Förlovning!

Idag har jag och M varit förlovad i tre år, tänk vad tiden går fort! Vi bestämde oss dock för att inte göra något särskilt idag eftersom kvällen blir så kort då det är vardag så vi ska "fira" det på fredag istället och jag ska laga tre rätters middag tänkte jag.

Någon som har något tips på något gott jag kan göra?

Tror även jag passar på att säga Godnatt till er därute för jag är totalt knäckt efter en arbetsdag =) Ska lägga mig och fortsätta med min underbara bok!

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Jag har ett recept på världens enklaste fläskfilé varmrätt m lite "sting" i om ni skulle vara intresserade av det. Det är sambal oelek i den.

Osså kycklingfiléer m mögelost o soltorkade tomatisar i o en smarrig mögelsås...

Kram

2008-01-07 @ 22:29:10
URL: http://www.snuzen.blogg.se
Postat av: veronika

Grattis till er;=) hoppas ni får en myskväll då på fre! blev ingen pump för mig i söndags, men ska försöka mig iväg en annan dag, du får hänga på då istället! roligare med sällskap;=)

2008-01-08 @ 07:45:51
URL: http://varmlandskan.blogg.se
Postat av: Linis

Grattis till er ;) Tusan vad tiden går, vartvungen att läsa två gånger innan jag såg att det verkligen stod TRE år.. Fråga Evan ikväll om hennes fläskfilé som du missade i lördags - det var godis det och dessutom tror jag att det var lättsamt att laga också! :) Åsså kan man göra Gino till efterrätt om man vill - det är också godis! :) Kram kram

2008-01-08 @ 08:37:17
Postat av: Anna

TAck för gratulationer och recept, fick mycket bra tips här =) Kommer du också ikväll Lina, tänkte eftersom det inte är några Desperate ;) Kram på er!

2008-01-08 @ 18:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0