur det konstant... håller tummarna för att det är bättre imorgon. Med packningen ligger jag också efter så jag får helt enkelt åka hem på lunchen för att packa imorgon, men det går ju det också! =)

Vitt var det här

Nu är vardagsrummet målat ett varv, håller tummarna för att det ska bli bra... lägger ut bilder så fort allt är klart. Ska få finaste flickorna från Sundsvall på besök nästa vecka så det vore ju roligt om de såg hyffsat ut då iaf, men vi får se vad vi hinner med =)

Annars har dagen rullat på med jobb och sen var jag och hämtade mina glasögon och ett paket på posten som hade kommit. Men nu känner jag mig otroligt trött så jag ska ta rätt på lite tvätt och hänga upp ny innan jag kryper ner under täcket. Sov gott!

Välkommen februari!

Ny månad och nytt blad i kalendern, en ny månad betyder också en månad full av nya möjligheter =) Idag fick jag äntligen jobba igen och hjärtat fick gå på dagis, kändes otroligt skönt. Tiggde till mig middag hos mamma och pappa och sen hem för att börja fixa i vardagsrummet. Finaste Johanna kom hit för att hjälpa mig att måla första varvet, det gick dock inte riiktigt som vi hade tänkt oss... eller rättare sagt inget gick vår väg ikväll så vi målar första varvet imorgon istället. KAOS är det ord som beskriver vårt hem just nu =)

På torsdag rullar vi med tåget ner till Sthlm för att bo på hotell, umgås, träffa vänner och låta kärleken flöda... ska bli helt underbart, komma bort ifrån vardagen är precis vad jag behöver just nu =) Men nu säger jag godnatt för ikväll och ska krypa ner med en inredningstidning...

RSS 2.0